Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 13 |
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: 4xQ
|
postitati 06.11.13 15:10
|
|
|
Tere kõigile!
On kasutaja kaharmi (Meelis Kahar, tel nr 56173652)kohta pretensioone: raha (150.-) maksin temale ära vähemalt 3 nädalat tagasi, aga
juppe pole siiamaani saanud; ausate silmadega vaatas mulle otsa ja lubas "mitte hujata".
Telefon on väljas, kätte teda ei saa.
Tema müügiteema on siin:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=130974&page=1&highlight=%26%2365533%3B#pid673043
Minu andmed: Georg Otsa tel 58 049 782
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
postitati 06.11.13 15:23
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: epidemic
Tsitaat: | Algselt postitas: Ardo
Teiseks, kas 25 euri eest said veel vähe? Minu maine, moderaatori koha ja klubiliikme tühistamine.
|
Eriline vemps oled ikka. Ise keerasid jupi sitta kokku, said raha kätte, jätsid asjad saatmata ja nüüd hakkad siin veel mingeid lauseid moodustama, et
sinu moderaatori koht ja muud jutud on läinud. Julged veel sellist juttu ka ajada, et sinu maine ning moderaatori koht läksid teisele inimesele maksma
25€. Pole küll varuosade all sellised asju müügis kunagi näinud
|
Pidasin silmas seda, et korra on juba postitus tehtud selle jama kohta. Milleks see uuesti vajalik oli? Igastahes sain Aidõni kätte ja homseks on see
lahendatud.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 06.11.13 19:27
|
|
|
Ardo, selline suhtumine on ka mulle pettumus. Seni ma olin seda meelt, et su kevadine degradeerimine oli pisut üle reageeritud. Nüüd enam mitte. Kui
rohkem kui poole aasta jooksul pole heaks arvatud seda 25€ tagasi maksta, on asi selle omaniku poolt uuesti avalikult üles võtta igati põhjendatud.
|
|
|
|
Aidõn
huviline
Registreerunud 28.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: S6C4 Avant TDI
|
postitati 06.11.13 20:58
|
|
|
Ardo,mu telefon oli laadimisel tööl ja ma ei kuulnud su kõnet.Helistasin tagasi esimesel võimalusel.
Raha summas 25 euri minu arvele laekunud,nii et tühistan oma pretensiooni Ardole ära.Kahju,et selleks oli vaja oodata pea terve aasta ja olin sunnitud
siia kirjutama.
Edu kõigile.Lugupidamisega Aidõn.
|
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.01.14 23:54
|
|
|
Hoiatan veel kord!
Kasutaja kaharm (Meelis Kahar, tel nr 58192712) on siiamaani minule võlgu 150eurot / või tema lubatud autoosad.
Tema müügiteema on siin:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=134130
Minu andmed: Georg Otsa tel 58 049 782
|
|
|
Krooniline
huviline
Registreerunud 19.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: Jeep GC; Volvo V70
|
|
Geo
huviline
Registreerunud 20.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.07.14 10:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Geo
Hoiatan veel kord!
Kasutaja kaharm (Meelis Kahar, tel nr 58192712) on siiamaani minule võlgu 150eurot / või tema lubatud autoosad.
Tema müügiteema on siin:
http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=134130
Minu andmed: Georg Otsa tel 58 049 782 |
Meelis on teinud ka head kodutööd, aga lõpuni asja pole veel viinud. Võlg veel 25 eurot.
|
|
|
|
raksike
huviline
Registreerunud 26.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8TQ
|
postitati 24.07.14 12:14
|
|
|
Olen minagi petta saanud! Petiseks osutus kasutaja tennar, ehk Rannet Laas. Lubas eelpool nimetatud tegelane mulle 07.07 ühe stange
võre saata, aga mida pole siiamaani on stange võre! Küll on vabandused, et istus politseis, siis väidab et on teele pannud jne, ei viitsi enam ise
selle tegelasega jageleda, tulemusi see naguinii ei anna. Õnneks oli minu kahju ainult 10euri.
Parimatega,
Ragnar Märts 5010798
|
|
|
ttanell
huviline
Registreerunud 08.11.13
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.07.14 10:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raksike
Olen minagi petta saanud! Petiseks osutus kasutaja tennar, ehk Rannet Laas. Lubas eelpool nimetatud tegelane mulle 07.07 ühe stange
võre saata, aga mida pole siiamaani on stange võre! Küll on vabandused, et istus politseis, siis väidab et on teele pannud jne, ei viitsi enam ise
selle tegelasega jageleda, tulemusi see naguinii ei anna. Õnneks oli minu kahju ainult 10euri.
