Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  2
Autor:
Pealkiri: Webasto abi (Vastuseid: 29 | Vaatamisi: 8192)
org22
huviline

Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 S-line 3.0 TDI 150kw

postitati 06.10.11 12:32 Tsiteeri
Webasto abi

Tere.
Plaan panna autole webasto peale ja ehk keegi jagab oma kogemusi sellega seoses ?
Nimelt milliseid firma tooteid kindlasti vältida ja millised mitte.
Isend millele tahan webasto panna on a4 2005 150 kw 3.0 DTI.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarts
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.10.11 12:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: org22
Tere.
Plaan panna autole webasto peale ja ehk keegi jagab oma kogemusi sellega seoses ?

Kui plaan ikka webasto panna, siis on ju firma valitud. Kui webasto=eelsjoondusahi üldisemalt, siis suhteliselt levinud on veel Ebersprächeri ahjud. Rohkem nagu maitse asi, küsi konktreetsed pakkumised firmadest ja saad juba hinna järgi otsustada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eestimaa
klubiliige

Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal

Auto: E-tron 55

postitati 12.10.11 07:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Tere.

Oled juba leidnud mingi lahenduse?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
org22
huviline

Registreerunud 30.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 S-line 3.0 TDI 150kw

postitati 05.11.11 12:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: eestimaa
Tsitaat:
Tere.

Tere.
Sai siis uuritud hindade kohta, ja hinnad mis mulle öeldi oli ikka väga ehmatama panevad :S
Webosta hind koos paigaldamisega 2000-euri pluss miinus 200 euri.( jube )
Ja elektriline soojendus oli 500 euriga midagi, kahjuks kustutasin kogemata selle kirja ära ja ei mäleta enam tootjat.

Webasto jääb mul kohe kindlasti ära kuna selline summa on ikka liig,tuleb vist see elektriline eelsoojendi panna,nüüd lihtsalt tuleb lihtsalt see õige firma otsida kes seda tööd teostaks,ma mõtlen ikka võimalikult sõbraliku hinnaga :)
Annan kindlasti ka teada kui asi külge pandud :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
RParve
huviline

Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3,0 Tdi 2005 Quattro avant

postitati 05.11.11 16:34 Tsiteeri

OÜ TRINWEST tegi mulle suulise pakkumise 1300 koos puldiga. (Webasto oma siis.)A6 c6 2005 3.0 tdi.Tundus suht hea pakkumine.Praegu siis mõtlen kust raha kärpida .Panna tahan kindalsti sest talvel ikka asendamtu asi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eestimaa
klubiliige

Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.11.11 17:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: RParve
OÜ TRINWEST tegi mulle suulise pakkumise 1300 koos puldiga. (Webasto oma siis.)A6 c6 2005 3.0 tdi.Tundus suht hea pakkumine.Praegu siis mõtlen kust raha kärpida .Panna tahan kindalsti sest talvel ikka asendamtu asi.

Kui võimsat pakkusid 4,2 või 5,2 Kw?

RParve
huviline

Registreerunud 08.05.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 3,0 Tdi 2005 Quattro avant

postitati 05.11.11 19:47 Tsiteeri

Kurat see hea küsimus.Päris detailidesse ei langenudki.Käisin alarmi panemas siis küsisin et mis maksab jne

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
urki
huviline

Registreerunud 31.01.11
Kasutaja on eemal

Auto: MB 212 3,5 TDI,MB 212 CNG,A4 Q

postitati 07.11.11 05:01 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tere.

Tere.
Sai siis uuritud hindade kohta, ja hinnad mis mulle öeldi oli ikka väga ehmatama panevad :S
Ja elektriline soojendus oli 500 euriga midagi, kahjuks kustutasin kogemata selle kirja ära ja ei mäleta enam tootjat.

Webasto jääb mul kohe kindlasti ära kuna selline summa on ikka liig,tuleb vist see elektriline eelsoojendi panna,nüüd lihtsalt tuleb lihtsalt see õige firma otsida kes seda tööd teostaks,ma mõtlen ikka võimalikult sõbraliku hinnaga :)

Osta. ee saidil mingi mees tegeles webastode müügiga ja hinnad olid tunduvalt paremad,peale otsimist leidsin aadressi,saada auto mark ja oota hinnapakkumisi,mulle tuli pakkumisi erinevaid

info@eelsoojendid.eu

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
eestimaa
klubiliige

Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 21.11.12 15:52 Tsiteeri

Kas keegi on veel järelpaigaldanud Webasto oma Audi A6-le (C6)?
Mul on praegu nii et kui panen timeriga ahju tööle siis kliimaplokk hakkab puhuma 4-5 pöörde peal isegi siis kui olen eelnevalt seadistanud manuaalselt puhuma 1 tugevusega.
Mismoodi see kliimaplokk töötama peaks ja kas saab seda üldse ise seadistada?

