Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  7  8  9  10  11  12
Autor:
Pealkiri: 2003-... Uute autode mured. (Vastuseid: 280 | Vaatamisi: 44073)
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: Auditu

postitati 21.12.10 22:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Võta jah vahelduseks midagi muud ja soovitavalt mõni hea väändega vabalthingav. Siis on muidugi see häda, et igav võib hakata. Eriti sinu seniseid seiklusi arvestades.

Bensukas ei tasu ära, ärvestades tänaseid hindasi, kui siis 4,2, aga läbisõidud suht suured ja järjest suuremaks lähevad jälle, siis tuleb ta jälle diisel. Loll ei õpi ju oma vigadest, kõike vaja omal nahal kogeda, aga eks ta Audi ole jah, vähe suurem ainult.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 21.12.10 22:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Aga kas jätkad ikka Audi ridades vöi on juba hetkel olevaga mingid kahtlused tekkinud?

Mnjahh... mis siin höisata...kes taob tuhandeid, kes vähem aga mulle tundub, et suuremad vigisejad need, kes lappavad vähem isenditesse, mingil määral vöiksin ka ennast vigisejate ridadesse liita :)

Kas pump on renoveeritud/vahetusfondi osa vöi ...?
Hakkab juba sinu puhul peaaegu Margusja mööte välja loopima :P

Audi ikka, nelikveost naljalt ei loobu........
Sõbrad ikka naeravad, et elavad kõik majades, aga vedru sõidab Audiga:D
Pump siis uus, originaal tükk. Ei plaanigi teda ennem vahetada, kui ära sureb....aga iga päevaga ta hullemaks läheb, nii, et kes nüüd ütleb, millal ta kargu nurka viskab.
Samas lohutad ennast sellega, et mis liigub, see kulub...

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

Auto: a6 avant TFSI 2006

postitati 22.12.10 12:12 Tsiteeri

Eile kadus MMI ära, täna revalisse autot viima hakates ei teinud pult uksi lahti. Tegin võtmes lahti, autol põles EBS ABS tuled armatuuris, võtmest starterit taha ei võtnud, kesklukk ei tööta, teisi uksi lahti ei saa. Võtit ka kätte enam ei saanud. Ootan jälle puksiiri. Mis kamm on, ausalt?!:mad:

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 22.12.10 12:19 Tsiteeri

Mind hakkas kimbutama kübemefiltri teema ja otsin sellele alternatiivset lahendust, ehk siis eemaldamine ja aju ümber programeerimine.
Muidu lugedes teemat, oskan tänulik olla manuaalkastile, sest kui asi väga jamaks läheb ei pea vähemalt puskiiri tellima ja saab ka köiega hakkama :P

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.10 12:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zann0
Eile kadus MMI ära, täna revalisse autot viima hakates ei teinud pult uksi lahti. Tegin võtmes lahti, autol põles EBS ABS tuled armatuuris, võtmest starterit taha ei võtnud, kesklukk ei tööta, teisi uksi lahti ei saa. Võtit ka kätte enam ei saanud. Ootan jälle puksiiri. Mis kamm on, ausalt?!:mad:
Kasutajal AudiTeam oli kunagi sarnane jama. Ei mäletagi, kuidas see tal lahenes.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.10 13:30 Tsiteeri

Puksiirimees pani veel akule vurtsu juhtmetega. Kõik hakkas võluväel tööle. Isegi MMI töötas, ainult akul oli liiga vähe voolu ,et käima panna, starter körises. Okei..nüüd ei saa enam üldse pihta. Kui aku tõesti nii kottis ,et isegi ohutuled ei töötanud, siis mis moodi armatuuris järjepidevalt ABS, ESP ja mingid tulukesed veel põlevad? Kas võti ees või mitte.
EDIT: Kasutaja audiTeam võiks sõna võtta:)

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.10 13:54 Tsiteeri

Tsitaat:

Hakkate sinna jõudma, kus ma olin olin eelmine aasta, nüüd olen juba täitsa 6:D
Kui aga tõsiselt, siis tere tulemast klubisse;)

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 22.12.10 14:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui aku tõesti nii kottis ,et isegi ohutuled ei töötanud, siis mis moodi armatuuris järjepidevalt ABS, ESP ja mingid tulukesed veel põlevad?

