rafaello
huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi
|
postitati 25.10.04 18:22
|
|
|
katuseluugi remont
selline küsimus siis, et kas keegi oskab öelda, kas remondib mõni katuseluuke. autoks b4. nimelt on see silumiinist siin puruks, nagu ikka neil
põhimure. on ainult räägitud, et igavene jama sellega jne. aga ikkagi, kas keegi viitsib sellega tegeleda ka või? oskab keegi kedagi soovitada?
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
pikk999
huviline
Registreerunud 27.02.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.05 18:58
|
|
|
Vist on sarnane mure nagu volkarimeestel.Ma tegin siin ühe volkarimehe soovil mingid luugi tõste jubinad.Sai teisi roostevabast 25tk tehtud.vwlubi.org
on pildid väljas.
|
|
|
rafaello
huviline
Registreerunud 04.01.04
Kasutaja on eemal
Auto: audi
|
|
sokkk
|
postitati 02.03.05 20:26
|
|
|
Sama mure. Puruks on selle siini vms katuse küljes olev kinnitus, mis luuki üles-alla liigutab. Taha-üles avab aga katuse sisse lastes avaneb u. 5cm
ja siis kiilub kinni. Oskab keegi aidata, kust remonti alustada kui luuki lahtigi (katuse sisse) ei saa.
|
|
|
8413
huviline
Registreerunud 09.04.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi avant
|
postitati 18.06.09 20:57
|
|
|
Kas keegi on veel remontinud audi 80 b4 kerega auto katuseluuki
Nimelt oleks vaja teada või õigemini meenutusabi.
Kas luugiga koos liikuva polstri tagaserva üles katkumise plast detailid olid ühesugused või vasak parem stiilis.
probleem selles, et olen nad oma 2 a tagasi sealt eemaldanud, et kusagilt lammarist sebida kuid siiani pole seda teinud nüüd aga on aega ja hakkasin
uurima kuid alles on nendest ainult üks.
poest aga räägib, et neid läheb 2 tk. ja on ühesugused(et ei ole vasak parem)
sain vist isegi auto korda ;-)
|
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 19.06.09 10:23
|
|
|
Mina olen remontinud 3 luuki odav see pole. Katki läheb tükk/tõmbetross (1500.- paar), aga põhjustab selle teine, tagumine lukusti (750.-). Tagumine
lukusti vw esinduses müüa eraldi. See lihtsalt paindub ära. Tagasi painutada ei saa, murdub lihtsalt. Trossi võib endale sebida mõnest vanast veel
töötavast luugist, kui kusagilt näppu juhtub (200.- - 500.- oleneb pakkujast).
http://foorum.vwklubi.ee/viewthread.php?tid=36762#pid342288
Ma olen 200.- eest nõus aitama lammutada luuki ennast ja juppe vahetama seal/nõu andma koos automanikuga. Selleks kulub 2-3h. Kindlasti palun ennem
uurida, et kas mul aega. Sest teen hoopis teist tööd ja olen lihtsalt nõus aitama vajadusel. Näiteks mõnel õhtul peale tööd. Seda siis juhul kui on
olemas uus tagumine tükk (üritan pildi leida) ja ka terve tõmbe tross. Sest tavaliselt pole mõtet sinna kasutatud lukustit panna, kuna probleem on
peagi tagasi. Trossid on ebareaalselt kallid 1500 komplekt ja kõrvalistujapoolsega ei juhtu mitte midagi aga müüakse koplektina ainult. Lisaks peab
olema eeltöö ära tehtud ja auto salong lahti kistud kõik mis uksepolstritest kõrgemal tuli vw ära võtta.
Kui keegi nuusib välja kuida saada rockwellist asju otse tellida, usun, et tulevad kordades odavamad need jupid.

Vahetatav jupp on see haakek konksuga tükk juhipoolne.
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
cobra113
huviline
Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2,6 avant quattro
|
postitati 23.06.09 08:25
|
|
|
Enda b4-jal sama probleem: üles alla liigub, aga sisse ainult 1-2 cm ja kiilub kinni.
Nagu aru sain tuleb katuseluugi lahtisaamiseks kogu laepolster maha kiskuda?
|
|
|
Samzik
klubiliige
Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal
Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A
|
postitati 23.06.09 19:06
|
|
|
said õieti aru.

Ära sureb jupp nr 29
ja puruks läheb 26
Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
|
|
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.07.09 20:24
|
|
|
Viimati sai ise otsitud parandajat, kuid avastasin, et mõistan ka ise seda katuseluuki väga edukalt remontida(B3 ja B4) et kui kellegil küsimusi/abi
vaja siis viska aga kiri PMi...ka tel nr on profiilis
|
|
|
|
klaabu369
huviline
Registreerunud 17.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6-C6
|
postitati 24.11.09 06:28
|
|
|
c-4 katuseluuk
Kas katuseluukin saab kuidagi regullida ka ?Jama nimelt selles,et ühelt poolt katuseluuk katusest kõrgemal umbes
3-4 mm.
|
|
|
uunox
huviline
Registreerunud 31.10.05
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 2.4D C4, Space Wagon 1,8TD
|
postitati 30.11.09 20:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: klaabu369
Kas katuseluukin saab kuidagi regullida ka ?Jama nimelt selles,et ühelt poolt katuseluuk katusest kõrgemal umbes
3-4 mm. |
Mingil määral saab luuki raami peal liigutada küll. Tõmba polster tagasi ( katsu näpud taha saada ja tõmba polstrit tahapoole), siis pääsed kruvidele
ligi. Kui asend on palju mööda, siis tõenäoliselt jamab sul juba reduktor vms, et ei liiguta enam sünkroonis mõlemat poolt.
|
|
|