madtongue
huviline
Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.11.11 07:21
|
|
|
A4 B7 1.9TDI Tartus
Käsil A4 B7 soetamine. Otsin tõeliselt korralikku isendit ja olen nõus selle eest ka vastavat hinda maksma. Kuna eelmine uuritud isend osutus
kahtlaseks siis on silma jäänud järgmine:
http://www.auto24.ee/used/909985
Teab ehk keegi sellest autost midagi pajatada? Kuidas üldiselt prantslastel auto omamise kultuuriga on- kas Saksa ordnung või pigem Itaalia
pohhuism?
Kas mulle tundub, või on mõlemad esiuksed tiiva suhtes kuidagi erineva nurgaga? Krt otsi siis korralikku, kõik on mingid laksupillid
Kas Revalist on võimalik tasuta või mingi raha eest uurida auto ajalugu Prantsusmaal?
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 08.11.11 18:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madtongue
Käsil A4 B7 soetamine. Otsin tõeliselt korralikku isendit ja olen nõus selle eest ka vastavat hinda maksma. Kuna eelmine uuritud isend osutus
kahtlaseks siis on silma jäänud järgmine:
http://www.auto24.ee/used/909985
Teab ehk keegi sellest autost midagi pajatada? Kuidas üldiselt prantslastel auto omamise kultuuriga on- kas Saksa ordnung või pigem Itaalia
pohhuism?
Kas mulle tundub, või on mõlemad esiuksed tiiva suhtes kuidagi erineva nurgaga? Krt otsi siis korralikku, kõik on mingid laksupillid
Kas Revalist on võimalik tasuta või mingi raha eest uurida auto ajalugu Prantsusmaal? |
Klassikaline 'leedukas' mis on soliidsesse kohta müüki visatud. Pole endiselt infot, et keegi siin Prantsusmaalt autosid tooks. Ca 3k on hind üle
pakutud. 13-14k peaks olema juba uuema A4 hind.
Edit: Prantsusmaa läbisõidud on kohati väga haiged. Mind ei paneks imestama tegelik ls 400tkm.
(See on minu arvamus ja ei pretendeeri absoluutsele tõele)
|
|
|
madtongue
huviline
Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.11 07:26
|
|
|
Tänan tagasiside eest. Sellest autost ka loobusin juba ja läheb ikka täitsa uue auto soetamiseks. No ei leia siit Eestist lihtsalt ausat ja korralikku
autot.
Kirjutasin Amserv-i selle auto kohta. Müügimees ei teadnud mitte emmigi sellest autost Et jah Amserv on selle kunagi toonud (ei tea kust), tehnilise seisukorra saame lasta üle vaadata kui on huvi (daaa, toote auto ja ei
tea mis seisukorras see on ja siis veel müüte seda selgelt üle turu hinna), ühtki paberit meil ei ole ajaloo kohta ja kuskilt ajalugu kontrollida ka
ei saa, hooldustest ei tea me midagi ja üldse ei tea me midagi, me lihtsalt tõime selle auto ja müüme seda autot Edu müügil igal juhul.
|
|
|
QULLIVER
huviline
Registreerunud 03.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.11.11 14:28
|
|
|
Tsitaat: | Klassikaline 'leedukas' mis on soliidsesse kohta müüki visatud. Pole endiselt infot, et keegi siin Prantsusmaalt autosid
tooks. Ca 3k on hind üle pakutud. 13-14k peaks olema juba uuema A4 hind.
Edit: Prantsusmaa läbisõidud on kohati väga haiged. Mind ei paneks imestama tegelik ls 400tkm.
(See on minu arvamus ja ei pretendeeri absoluutsele tõele) |
Ei ole leedukas, prantsusmaalt oksjonilt ostetud, "sitta" kraami sealt pole toodud ja ei müü, ostueelne kontroll sai eile õhtul tehtud. Vigasid ei
tuvastatud! Ei ole komisjoni müügis. Auto just saabus.
