Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 14 |
jk.
|
|
TarvoL
huviline
Registreerunud 27.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi
|
postitati 22.12.09 18:26
|
|
|
Pildid esiveolise kinnijäämisest jah.....ok ok
|
|
|
|
jk.
|
postitati 22.12.09 18:42
|
|
|
Kinni vast nii veel ei jää Aga oleme ausad, täiesti mõttetu on see
esivedu talvel ikka.
Mida rohkem lund maas, seda enam on tunne, et sellest autost on tolku ainult nii palju, et paremad jupid mõne 90q peale ümber tõsta. Autokuulutusi
olen tegelikult juba umbes aasta jälginud, aga päris seda õiget pole veel leidnud.
|
|
|
|
tvk
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: e34 e32 e30 e12 e21 e39 LegacyBG, C5 Allroad, jumpy
|
postitati 23.12.09 06:51
|
|
|
Lund lykkab kyll kenasti
Autoremont,Väiksemad keevitustööd. 58344541.
|
|
|
|
jk.
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
|
jk.
|
|
tvk
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.03.10 20:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jk.
PS. kõrvalt vaadates kõlab enda jutt juba liiga fanaatiliselt, aga mis teha, kui juba kord madala auto pisik sees, siis ei saa välja enam.
|
WORD!! Ootame siis kevadet
|
|
|
|
jk.
|
postitati 31.03.10 14:58
|
|
|
Kevad käes ja suverehvidki endale auto all koha juba leidnud. Need 8mm flantsid said ka ette külge pandud ja tulemus minu arvates täiesti hea, pihta
küll kuskile mingis olukorras ei käi. See võib pilti vaadates küll võimatu tunduda, aga nii siiski on
Esialgu väga väike pilt, sest auto kohutavalt must ja teed veel liiga märjad, et pesemisel mõte oleks.
Autol sai hiljuti läbisõitu täis 380t km ja kuigi tehniliselt on kõik korras, on see talv kerele liiga teinud. Pildilt nähtav vasakpoolne esimene tiib
on normaalses korras, kuid parempoolne nõuab välja vahetamist. Võibolla lihtsam mõlemad koos vahetada, sest kumbki pole ideaalses korras.
Stangelisa olen viimase kahe nädala jooksul pahteldanud ja lihvinud ning lähiajal peaks värvikambrisse ka jõudma. See lisa on nimelt nurgast
klaasriidega parandatud ja oli lähedalt vaadates laines. Nüüd üritasin selle täiesti sirgeks saada.
Lisaks on edasise arengu teemal kerkinud esile dilemma. Nimelt arvan, et pean esiosaga midagi ette võtma, sest see jääb praegu ülejäänud auto
detailirohkusele alla. Vähemalt endale tundub igav ja tasakaalust väljas see esiots.
Välja on kujunenud kaks suunda, kuhu poole minna. Äkki lugejad viitsivad arvamust avaldada, kumb paremini sobiks.
Variant 1 - Siit teemast juba varem läbi käinud Audi 90 esiots
koos olemasoleva stangelisaga. Selle variandi kahjuks räägivad 90 detailide kallis hind, kasutatud osade olukord ning liist stange ülemisel äärel, mis
muu autoga kokku ei läheks.
Variant 2 - (Ilma
musta märgita) - Hiljuti tekkinud idee suunatuled kaheniidilise pirniga gabariitidena põlema panna. See mustaks värvitud Audi märgi kuuluvus seal
on veel küsimärgi all. Selle variandi kasuks räägib väga odav hind ja lihtne lahendus.
Avaldage arvamust ja aidake hädast välja
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.03.10 15:06
|
|
|
Coupe-l ei ole stangeliistu.
Aga see eeldab mingit muud lahendust allaserva siis, olemasolev lisa ei sobi.
|
|
|
|
jk.
|
postitati 31.03.10 15:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Coupe-l ei ole stangeliistu.
Aga see eeldab mingit muud lahendust allaserva siis, olemasolev lisa ei sobi. |
See on väga huvitav tähelepanek, mida isegi märganud pole. Oskab keegi öelda, kas stange kuju on 80/90 omale sarnane kui see Coupe lõug välja
arvata?
Edit: Hiljem vaadates 80/90 ja Coupe stange ikka suhteliselt erineva kujuga. Ei tahaks üldse praegusest lisast loobuda.
|
|
|
|
Kiil
klubiliige
Registreerunud 03.02.03
Kasutaja on eemal
Auto: Allroad TDI manuaal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 31.03.10 16:14
|
|
|
Pakuks välja variandi, et originaal esiots (80 oma) musta märgiga on ka päris ilus. See oleks juhul, kui sa tahad, et auto oleks originaali
lähedasem.
