Lehekülgi: 1 2 |
johnny5
huviline
Registreerunud 18.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.10.11 20:23
|
|
|
Kas Mustikas toimuvad veel kogunemised?
Kui siis millal(päev,kl)?Kui ei siis kus toimuvad?Sooviks ka osa võtta!
|
|
|
ICE
klubiliige ac aasta auto 2006 võitja
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool
|
postitati 18.10.11 06:08
|
|
|
Ei toimu, kunagised aktivistid on vanaks jäänud ja värsket, edasiviivat verd pole peale tulnud.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 20.10.11 12:29
|
|
|
LowLifer Meet&Greet vol.2 juba täna. Pole küll Audide
kogunemine, aga vaatamist jagub.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
reizor
huviline
Registreerunud 26.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Õnnetud S6 2.2T, S6 4.2
|
postitati 20.10.11 14:41
|
|
|
Viimanekord ei olnud seal mitte ühtegi audit, va Sinu oma. Igastahes lipsan minagi täna sealt enda kõrge autoga läbi. Igastahes mina ja Ott oleme
mustika all parklas. Kes samuti sinna ära eksib või tulla julgelt Tere ütlema.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.11 20:35
|
|
|
Käidud. Audisi oli ka suts. Ei tea, kas klubilised ainult. Vaadata oli küll masinaid. Võib rahule jääda.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
|
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6
|
postitati 20.10.11 21:48
|
|
|
Suht mõttetult pläristati seal. Ise elan kohe mustika parkla kõrval ning no katsugu olla.
Jalutasin just poodi, kui suhteliselt debiilselt tiirutati parklas ja lisaks mingi mootori piirajasse tagumine käis.
Ühel buumeril olid lisaks mingi eriti kollased tuled, mis kohe kindlasti oleks kollases vestides Go Go poistele huvi pakkunud.
Ühe asjaga kui jalakäiana jäin väga rahule, nimelt lasti mind ja teisigi inimesi ilusti üle sebra!
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 20.10.11 22:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kjaups
Suht mõttetult pläristati seal. Ise elan kohe mustika parkla kõrval ning no katsugu olla.
Jalutasin just poodi, kui suhteliselt debiilselt tiirutati parklas ja lisaks mingi mootori piirajasse tagumine käis.
Ühel buumeril olid lisaks mingi eriti kollased tuled, mis kohe kindlasti oleks kollases vestides Go Go poistele huvi pakkunud.
|
No krt, siuke suhtumine ajab mind küll närvi. Jälle mingi keskeakriisis inimene ei suuda leppida kui noored millegiga tegelevad. Kas siis on lahedam
kui süstal veenis ja koni ees, mööda kaubanduskeskust uidatakse? Äkki prooviti võõraid autosid, et kuidas on. Noh piiraja teema on omaette teema, aga
kui on mingi huvitavam auto, siis miks mitte?
Ja selle buumeri omanik teab ise mida oma tuledega teeb, sina ei maksa ju tema trahve, milleks kelgata siis et kindlasti oleks kollaste vestide
mehikesed neist huvitatud. Mul on ka oranzid suunad mis ei tohi sellise aastakäigu autol olla. Üleeile tehti politsei poolt autole täielik
tehnokontroll ja ei jäänud neile need ette. Ole ise inimene ja ollakse sinuga inimene. Vääga viisakas suhtumine oli igatahes. Seega ei ole kellegil
teisel vaja muretseda minu tuledepärast.
Ja kas tõesti häirib siis see üritus niipalju su rahu, et vaja kohe siia räuskama tulla? Korra nädalas ei suuda maha vaikida seda siis? Nagu aru saan
siis Ottolesk oli juba 23.30 kodus, seega ei rikutud öörahu kaa.
Sorry, aga ei saanud seda kirjutamatta jätta.
Ise annan aga suure respekti siukesele organisatsioonile nagu seda on Lowlifer. Ammu ootasin, et Eestis ka midagi sellist korraldataks.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.11 22:50
|
|
|
Selles suhtes küll õigus, et iga inimene tuunib oma autot nii nagu tema tahab. Lõppkokkuvõttes on see ikkagi iga inimese maitse asi ja selle üle ju ei
vaielda. See tiirutamine ja piirajasse laskmine on minu arust suht ürituseväline, sest kogunemine oli ikkagi all parklas. Selliseid "rullnokkasid"
on parklates ilma üritusteta ka. Nii palju kui mina nägin, siis maa-aluses parklas oli olukord koguaeg rahulik ja keegi väga palju tähelepanu ei
püüdnud mingi piirajasse laskmisega. Mina isiklikult muidugi lahkusin Mustikast juba poole 10 aeg tegelikult.
