Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 |
poleoluline
huviline
Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A8 4,2 Q
|
|
Kimab uusrikas kihutab oma Hummeriga ja tema järel kihutavad vilkurite ja sireenidega kiirabi ja tuletõrje.
Metsavahel liikluspolitsei peatab Hummeri ja tema järel peatuvad ka kiirabi ja tuletõrje.
Imestunud liikluspolitseinik on arusaamatuses: Aga teie miks peatusite, pidasin ju ainult Hummerit?
Hummerijuht sekkub: aga nad on minuga!
Liikluspolitseinik ei saa midagi enam aru: Aga milleks sulle kiirabi ja tuletõrje?
Sinu pärast, parasiit selline! Kord näita sulle autoapteeki, kord tulekustutit... 
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
merybel
huviline
Registreerunud 22.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: minu autoks on trollid, trammid ja bussid
|
|
Arst operatsioonisaali ukse taga ootavatele sugulastele: "Kahjuks on uudised halvad. Ainuke võimalus teie sugulase päästmiseks on
ajusiirdamisoperatsioon. See on uus, alles katsetusjärgus olev protseduur, kõrge riskiga ning lisaks peate uue aju ise kinni maksma."
Hetke pärast keegi küsib: "Kui kallid ajud on?"
Arst: "Mehe ajud on 50000 kr ja naise ajud 2000 kr."
Kuulnud vastust, üritavad mehed naeru alla suruda ja hoiduda naistele otsa vaatamast. Üks mees julgeb siiski küsida: "Miks mehe ajud nii palju
kallimad on?"
Arst vastab muiates: "See on ju enesestmõistetav. Esiteks on naiste ajud odavamad kuna neid on kasutatud. Ja teiseks on töötavaid meeste ajusid
praktiliselt võimatu leida."
Ärge võtke isiklikult kutid 
|
|
|
lukas
huviline
Registreerunud 29.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: paar käru
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
workout
huviline
Registreerunud 19.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2.8 Q 142kw C4 at
|
|
jetLine
huviline
Registreerunud 19.01.05
Kasutaja on eemal
Auto: A6 4,2 V8 q
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
|
antsu
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
|
Kord käisime sõbra Tarvoga karujahil. Lasin paugu karu pihta ja haavatud karu hakkas Tarvot taga ajama. Tarvo ronis puu otsa, karu tema järel.
Mina Tarvole:
”Oota natuke, ma lasen tal vasaku muna ära!”
Panin paugu ära, aga karu ronib edasi.
”Oota ma lasen tal parema muna ära!” karjun ma.
Panin paugu ära, kuid kasu ei mingit. Karu ronis edasi.
”Oota veel natsa, ma lasen tal riista tagant ära!” Tarvo puu otsas, karjub:
”Lase, kurat pähe, ma näen ta silmadest, et ta ei roni siia mind panema!”
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
karu ja jänes käivad seenel.
karu on nagu boss ka ja käratab jänesele,
karu-mine too see seen kurat siia kähku.
jänes-sa oled loll vöi, see on kärpse seen.
karu-mul pohui kelle seen, too see kähku siia.
|
|
|
|
pampkuri
huviline
Registreerunud 08.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 Typ85 20vT Ehitamisel. 2,5 TDIQ
|
|
mfi
huviline
Registreerunud 27.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 100 1988/ 2,0 ; A100 2,6 1994 ; A6 2,7 tdi 2006
|
|
Natuke Nalja : AMETID .
Ametid!
Insener
Mees sõidab oma mootorrattal mööda käänulisi metsateid ja märkab, et on eksinud. Kurvi taga näeb ta tee ääres seismas teist ratast ja üht baikerit
seda remontimas. Mees peatub ja küsib: "Vabanda, kas saaksid mind aidata? Lubasin ühele sõbrale, et saan temaga juba tund aega tagasi kokku, aga ma
ei tea, kus ma olen."
Mootorratast parandav mees vastab: "Muidugi saan, istud oma tuttuuel mootorrattal ja sinu asukoht on 40-41 põhjalaiust ja 59-60 idapikkust."
"Sa pead olema insener," ütleb eksinud mootorrattur.
"Olen jah," vastab mees, "aga kust sa teadsid?"
"No kõik, mida sa rääkisid, on küll tehniliselt õige, aga mul ei ole aimugi, mida sinu infoga peale hakata ja tegelikult olen endiselt eksinud."
Tööriistad maha pannud baiker vastab: "Sa pead olema juht."
"Olen jah," vastab mees, "aga kuidas sa teadsid?"
"No sa ei tea, kus sa oled ja kuhu lähed. Oled andnud lubaduse ja sul pole aimugi, kuidas seda täita, ja sa ootad, et mina lahendaksin su probleemi.
Tegelikult oled täpselt samas olukorras, kui enne meie kohtumist, aga nüüd on see millegipärast minu viga."
-----------------------------------------------
Konsultant
Sõites autoga golfiväljakult koju nägi üks juhtimiskonsultant tee ääres heinamaal hiiglasuurt lambakarja. Kui konsultant märkas ka lambakarjust,
peatas ta auto ja ütles karjasele: "Küll sul on suur kari karjatada. Kui ma suudan täpselt ära arvata, mitu lammast su karjas on, kas saan siis ühe
lamba endale?"
Karjus mõtles hetke, leidis, et konsultandi pakkumisega nõustumine on riskivaba ja lubas talle ühe lamba.
Konsultant võttis välja oma simulaatori, lõi satelliitühenduse, mõõtis heinamaad jne. Kaks tundi hiljem sulges ta oma arvuti, läks karjase juurde ja
ütles: "Sinu karjas on 5147 lammast."