melnits
huviline

Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Quattro 3.0 (162 kw) sedaan 2002.a

postitati 21.11.12 21:00 Tsiteeri

Tere, oleks ka abi vaja. Nimelt kuidas saab salvestada seda töötamise aega, praegu on selleks 60min. kuid autos olevast puldi taolisest asjast saab seda muuta küll lühemaks ja pikemaks kuid ära ei oska salvestada kahjuks. Loodetavasti sai keegi aru ja oskab aidata!:)
Tänud!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 21.11.12 21:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:
Tere.

Tere.

Eelmine nädal uurisin 3,0TDI mootoriga Audi A6 järelpaigaldatavat jahutusvedeliku soojendit. Sellele mootorile saab paigaldada ainult webasto või õlivanni soojendi. Veevärki ei pidanud saama paigaldada ja kataloog ei annagi, kuna aju ei saa aru, mis toimub ja auto ei käivitu. Pakkumine sai võetud 3 firmast ja igal poolt sama vastus. Paigaldaja soovitas raha alles hoida ja õlivanni oma mitte paigaldada. Siis uurisin distantskäivituse kohta ja ka seda ei anna elektroonilise süütelukuga autole paigaldada, nii, et -30 ragistame ja käivitame külma rauda.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
huviline30
huviline

Registreerunud 01.04.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 avant,1.9TDI 85kw

postitati 22.11.12 15:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas keegi on veel järelpaigaldanud Webasto oma Audi A6-le (C6)?
Mul on praegu nii et kui panen timeriga ahju tööle siis kliimaplokk hakkab puhuma 4-5 pöörde peal isegi siis kui olen eelnevalt seadistanud manuaalselt puhuma 1 tugevusega.
Mismoodi see kliimaplokk töötama peaks ja kas saab seda üldse ise seadistada?

Sama siin.Tundub et peale tempi nr. ei salvesta viimasest setingust midagi.Puhumis suunad auto peal ja ventika kiirus 3 level/pulk ekraanil.Samas hea seegi.Sakslased on arvestanud oma autodel webastoga.Kliimaploki pistikul spets webasto pin.Mõne japanlasega see nii lihtsalt ei läheks(kliimaplokile vahele lisavidinad 300-400eur väärtuses).

eestimaa
klubiliige

Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.12 12:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: huviline30
Sama siin.Tundub et peale tempi nr. ei salvesta viimasest setingust midagi.Puhumis suunad auto peal ja ventika kiirus 3 level/pulk ekraanil.Samas hea seegi.Sakslased on arvestanud oma autodel webastoga.Kliimaploki pistikul spets webasto pin.Mõne japanlasega see nii lihtsalt ei läheks(kliimaplokile vahele lisavidinad 300-400eur väärtuses).

Aga kuidas teistel töötab kellel on tehase Webasto, kas hakkab ka puhuma suurtel pööretel või kõige madalama peal?

Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 25.11.12 21:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vedru
Paigaldaja soovitas raha alles hoida ja õlivanni oma mitte paigaldada.

Õlivanni küte on parem, kui mitte midagi. Väga rumalaid soovitusi ikka jagatakse.

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 25.11.12 21:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Amadeus
Tsitaat:
Paigaldaja soovitas raha alles hoida ja õlivanni oma mitte paigaldada.

Õlivanni küte on parem, kui mitte midagi. Väga rumalaid soovitusi ikka jagatakse.

Kas see -25, -30 kraadiga ka mingit effekti annab?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Amadeus
klubiliige

Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: C7q

postitati 25.11.12 22:11 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas see -25, -30 kraadiga ka mingit effekti annab?

Annab küll. Kuigi jah, lõdvikute vaheline ja veesärgis olev on paremate tulemustega.
http://wup.defa.com/no/documents/DEFATestReportDEFAEnginepre-heaters.pdf

Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
eestimaa
klubiliige

Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.12 06:45 Tsiteeri

Tsitaat:

Aga kuidas teistel töötab kellel on tehase Webasto, kas hakkab ka puhuma suurtel pööretel või kõige madalama peal?

Kus te tehase Webasto omanikud olete?

