Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  7  8  9  10  11  ..  16
Autor:
Pealkiri: A8/S8 (4D2, 4D8, 1994–2002) (Vastuseid: 395 | Vaatamisi: 136865)
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 19.01.11 10:46 Tsiteeri

Tere,
olen audist juba päris kaua eemal olnud ja nüüd mõtlesin tagasi pöörduda. Sooviksin kiiret ja nelikveolist masinat. Kaalun Subarut ja nüüd ka A8-t. Mõte oleks osta 98-00 D2 4,2quattro ning kohe ka gaasiseade peale lisada. Ei ole gaasiga mingit kogemust ja soovikski teada, kas gaasiga A-kaheksaga sõitmisel jääb raha ka leivale vorsti ostmiseks. Teine küsimus oleks aut. kasti kohta. Olen kuulnud, et tiptronic pidi olema kehvakene. Kas vastab tõele?
Aitäh

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Jann
huviline

Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.

postitati 19.01.11 11:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: puristaja
Tere,
olen audist juba päris kaua eemal olnud ja nüüd mõtlesin tagasi pöörduda. Sooviksin kiiret ja nelikveolist masinat. Kaalun Subarut ja nüüd ka A8-t. Mõte oleks osta 98-00 D2 4,2quattro ning kohe ka gaasiseade peale lisada. Ei ole gaasiga mingit kogemust ja soovikski teada, kas gaasiga A-kaheksaga sõitmisel jääb raha ka leivale vorsti ostmiseks. Teine küsimus oleks aut. kasti kohta. Olen kuulnud, et tiptronic pidi olema kehvakene. Kas vastab tõele?
Aitäh

Kasti kohta halba öelda ei saa, sama ZF 5hp24 kasti kasutatakse ka suurte mootoritega 5-7-X5 seeria bemmidel, osadel roveritel, jaguaritel jne. Kehva saab olla ainult kasti kasutaja, kes seda valesti piinab ja ei hoolda või valesti hooldab. Seega vali korralikult. 5hp19 kast on tunduvalt nõrgem, kuid seda õnneks 4,2 mootorite puhul ei kasutata.

OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam, Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.01.11 13:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Sooviksin kiiret ja nelikveolist masinat. Kaalun Subarut ja nüüd ka A8-t.

Kas Subaruga koos pigem A4 või A6 kaaluda ei võiks? A8 on ikka hoopis muu maailm. Kiirus ka pigem otse sõitmiseks, kui kurvilisemale teele. Nii et miks A8?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.11 16:11 Tsiteeri

A8 tundub soliidne ja mugav kulgemiseks ning jäi kuidagi silma. Kuigi tegelikult A6 1.8tQ manuaal oleks ka variant.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
fred2103
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 20.01.11 16:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Sooviksin kiiret ja nelikveolist masinat. Kaalun Subarut ja nüüd ka A8-t.

Kas Subaruga koos pigem A4 või A6 kaaluda ei võiks? A8 on ikka hoopis muu maailm. Kiirus ka pigem otse sõitmiseks, kui kurvilisemale teele. Nii et miks A8?

Täiesti nõus Black-ga, olen omanud Subarut ja hetkel omades A8-t, siis on need 2 täiesti erinevat maailma. Pead vist esmalt endale selgeks tegema mida tahta, kui otsid kiirust või kiiret sõitu, siis soovitaksin subarut. Kui aga rahulikku kulgemist ja mugavust, siis kindlasti on 8 väga hea auto selleks. Kulu on loomulikult mõlemal. Bensukulu peaks jääma ka suht samasse auku, kui me rägime Subaru puhul turbo mootorist.
Kokkuvõttes on mõlemad väga head autod.

Fred

puristaja
huviline

Registreerunud 03.06.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.01.11 12:16 Tsiteeri

Mure lahendatud. Audi A4 TQ 132kw. Lisasid jagub ning on ka päris nobe masin. Aitäh.

margusja
huviline

Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e60 (523) '05

postitati 31.01.11 15:29 Tsiteeri

Ega keegi juhuslikult antud isendi kohta detaile ei tea?

http://www.auto24.ee/used/693867

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
fred2103
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 31.01.11 17:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: margusja
Ega keegi juhuslikult antud isendi kohta detaile ei tea?

http://www.auto24.ee/used/693867

Kahjuks ei tea, aga natuke oskan ehk rääkida selle auto kohta
A8

999
huviline

Registreerunud 01.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 18:49 Tsiteeri
A 8 ostumõtted

Tere!