Järelikult akus sedavörd palju veel vurtsu on ja need marked ei nöua palju.
Endal sama asi, et ohukaid ei suuda vilgutada, pumbale mingi körtsu annab ja sellega ongi vist köik - armatuuris tuleb hädine piiks, ABS ja sellised tuled midagi näitavad.
Hommikul önnestus auto käima saada kallakust ära kasutades 2-3 meetrid, kui masin laksust käivitus, tühikäik jäi kahjuks 1300 ja 1600 vahele ennast kölgutama, kuid soojalt väljasuretamine lahendas ka selle.

Huvitav on muidugi töesti see, et uute autode elektroonika sedavörd hapu on, et mingite külmadega juba kotti pugeda tahab, ei kehti see ainult Audi kohta.
Reklaamitakse küll teste äärmuslikes tingimustes, kuid ....

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 22.12.10 14:26 Tsiteeri

Kardan ,et seekord asi midagi tõsisemat. Aku vahetatud kuu aega tagasi. Auto on viimase kahe aasta jooksul veerenud revalisse puksiiril kolm korda. Kõik asjad mis vahetamist vajanud, alati õigeaegselt vahetatud, hooldustest rääkimata. Kopp hakkab ette tulema.

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 10:56 Tsiteeri

Auto revalist käes. Asi on kahtlane. MMI-i ei lülitanud eile ennast sisse kuna aku oli liiga tühi. Sõitsin autoga umbes 3 tundi linna vahet. Kuu aega tagasi revalis pandud uus aku, enne aku vahetamist ei läinud auto tööle kuna aku nii tühi ,et starterit taha ei võtnud aga raadio, MMI jne töötasid laitmatult kui puksiiri sai oodatud. Mida kuradit? Revalisse autot viima hakates põlesid armatuuris igasugused tuled, auto starterit taha ei võtnud, signa ei töödanud ja kõik elekter kottis. Lõpptulemus-vahetati seisupiduri juhtblokk mis ei olnud jutu järgi seotudki MMI kustumisega. Ja ,et võimalusel LAADIGE akut. Kui aku ikka tühjaks jookseb tuleb leket hakata otsima. Jällegi, mida kuradit? Kui jälle tühi, kutsun jälle puksiiri? Plaan nädalavahetusel antsla minna. Nüüd ei teagi kas julgen minna. Kui akulaadija ostan, kas akut võin laadida kapoti all olevatest kohtadest, kust täkkugi antakse, st ilma akut maha võtmata?
Arve läks koos puksiiriga umbes, täpselt 7k.

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 12:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Auto revalist käes. Asi on kahtlane. MMI-i ei lülitanud eile ennast sisse kuna aku oli liiga tühi. Sõitsin autoga umbes 3 tundi linna vahet. Kuu aega tagasi revalis pandud uus aku, enne aku vahetamist ei läinud auto tööle kuna aku nii tühi ,et starterit taha ei võtnud aga raadio, MMI jne töötasid laitmatult kui puksiiri sai oodatud. Mida kuradit? Revalisse autot viima hakates põlesid armatuuris igasugused tuled, auto starterit taha ei võtnud, signa ei töödanud ja kõik elekter kottis. Lõpptulemus-vahetati seisupiduri juhtblokk mis ei olnud jutu järgi seotudki MMI kustumisega. Ja ,et võimalusel LAADIGE akut. Kui aku ikka tühjaks jookseb tuleb leket hakata otsima. Jällegi, mida kuradit? Kui jälle tühi, kutsun jälle puksiiri? Plaan nädalavahetusel antsla minna. Nüüd ei teagi kas julgen minna. Kui akulaadija ostan, kas akut võin laadida kapoti all olevatest kohtadest, kust täkkugi antakse, st ilma akut maha võtmata?
Arve läks koos puksiiriga umbes, täpselt 7k.