Parimatega,
Ragnar Märts 5010798 |
Olin ise ka loll, ei uurinud inimese tausta, aga sama isik tõmbas mullegi koti pähe. Alguses higistas, et miks raha üle pole tulnud (pankadevaheline
transfer võttis aega). Lubas samal päeval jupi teele saata. Järgmine päev helistasin (tema jaoks tundmatult numbrilt), võttis vastu ja väitis, et
unustas saata. Täna helistasin numbrilt, millega vahetasime eelnevalt sõnumeid, katkestas kõne/ei vastanud üldse. Raha andsin, kaupa vastu ei saanud.
Rahaline kahju - 19€.
Tanel
|
|
|
raksike
huviline
Registreerunud 26.05.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.8TQ
|
postitati 09.09.14 17:00
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ttanell
Parimatega,
Ragnar Märts 5010798 |
Olin ise ka loll, ei uurinud inimese tausta, aga sama isik tõmbas mullegi koti pähe. Alguses higistas, et miks raha üle pole tulnud (pankadevaheline
transfer võttis aega). Lubas samal päeval jupi teele saata. Järgmine päev helistasin (tema jaoks tundmatult numbrilt), võttis vastu ja väitis, et
unustas saata. Täna helistasin numbrilt, millega vahetasime eelnevalt sõnumeid, katkestas kõne/ei vastanud üldse. Raha andsin, kaupa vastu ei saanud.
Rahaline kahju - 19€.
Tanel |
Tundub, et petis tegutseb edasi SR foorumis kasutaja hisensena, telefoni nr. ja varuosadeks olev auto klapib.
Link SR müügikuulutusele: http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=14&t=136511
|
|
|
killer666
huviline
Registreerunud 09.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: 89 2.3 coupe
|
postitati 31.10.14 06:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: ttanell
Parimatega,
Ragnar Märts 5010798 |
Rahaline kahju - 19€.
Tanel |
Tundub, et petis tegutseb edasi SR foorumis kasutaja hisensena, telefoni nr. ja varuosadeks olev auto klapib.
Link SR müügikuulutusele: http://www.streetrace.org/foorum/viewtopic.php?f=14&t=136511 |
Ostsin kunagi temalt terve mootori. Peale käivitamist selgus, et mootor kottis.
|
|
|
Janno2525
huviline
Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C5 V8
|
postitati 10.11.14 11:46
|
|
|
Minul on väike pretensioon foorumi kasutajaga audimees80 (pärisnimi: Kaupo Kask, tel: 56764706)
Kuna antud inimene müüb autosid varuosadeks, siis soovitan tema käest enne mitte asju osta, kui neid nähakse (olevat ka eelnevalt
sarnased probleemid)
Nimelt ostsin eile tema käest valuveljed, mis pidid müüja jutu järgi sirged olema (eelnevalt üle küsitud). Täna veljed pinki pannes tuli välja, et
kaks velge kõverad (üks natuke, teine märgatavalt). Helistasin ka müüjale, et kompenseerib mulle sirgestamise raha, millest ei tahtnud müüja midagi
kuulda. Tema kommentaar oli, et sõites ei andnud tunda. Võib olla ei annagi tunda, kuid selline velg rikub rehvi ära.
Ühesõnaga jutu kokkuvõtteks: inimene müüb kaupa, mille seisukord ei ole päris see, mida räägib ja hiljem ei taha tunnistada ka kaubal esinevaid vigu
(mida koheselt silmaga ei näe).
Minu nimi: Janno Ild, email: janno.ild@mail.ee
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 10.11.14 16:01
|
|
|
Nüüd on audimees 80 vastu juba 3 pretensiooni.
Kaua meeskond sellel töllil siin keskonnas laseb tegutseda ?!
|
|
|
|
indro
meeskond
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.14 17:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: arsi
Kaua meeskond sellel töllil siin keskonnas laseb tegutseda ?! |
Hetkel ei ole bännimisest ju mingit kasu, inimene teeb uue kasutaja ja kõik algab algusest peale.
