Lehekülgi: 1 2 |
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi a4 1,8t quattro
|
postitati 26.09.11 20:40
|
|
|
Audi A4 1,8t quattro - 1996 - erki87
Tere!
Olen võtnud juba pikemalt hoogu, et teha oma Annelist autoteema ja nüüd ta lõpuks saab ka tehtud. Räägin hiljem mõne pildiga mis auto juures tehtud
ning muudest vidinatest.
|
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.11 11:49
|
|
|
Autost siis natuke:
Mootor: 1,8t 110kw
Vedav sild: 4wd
Kliima
El. peeglid - elektriliselt kokkuklapitavad(mis oli minu jaoks üllatav - hiljuti avastasin )
Väljalaske aasta: 1996
Valuveljed 16´´
4 el. aknat
El. katuseluuk klaasist
Värvus tumesinine.
Sisu: Beez nahk. Just sisu sai suurel määral otsustavaks antud auto soetamisel. Pole ise varem kohanud sellise sisuga b5-t. Mis teie arvate, kas
tehases tulid tollal sellise sisuga eksemblarid välja? Või on see eraldi mingis ettevõttes lastud nahatada? Huvi pärast..
Nagu pildil näha on autol lisaantenn. Leidsin pagassist polstri tagant mingi motorola ploki id koodiga jne. Ees armatuuri all mingi valjuhääldi,
käsipiduri juures polstri all mingi juhe interneti juhtme otsikuga, katuseluugi juures laepolstri all mingi mikrofon vms. Hakkas ka see huvitama, mis
seal kunagi võis olla? Panen mõne päeva pärast antud motorola plokist pildi ka üles. Võibolla lihtsalt mingi kunagine telefoni süsteem?
|
|
|
jokerAudi
huviline
Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2018
|
postitati 30.10.11 11:51
|
|
|
Kobe anneli. Aga sellise sisuga tulid nad jah tehasest välja, sõbral oli täpselt samasuguse sisuga A4 2.8q, USA versioon. Jõudu ja jaksu temaga!
|
|
|
|
AndresL
huviline
Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003
|
postitati 30.10.11 11:56
|
|
|
Väga kena isend
|
|
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.11 10:04
|
|
|
Panen siis kirja tööd, mis tegin autol selle poolaasta jooksul- et oleks endal ülevaade ja ka teema uuendamiseks.
Pidurid:
Uued klotsid terve jooks. Peale selle sai üle kontrollitud suppordid ja käsipiduri toimimise. Peaks olema nüüd pikemalt mureta piduripool. Ka uus
pidurivedelik sai sisse. Ls oli sel hetkel 197 000 millegiga.
Sisu:
1.Kuna eelmine omanik oli nahksisu küllaltki mustaks lasknud minna, siis võtsin suve lõpul suuremalt ette: kõigepealt pesin kõik nahkpinnad mingi Gnld
koduse puhastusvedeliku ja vee seguga. Peale seda kreemitasin ka naha üle. Tulemus oli jahmatav. Sisu oli hoopis teist värvi peale seda Päris mitmed tuttavad märkasid ise küsida, et kas olen pesnud seda
2. Laepolstril on tulnud riie lahti, seega otsin uut polstrit.
3. Ehitasin ukselinkide taskutesse led-idest valguse sisse. Valisin kõige väiksema valgusvõimega led-id ja lõikasin need pooleks, ning matistasin
led-i pinna- et valgus oleks hajuvam ning mitte nii tugev. Tooniks valisin oranzika ja punaka segu- natuke lõkkekuma meenutav Mulle igatahes meeldib ja ei võta kuulda ütlusi, et a la see imelik
tuuning.
4. esisuunad panin parkidena põlema
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.11 17:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Patrick
Väga kena A4 ikka kätte sattunud. Ja no sisu kohta ma ei ütle küll
midagi-vaid seda, et tahan ka!!!
Miks siis USA-style parkidega enam sõita ei tahtnud?
Patrick. |
Mitte asi ei ole tahtmises, vaid selles, et teostus polnud piisavalt hea. Kuna panin kahe niidiga pirni sinna soklisse( et mitte rikkuda tuld lisa
pirni paigaldamise auguga) siis läks seal olemine suhteliselt kitsaks. Tänu sellele juhtus paar korda, et tekkis lühis ja põletas kaitsme maha. Ühe
korra tegin sealse ehituse uuesti, kuid teine kord juba enam ei viitsinud jännata. Ilmad ka kehvad, et väljas jännata uue lahendusega. Sain sõita nii
kuskil 2-3 kuud, probleeme politseiga polnud.
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 12.12.11 17:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: erki87
Nagu pildil näha on autol lisaantenn. Leidsin pagassist polstri tagant mingi motorola ploki id koodiga jne. Ees armatuuri all mingi valjuhääldi,
käsipiduri juures polstri all mingi juhe interneti juhtme otsikuga, katuseluugi juures laepolstri all mingi mikrofon vms. Hakkas ka see huvitama, mis
seal kunagi võis olla? Panen mõne päeva pärast antud motorola plokist pildi ka üles. Võibolla lihtsalt mingi kunagine telefoni süsteem?
|
See on toru pesa seal, mul peaks kuskil olema isegi üks Motorola toru olemas.