Loll jutt, minu vana aku ei teinud ka uksi lahti, starter ei teinud midagi, aga raadio inises...ja valgustus säras kõikjal:o
Barrery level oli suur 0
Kas Su autol -15 ja edasi signa tuli jääb vilkuma? Mul kaob ka see külmadega ära, aga signa ise töötab:o

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 13:00 Tsiteeri

Loll jutt või mitte, aga mida edasi teha? :( Ei ole sellele signa tulele tähelepanu pööranud.

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 13:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Loll jutt või mitte, aga mida edasi teha? :( Ei ole sellele signa tulele tähelepanu pööranud.

Kuskil peab olema probleem, uus aku ei sure kuu ajaga maha. Jah raske soovitada, mida, pädevaid mehi on vähe, kõik vahetavad lambist juppe, aga probleemid jäävad ja tundub, et C6 ongi üks suur probleem, investeerid lampi, jagaks nagu olümpia laenu laiali.
Olen täheldanud ka enda omal, et miski tirib akut tühjaks vahest, korra olnud ka uue akuga ja hommikul -3 kraadiga oli aku näit 60%. Fakt on see, et see mingi pirnike ei ole. Aga kui nüüd ausalt öelda, siis näiteks, kui oleks vaja ette võtta reis 2000km või kaugemale, siis mina selle Audiga minna ei julgeks, ennem võtaks 96a. masina maja tagant ja sa tead, et ta toob su koju tagasi, mitte ei viska kuskil lusikat nurka.

Lambist vahetatakse juba mooduleid ja kirjutatakse 6kiloseid arveid w, seda enam, et probleem alles???

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 13:21 Tsiteeri

No minu võhiklik arvamus asjale on järgmine. MMI minestas külmaga ära, okei. Nüüd kui auto maja ees oli, läks seisupiduri blokk omadega õhtale ja kui ukse lõpuks maja ees lahti sain, põlesid ABS ESP jms, tuled mis võttis aku täiesti tühjaks. Kui nüüd uuesti täku juhtmed külge sai, sai MMI nagu restardi ja hakkas tööle. Seisupiduri nuppu olen kasutanud viimase kahe aasta jooksul 2 korda. Kas nüüd minna selle panniga antslasse või mitte? Kui laadija ostan kas võin akut laadida täku andmis kohtadest jääb hetkel rippuma.. Kaks nädalat tagasi vahetati mootori vaakumpump.
EDIT: Mul on siiamaani näidanud hommikuti alati 100% aku, asi ei saa olla akus, midagi läks seal lühisesse. Huvitav on kas diagnostika seda neil ei näidanud sest, diagnostika eest olen maksnud:D

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 13:25 Tsiteeri

Tsitaat:
No minu võhiklik arvamus asjale on järgmine. MMI minestas külmaga ära, okei. Nüüd kui auto maja ees oli, läks seisupiduri blokk omadega õhtale ja kui ukse lõpuks maja ees lahti sain, põlesid ABS ESP jms, tuled mis võttis aku täiesti tühjaks. Kui nüüd uuesti täku juhtmed külge sai, sai MMI nagu restardi ja hakkas tööle. Seisupiduri nuppu olen kasutanud viimase kahe aasta jooksul 2 korda. Kas nüüd minna selle panniga antslasse või mitte? Kui laadija ostan kas võin akut laadida täku andmis kohtadest jääb hetkel rippuma.. Kaks nädalat tagasi vahetati mootori vaakumpump.

Eest ära küll lae, kui maha sureb jälle, siis miinus maha ja laadima, kui funki annad, keera korgid ka maha.

