veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 16.11.11 15:56
|
|
|
Kullipark OÜ, kas on usaldusväärne firma?
Teema selles, et nad müüvad kasutatud varuosi(tellivad Leedust) ja tekkis küsimus, kas on ka usaldusväärne koht. Mul on oma mitteaudist autole vaja
sealt üsna kallis detail soetada ja too firma soovib suhtkoht suurt ettemaksu(suurusjärk ~50).... Kas on kellegil nendega kokkupuudet olnud või teab
midagigi nende tegevusest ja usaldusväärsusest? Asuvad nad Kolde pst 104A, 10316 Tallinn. Ise kohale minna kah ei saa, et kontrollida või koht üle
vaadata. Ettemaks on väidetavalt selleks, et ma ikka kohale ilmuks ja enamvähem kindlalt jupi ära ostaks...
PLUS  TDI  Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 16.11.11 16:01
|
|
|
Sel aadressil on minu arust Stromka tasulise parkla putka. Ise elasin seal
kõrval ühes punases tornis kunagi.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 16.11.11 16:53
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Sel aadressil on minu arust Stromka tasulise parkla putka. Ise elasin
Kolde 100 seal ühes punases tornis kunagi. |
Seesama parklaputka ongi nende väidetav tegutsemise koht, tellitud osadega kauplemine ja parklaomanik pidid seal kuidagi seotud olema.
Proovisin samuti nendelt üht detaili osta, minult soovitud ettemaks oli 30% asja hinnast. Kohal otsimas käies ma kohe seda parklat varuosamüügiga
seostada ei osanud, nemad väidetavasti mu tiirutamist sealt siiski märkasid.
Et mulle lõpuks küsitud asi ei sobinud, siis jäi sellega kaup katki. Sobiva detaili leidmisel Leedust pidid nad mulle sellest kohe teada andma, siis
tean edasi arvata.
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
postitati 17.11.11 12:41
|
|
|
Sa siis ikka soostusid seda ettemaksu maksma? Kas ettemaks ka tagasi maksti(kauba mittesobivusel? Praegu igatahes nad väidavad, et neil on palju
tellimusi jne, esimesel päeval kui helistasin, ei jaksatud minuga lausa tegeledagi, tagasi helistati järgmisel päeval ja siis tegeldi minu sooviga,
samas see telefonivalves olev naisterahvas on suhteliselt resoluutne ja järjekindel. Ootan veel kogemusi ja vastukaja.
PLUS  TDI  Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 17.11.11 13:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Sa siis ikka soostusid seda ettemaksu maksma? Kas ettemaks ka tagasi maksti(kauba mittesobivusel? Praegu igatahes nad väidavad, et neil on palju
tellimusi jne, esimesel päeval kui helistasin, ei jaksatud minuga lausa tegeledagi, tagasi helistati järgmisel päeval ja siis tegeldi minu sooviga,
samas see telefonivalves olev naisterahvas on suhteliselt resoluutne ja järjekindel. Ootan veel kogemusi ja vastukaja. |
Ma olin ettemaksuga nõus, sest arvasin hinna ja kauba suhte endale mõistlikuks. Aga maksta ma seda veel ei jõudnud, asjade täpsustamisel sai enne
selgeks, et neil olemasolev ei sobi mulle. Nemad ise palusid seepeale ettemaksuga oodata.
Eile on nad mulle uue maili saatnud, kus küsivad minu soovi üle. Et kas mu huvi on jätkuv, nad siis otsivad Leedust toodet. Elame näeme, vastasin
jaatavalt - kas siis sebivad kusagilt kohale.
|
|
|
|
V.Aivar
huviline
Registreerunud 28.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg, 2.5TDI
|
postitati 28.11.11 11:48
|
|
|
Mina tellisin nende juures ka juppi. Täitsa norm firma. Kõik kenasti tegid. Autoparklas nad lihtsalt sealt annavad detaile, vist on mugavam. Nende
juhatus või kes seal on pea siin esinduses lihtsalt omab veel selle autoparklaga. Minu meelest neil tõesti on palju tellimuse, kui ma olin seal
koguaeg helistas nende mobla tellimuste kohta. Ja kui mõelda ma ei arva, et on võimalik nii kergesti ja kiiresti leida, kui autolammutus asub täitsa
teises riigis.
Mina jäin rahul
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 28.11.11 17:56
|
|
|
OT, aga ei saa ütlemata jätta.....
See viimane postitus küll absoluutselt usaldust ei suurenda selle ettevõtmise vastu 
Aga vähemalt on inimestel viitsimist liituda ühe posti pärast.....
|
|
|
V.Aivar
huviline
Registreerunud 28.11.11
Kasutaja on eemal
Auto: VW Touareg, 2.5TDI
|
postitati 10.12.11 13:59
|
|
|
Ei saand tegelt aru mida Te tahtsite öelda. Kirjutasin lihtsalt oma meele.
|
|
|
Vahur102
huviline
Registreerunud 04.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: B4 competition & A4 1.9 tdi
|
postitati 10.12.11 14:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: V.Aivar
Ei saand tegelt aru mida Te tahtsite öelda. Kirjutasin lihtsalt oma meele. |
Ta vist üritas seda mõista anda,et kui müüa mingeid juppe kuskil parklas,ise Maarjamaa keelt googlis translatedes ja üritada nn.varjatud reklaami
teha,siis paljud teevad omad järeldused kust need asjad pärit võivad olla.
|
|
|