Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi A4 b5 udutulede paigaldus (Vastuseid: 6 | Vaatamisi: 1941)
armyn
huviline

Registreerunud 16.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8 T

postitati 02.10.11 20:20 Tsiteeri
Audi A4 b5 udutulede paigaldus

Nimelt siis oman Audi a4(b5). Sai siis ostetud endale udutuled, mis käivad stange sees, kuna originaal stangel puuduvad udutuled. Hakkasin siis kuidagi alustama nende ette komlekteerimisega. Kõigepealt siis enda loogika järgi hakkasin otsima salongist udutulede lülitid. Leidsin selle kiirelt ülesse, nimelt oli siis tagumiste udutulede lüliti kõrval. Kakkusin siis selle lülitipealse plastmassi maha ja avastasin, et ainult pistik on. Sai siis vähe romulates käidud ja see lüliti endale soetatud. Lülitile panin kohe pistiku taha ja tagasi oma pessa. Probleem tekkis nüüd selles, et kuhu peaksid need udutulede juhtmed kapoti all välja jooksma. Ei leia kuidagi ülesse, sest see mul esimene audi ja ei ole nendega varem kokkupuutunud. Ootan meeleldi vähe targem inimese nõu, et kuidas edasi tegutseda. Aitäh :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 03.10.11 10:55 Tsiteeri

Minuteada peakski sul ainult seal kaabel tulema ja kõik muu on puudu.
Ilmselt on sul tegu Valeo tuledega ehk H4 pirnidega, võid ju testriga laterna sissetulevast pistikust mõõta kas sinna tuleb vool, kui lüliti sisse lülitad- väga vähetõenäoline.
B5 -l on muidu udutuledega esilaternad olemas ehk Boschi omad ehk h7 pirnidega ja seal on udutuled põhitulede sees juba.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
armyn
huviline

Registreerunud 16.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.10.11 19:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Ilmselt on sul tegu Valeo tuledega ehk H4 pirnidega, võid ju testriga laterna sissetulevast pistikust mõõta kas sinna tuleb vool, kui lüliti sisse lülitad- väga vähetõenäoline.
B5 -l on muidu udutuledega esilaternad olemas ehk Boschi omad ehk h7 pirnidega ja seal on udutuled põhitulede sees juba.

Mul on esituled ära vahetatud teiste tulede vastu, millel on sees h7 pirnid.

Auditehh
huviline

Registreerunud 20.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: Tid

postitati 03.10.11 19:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: armyn
Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk

Jutu mõte oli selles, et kui juba originaalis olid sul H7 pirnidega tuled siis järelkult on ka juhtmed udutulede jaoks olemas.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.10.11 19:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: armyn

Kas koos pistikutega või on üleminekud tehtud? Orig. ümmarguses pistikus on 3 suurt klemmi mass, lähi- ja kaugtuli ja 2 väikest klemmi gabariidid ja udukad. Tester abiks. Ise faceliftisin ka oma '97a A4 ära, selle vahega, et ma panin ka uuema stange, milles udukad kohe sees.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
armyn
huviline

Registreerunud 16.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 04.10.11 14:05 Tsiteeri

Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"

-Sten-
huviline

Registreerunud 06.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.11 20:33 Tsiteeri

Mul on h4 ning udukate juhtmed olid veetud tulede pistikusse. Otsisin samuti tükk aega, aga kui siis avastasin et 5 juhet jookseb sinna, neli on tulede jaoks ja viies jooksis täpselt pistikuni(udutuled) kui sul on viis juhet, siis üks neist on udukad.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.9% - SQL: 75.1%]