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 13:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vedru
Tsitaat:

Eest ära küll lae, kui maha sureb jälle, siis miinus maha ja laadima, kui funki annad, keera korgid ka maha.

Ja pärast aku uuesti peale pannes ei tunnista võtmeid jne. jne? Sellist jama ka ei tahaks:D

vedru
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 13:32 Tsiteeri

Miks ta ei tunnista, niikaua, kui keegi mulle faktiliselt tõestab mu auto peal, et see aku maha võtmine on jama, tekitab probleeme, ma seda jama ei usu. Minu omal käib aku maas igal nädalal, annan traktorile voolu selle akuga, nu ei ole mingeid kalasi ega jamasi.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 14:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vedru
Minu omal käib aku maas igal nädalal, annan traktorile voolu selle akuga, nu ei ole mingeid kalasi ega jamasi.
Teate seda anekdooti, kus Juku ütleb, et Mari on l*ts ja tal palutakse kõigi ees vabandada ning ta ütleb mitu korda, et Mari ei ole l*ts ja lisab lõppu "no andke andeks".:)

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 15:10 Tsiteeri

Ehk siis mida ma tegema pean kui kuskil karu-pärakus autol aku tühjaks saab. :D

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 17:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Revali mehed ju vastasid su küsimusele: "lae akut".:)

Tegelikult ei ole see olukord normaalne. Nii see on tõesti, et kui aku tühjeneb ning jõuab mingisse X punkti, siis lülitub MMI automaatselt välja. Samas on minul siis õnnestunud MMI ka uuesti sisse lülitada, lihtsalt ta lülitab ennast ise mingi aja pärast välja. Vähemalt nii käitus minul A8. Ka see vastab tõele, et kui akus pole piisavalt pinget, siis starter ei toimi. Soovitan sul tester autosse võtta ja vajadusel aku pinge üle mõõta. Kui ikka tühi, mis tühi, siis tuleb ilmselt häda pärast täkku anda.

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 17:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:
Revali mehed ju vastasid su küsimusele: "lae akut".:)

Tegelikult ei ole see olukord normaalne. Nii see on tõesti, et kui aku tühjeneb ning jõuab mingisse X punkti, siis lülitub MMI automaatselt välja. Samas on minul siis õnnestunud MMI ka uuesti sisse lülitada, lihtsalt ta lülitab ennast ise mingi aja pärast välja. Vähemalt nii käitus minul A8. Ka see vastab tõele, et kui akus pole piisavalt pinget, siis starter ei toimi. Soovitan sul tester autosse võtta ja vajadusel aku pinge üle mõõta. Kui ikka tühi, mis tühi, siis tuleb ilmselt häda pärast täkku anda.

Ja ma tean, kuidas MMI toimetab, lülitab end välja ja ütleb low battery level. Nuppudele aga jääb valgus taha ja nad toimivad. Saab uuesti sisse lülitada. Aga minul, sõitsin 3 tundi autoga ringi ja täielik blank, ka nupud oli kustunud. Nagu poleks voolu tagagi. Asi EI OLNUD akus, see ongi probleem. Starter võtab tühja akuga ka nii ,et hakkab vedama ja siis hakkab kärisema. Kogetud. Seda ta jälle ei teinud. Ostsin akulaadija ja täkujuhtmed, kui juhtub jälle ,et aku nii tühi ,et täkku andes samuti starter veab natuke ja uuesti köriseb, kas siis ootan täkujuhtmed küljes kuni aku laeb, kas laeb nii? Akulaadijat ma siis ikkagi ise kasutada ei saa?