PS. Kiireaudi - nüüd tead, et keegi toob ka prantsusmaalt autosid.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 09.11.11 14:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madtongue
Tänan tagasiside eest. Sellest autost ka loobusin juba ja läheb ikka täitsa uue auto soetamiseks. No ei leia siit Eestist lihtsalt ausat ja korralikku
autot. |
Ei leiagi, sest Eestis ei huvita hea auto suures plaanis mitte kedagi. Ainult hind ja läbisõit ning ei ole normaalseid seaduseid, mis odomeetri
kerimise ja muu pettuse eest natuke istuda ja mõelda laseksid.
|
|
|
|
madtongue
huviline
Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.11 07:01
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: QULLIVER
Klassikaline 'leedukas' mis on soliidsesse kohta müüki visatud. Pole endiselt infot, et keegi siin Prantsusmaalt autosid tooks. Ca 3k on hind üle
Ei ole leedukas, prantsusmaalt oksjonilt ostetud, "sitta" kraami sealt pole toodud ja ei müü, ostueelne kontroll sai eile õhtul tehtud. Vigasid ei
PS. Kiireaudi - nüüd tead, et keegi toob ka prantsusmaalt autosid. |
Nii, tundub, et tead sellest autost lähemalt rääkida. Ok, eeldame, et tuli Prantsusmaalt ja ei ole Leedu projekt. Oskad sa kommenteerida, kas sel
autol kusagiltki väljendub info viimaste hoolduste kohta? Hooldused sõltuvad läbisõidust, läbisõidu tuvastamisega on nagu on. Kas seda 153 000km võib
reaalseks pidada? Ses suhtes, et siis oleks 120 000km suur hooldus suhteliselt äsja tehtud.
Uksi ja tiibasid vaadates tundub, et auto on paugu saanud, detailid omavahel nihkes. Kas oskad seda kommenteerida?
|
|
|
QULLIVER
huviline
Registreerunud 03.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.11 08:52
|
|
|
Uurin asja, läheb veits aega.
|
|
|
QULLIVER
huviline
Registreerunud 03.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.11 12:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QULLIVER
Uurin asja, läheb veits aega. |
Isendil on ülevärv tehtud(detailid olid kriime ja kraame täis): kapotil, esi-ja taga stange, ´see, et vahed paika ei läinud, oli tingitud halvasti
teostatud komplekteerimisest´
|
|
|
kiireaudi
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Sline-10; Q7 4,2 TDI; Stang-68
|
postitati 13.11.11 20:15
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: QULLIVER
PS. Kiireaudi - nüüd tead, et keegi toob ka prantsusmaalt autosid. |
Mitu koormat kuus tuleb?
Nii inimlikust uudishimust küsiks, et kuhu raamat jäi? ( Tavakasutaja loe: Raamatuta auto on oksjonil HARULDUS, kuid möönan et on ka nii juhtunud)
Vaadates istet, siis minu analoogse sisuga 450tkm sõitnud auto iste oli sarnase kulumisastmega.(Minu oma läks 2 päeva pärast kohalejõudmist
nettohinnaga 6000eur Venesse)
Mis ajast Amserv kasutatud autosid toob?
Ülevärv? Miks parem tiib/uks erinevat värvi on? Stanged on tehasest tulles niiehknaa teist värvi, kui hoolikalt vaadata.
PS. Ise tirisid mind keelest.
11,823@191,5km/h
|
|
|
|
madtongue
huviline
Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.11 08:20
|
|
|
Njah, sisuliselt võib teema ammendatuks lugeda. Kuna korralikku kasutatud autot võidki otsima jääda (või vähemasti ei viitsi ma nii palju sellele oma
elust aega raisata) siis sai tellitud salongist üks teine uhiuus VAG-grupi auto ära ja usun, et ostu kahetsema ei pea. Vähemalt ma tean alates 0km
kuidas ja mida ma temaga teen ja ei pea kellegi teise s*tta helpima pärast ja kahetsema.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 14.11.11 09:32
|
|
|
Eks ta ole uhiuus kuni salongist välja sõitmiseni ning sile ja süütu kuni esimese kõksuni (mis ei pea üldse su enda põhjustatud olema, ole sa nii
ettevaatlik sõitja kui tahes). Samas kui eelarve lahedalt lubab, on ju uue ostmine mõistlik. See, kas valida teatud summa eest pruugitud premiummargi
auto või kompromissina tutikas keskpärasem, on ka igaühe enda otsus. Samas tuleks ka seda arvesse võta, et kas aasta pärast, kui see tutikas
keskpärane on ka juba lihtsalt üks kasutatud auto, kahetsema ei hakka, et hingelähedasema valiku asemel külmal kalkulatsioonil otsustada lasid.
|
|
|
|
madtongue
huviline
Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.11.11 11:13
|
|
|
Eks ma umbes sellise valiku ees olin, aga kuna raske on leida sobiva varustusega ja tõestatava ajalooga kasutatud autot siis otsustasin tollest
premiummargist natuke kehvema varustusega (millel siiski kõik vajalik peale tellitud, va. nahksisu ja Navi) keskpärasema auto kasuks. Ei taha endale
mingit järjekordset "projkektikat" kaela millele pühendada kogu oma vaba aeg ja raha. Kui selline Audi on ikka 300 000km läbi ajanud, siis hakkavad
seal järjest kukkuma: hooratas, sidur, turbo, pihustid jne.
|
|
|
QULLIVER
huviline
Registreerunud 03.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.11.11 20:18
|
|
|
Tsitaat: |
Mitu koormat kuus tuleb?