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 04.12.12 07:34 Tsiteeri

Tsitaat:

Ma ei ole ausaltöelda seda vaadanudki, homme hommikul vaatan ja annan teada.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.12 07:47 Tsiteeri

Tsitaat:

Selleks hetkeks kui autosse täna istusin oli webasto ca 15 minutit käinud ja mõlema poole puhurid olid "5" peal. Peale auto käivitamist vaatasin uuesti, siis olid esialgu "8" peal ja ~5km hiljem tööle jõudes juba "7" peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
H5N1
huviline

Registreerunud 12.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7 (4M)

postitati 05.12.12 08:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kus te tehase Webasto omanikud olete?

Viskasin samuti täna hommikul oma katlale pilgu peale, et mis kiirusel puhub.
Alustas puhumist kuskil kiirusel 3 ning 3-4 minuti pärast tõstis kiiruse 5 peale. 20 min peale katla käivitamist oli kiirus jätkuvalt 5 peal.

eestimaa
klubiliige

Registreerunud 06.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.12 11:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: indro
Selleks hetkeks kui autosse täna istusin oli webasto ca 15 minutit käinud ja mõlema poole puhurid olid "5" peal. Peale auto käivitamist vaatasin uuesti, siis olid esialgu "8" peal ja ~5km hiljem tööle jõudes juba "7" peal.

Hmm ja kuidas aku sellele vastu peab? Ma kardan küll, et kui ma iga hommik lasen sellel puhuril niimoodi töötada siis varsti aku tühi.

indro
meeskond

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.12 12:55 Tsiteeri

Tsitaat:

Tsitaat:
Hmm ja kuidas aku sellele vastu peab? Ma kardan küll, et kui ma iga hommik lasen sellel puhuril niimoodi töötada siis varsti aku tühi.

Ma olen selle autoga veel liiga vähe sõitnud, et mingeid pikemaajalisi järeldusi teha. Eelmine nädal kasutasin mitu hommikut järjest 30 minutit ja üks õhtu ka töölt ära minnes ning siis oli aku 20% peal. Nädalavahetusel sai üks pikem ots (200km) tehtud ja nüüd olen iga hommik 15-20 minutit kasutanud ning hetkel on aku ilusti 100% peal. Aku isenest paistab originaal olevat ehk reaalselt siis pea 7 aastat vana.

H5N1
huviline

Registreerunud 12.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: SQ7 (4M)

postitati 05.12.12 13:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Kuigi audiga kogemus puudub, kuid olen omanud ka varem katlaga (webasto vms) autosid, siis rusikareegel on see, et katla töötamise aeg ei oleks pikem, kui pärast reaalselt autoga sõidetakse. Ise kasutan tavaliselt hommikuti ca 15-20 min sest pärast kulgemine kestab samuti 20-25 min. Siiani ei ole ühelgi autol veel akule kurja teinud.

huviline30
huviline

Registreerunud 01.04.12
Kasutaja on eemal

Auto: A4 avant,1.9TDI 85kw

postitati 05.12.12 19:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: H5N1
Tsitaat:
Tsitaat:

Kuigi audiga kogemus puudub, kuid olen omanud ka varem katlaga (webasto vms) autosid, siis rusikareegel on see, et katla töötamise aeg ei oleks pikem, kui pärast reaalselt autoga sõidetakse. Ise kasutan tavaliselt hommikuti ca 15-20 min sest pärast kulgemine kestab samuti 20-25 min. Siiani ei ole ühelgi autol veel akule kurja teinud.

Keegi kellel kaabel olemas, võiks proovida kas läbi OBD on võimalik antud setingut kliima plokil manageerida.

GertR
huviline

Registreerunud 09.10.11
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C6

postitati 19.12.12 14:24 Tsiteeri

Minul selline küsimus . Auto 2005 A6 C6 webasto muidu töötanud korralikult aga eile puldist käima pannes oli webasto nagu mingi aeg töötanud (salong oli leige) aga siis ilmselt välja lülitunud, sest 45 min ei olnud kindlastit täis kui autosse läksin. Täna panin puldist käima, ilusti vilgutas rohelist aga tundus et tegelikult ei olnud üldse käinud. Aku näitu ma ei vaadanud aga peal on uus aku. Samas olen suht aktiivselt kasutanud viimasel ajal webastot ja sõitnud väga lühikesi linnaotsi (4km tööle ja 4 tagasi) kas võib olla, et auto on nii tark, et kui aku on liiga tühi, et võib tekkida oht et käima ei lähe lülitab üleliigsed tarbijad välja?

Lehekülgi:  1  2
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 37.8% - SQL: 62.2%]