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 23.12.10 17:57 Tsiteeri

Tsitaat:

Ja ma tean, kuidas MMI toimetab, lülitab end välja ja ütleb low battery level. Nuppudele aga jääb valgus taha ja nad toimivad. Saab uuesti sisse lülitada. Aga minul, sõitsin 3 tundi autoga ringi ja täielik blank, ka nupud oli kustunud. Nagu poleks voolu tagagi. Asi EI OLNUD akus, see ongi probleem. Starter võtab tühja akuga ka nii ,et hakkab vedama ja siis hakkab kärisema. Kogetud. Seda ta jälle ei teinud. Ostsin akulaadija ja täkujuhtmed, kui juhtub jälle ,et aku nii tühi ,et täkku andes samuti starter veab natuke ja uuesti köriseb, kas siis ootan täkujuhtmed küljes kuni aku laeb, kas laeb nii? Akulaadijat ma siis ikkagi ise kasutada ei saa?

Kui sa 3 tundi sõitid ja aku ikka tibagi ei lae, siis pole asi ilmselt suhteliselt uues akus. Seal on laadimisega mingi kamm. Mõistlik oleks mõõta, kui palju pinge erineb seisva mootoriga ja töötavaga. Et kas jagub.
Kui see linnavahel sõitmine on talvistes tingimustes ja paljude tarvititega, siis ei pruugi tulemuseks olla just "ääreni täis" aku, aga ilma pildita ekraan ka just loogiline tulem ei ole.
Huvipärast võiks sama mõõtmise läbi viia ka sõidust tulles ja siis peale ööläbi seismist - äkki on akul endal mõni defekt küljes.

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 18:22 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: seitsmene
Tsitaat:

Kui sa 3 tundi sõitid ja aku ikka tibagi ei lae, siis pole asi ilmselt suhteliselt uues akus. Seal on laadimisega mingi kamm. Mõistlik oleks mõõta, kui palju pinge erineb seisva mootoriga ja töötavaga. Et kas jagub.
Kui see linnavahel sõitmine on talvistes tingimustes ja paljude tarvititega, siis ei pruugi tulemuseks olla just "ääreni täis" aku, aga ilma pildita ekraan ka just loogiline tulem ei ole.
Huvipärast võiks sama mõõtmise läbi viia ka sõidust tulles ja siis peale ööläbi seismist - äkki on akul endal mõni defekt küljes.

Okei, olen kindel ,et laadimisega kõik korras kuna akut kogu aeg 100prosa näidanud. Kui see näitaja ise segast ei peksa. Lähen ostan testri ja mõõdan ära.

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 23.12.10 18:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Okei, olen kindel ,et laadimisega kõik korras kuna akut kogu aeg 100prosa näidanud. Kui see näitaja ise segast ei peksa. Lähen ostan testri ja mõõdan ära.

See 100% on auto enda prognoos oma mahtuvuse kohta. Vähemasti minu juhtumil madala pinge kohta täiesti otsas akul auto ise mingit indikatsiooni ei andnud. Lihtlabane voltmeeter näitas tõe kohe kätte. Kui sinu juhtumil aku on Revalis vahetatud, siis vajalik vigadekustutamine ilmselt on tehtud. Sedamoodi kahtlustaks ikka mingit problemaatikat laadimise poolega.

Madal pinge avaldub sageli üsna ebaharilikel viisidel - minu auto andis mulle pikema aja jooksul mootoripadja viga. Ja väljakeeratud rooliga oli pehmest padjast tingitud vibra tunda ka. Peale aku vahetust probleem kadus. Auto ise siinkohal pinge üle varem ei kurtnud.

Zann0
huviline

Registreerunud 01.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 23.12.10 19:20 Tsiteeri

No nii, mõõdetud. Seisva mootoriga, pagassi tuli ja võibolla mõned väiksed tuled veel kuskil ustes, oli 12,4. Auto käima pannes 13,6. Mõõtsin sõbra passatil samuti, kui tarbijad olid taga, 11,7 ja käima pannes 13,7.
EDIT: Käima pannes töötasid kõik asjad, MMI, tuled jne.

Lehekülgi:  1  ..  7  8  9  10  11  12
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 30.4% - SQL: 69.6%]