Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 19 |
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 18.04.11 19:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Supporti kolb ka käes, suruõhk aitas. |
Kui hullus seisus kolb on?
Kas kannatab uuesti käiku lasta vöi tuleb uus muretseda?
Tahaks pilli reaalselt kiigata
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.11 20:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Supporti kolb ka käes, suruõhk aitas. |
Kui hullus seisus kolb on?
Kas kannatab uuesti käiku lasta vöi tuleb uus muretseda? |
Kolb on ilus, pole midagi viga, sisemine osa on ainult roostekihi all.
Teise proovin saada tankla õhuga välja, ehk saab, kui ei, siis Kerdi juurde jälle.
Ühesõnaga sellest õnnetusest saab veel asja.
Homme proovin jõuda teise poolega laiali, sest nüüd juba enam-vähem võtted teada ja siis kogu see krempel pritsi alla. Õõtsasid ja poolraami ei julge
enne ära võtta, kui olen korraliku toestuse autole saanud. Kanalit ei ole ja hetkel toimub kõik tunkraua peal. Proovisin sisemist veovõlli otsa lahti
teha ja niikui tugevama pingutuse sain teha, vaatasin kuidas auto näo kohal liigub - kadusin sealt alt nagu sitt ihust. Ei hakka riskima, keegi peab
ju tööd lõpetama, sest naine müüks selle pooliku projekti kingapaari raha eest maha. Nii ka ei lähe.
Täna käisin teise autoga remondis ja peale seda jäin kodus magama, õhtul jõudsin korra ka garaazi, aga midagi erilist ei toimunud, aga ilma vaadates
andsin lubaduse, et nüüd möödub iga päev puhkuse ajal ja iga õhtu peale tööd garaazis.
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31
|
postitati 18.04.11 20:27
|
|
|
Kunagi sai tavalise auto käsipumbaga ka neid kolbe välja võetud.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.11 20:44
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bob
Kunagi sai tavalise auto käsipumbaga ka neid kolbe välja võetud. |
Ok, siis on lootust ka ise hakkama saada. Nagu öeldud, siis see auto on minu koolitus, eksam on kokkupanek ja eksam on positiivselt läbitud, kui kõik
ka toimib.
Edit: Mis mõõdus rehv võiks selle madaldusega sobida? Ise olen mõelnud et 195/50/15.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.11 18:37
|
|
|
Täna oli üle poole päeva niisama sebimist. Sai tööriistu juurde muretsetud, järjekordne pangakaart, seekord siis S2rasilma ja Audi pildiga, automaati
unustatud ja korra ka Teemol külas käidud.
See oli päeva parim osa, sest ei lahkunud sealt tühjade kätega.
Õhtupoole võtsin esisilla tühjaks, roolivardad ja poolraam jäi ainult külge. Poolraami ei julgenud enne ära võtta, kui olen nõu küsinud. Kas peab enne
eemaldamist käigukasti või midagi toestama ka?
Saaks selle homme alt ära, võiks viia kogu majanduse pritsi.
Varsti on siis ehk see hetk, mil saab hakata lammutamise asemel ehitama jälle.
Kuits, eks millalgi vast saab kiigata ka, aga hetkel pole seal küll midagi vaadata.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.04.11 19:14
|
|
|
Kuits, eks millalgi vast saab kiigata ka, aga hetkel pole seal küll midagi vaadata. |
Noo...seda arvad sina, et pole vaadata ainuüksi juba see oleks vaatepilt,
kui peps upakil rattakoopas urgitseksid
Vaatan, et Teemo sulle nagu aastaringne jöuluvana
Mis toote mastiksit kasutad?
Tahaks oma kärul ka karbid/koopad üle teha, kuid ei tea, mis oleks hinnalt ja kvaliteedilt köige möistlikum. |
Kui aus olla, siis pole Teemot juba mõnda aega näinud ja kahjuks ei õnnestunud ka täna kohtuda. Teemo töömees oli see, kes mulle kingikoti üle andis.
Tore ja abivalmis tegelane, aitas nii nõu, kui ka jõuga natuke.