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 20.10.11 22:59
|
|
|
Enne ei tulnud midagi lihtsalt pähe kuidas seda lühidalt kokku võtta, aga nüüd midagi koidab. Tundub, et ongi lihtsalt teatud hulk inimesi, kes
lihtsalt vinguvad, virisevad jne teiste teguviiside üle, vahet ei ole mis selleks on, ilma ise midagi targemat/ paremat tegematta. Aga jahh, end of
OT.
Oli muidu juttu ka, et kas järgmine nädal ka asi toimub? Hetkel veel ei leia inffi selle kohta. Kuna nüüd isegi nädala sees Rapla kandi inimene, siis
hüppaks ka järgmine kord läbi, hea ligi käia, L-Virust jääb natuke pikaks maa.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.10.11 23:10
|
|
|
Ei kuulnud küll koha peal, aga eks Lowliferi facebooki lehel tulevad pidevalt uuendused. Peab silma peal hoidma lihtsalt.
|
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6
|
postitati 21.10.11 00:07
|
|
|
Vabandan väga, kuid pole keskeakriisides vmt, suitsetan, ei räusanud ja huvitavaid autosid proovin ikka ja alati testida võimalikult minimaalses või
eraldatud liikluses (kui tahan üht koma teist võimsamat testida).
Jalutasin poodi 22:30 paiku.
See mis alumises parklas toimus, seda ei oska kommenteerida.
Mainisin ka, et viisakalt jäeti seisma, kui inimesed sebra kõrvale jõudsid ja lasti ilusti nad sealt ka üle (see vist ei kuulu vingumise alla?).
Mul lihtsalt viskas üle see, et paar inimest seal oma "sport sumpadega" häälitsesid.
Ei ole mõttet sellepärast siin nüüd kohe tüli norima hakkata, sest igal inimesel omad arvamused jne.
Mõttetu tiirutamine - Parklates, kus poodlejad oma autodega kohale tulevad pole just kõige parem valik.
Saan aru, et tulevad kusaltki suurelt ringilt, sõidavad maa-alusesse parklasse, räägivad ja muljetavad ning sõidavad kuhugi edasi (mitte ei tee
auringe parklas (Olgu, ma ei näinud, et kas seal oli keegi väljas liiklust reguleerimas vmt, mis oleks sellisel juhul hea variant olnud, sest olen ise
näinud ja kogenud, kuidas mõni hull tuleb ikka sellise lennuga või teeb mingeid x trikke parklates, et see ringi sõitmine seal oleks võinud natukene
ohtlikuks muutuda)).
Jah, saan aru, et sellelaadsetel üritustel mõni inimene tahab ka mootori "häälega" silma paista ja muust massist eristuda, et parem las see jääda
siis.
Minu poolsed vabandused neile, kelle õrna hinge ma oma eelmise postitusega nii väga riivasin.
Head õhtut teile!
|
|
|
Greenkamikaze
huviline
Registreerunud 23.08.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.11 08:12
|
|
|
Omapoolne kommentaar ka siis. Ehk minu meelest oli üritus väga viisakas, muidugi on alati mõni häiriva käitumisega, kuid mitte midagi hullu ei olnud.
Mis puutub autode tiirutamisesse, siis tõepoolest sõitsid teatud autod paaril korral parklast välja ja sisse, kuid kihutamisest ei saa siin juttu
olla, sest nii mõnelgi autol (loe madalal) oli raskusi seal nisamagi alla-üles sõitmisega Ning jah, väljas oli ka inimene sellel ajal kui autod edasi-tagasi liikusid, nii et kõik oli korralik ja kontrolli
all.
Seega kellele LowLiferi üritused meeldivad, võtku osa, kellel mitte, olge mõistvad
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 21.10.11 08:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kjaups
|
Elad suure parkla kõrval ja tahad vaikselt elada, miks sa siis üldse sinna kolisid? Kas muidu on siis seal vaikne? Koli maale, kui rahu tahad, ma elan, usu on vaikne
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.10.11 08:58
|
|
|
Ah ärme hakka siin mitte millegi üle vaidlema. Igal inimesel on õigus oma arvamusele, aga see, mis toimus väljas parklas on tegelikult ürituseväline
ja seega OT.