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.12.11 19:27
|
|
|
Toru tähendab siis telefoni?
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.12.11 14:34
|
|
|
Jätkuks eelnevale "päevikule" :
Mootor:
1. Rihmavahetus, ls 198 000 km ( kõik rihmad ja rullid uued). Kasutasin Dayco(kui ma õieti mäletan siis pm originaal) ja swagi tooteid.
2. Uus veepump Swagi oma. Ls 198kkm
3. Roolivõimu pump sai ka vahetatud. Endale tundus rool kuidagi raskevõitu ja pump tegi ka häält. Igaks juhuks kontrollisin järgi ka ülejäänud
roolisüsteemi lekked jms. Kõik muu tundus ok. Pesin süsteemi läbi ja sisse läks ka uus roolivõimu õli. Ls 198kkm
4. Jahutusvedelik Ls 198kkm
5. Uued originaal küünlad Aasta Auto Plussist (arve oli päris korralik)
Ls 198kkm
6. Kuna nina oli rihmavahetuseks maas, kontrollisin rõhulekkeid- ei tuvastanud õnneks.
7. Uus klapikambrikaane tihend. Kuna vana oli ohtralt lekkinud siis ka mootoripesu peale seda. Ls 198 kkm
8. Kuna tühikäigupöörded kõikusid jubedalt, võtsin ette gaasiklapi puhastuse. Tulemus oli hea, pöörded enam ei kõigu ja auto reageerib
gaasivajutusele kuidagi paremini( võibolla enesepete)
9. Niiskete sügisilmadega andis saba kommukas. Esimese matsuna ostsin uue süütepooli, mis nüüd seisab kasutult kapis. Võibolla keegi huvitatud
ostust?
Jõuülekanne:
1. Vahetusse läksid mõlemad kasti padjad Ls 198kkm
2. Uus veovõlli ots Ls 198kkm
Veermik:
1. Lasin üle vaadata sillas olevad lõtkud ja laagrid jms, kuna oli plaanis teha sillastend. Ei täheldatud lõtke ja saigi tehtud sillastend. Ls 200 000
kkm
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
postitati 16.12.11 07:54
|
|
|
Tume toonklaas sobiks ka veel tagumisele ringile, mis akvaariumi effekti ära kaotaks siis oleks voilaaaa
|
|
|
Petu
|
postitati 16.12.11 07:58
|
|
|
Miks peita seda ilusat heledat nahksisu toonklaasiga? Üldse kohe ei nõustu. Praegu on minu arvates peaaegu igal universaalil mingi toonklaas külge
visatud ning sõidavad ringi nagu peidaks seal taga midagi. Minu arust on ilma ilusam. No offence.
Auto tundub väga mõnus, hoia teda hästi.
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
postitati 16.12.11 08:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Petu
Miks peita seda ilusat heledat nahksisu toonklaasiga? Üldse kohe ei nõustu. Praegu on minu arvates peaaegu igal universaalil mingi toonklaas külge
visatud ning sõidavad ringi nagu peidaks seal taga midagi. Minu arust on ilma ilusam. No offence.
Auto tundub väga mõnus, hoia teda hästi. |
Ega ei olegi kohustuslik, ning ei sunni kellelegi peale Lihtsalt sisu
naudid ju ikkagi autos, mitte ei peaks kõik sisse passima autosse (kõrvalised pilgud jms).
Aga see oli vaid MINU pilgu läbi, et välimusele annab juurde. Seda nõuannet ei peagi kuulda omanik võtma
|
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.11 09:14
|
|
|
Toonklaasi tõesti kohe kindlasti ei tule
|
|
|
sierra
postitusõiguseta huviline
Registreerunud 17.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9TDI 81kw
|
postitati 16.12.11 16:10
|
|
|
IMHO ilma toonklaasita näeb see b5 avant jõhker kaarik välja, eriti veel kui mingid nirud veljed ka alla panna siis on ikka väga jube sama asi on v70nega, tooni ja 17 velgedega vägagi ilus, muidu jõhker kaarik
:d Ega sa ei pea mingit täis sünget musta toonklaasi ju panema, pane sellise läbipaistvusega mis jätab auto välimusele ilusa kontrasti. Aga muidu
sisu ilus jap. Isal 1.9tdi 66kw sellise sisuga, aint alumiinumist iluliistud (tehase toodang).
kas sul juhiiste korralik, kulunud pole vmidagi? huvipärast küsin, et kas need ongi tugevad nahad v hästi hoitud.