See mastiks mida sa pildilt näed on mökerdatud keretegija poolt, mul endal on mingi laevadele mõeldud mastiks, millega ma ükskord pagasiruumi põhja
üle teen.
Ja kui külla tahad tulla, siis ma ei keela, enne anna aga märku, et ma ikka kohal teaks olla.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.11 18:50
|
|
|
Väike huumor vahelduseks.
Võtsin lõpuks reflektorid kapi otsast alla, et tuled kokku panna, aga ennäe imet - kroomitud reflektorid on muutunud kuldseks vahepeal.
Hetkel midagi ei edene, sest kuradima aega ei ole, et hinnapakkumisi saada. ja järjest hullemaks sellega läheb, sest 1. mai algab kruiisilaevade hooaeg, mis tähendab mulle veel rohkem tööd ja vähem vaba aega.
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.04.11 19:04
|
|
|
Poolraami ei julgenud enne ära võtta, kui olen nõu küsinud. Kas peab enne eemaldamist käigukasti või midagi toestama ka?
|
Ei ole vaja toestada, kast on ju mootori küljes kinni ja mootor seisab oma patjadel. Võibolla veidi hakkab kõikuma aga alt ära ei kuku midagi.
Meenub, et kunagi aastaid tagasi eelmise kuubikuga sai isegi sõidetud korra nii, et kasti padja polt kadus ära või läks katki Käigukang hakkas sõidu ajal kõikuma toredasti
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 26.04.11 19:16
|
|
|
Teoreetiliselt ei juhtu midagi, ainuke et kast hakkab natuke mootorit ülespoole oma raskusega kangutama. Kuna mootoril peaks ees tugi ka olema, siis
see aitab hoida ja esiveolise kast ei tohiks meeletult raske olla võrreldes torsen kastiga. Juba üks käigukasti käpp on tõestuseks, et ei tohiks väga
raske tükk olla.
Muidu aga kena on vaadata uusi siniseid pakikesi. Tean seda tunnet, kui ootad nagu "kinki" ja aga uusi asju külge. Kõige lõpuks see tulemus...
vaikne ja tihe veermik.
Edu ja jaksu! Suurem töö on sul juba tehtud- kere.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.04.11 19:32
|
|
|
Nii palju, kui seda aega antakse, siis saab ka midagi tehtud. Eile vedasin uued pidurivoolikud ette ära ja võtsin roolivardad küljest ära, milledest
ühe asendasin uuega, teine on vaja veel soetada, lisaks uued esimesed rattalaagrid. Vanad olid veel korralikud, kuid liivapritsi tõttu olin sunnitud
nad eemaldama. Tagaosaga vast sellist jama ei pea nägema.
Reflektori jorsiga pean ühendust võtma, et need uuesti ümber teeks.
Kambrikaane tihend leemendab mõnusalt, tuleb sahtlist nädalavahetusel uus välja otsida ja asendada. Muidugi juba püüan seda endale jälle raskemaks
teha, mõeldes kambrikaane kenama välimuse peale. Kapoti alune niigi suht
räämas nagu neil ikka ja enne mootori uuendust seal kapitaalselt midagi ei muuda, kuid mingi silmailu võiks siiski olla.
Mitmendat päeva on Chevy pagass Audi esisilda täis ja homseks tekkis nüüd hea võimalus tööautoga Paldiskisse sõites liivapritsija juurest läbi
põigata, sest omast ajast ei ole see võimalik.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.04.11 18:58
|
|
|
Täna selgus, miks kambrikaan nii rängalt tegelikult lekkis - osadel tikkpoltidel keermed maas. Hermeetikuga oli üritatud tihendada, mis loomulikult ei
toiminud.
Täna jõudis kohale ka pisike pakk tüüblitega, milledega tagumise ukse kroomliist klaasi serva sai paigaldatud.
Suurimad tänud sigar101'le, kes need Pärnu Raunexist leidis, ära ostis ja mulle saatis. Õlled olen sees.
Eile pidin töö asjus Paldiskisse sõitma, millega avanes ideaalne võimalus viia "esisild" liivapritsi, nädala algul peaks kätte saama ja siis kohe
pulbrisse. Järgmine nädalavahetus tõotab töine tulla, ei jõua kohe ära oodata.