Nii inimlikust uudishimust küsiks, et kuhu raamat jäi? ( Tavakasutaja loe: Raamatuta auto on oksjonil HARULDUS, kuid möönan et on ka nii juhtunud)
Vaadates istet, siis minu analoogse sisuga 450tkm sõitnud auto iste oli sarnase kulumisastmega.(Minu oma läks 2 päeva pärast kohalejõudmist
Ülevärv? Miks parem tiib/uks erinevat värvi on? Stanged on tehasest tulles niiehknaa teist värvi, kui hoolikalt vaadata.
PS. Ise tirisid mind keelest. |
Koormaid kuus , ei oska nii täpselt öelda, nädalas aga 3-4 autot kindlalt.
Teiseringi-autode müügis on olnud viimasel ajal näha elavnemise märke.
Mis puutub raamatusse, siis praegusel kella-ajal (22.13, 19.11.2011) ei ole võimalik täpset vastust anda, tegelen sellega.
Iste, kurat seda istet teab, vastus puudu. (Rõhutan meie kerimisega ei tegele. Mis puutub läbisõitu, siis uurin ka seda.
Amserv toob kasutatud autosid jõudsamalt kevade lõpust. 
Värvitud sai, sest oli kriime-kraame.
Keelest pole sind tirinud.
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 19.11.11 20:41
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QULLIVER
Rõhutan meie kerimisega ei tegele. |
Ega jah, keegi otseselt kerimisega ei tegele (pigem makstakse kellelegi), aga pea kõik "otse saksast" jms autode läbisõidud on maagiliselt 150 000km
kanti ning istmed kulunud.
Vahet pole, mis aasta auto on.
Hooldusraamatud ka kuidagi kadunud ning ajalugu uurides tulevad hoopis huvitavad numbrid välja.
Pole ühtegi autot platsilt ostnud ega ei osta ka 
|
|
|
|
JanariA4
huviline
Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: Skoda Octavia RS III
|
postitati 20.11.11 18:03
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | Tsitaat: | Algselt postitas: QULLIVER
|
Mitu koormat kuus tuleb?
PS. Ise tirisid mind keelest. |
Koormaid kuus , ei oska nii täpselt öelda, nädalas aga 3-4 autot kindlalt.
Teiseringi-autode müügis on olnud viimasel ajal näha elavnemise märke.
Mis puutub raamatusse, siis praegusel kella-ajal (22.13, 19.11.2011) ei ole võimalik täpset vastust anda, tegelen sellega.
Iste, kurat seda istet teab, vastus puudu. (Rõhutan meie kerimisega ei tegele. Mis puutub läbisõitu, siis uurin ka seda.
Amserv toob kasutatud autosid jõudsamalt kevade lõpust. 
Värvitud sai, sest oli kriime-kraame.
Keelest pole sind tirinud. |
Mina soovitan Teil (Toyota müüjad) natuke aru pidada, kuidas ja kas tasub müüa endalegi teadmata ajalooga autosid. Lõpuks vastutate Teie. Tundub, et
ühega teist (Toyota´de müüjad) saab varsti ka nö. pretsedent loodud.
See ei ole sokkide müük.
|
|
|
JoelKK
huviline
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 27.11.11 16:44
|
|
|
Miks sa igas teemas oma Audit pakud???
|
|
|
|
juq
huviline
Registreerunud 06.10.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 3.0 v6 Q
|
|
JoelKK
huviline
Registreerunud 27.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.11 19:48
|
|
|
Ma ei saa aru. Auto on väga korralik.
Keegi helistas mulle (täpselt ei saanud aru kes see on) ja hakkas rääkima midagi auto läbisõidust(mis on täiesti õige ja vastavalt vanusele) ning
longlife õlivahetusest, mis on 12000km pärast. Mees rääkis nii kiiresti ja segaselt et ma ei saanudki tema kõne põhimõttest aru Niiet mees, kes sa mulle helistasid: ma ei saa aru, mida sa mulle selle 3
minutilise kõnega lõppkokkuvõttes öelda tahtsid? Et müüa võtaks lisainfost maha selle, et järgmine longlife hooldus 12 000 km pärast?
|
|
|