Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
Autor:
Pealkiri: Audi 100C4 probleem laadimisega (Vastuseid: 3 | Vaatamisi: 781)
MadisK
huviline

Registreerunud 19.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 02.09.11 12:34 Tsiteeri
Audi 100C4 probleem laadimisega

Tere, tegu on diisliga 2,4 mootor. Probleem ise on lihtne aga lahendus keeruline. Ergutusele ei tule voolu peale ja ei hakka laadima.

Kui võtan + otse voolu ja panin korraks lahmaka ergutusele ära kõik toimib kuni uue käivitamiseni. Tablett taga paistab, et on korras.

Testriga kontrollides näitas süüde sees ergutuse juhe miskist 0.7 volti. Peaks ju 12 olema ?? Kui süüde välja keerata läks nulli või jäi paar millivolti seda täpselt enam ei mäleta.

Niipalju kui ma seda juhet nägin mudisin ja väntsutasin aga ei tundu olema kuskilt katki. Kontrollisin üle ka kõik kaitsmed ja massi.

Kas tasuks proovida lisamassi ? Geneka pealt otse keresse. Või kui ergutusele korralikku voolu ei tule siis ei ole probleem massiga seotud ?
Igasugune abi ja vihjed teretulnud ei viitsi koguaeg seal kapotiall käiia :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
caseman
huviline

Registreerunud 27.10.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Avant 2,6 96

postitati 03.09.11 08:51 Tsiteeri

Mul oli sama asjaga teistpidi jama, ergutus jäi peale. Viga oli süüteluku põhjas. Tasuks ehk seda uurida.

-- Auto hakkab ikka 'A' tähega --
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
MadisK
huviline

Registreerunud 19.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.11 09:04 Tsiteeri

Mõtlesin ka seda. Aga toimib koguaeg ühtemoodi. 0,7volti. Kuskohast tuleb ergutusele vool? Ja seal peab ju mingi relee ka olema ? Alguses ma mõtlesin et laadimismärguande tuli on see mis ergutuselt voolu ära võtab aga paisteb, et mitte.

Sel hetkel kui genekas laadima hakkab muutub ergutuse + miinuseks ja kui sinna vool peale jääb põleb juhe maha. Mul tuli põleb ja juhe on taga, juhe ei lähe soojaks ka. Võin n see 0,7 nii pisike vool, et ei tee midagi ?

Sealt kapotialt läheb 1 juhtmepunt kohe salongi armatuuri taha. Ei taha sisu kohe laiali võtta pärast mingi lihtne viga. Oleks väga tänulik kui keegi ütleks millepealt ergutus voolu saab.

MadisK
huviline

Registreerunud 19.05.11
Kasutaja on eemal

postitati 12.09.11 19:40 Tsiteeri

Minupoolt võib asja kinni panna nüüd on kord majas.

Keda huvitab kuidas lugu lahenduse sai siis probleem oli imepisike. Genekast tuleb 2 tikkpolti välja, 6mm või mis nad on millele mutikas otsa käib. Mul oli mass valel poolel. Üks pool annab genekale pidava massi teine läheb läbi mingi jama mis annab ka ergutusele voolu jne. Nagu ma aru sain siis genekal ei tohi pidevalt mass peal olla. Sellepärast ei kustunud tuled ka ära kui ise laadima panin. Igastahes nüüd kõik korras ja armatuuris tuled kustus. Laadimine oli samuti korras tühikäigul 13,91

Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 21.5% - SQL: 78.5%]