ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: 400,401,969
|
postitati 25.03.03 07:32
|
|
|
Ei saa pidurikolbi sisse!?
Andke nõu! Eile jändasin mitu tundi tagapiduri supportiga. Kolb liigub vabalt, isegi see käsipiduri osa hakkas kuidagimoodi liikuma, aga kolbi nii
palju sisse ei saa, et uued klotsid vahele mahuks- liigub miski piirini ja edasi enam mitte. Kas seal on mingi nipu kuidas asi käib? Kas peab kolbi
keerama või mahlatoru lahti päästma??? Kindlasti on keegi Teist samasuguse probleemiga kokku puutunud ja oskab nõu anda!
|
|
|
kYbb
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: WRX
|
postitati 25.03.03 07:38
|
|
|
Kolbi tuleb keerata kellaosuti suunas ja samal ajal sisse suruda.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.03 07:40
|
|
|
Kas see käib siis mingi keermega? Proovisin ka tegelt nac keerata, kuid see tolmukate hakkas väga kortsu minema. Eks proovin uuesti?
|
|
|
kYbb
huviline
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: WRX
|
postitati 25.03.03 07:45
|
|
|
Pole sellesse ehitusse süvenenud, kuid arvatavasti on mingi vindivärk. Kusjuures niisama keerates ei liigu se kolb kuskile st suruma peab ka. Selle
jaoks muidu spets abinõu (tööriist) olemas, millega see suht kiiresti käib, kuid saab ka mingi suurema pitskruvi ja kullinokkadega. Selle tolmukatte
servadele aja miskit vahele (st kanguta kordamõõda igalt pooltja kolvi küljest lahti, aga vaata et tolmukatet peesse ei keera. Sinna tolmukatte ja
kolvi vahele pannakse üht spets määret, mis ei lase niiskust ja roostet kolvile. Kui nädalavahetuseks korda ei saa, siis vajadusel aitan.
|
|
|
|
ferdinand
huviline
Registreerunud 17.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.03 09:17
|
|
|
Tänud. Täna ei viitsi, homme ilmselt hakkan jälle üritama. Probleem veel muidugi ka selles, et eilse töö käigus kasutasin veits hooletult haamrit ja
tagusin pöidla suht lamedaks. See raskendab oluliselt igasugust tegevust. Ja ilmselt pean asjaga toimetama nädala sees, sest antud tegevuse käigus
tuleb ka kettad üle treida.
|
|
|
tarts
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.03 09:22
|
|
|
ei pole seal ju miskit keerulist, pane kolb sirgelt peale ja keerad, nati saad ka käega keerata. siis surud allapoole ja keerad, läheb ilusti, kui
vahe on piisavalt suur lükkad juba klotsi vahele, surud ja jälle keerad, siis teine klots vahele ja jälle keerad. Ise tegin sedasi, kullinokaga
keerad, suvalise suurema kruvikaga surud allapoole.
ps. haamriga pole seal nagu midagi teha, kui siis aind omale mööda sõrmi panna
|
|
|
margus
huviline
Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.03 16:38
|
|
|
Vot ei ole ise ka nüüd nende Audi asjadega nii väga lähedalt seotud, kuid kui ma ei eksi, siis mingitel Volvodel oli asi selline, et sees pool oli
mingi kruvi, mida tuli järgi lasta, et saada kolbe sissepoole liikuma. Ei oska öelda, aga kas ei ole võimalik, et ka Audil sama värk on.
See Volvo oli muidugist ka aastast -90
|
|
|
koit46
huviline
Registreerunud 25.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 3.0
|
postitati 25.03.03 17:53
|
|
|
Ma olen oma kõik piduri suportid pilbasteni lahti keeranud ja uued remont komplektid sisse pannud....keerulist pole midagi...
Ma soovitaks sul piduri suport maha keerata ja piduriõli vooliku ette tikk panna või pime ette keerata (olen isegi sõitnud ilma piduri suportiteta
kannatab küll)
Kui suport maas keera kuskile kruustangide vagele ja lase wd40 ga üle (ma võin sulle hea hinnaga müüa)see leotab pasa ja mustuse lahti ja mutikaid on
ka kergam avada.....ise lasin ka sinna kaitse kummi alla kuni igast august voolas......
siis võta ühed korralikud torutangid ja keera vastupäeva siis saad piduri silindri kätte....soovitan sul kõik terve suporti lahti võtta ja
kässerihoovastiku pisikese simri ka ära vahetada seal on see rautselt katki ja seest kõik paske täis (mul vähemalt oli)
Kokkupanemine vastupidiselt lahtivõtmisele.....
Kui oleks koht kus teha aitaks hea meelega....
PS. remont komplektid osta sel juhul ka polnud kallid umbes 130 EEK-u
Pidurid see on investeering tulevikku!!
Tõlkis: Luule Zavoronok
Teksti luges: Malle Peedo
|
|
|
|
MEELIS
huviline
Registreerunud 14.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Honda TYP-R
|
postitati 25.03.03 19:02
|
|
|
Kui ei saa võta maha ja helista.Mul on töö juures spets vigur selle töö jaoks
Pekske rähne
|
|
|
|
AudiQuattro
huviline
Registreerunud 17.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Quattro Avant 2,5tdi 132kw -03
|
postitati 28.03.03 12:48
|
|
|
Asi peaks jah pealesurumise ja keeramisega käima. Sai isegi sama asjaga mõistatatud.
~~The fellowship of the four silver rings~~
|
|
|
|