armyn
huviline
Registreerunud 16.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8 T
|
postitati 02.10.11 20:20
|
|
|
Audi A4 b5 udutulede paigaldus
Nimelt siis oman Audi a4(b5). Sai siis ostetud endale udutuled, mis käivad stange sees, kuna originaal stangel puuduvad udutuled. Hakkasin siis
kuidagi alustama nende ette komlekteerimisega. Kõigepealt siis enda loogika järgi hakkasin otsima salongist udutulede lülitid. Leidsin selle kiirelt
ülesse, nimelt oli siis tagumiste udutulede lüliti kõrval. Kakkusin siis selle lülitipealse plastmassi maha ja avastasin, et ainult pistik on. Sai
siis vähe romulates käidud ja see lüliti endale soetatud. Lülitile panin kohe pistiku taha ja tagasi oma pessa. Probleem tekkis nüüd selles, et kuhu
peaksid need udutulede juhtmed kapoti all välja jooksma. Ei leia kuidagi ülesse, sest see mul esimene audi ja ei ole nendega varem kokkupuutunud.
Ootan meeleldi vähe targem inimese nõu, et kuidas edasi tegutseda. Aitäh 
|
|
|
jaakk
huviline
Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Bmw 525i -2007, sedaan
|
postitati 03.10.11 10:55
|
|
|
Minuteada peakski sul ainult seal kaabel tulema ja kõik muu on puudu.
Ilmselt on sul tegu Valeo tuledega ehk H4 pirnidega, võid ju testriga laterna sissetulevast pistikust mõõta kas sinna tuleb vool, kui lüliti sisse
lülitad- väga vähetõenäoline.
B5 -l on muidu udutuledega esilaternad olemas ehk Boschi omad ehk h7 pirnidega ja seal on udutuled põhitulede sees juba.
Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga
põlistallinlased audisid ei osta.
|
|
|
|
armyn
huviline
Registreerunud 16.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.11 19:26
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
Ilmselt on sul tegu Valeo tuledega ehk H4 pirnidega, võid ju testriga laterna sissetulevast pistikust mõõta kas sinna tuleb vool, kui lüliti sisse
B5 -l on muidu udutuledega esilaternad olemas ehk Boschi omad ehk h7 pirnidega ja seal on udutuled põhitulede sees juba. |
Mul on esituled ära vahetatud teiste tulede vastu, millel on sees h7 pirnid.
|
|
|
Auditehh
huviline
Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: Tid
|
postitati 03.10.11 19:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: armyn
Tsitaat: | Algselt postitas: jaakk
B5 -l on muidu udutuledega esilaternad olemas ehk Boschi omad ehk h7 pirnidega ja seal on udutuled põhitulede sees juba. |
Mul on esituled ära vahetatud teiste tulede vastu, millel on sees h7 pirnid. |
Jutu mõte oli selles, et kui juba originaalis olid sul H7 pirnidega tuled siis järelkult on ka juhtmed udutulede jaoks olemas.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 03.10.11 19:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: armyn
Mul on esituled ära vahetatud teiste tulede vastu, millel on sees h7 pirnid. |
Kas koos pistikutega või on üleminekud tehtud? Orig. ümmarguses pistikus on 3 suurt klemmi mass, lähi- ja kaugtuli ja 2 väikest klemmi gabariidid ja
udukad. Tester abiks. Ise faceliftisin ka oma '97a A4 ära, selle vahega, et ma panin ka uuema stange, milles udukad kohe sees.
|
|
|
|
armyn
huviline
Registreerunud 16.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.10.11 14:05
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"
|
|
|
-Sten-
huviline
Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.10.11 20:33
|
|
|
Mul on h4 ning udukate juhtmed olid veetud tulede pistikusse. Otsisin samuti tükk aega, aga kui siis avastasin et 5 juhet jookseb sinna, neli on
tulede jaoks ja viies jooksis täpselt pistikuni(udutuled) kui sul on viis juhet, siis üks neist on udukad.
|
|
|