Seoses nende tikkpoltidega, siis eeldan, et nad vahetatavad, kuid kui lihtsalt nad pesast lahkuvad. Ei jõudnud süvendeda sellesse täna.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.11 18:19
|
|
|
Silladetailid pritsitud ja värvitud. Viisin osa asju Teemo kätte, et ta paigaldaks puksid ja rattalaagrid ära. Homme ehk saab ka pildimaterjali neist,
tänane õhtu oli fotografeerimiseks liiga kiire ja närvesööv, nimelt suutsin Chevyga ühe Celica tagastange kõveraks sõita. Üldse oli hullumaja päev täna.
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 06.05.11 00:16
|
|
|
Piirdus asi ainult stangega? No muidugi kindlustus läheb lakke. :/
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.11 17:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Piirdus asi ainult stangega? No muidugi kindlustus läheb lakke. :/ |
No välisel vaatlusel oli tal stange ainuke kahju, muidugi ei tea, mis selle taga toimus. Enda autol õnneks ei juhtunud midagi.
Täna käisin Teemol külas ja sain oma pudinad kätte, puudu on veel roolivarras ostega, mida Forss ei paku ja stabika 2 puksi.
Homsest hakkan jälle cavemaniks. Vähemalt üks protseduur läks nii nagu
plaanitud.
Näevad nad välja nüüd sellised - õõtsad, poolraam, pidurisadulad ka näha seal jne.:
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.11 17:27
|
|
|
Mis imevigur öötsade juures vedeleb?
Kas üksik koss läheb ka masina külge
Täitsa 5...ülevaatajal vöib küll silm märjaks minna, kui alt sedavörd korrastatud masinat önnestub näppida.
Ameerika raud ja jaapani paber...oleks kummaline küll, kui Chevy-l plekk korstu läinuks.
|
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.11 17:58
|
|
|
Mis imevigur öötsade juures vedeleb?
Kas üksik koss läheb ka masina külge
Täitsa 5...ülevaatajal vöib küll silm märjaks minna, kui alt sedavörd korrastatud masinat önnestub näppida.
Ameerika raud ja jaapani paber...oleks kummaline küll, kui Chevy-l plekk korstu läinuks. |
Kui sa seda oranzi põhjaga toru kujulist asja mõtled, siis on see valgusti koos pistikuga, mida ma kasutan pikendusjuhtme asmel.
Ja kossi kohta väga õige tähelepanek, sest just seesama koss läheb masinal gaasipedaalile, aga millal, seda ei tea. Loodetavasti varsti.
Detailidele pean värvija käest küsima väikese töraka värvi parandusteks, pukse pressides tulid kerged kahjustused. Reaalselt pole hullu midagi, kuid
kuna tean, et need seal on, siis ma ei saa rahu enne, kui ma olen need kohad üle tupsutanud, aga seda siis, kui kõik asjad on juba auto küljes.
Ja eilse õnnetuse kohapealt, siis plekid ei saanud kokkupuudet. Minu stange vs temakese stange, põhjuseks oli minu väsimus ja sellest tingitud
hajameelsus. Põhimõtteliselt veeresin talle sisse punase fooritule taga. Hakkasin jopet seljast ära võtma, käik oli sees, aga eks ukerdades jopega
andis jalg piduripedaalil järgi, auto hakkas liikuma nagu automaadi puhul ikka ja nii see korraldatud saigi.
Ahsoo ja muidugi jõuluvana Teemo andis mulle jälle vidinaid, ei mäletagi täpselt mis seal kotis oli, aga tagumiste amortide tolmukatted ja puksid
Sachsi omad ja trummelpidurite silindrid olid kindlasti. Aa klotsid ka Toprani omad, sest muud ei pakuta.
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.11 19:40
|
|
|
Hea töö, kas pritsisid Harkus? Kus värviti?
