AndreA
huviline
Registreerunud 16.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.11 08:56
|
|
|
Vargalukk bensiinipumba abil?
Tere, hiljuti lõpetas töötamise bensiinipump. Sai siis lahti kistud ning avastasime, et voolu ei tule peale, aga sinna oli veetud ka mingi muu juhe.
Kiskusime siis pool autot lahti ja avastasime, et leiutatud mingi lüliti, mis takistab bensiinipumba voolu saamist. Muidugi oli lagunenud ees ka üks
juhe, see vahetatud , bensiinipump jälle funkas. Nuppu vajutades lakkas töötamast.
Autoks Audi A4 Avant numbriga 616 Tey
Sooviks teada, kes nii nupukas meister olla võis? Kui keegi teab siis andke teada
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 28.09.11 09:06
|
|
|
Mis siin nii erilist on?
See on maailma kõige enim kasutatud meetod igasuguste salalülitite või immode tegemisel.
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 28.09.11 09:10
|
|
|
Vene ajal pandi isegi bensutoru vahele kraan kuskile istumise alla. Kui mingeid paagisiseseid el. pumpasid polnudki.
|
|
|
|
AndreA
huviline
Registreerunud 16.04.11
Kasutaja on eemal
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
AndreA
huviline
Registreerunud 16.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.11 11:17
|
|
|
wow, vägevalt üleolevad kõik siin! Mis sa arvad, et ma olen nii loll või
ammu uuritud sealt, aga otsin siit ka ikkagi!
aavik
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 28.09.11 11:18
|
|
|
Mul esimesel autol, Ford Probe, oli aga selline asi vahel, mis suurema löögi peale bensupumba järelt ära võttis, see siis ilmselt avarii puhul
vajalik. Mul aga õnnestus vastu mingit puujuurt selline mats põhja alla saada, et lõi selle kaitse peale, siis oli tükkk tegu, enne kui probleemi
otsingutega pagasnikus ühe lülitini jõudsin Kas ka audidele sellist asja
pandi? Või äkki oli see millalgi USAs kohustuslik ja võib olla sealt toodud audidel peal?
|
|
|
AndreA
huviline
Registreerunud 16.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.09.11 11:20
|
|
|
See on sinna ise meisterdatud,läbipuuritud ja s****ti ehitatud
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 28.09.11 13:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Mul esimesel autol, Ford Probe, oli aga selline asi vahel, mis suurema löögi peale bensupumba järelt ära võttis, see siis ilmselt avarii puhul
vajalik. Mul aga õnnestus vastu mingit puujuurt selline mats põhja alla saada, et lõi selle kaitse peale, siis oli tükkk tegu, enne kui probleemi
pandi? Või äkki oli see millalgi USAs kohustuslik ja võib olla sealt toodud audidel peal? |
Audidel seda pole, aga mäletan, et Sierral oli see ka.
AndreA, mis su probleem hetkel on? Nagu oleks midagi eriskummalist leidnud? Järgmisena nõuad meilt vastust, kes roosade spoileritega kojameheluuad
paigaldas? Loodad tõesti, et keegi tõstab käe ja ütleb, et jah, mina see sita töö autor olengi?
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 28.09.11 13:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
pandi? Või äkki oli see millalgi USAs kohustuslik ja võib olla sealt toodud audidel peal? |
Audidel seda pole, aga mäletan, et Sierral oli see ka. |
Motronicuga varustatud Audidel on nii, et selleks, et bensupump aktiveeritaks peab aju nägema vähemalt 13rpm pöörete andurist. Seepärast ei hakka
bensupump ka süüte sisse keeramisel kohe lööma.
Ehk siis, täiesti olemas, lihtsalt intelligentsemalt lahendatud 
|
|
|
|
Rom
huviline
Registreerunud 28.05.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0TFSI S-line
|
postitati 28.09.11 15:28
|
|
|
Olen kuulnud, ka sellisest lahendusest, et kui rõhk langeb (suur leke) lülitub pump välja.
|
|
|