225 Nm @ 1700 rpm
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 16.12.11 17:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sierra
pane sellise läbipaistvusega mis jätab auto välimusele ilusa kontrasti. |
Tumedale autole ei jäta toonklaas paraku mingit kontrasti. Privaatsuse mõttes (kui seal vahel midagi vead või kedagi kepid vms) võiks ju ehk tõesti
olla.
Kena sisuga auto, jah. On esiistmed sport või komfort? Tee üks pilt, kus esiistmete põhjad ja armatuur ka näha. Numbrimärgi tähed on ka täitsa
asjakohased. Ukselinkide valgustus näib juba päevasel ajal pildistatuna
suht silmapaistev, öisel ajal liiga ere ei ole?
Tiivapealsed valged suunad on Forsis AC kaardiga 6.31€ paar. Oran˛id näevad minu arust vaid punase või kollase auto küljes head välja.
|
|
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.11 17:41
|
|
|
Juhiistme nahk natuke mõraline on, aga siiski peaagu sama mis kõrvalistuja oma. Päris uus ilma vigadeta nahk ta enam muidugi pole-aga lõhki küll pole.
Võin mõni päev pildi üles panna, seletada keeruline. Toonklaasi poole enne suve mõtlema ei hakka kohe kindlasti-eks sõidan siis "kaarikuga"
edasi
|
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.12.11 17:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Tsitaat: | Algselt postitas: sierra
pane sellise läbipaistvusega mis jätab auto välimusele ilusa kontrasti. |
Tumedale autole ei jäta toonklaas paraku mingit kontrasti. Privaatsuse mõttes (kui seal vahel midagi vead või kedagi kepid vms) võiks ju ehk tõesti
olla.
Kena sisuga auto, jah. On esiistmed sport või komfort? Tee üks pilt, kus esiistmete põhjad ja armatuur ka näha. Numbrimärgi tähed on ka täitsa
asjakohased. Ukselinkide valgustus näib juba päevasel ajal pildistatuna
suht silmapaistev, öisel ajal liiga ere ei ole?
Tiivapealsed valged suunad on Forsis AC kaardiga 6.31€ paar. Oran˛id näevad minu arust vaid punase või kollase auto küljes head välja.
|
Nad ei häiri mind pimedas, aga salongi nad natuke valgustavad. Olenevalt maitsest võivad nad tõesti pimedas häirida.
Kusjuures alles nüüd avastasin, et mul oransid tiivapealsed suunad
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.11 07:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Räpikiisu
Tsitaat: | Algselt postitas: Petu
Auto tundub väga mõnus, hoia teda hästi. |
Ega ei olegi kohustuslik, ning ei sunni kellelegi peale Lihtsalt sisu
naudid ju ikkagi autos, mitte ei peaks kõik sisse passima autosse (kõrvalised pilgud jms).
Aga see oli vaid MINU pilgu läbi, et välimusele annab juurde. Seda nõuannet ei peagi kuulda omanik võtma |
Välimusele annab juurde ju tõesti. Minu meelest omal ka nagu hubasem kui kõigil "peo peal" ei istu.
|
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.12.11 17:23
|
|
|
No kuna on tunda tungivat survet, siis enam ei eita toonklaasi tulekut
|
|
|
janar103
huviline
Registreerunud 19.05.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.12.11 06:26
|
|
|
Toonklaasi tõesti kohe kindlasti ei tule |
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 20.12.11 06:31
|
|
|
Tuulelipp
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.12.11 14:55
|
|
|
No kuidas niimoodi ennast mõjutada lased, enne olid ju täitsa normaalne mees! Võta asja sellest aspektist, et Audi siiski soliidne auto ja imo
igasugune törts tumedam klaas teeb autost tüüpilise ossiraketi. Paraku pole meie maal ka ette lubatud kõvemat tooni panna (seetõttu hakib toon
mõnusalt auto keskelt pooleks) ja kui valgete klaaside kohta öeldakse akvaarium või kaarik, siis mina kutsuks neid kinnilöödud klaasidega masinaid
kaubikuteks. Siluetti parandab autol eelkõige siiski madaldus, mitte see kas kaks juppi on erivärvi või mitte.
Väike näide ka. Tean, et auto hoopis teistvärvi ning ka kuut tagant puudu aga kui ma kujutaks ette, et tagumist otsa valdaks mustus, siis kaoks
stiilne üldmulje totaalselt ära. http://i716.photobucket.com/albums/ww170/S4twiggy/my%20car/myS4.jpg
Kui tunned, et maitse veel areneb ja eelkõige lihtsuse ning minimalistlikuse poole, siis kakud hiljem nii või teisiti maha
|
|
|
erki87
huviline
Registreerunud 13.05.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.12.11 21:21
|
|
|
No kuna on tunda tungivat survet, siis enam ei eita toonklaasi tulekut
|
Antud lause oli siis selleks, et lõpetada see mõtetu diskusioon, kas panna toonklaas või mitte. Võtame rahulikumalt.
|
|
|
Lehekülgi: 1 2 |