Karjane oli hämmingus, aga tunnistas, et konsultandil on õigus. Konsultant võttis lähima lamba sülle ja viis auto tagaistmele.
Karjane ütles konsultandile: "Kas ma saan oma lamba tagasi, kui arvan ära sinu ameti?"
Konsultant oli küsimusest üllatunud, aga temagi arvestas, et risk on olematult väike ja jäi nõusse.
Karjane ütles: "Oled juhtimiskonsultant, eks ole?"
Nüüd oli konsultandi kord hämmingusse sattuda ja ta tõdes: "Kuidas sa seda teadsid?"
Karjane ütles: "See oli lihtne. Esiteks - keegi ei ole palunud sul siia tulla. Teiseks - nägid kõvasti vaeva, et ütelda mulle midagi sellist, mida ma
juba niigi tean. Ja kolmandaks - ilmselt ei tea sa minu alast midagi, sest sinu võidulammas on tegelikult minu koer."
----------------------------------------------------------------------------
Projektijuht
Turist tuli loomapoodi ja jälgis kõrvalt eelmist klienti:
"Kas ma saaksin ühe C-ahvi, palun?"
Müüja noogutas, läks seina ääres oleva puuri juurde ja tõi kliendile ahvi. Ta pani ahvile kaelarihma ja ulatas looma kliendile sõnadega: "See teeb
kokku 25 000 eurot."
Klient maksis ja väljus koos ahviga. Turist läks kohkununa müüja juurde ja küsis: "Oli see vast kallis ahv! Miks ta nii palju maksis?"
Müüja vastas: "Jaa, see ahv oskab programmeerida C-keeles eriti kiiresti. Head koodid, vigu ei tee. Vägagi kogu raha väärt ahv."
Turist vaatas teises puuris olevat ahvi: "See on veel kallim! 50 000 eurot! Mida see ahv teha oskab?"
"Nii, see on C++ahv. Ta oskab objektorienteeritud programmeerimist, C++programmeerimist ja isegi Java-keelt. Tulemus on eriti kasutuskõlblik," ütles
müüja.
Turist vaatas veel veidi ringi ja nägi kolmandat ahvi oma privaatses puuris. Silt ahvi kaelas teatas tema hinnaks 250 000 eurot. Turist ütles müüjale:
"See maksab sama palju kui kõik teised kokku! Mida IMET see ahv teeb?"
Müüja vastas: "No ma ei ole kunagi näinud teda midagi tegemas, aga teised ahvid kutsuvad teda projektijuhiks."
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: ´11a. A4 avant q. s-tronic 3.0TDI 176KW
|
|
Perre sündis kolmas laps. Kui ema-isa ja uus pereliige koju jõuavad, küsib kodus olnud 4aastane tütar oma väikest õde nähes: «Mis, see kolib nüüd
meile või?»
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
audiboy
huviline
Registreerunud 22.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Octavia III vRS '16
|
|
Loaded
huviline
Registreerunud 09.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: Golf IV Variant '06
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
|
lorrap
klubiliige
Registreerunud 24.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: VW Passat Variant 4-motion 1,9TDI-PD
|
|
Heheee, see meenutab juba minu parkimisstiili, eriti talvel. 
Tõsi, haljasalale üritan mitte parkida
...
|
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lorrap
Tõsi, haljasalale üritan mitte parkida |
mind huvitab see et kuidas ta kaarli pst vastas suunas nii nüüd on. OT küll jah
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Mario81
Tsitaat: | Algselt postitas: lorrap
Tõsi, haljasalale üritan mitte parkida |
mind huvitab see et kuidas ta kaarli pst vastas suunas nii nüüd on. OT küll jah |
See masin on nitropill, üle 400hj... naitserahavs läks hommikul rooli ( auto mehe oma ), roolis, mis ta roolis... fooritanagant minnes, vajutas
kojameestekangi, a rsk, seal oli oopis nitrosolenoidi juhtimine .. ja niisiis läks käest ära, peaaegu 180 kraadi, kuid teekallas tuli ennem ette,
muidu oleks nina keeranud tagasi vabaka poole.. ikka juhtub.
Sedasi siis reede hommikud kesklinnas.
lapsepõlvest alates meeldinud 20VT R5
|
|
|
|
jõuvanker
klubiliige
Registreerunud 21.03.03
Kasutaja on eemal
|
|
T.P.
huviline
Registreerunud 19.03.04
Kasutaja on eemal
Auto: puudub
|
|
Arst operatsioonisaali ukse taga ootavatele sugulastele: "Kahjuks on uudised halvad. Ainuke võimalus teie sugulase päästmiseks on
ajusiirdamisoperatsioon. See on uus, alles katsetusjärgus olev protseduur, kõrge riskiga ning lisaks peate uue aju ise kinni maksma."
Hetke pärast keegi küsib: "Kui kallid ajud on?"
Arst: "Mehe ajud on 50000 kr ja naise ajud 2000 kr."
Kuulnud vastust, üritavad mehed naeru alla suruda ja hoiduda naistele otsa vaatamast. Üks mees julgeb siiski küsida: "Miks mehe ajud nii palju
kallimad on?"
Arst vastab muiates: "See on ju enesestmõistetav. Esiteks on naiste ajud odavamad kuna neid on kasutatud. Ja teiseks on töötavaid meeste ajusid
praktiliselt võimatu leida."
jalgratturid jalgrattateele
|
|
|
|
Tinnu87
huviline
Registreerunud 01.03.07
Kasutaja on eemal
|
|
Maailmas on kahte sorti naisi: need, kes pidevalt räägivad ja need, kes kunagi vait ei jää 
No affence!
|
|
|
|
lepapriit
huviline
Registreerunud 06.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Toyota Celica 2.0 '88
|
|