Eelmine sõiduk nüüdseks müüdud, tagumik rendiauto istmes ja kaalun ühe variandina ka Audi A8.

Kõik eelnevad autod on ostetud kasutades järgmist skeemi: Otsin turult paar kõige odavamat varianti, valin neis kõige vähem rondima ning seejärel investeerin autosse koheselt ca 2-3k EUR-i:)

Võibolla olen ma rumal aga see plaan on ka seekord. Nimelt sellisel juhul ma tean mida ma ostan - saasta. Aga sealt keskmike hulgast valides ning arvates, et läikiva sisu tagant üllatusi ei tule võib auto hind hoopis kallimaks kujuneda. Sellega seoses palun lugupeetavate foorumikülastajate abi kahe auto tausta kohta:

http://www.auto24.ee/used/744641

http://www.auto24.ee/used/798751

Seda ma usun, et vähemalt hõbedane neist tundub juba suremas olevat välimuse järgi aga ehk teab keegi midagi autode sisust?

Igasugune abi teretulnud ja loomulikult - kui on midagi pakkuda, mis auto24 aktiivselt müügis ei ole võib ka infot anda. Samas, kui mõni auto, mis seal müügis on on mõne siinse kodaniku oma ja kindla peale heas korras või vähemalt ausalt välja öeldud vigadega, siis see info kulub ka marjaks ära. Ja loomulikult nelivedu mudelid huvitavad, mine sa tea, ehk isegi 2.8Q ei ole väga hull..

Tänud ette!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
fred2103
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 19:30 Tsiteeri

Müügis on kasutaja- margusja- auto. See on küll üsna OK.

999
huviline

Registreerunud 01.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 19:39 Tsiteeri

Hei!
Mis tähendab üsna OK. Midagi loen välja käigukasti jamast - kas see on lahendatud? Peaks vist üks suuremaid murekohti üldse olema sellel mudelil..

100
Aeg maha

Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal

Auto: 100

postitati 01.02.11 19:39 Tsiteeri

Ma poleks väga kindel, et nö. suht rondi A8 saab tip-top korda 3000 EUR-ga.:)

999
huviline

Registreerunud 01.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 19:41 Tsiteeri

Margusjale ka vastuseks, et konkreetse sõiduki detaile, mille vastu huvi tunned aga niipalju julgen öelda, et kui sealt platsilt sõiduk muretseda siis peab ostueelne kontroll väga hea olema.. Alati võib neil midagi väga OK-i ka olla

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 01.02.11 19:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: 999
Hei!
Mis tähendab üsna OK. Midagi loen välja käigukasti jamast - kas see on lahendatud? Peaks vist üks suuremaid murekohti üldse olema sellel mudelil..

Käigukastiga aktiivselt tegeletakse - teist nii korras isendit annab turult otsida.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
999
huviline

Registreerunud 01.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 19:43 Tsiteeri

Ma ka ei ole kindel, et remondib 3000k EURiga ära, eks see oleneb muidugi, mis remontivajab ja selge ka see, et lisaks algsele investeeringule peab autot edasi hooldama
Kui oleksin kindel, siis ostaksin ära. Mida arvad sina, palju võiks arvestada - pole õrnemat aimugi nende sõidukite hoolduskuludest..

end3l
klubiliige

Registreerunud 27.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: 90 3B, CQ NM, CQ AEB-064, 80 1Z, CQ AAN jpm

postitati 01.02.11 19:46 Tsiteeri

Olles sõitnud 3.7ga, siis eriti ei soovita seda mootorit:

1) Ülalpidamiskulud on samad 4.2'ga.
2) bensiinikulu on peaaegu sama 3.7 vs 4.2
3) 169kw vs 220kw - 4.2 minek on hoopis teine sarnase küttekuluga.
4) Üldiselt on 4.2 parema varustusega, kui 3.7 aga siin on kindlasti ka erandeid.