Praegu on võimalus enne tehingu tegemist teha foorumis otsing ja leida ka käesolev teema.
|
|
|
Janno2525
huviline
Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.11.14 20:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: indro
Tsitaat: | Algselt postitas: arsi
Kaua meeskond sellel töllil siin keskonnas laseb tegutseda ?! |
Hetkel ei ole bännimisest ju mingit kasu, inimene teeb uue kasutaja ja kõik algab algusest peale.
Praegu on võimalus enne tehingu tegemist teha foorumis otsing ja leida ka käesolev teema. |
Mina pooldaks ka seda, et kasutajate, kelle kohta tuleb juba mitmeid kaebusi, profiili allosas oleks punase kirjaga hoiatus kasutajaga tehingute
teostamisel
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 16.11.14 20:42
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Janno2525
Mina pooldaks ka seda, et kasutajate, kelle kohta tuleb juba mitmeid kaebusi, profiili allosas oleks punase kirjaga hoiatus kasutajaga tehingute
teostamisel |
Antud teguviisi on teostatud, kasutajat hetkel ei mäleta, kuid ilusti on märge olemas.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 16.11.14 21:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
teostamisel |
Antud teguviisi on teostatud, kasutajat hetkel ei mäleta, kuid ilusti on märge olemas. |
Selleks isikuks oli Reio Põlluste (siin foorumis kasutaja audimees001) ja näite selle märke kohta leiab tema signatuurist näiteks sellest postitusest:
M: AUDI A6 C4 2,8 128KW ATM AVANT VARUOSADENA!
UUS AUTO!.
Siikohal aga avaldaks kiitust Reiole, sest foorumis on levinud jutud, et tüüp on ennast parandanud ja vanu asju juba ka korda ajanud.
|
|
|
|
Janno2525
huviline
Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.14 06:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Antud teguviisi on teostatud, kasutajat hetkel ei mäleta, kuid ilusti on märge olemas. |
Seda ei ole aga kasutaja "audimees80" profiilil (kelle kohta on minul ja ka päris mitmel teisel kasutajal pretensioone). Kuna antud isik on ka klubi
liige, siis võiks ka klubi juhtkond temaga ...
|
|
|
audimees80
huviline
Registreerunud 14.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 1.9-81kw diisel avant 4WD
|
postitati 17.11.14 09:54
|
|
|
Minul on väike pretensioon foorumi kasutajaga audimees80
Kuna antud inimene müüb autosid varuosadeks, siis soovitan tema käest enne mitte asju osta, kui neid nähakse (olevat ka eelnevalt
sarnased probleemid)
Nimelt ostsin eile tema käest valuveljed, mis pidid müüja jutu järgi sirged olema (eelnevalt üle küsitud). Täna veljed pinki pannes tuli välja, et
kaks velge kõverad (üks natuke, teine märgatavalt). Helistasin ka müüjale, et kompenseerib mulle sirgestamise raha, millest ei tahtnud müüja midagi
kuulda. Tema kommentaar oli, et sõites ei andnud tunda. Võib olla ei annagi tunda, kuid selline velg rikub rehvi ära.
Ühesõnaga jutu kokkuvõtteks: inimene müüb kaupa, mille seisukord ei ole päris see, mida räägib ja hiljem ei taha tunnistada ka kaubal esinevaid vigu
Minu nimi: Janno Ild, email: janno.ild@mail.ee |
Tere Janno2525.
Veljed, mis te minu käest ostsite olid eelmise velgede müüa jutu järgi sirged. Mina neid pole enda auto all kasutanud. Kodanik, kes need mulle müüs on
ka siin samas foorumis kontot omav isik. Tema kasutaja nimi on rauno92.
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.14 11:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audimees80
Minul on väike pretensioon foorumi kasutajaga audimees80
sarnased probleemid)
Minu nimi: Janno Ild, email: janno.ild@mail.ee |
Tere Janno2525.