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.11 20:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bob
Hea töö, kas pritsisid Harkus? Kus värviti? |
Harkus sai pritsitud. Kui läksin järgi neile, siis olime asjad juba autosse mulle tõstnud, kui selgus, et ta ka värvib - tõstsin asjad uuesti maha ehk
siis värv samuti sealt. Tegemist ei ole pulbervärviga, see versioon pidi olema vastupidavam sellistel detailidel. Alla läks veel krunt ja kui küünega
nokkida, siis tundub kummisem, mitte nagu pulber, mis on suht jäik. Esialgu pole midagi halba öelda, eeltöö ehk detaili osade katmine, mis ei tohi
värvi ega pritsi saada, tehti nende poolt ja lõpptulem pole ka mitte paha.
Ise mõtlen, et rikuks selle ilusa musta pinna ära ja tõmmaks enda tumepruuni laevadele mõeldud mastiksi lisakaitseks peale veel.
Ja ausalt, ma ei saa ise ka aru, et miks ma nii põhjalikult selle auto olen ettevõtnud. Eelmine nädalavahetus käis naise tuttav mul garaazis, kelle
käest ma plokid sain, et auto stabiilselt rippu jätta. Ma ei tea, mis ta arvas, kui ta need mulle andis, aga garaazis mu auto nähes - ma ei ole
kindel, kui mitu korda ta mulle ütles, et ma segane olen Töökaaslased
pole seda autot juba eelmisest sügisest näinud, kuid ka nemad mind normaalseks enam ei pea.
Aga olegem ausad, sellises situatsioonis on mulle see - KOMPLIMENT.
Niisama segane ikka olla ei taha.
Rahalisest osast on mul arvestus sassis juba, kui palju mul siia poole aastaga läinud on, aga arvan, et kuskil 40K kanti. Ja läheb veel.
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 06.05.11 23:32
|
|
|
Rahalisest osast on mul arvestus sassis juba, kui palju mul siia poole aastaga läinud on, aga arvan, et kuskil 40K kanti. Ja läheb veel.
| Eks see nii kipugi olema, kolmest elemendist võid ühe heaga ära unustada:
Eelarve ja tulemus = aeg läheb pikale
Tulemus ja aeg = eelarve läheb lõhki
Aeg ja eelarve = võid tulemuse ära unustada
Tihtipeale isegi niimodi, et on ainult tulemus algsest plaanist järgi
Et oleks raskem!
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.05.11 19:15
|
|
|
Nädalavahetus möödas, aga ei läinud taas kõik plaanipäraselt.
Veovõlli otsade kummikatted ei sobi, liiga väikesed, sharniirid on sattunud mõlemad Links ehk siis vasaku poole omad. Sharniiridega seoses veel
küsimus - karbis oli ainult ots, puudu on poldid ja pealmine plaat (täpset nimetust ei tea). Vanad poldid lõikasin nagunii läbi, aga plaadid on
teadmata suunas kadunud. Kas uute olemasolu komplektis oleneb tootjast? On neid võimalik eraldi soetada?
Parempoolset roolivarrast pole saanud veel, Forss pakub ainult tellimisel originaali. Stabikapuksid tulid esimese tiiruga valed, otsade puksid on nüüd
õiged olemas, keskmised puudu.
Nii, mis veel. Kas pidurisadulale õhutusniplit on võimalik eraldi osta?
Esimestele amortidele tolmukatted veel puudu.
Kõik, mis oli võimalik, sai ikka külge ka kruditud - poolraam, õõtsad ja ühe piduri panin kokku. Teisel olid liugurid kadunud, mis päeva lõpus ennast siiski ilmutasid.
Ja kõvatasin niisama. Tulevik peaks rattakoopas selline olema:
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.05.11 19:26
|
|
|
Kas pidurisadulale õhutusniplit on võimalik eraldi osta?
Esimestele amortidele tolmukatted veel puudu.
|
Jah.
Tolle püstaku lappasid esialgu "kövatamiseks" kokku ... tolmukad ju puudu ?.
Kas rooliosa millegagi ei kattu, et köik "originaalina tellida" tuleb ? (vw embleemikandja perekonnast)
|
|
|
|
K1KaZ
klubiliige
Registreerunud 24.11.04
Kasutaja on eemal
Auto: Kolm kuubikut
|
|