5) 3.7 plussiks võib teoreetiliselt pidada seda, et rullnokad eelistavad siiski 4.2 mootorit, st 3.7 on üldjuhul vähem pähe saanud. Samas V8 mootori puhul see pole nii suur näitaja - üsna pommikindel leiutis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 01.02.11 19:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Tsitaat:
Hei!

Käigukastiga aktiivselt tegeletakse - teist nii korras isendit annab turult otsida.

Mismõttes? Kui sillas miskit koliseb, siis kulud max paar tuhat, aga kui kast vajab vahetust (milleni asi ikka lõhnab), siis käib jutt mitmekümnest tuhandest. Ma küll nii väga soojalt ei soovitaks sellist masinat, las teeb kasti korda, soovita siis edasi, ise oled ju lugenud, kui palju jama on ta selle kasti pärast pidanud läbi elama, miks soovitad uuele omanikule sama?

999
huviline

Registreerunud 01.02.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 19:56 Tsiteeri

Mulle endale tundub ka suhteliselt mõttetu olevat 3.7 mootor. Ei saa aru, miks seda üldse pakuti. Saan aru miks on valikus olemas 2.8Q.. Imelik. Samas vaadates seda 3.7 mille lingi panin, siis tundub see väga korralik olevat. Samas annab omaniku suhtumisest raha kulutamisesse kõige odavama turul pakutava suitsupaki jäädvvustamine pildile :) võibolla kodanikule maitseb see suits lihtsalt ja autos ta kõige odavamaid juppe ei kasuta..

Mis margusja autosse puudtub siis ma kardan, et see lõpeb uue käigukastiga - või on kusagilt paista mingit valgust tunneli lõpust? Ja kas kodanik ise ka siinmail - auto esiistmed tunduvad pildi pealt olevad suhteliselt räämas, kas see on nii ka päriselt?

pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 19:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: fred2103
Kahjuks ei tea, aga natuke oskan ehk rääkida selle auto kohta
A8

Aga kuhu jahutusvedelik on kadunud,kui küsida tohib??

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 20:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Tsitaat:
Tsitaat:
Hei!

Mismõttes? Kui sillas miskit koliseb, siis kulud max paar tuhat, aga kui kast vajab vahetust (milleni asi ikka lõhnab), siis käib jutt mitmekümnest tuhandest. Ma küll nii väga soojalt ei soovitaks sellist masinat, las teeb kasti korda, soovita siis edasi, ise oled ju lugenud, kui palju jama on ta selle kasti pärast pidanud läbi elama, miks soovitad uuele omanikule sama?

Hetkel ei ole midagi soovitanud...ära pane sönu suhu!
Lihtsalt mainisin, et kastiga tegeletakse.
Kui kast hetkel välja jätta, siis teist samas korras isendit turul annab otsida...ma vähemalt arvan.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 20:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Hetkel ei ole midagi soovitanud...ära pane sönu suhu!
Lihtsalt mainisin, et kastiga tegeletakse.
Kui kast hetkel välja jätta, siis teist samas korras isendit turul annab otsida.

Aga ole hea ja ütle,kuhu jahutusvedelik on paisupaagist saanud??

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 20:04 Tsiteeri

Pillekas, kas sul on päevad jälle vöi?
Milleks sa esitad nii tobedat küsimust, millele ka ise vastust tead.

fred2103
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 20:14 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pillekas
Aga ole hea ja ütle,kuhu jahutusvedelik on paisupaagist saanud??

Järelikult vahetatakse hetkel seda jahutusvedelikku ! Keegi ju käsigi osta margusja masinat, kuid minagi olen arvamusel et väga hea masina saaks keegi.

pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 20:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Pillekas, kas sul on päevad jälle vöi?

Kuule mees,sina ära paugu kohe,ma küsisin ilusti ja ilusti saab ju vastata ka.

pillekas
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.02.11 20:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: fred2103
Järelikult vahetatakse hetkel seda jahutusvedelikku ! Keegi ju käsigi osta margusja masinat, kuid minagi olen arvamusel et väga hea masina saaks keegi.

Ma ei laida,vaid lihtsalt küsin ei pea jälle keegi kohe närvipuntraks muutuma kohe.Kes paneb sellised pildid müügi kuulutusse,kus tehakse jahutusvedeliku vahetust?

Lehekülgi:  1  ..  7  8  9  10  11  ..  16
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 22.1% - SQL: 77.9%]