Veljed, mis te minu käest ostsite olid eelmise velgede müüa jutu järgi sirged. Mina neid pole enda auto all kasutanud. Kodanik, kes need mulle müüs on
ka siin samas foorumis kontot omav isik. Tema kasutaja nimi on rauno92. |
Müüsin ka alles hiljuti veljed+rehvidega, ostja küsis kas annan garantii, et veljed on sirged, ütlesin ei, mine kontrolli, sest see on suhteline, mina
seda ei tundnud ja ei kontrollinud, antud teemas jah - müüja väitis, et on sirged-sorry tavakasutaja ei saa seda kunagi 100% väita, kui pole pinki
pandud. Usalda aga kontrolli
|
|
|
|
paranormaalne
klubiliige
Registreerunud 23.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: AAN+3B+AEL+AAN+AAN+AAN+AAN+ABY
|
postitati 17.11.14 11:44
|
|
|
Kui müüja väitis, et on sirged, lasub ka temal vastutus. Ostku tagasi ja müügu järgmisele õige kirjeldusega.
värdsõnade leksikon - kellablokk, varjant, igastähes, nukvõll, org. eesliide - orgaaniline jagaja?, velüür, bronks, gardaan, polüretaan, millekagi,
ütlematta, värvimatta, hooldamatta, tahtmatta, vahetamatta, katusetta, ostmatta, õieti vs. õigesti, kvall, sürpriis, kahedeist, oksion, pumb, doll
(mõõtühik), saabgi, kellegile, tänamattu, algorütm, roolilätt, rädikas, milleGIGA, paraleel, didident, laadia, oktsion, kabasnik, pagaaznik, toonor,
sumbuti, saaleviga, airbäg, bäg, gartaan
|
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.14 12:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: paranormaalne
Kui müüja väitis, et on sirged, lasub ka temal vastutus. Ostku tagasi ja müügu järgmisele õige kirjeldusega. |
Loomulikult on KA müüjal vastutus - pole väitnudki vastupidist.
|
|
|
|
Janno2525
huviline
Registreerunud 13.01.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.11.14 13:34
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audimees80
Tere Janno2525.
ka siin samas foorumis kontot omav isik. Tema kasutaja nimi on rauno92. |
Tere Audimees80.
Pakkusite mulle velgesid müüa, kui küsisin, et kas on sirged, terved, siis teie vastus oli et VELJED ON SIRGED, leiduvad mõned kriipsud/kraapsud (kui
vaja, siis postitan meievahelise PM vestluse). Aga veljed EI OLNUD sirged, iluvigadega arvestasin (kuna ikkagi kasutatud asjad).
Ja see, et inimene, kelle käest ostsite veljed, väitis, et need on sirged - see ei huvita mind üldse, mina ostsin need veljed Teie käest.
Helistasin ja pakkusin välja, et kompenseerite mulle velgede sirgestamise ja on asi unustatud, mispeale te keeldusite.
Lõppkokkuvõttes läksid need veljed mulle kallimaks maksma, kui oleksin saanud Pärnust ostes korralikud asjad.
Siin ka videod "sirgetest" velgedest:
https://www.youtube.com/watch?v=AvTLs9gnG4U&feature=youtu.be
https://www.youtube.com/watch?v=sTSVVcShGTQ&feature=youtu.be
|
|
|
arsi
huviline
Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy
|
postitati 17.11.14 19:07
|
|
|
Kodanik " audimees80 " huvitub ainult rahast. Oma nimi 20 euro pärast täis sittuda pole mingi probleem .
|
|
|
|
Rst
huviline
Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: hall metallik diisel Q
|
postitati 17.11.14 20:07
|
|
|
Ma nüüd teen võibolla ülekohut kellegile aga minu arust ma ostsin sama "audimees80" käest Raplast 5 kodaraga 17" veljed septembri kuus.
Veljed olid sama moodi kõverad aga minu kõnesid ta vastu ei võtnud järgmine päev enam ja neelasin alla selle sirgestamisele kulunud raha, sest minu
närvid on rohkem väärt. Ma üritan leida viitsimist ja otsida kõneeristusest üles, kas tegu oli 100% kindlalt audimees80'ga. Vabandused ette, kui ei
ole tegemist sama müüjaga ning luban, et kustutan selle postituse kohe, kui olen asja selgeks teinud.
Minule väitis müüja korduvalt, et ta ise sõitis nende velgedega ning asjad on täiesti sirged. Pinki pannes kõigest 3tk oli kõverad 4'st.
EDIT: Vaatasin kõnede eristust ja tuligi välja, et ka minule müüs kõveraid velgi kodanik "audimees80". Tuleb välja, et tegu on ühe vastiku
tegelasega ning mina ei soovita temaga mitte mingit äri teha.
ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 13 |
|