Teine varinat on ka ilus, kuid siis muutuks ta Audi 90-ks välimuse poolest
Siis poleks ta 80, mida sa vb tahaksid, et oleks. Lisaks stangedele veel, olen kuulnud, et ka Competitioni stange pidi ilusti ette istuma (ühe
foorumlase sõnul),st jääb kena. Kinnituste poolest täpselt ei tea, kas peab miskit ringi tegema. Ise aga mõtlesin et ilus oleks ta küll, kuid olematud
tiiva kaared 80 ja 90-l , kas need jäävad ilusti stangega, millel laiad nurgad. Kuid pidavat kena olema originaal tiibadega.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
postitati 02.04.10 08:37
|
|
|
Pole vast kõige targem kommentaarima, aga kui juba küsiti arvamust, siis kriban enda oma siia. IMHO on see sinu "visioon" kõige õigem neist. Selle
lõuaga sobib see lahendus väga hästi kokku ja on "sinulik", kui lubate nii öelda. Ehk siis pole ta just selle stange lõua tõttu nii väga 90-ne
moodi, pigem täpselt sinu eelneva loomingu laadne puhas välimus. Usun, et kui teist teed lähed, siis on veel kuhugi edasi minna, aga selle variandi
puhul siis ma ei kujuta ettegi enam, mis sul välimuses midagi teha on? Vaata, et igav ka ei hakka
Edu.
|
|
|
|
tvk
huviline
Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.04.10 10:29
|
|
|
Hääl esimese varjandi poolt .
|
|
|
|
tryku
huviline
Registreerunud 04.01.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.04.10 15:48
|
|
|
Kindlasti esimene variant. Moodustub ilus kooskõla kõigi detailidega. Esimene variant oleks nagu 10 aasta tagune tuuning. Paneme suundades pirnid
põlema ja ilgelt vinge
|
|
|
jk.
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 04.04.10 17:55
|
|
|
Ma ise olen ka mitmeid kordi 90 esiosale mõelnud, korralikuna näeb ikka päris kena välja. nendest kahest variandist võtaks 90 esiosa koos kroomitud
märgiga. Selle musta märgi idee viskaks küll kaarega kaugemale.
Tegelikult on mul omamoodi veider idee tekkinud, seoses ühe B4 TDI Avantiga, nimelt panna ette 90 tuled,võre,kapott ning taha 90 paneel, stangedeks S2
omad(ideaalis ka s2 karbikatted). Peaks üsna omapärase moodustise saama, mis ei karju Tjuningu järgi vaid on lihtsalt treenitud silmale omapärane
kompott. Ainuke häda, et tolle Avanti omanik ning rahakott pole sellest ideest veel täiesti vaimustuses...
Et oleks raskem!
|
|
|
|
jk.
|
|
nakaman
huviline
Registreerunud 05.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: A4 1.9Tdi AVB
|
postitati 05.04.10 20:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: jk.
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Tegelikult on mul omamoodi veider idee tekkinud, seoses ühe B4 TDI Avantiga, nimelt panna ette 90 tuled,võre,kapott ning taha 90 paneel, stangedeks S2
omad(ideaalis ka s2 karbikatted). Peaks üsna omapärase moodustise saama, mis ei karju Tjuningu järgi vaid on lihtsalt treenitud silmale omapärane
kompott. Ainuke häda, et tolle Avanti omanik ning rahakott pole sellest ideest veel täiesti vaimustuses... |
Mitte küll S2 stangega, aga hea näeb välja küll
|
Täitsa naljakas auto, esiots nagu b3 jah, aga minu teadmiste kohaselt ei eksisteeri b3 avanti. Kroomliistud lõppevad ka muidugi naljakalt. Auto
iseenesest ilus. Esiotsa muutustele viitab ka see, et tiiva kaare all pole liistu, mis on olemas ustel.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 05.04.10 22:01
|
|
|
B3 kerel ainuke avant oli Treseri toodetud, ning seegi ei näinud just erutavalt kena välja.
Selle pildi mõte oli pigem selles, et milline näeks välja B4 avant 90 tuledega. Seda et sellel mudelil ka tiivad ja stange vahetatud on polnud algelt
minu plaanis, ning lingitud pilt on pigem illustreeriv kui päris auto näide.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
lauri55
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 2.3 98kw; 80 B2 1980
|
postitati 06.04.10 11:54
|
|
|
Kui ma ei eksi siis sõitsid täna Pirita linnaosavalitsuse juurest mööda. Jäin sulle pikalt järele vaatama See on vist esimene b3 kerega audi 80 mis mulle meeldib
|
|
|
jk.
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.10 12:39
|
|
|
Kuidas plaanid täita selle liistu ja tiiva/tuledealuse liistu vahele jääva tühimiku?
|
|
|
|
jk.
|
postitati 06.04.10 17:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
Kuidas plaanid täita selle liistu ja tiiva/tuledealuse liistu vahele jääva tühimiku? |
Hea et tähelepanu juhtisid, oli see nüanss märkamata jäänud. Tundub, et mõttekam on see liist lihtsalt mattmustaks värvida.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 14 |