EDIT: Pilte ka
|
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
postitati 21.10.11 16:31
|
|
|
Sai eile ka üritusele pilk peale visatud korraks. Sõitsin ühe tiiru parklas ja uudistasime naisega Low-e. Meeldiv vaatepilt oli küll. Loodan, et kunagi tagasi jõuab madala auto ridadesse.
|
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
|
raemees
huviline
Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E90 320dA 2008a
|
postitati 21.10.11 17:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OttOlesk
Ah ärme hakka siin mitte millegi üle vaidlema. Igal inimesel on õigus oma arvamusele, aga see, mis toimus väljas parklas on tegelikult ürituseväline
ja seega OT.
EDIT: Pilte ka |
Mis mõttes nagu... See oli siis rohekm nagu Saksa autode kogunemine we? Ühtegi Audit küll nagu piltidel silma ei hakanud :D Kuigi jah, mõned neist
päris madalad. Mis sportsumpadesse puutub siis mõni meist ilmselt küll noor kuid hingelt juba pensionäär kui müra häirib... iseasi kui pohmakas just
polnud :D
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
Remo
huviline
Registreerunud 06.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Mercedes-Benz , BMW , Audi
|
|
raemees
huviline
Registreerunud 18.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW E90 320dA 2008a
|
postitati 21.10.11 19:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: rempspoiss
Päris head pildid See sinine Toyota millel rattad eriti lääpas olid, sõitis
see ka sedasi või? |
See tegelikult Lexus ja täpselt nii ta sõidabki (Keegi kunagi ütles küll, et Lexus on luksus Toyota). Ei ole bagidel. Rääkis, et Tallinnas on ainult
kindel marsruut, mida pidi liikuda kannatab ja rehvid kestavad 3000km. 1500km pealt vahetab ringi ja siis veel 1500km ja tahab uusi saada juba.
Tsitaat: | Algselt postitas: raemees
Mis mõttes nagu... See oli siis rohekm nagu Saksa autode kogunemine we? Ühtegi Audit küll nagu piltidel silma ei hakanud Kuigi jah, mõned neist päris madalad. Mis sportsumpadesse puutub siis mõni
meist ilmselt küll noor kuid hingelt juba pensionäär kui müra häirib... iseasi kui pohmakas just polnud |
Lowliferite põhilisteks autodeks ongi välja kujunenud VW või BMW. Aga madalad Audid on ka muidugi oodatud sellistel üritustel. Endal stock vedrustus,
seega parkisin eemale. Seda Audit oleks tahtnud küll seal näha. Ei tea, kas klubiline? |
Aa ei lampi teema siis rohkem streetrace foorumi värk, siinne pealkiri ju teemal kas mustikas kogunevad Audid või mitte... aga audisi siis ikkagi
polnudki ? Võibolla vaid poekliendi miskine suvaline Audi Nagu kiirelt
lugeda võib siis ikka mõni läbisõitja oli.. ehh las jääb ei koti.
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 21.10.11 19:25
|
|
|
Seda
Audit oleks tahtnud küll seal näha. Ei tea, kas klubiline? |
See ei ole nähtavasti siiski siitklubi auto. Ma arvan, et ma oleks märganud
Nii madalaks saada seda autot on küllalt keerukas.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 22.10.11 07:33
|
|
|
Seda
Audit oleks tahtnud küll seal näha. Ei tea, kas klubiline? |
Sel on küll S8 look ja kirjad, kuid tegelikult on siiski A8.
|
|
|
|
seitsmene
huviline
Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2
|
postitati 22.10.11 07:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Sel on küll S8 look ja kirjad, kuid tegelikult on siiski A8. |
Väga teemavaba küsimus, vabandan.
Kas sellest autost on kusagil rohkem pilte või teavet?
Ma kirju ei tuvastagi, tagumine ots rohkem ABT kui ess mu silma järgi.
|
|
|
|
Maku
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.10.11 11:21
|
|
|
Pilte vaadates viskaksin mõnele auto omanikule viis pihku küll.
torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 22.10.11 12:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: seitsmene
Ma kirju ei tuvastagi, tagumine ots rohkem ABT kui ess mu silma järgi. |
ABT vms kraam on selga laotud jah. S8 kirjad on ka. Paar korda on silma hakanud, siis tekkis ületuunituse tõttu kahtlus ja uurisin numbri järgi, kas
on ikka ess või ei. Ei. Mõtlesin, et teen telefoniga paar klõpsu ka ja viskan siia galeriisse, aga ilm oli liiga sitt.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |