Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 21 |
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 23.01.14 07:04
|
|
|
Loe alt ülesse:
mt 23.01.2014 09:02:27
On küll müüa, kuid ma ei sõida sellega praegu lihtsalt.
Sellest ei ole ju nii raske aru saada, et Cabrio talvel garaasis seisab, kuid sinna on võimalik vaatama minna küll ja kui aku peale panen, siis on
võimalik ka tööle panna, kuid auto säilimise mõttes ja libeduse tõttu ma proovisõitu ei julge teha lasta, kuna risk auto lõhkumiseks on suur - eriti
inimesel, kes ei ole selle auto raskusemega harjunud.
Soovi korral saadan pilte, kuid sõita saab alles peale vahetust.
Tom T** , 22.01.2014 21:28:51
miks siis teed pakkumise kui sul tegelikult midagi müüa polegi...?
räägi asjast siis kui on reaalne tehing võimalik
mt , 22.01.2014 21:13:49
Kahjuks ennem lume sulamist see võimalik ei ole, kuna Cabrioga ma talvel ei sõida ja kindlustus ka katkestatud seetõttu.
Tom T** , 22.01.2014 14:13:56
niisama info põhjal ei oska midagi asjast arvata, pese auto puhtaks ja tule päevavalges näitama.
mt , 22.01.2014 13:23:04
Tere!
Pakun vahetuseks 96a. Cabriot.
2.6 V6, 110kW, musta värvi. Kui huvi on, siis saan rohkem infot saata. Samas hinnaklassis Sinu poolt müüdava Audiga.
|
|
|
Helina
huviline
Registreerunud 19.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A5 coupe 3.2fsi q 195kw 2008
|
postitati 23.01.14 07:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Loe alt ülesse:
Märt Teder 23.01.2014 09:02:27
On küll müüa, kuid ma ei sõida sellega praegu lihtsalt.
Sellest ei ole ju nii raske aru saada, et Cabrio talvel garaasis seisab, kuid sinna on võimalik vaatama minna küll ja kui aku peale panen, siis on
võimalik ka tööle panna, kuid auto säilimise mõttes ja libeduse tõttu ma proovisõitu ei julge teha lasta, kuna risk auto lõhkumiseks on suur - eriti
inimesel, kes ei ole selle auto raskusemega harjunud.
Soovi korral saadan pilte, kuid sõita saab alles peale vahetust.
Tom T** , 22.01.2014 21:28:51
miks siis teed pakkumise kui sul tegelikult midagi müüa polegi...?
räägi asjast siis kui on reaalne tehing võimalik
Märt Teder , 22.01.2014 21:13:49
Kahjuks ennem lume sulamist see võimalik ei ole, kuna Cabrioga ma talvel ei sõida ja kindlustus ka katkestatud seetõttu.
Tom T** , 22.01.2014 14:13:56
niisama info põhjal ei oska midagi asjast arvata, pese auto puhtaks ja tule päevavalges näitama.
Märt Teder , 22.01.2014 13:23:04
Tere!
Pakun vahetuseks 96a. Cabriot.
2.6 V6, 110kW, musta värvi. Kui huvi on, siis saan rohkem infot saata. Samas hinnaklassis Sinu poolt müüdava Audiga. |
Sellessuhtes, ma saan aru, et tahad autot tervena hoida jne, aga mina näiteks ka ei sooviks vahetada autot, ilma et ei saaks sellega proovisõitu teha.
Lume sulamine võtab ikka aega, siis jääks vahetamata lihtsalt ja ei mingit diili. Pole üldse ime, kui see, kellele sa pakkumise tegid, selline suhtumine on. Reaalselt ju tõesti sa ei saa nii müüa/vahetada, kui
proovisõitugi praegu teha võimalik ei ole.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 07:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Helina
Sellessuhtes, ma saan aru, et tahad autot tervena hoida jne, aga mina näiteks ka ei sooviks vahetada autot, ilma et ei saaks sellega proovisõitu teha.
Lume sulamine võtab ikka aega, siis jääks vahetamata lihtsalt ja ei mingit diili. Pole üldse ime, kui see, kellele sa pakkumise tegid, selline suhtumine on. Reaalselt ju tõesti sa ei saa nii müüa/vahetada, kui
proovisõitugi praegu teha võimalik ei ole. |
Täiesti sama seisukoht ka mul.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 07:37
|
|
|
Nõustun kahe eelkõnelejaga. Kui väga kardad, siis mingid talvekad leiab ikka alla ajutiselt. Antud hetkel oled Sina ju selles rollis, kes tahab
vahetada, teisel on ilmselgelt huvi pigem müüa. Ma väga pikalt ei viitsiks isegi enam vastata, kui selline jutt tuleks vastu.
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 23.01.14 07:43
|
|
|
Tom T** -ga täiesti nõus.
Naeraks samamoodi Su välja...
Täielik põrsas kotis ostmine ju
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 08:35
|
|
|
See oli infoks lihtsalt siia pandud
Mingit tungivat soovi tegelikult ei olegi ja kui temapoolne soov oleks olemas, siis mõtleks midagi välja ikka - kokkuleppe küsimus. Talvekad on all ka
praegu, kuid ma ei usalda neid rehve eriti. Veojõu- ja staabilsuskontrolle samuti miskit pole, mis aitaks. Inimene, kes selle masinaga pole harjunud,
on alguses väga teistmoodi ja on ka asfaldil käitumine hoopis teistmoodi võrreldes Coupe-ga.
Tahtsin teada, kui väga tahab lahti saada ja mis ta vahetuseks üldse soovib.
Aga las olla - ma naeraks ka ennast välja
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 08:42
|
|
|
"You break it you buy it!"
Lihtne.
See, et raskuskese teises kohas on... Mis kuradi põhjendus see on? Ma sõidan igapäevaselt esi-, taga ja nelikveoliste autodega, alates 1100kg
kähmakast kuni B-kategooria piiril balanseeriva kolakateni. Siiani on kõik terved. Tavasõidul ei ole mitte mingit vahet, kas see raskuskese on nüüd
0,8mm kõrgemal või madalamal. Antud juhul on see cabrio pakkuja üsna... noh, kuidas nüüd viisakalt öeldagi... ah ma jätan parem ütlemata, muidu
oksendab lilleke jälle pool foorumit täis, kuidas üks või teine kasutaja üritab talle koguaeg ära panna.
|
|
|
Joel
meeskond
Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio
|
postitati 23.01.14 08:55
|
|
|
Sa räägid oma Cabriost umbes nagu 1. gen Viperist või mingist vanast big block Camarost, mis on jäisel teel ka talverehvidega sisuliselt juhitamatu
dünamiit. 110kW FWD B4 Cabrio on täiesti taltsas igapäevaauto ja kõlbab 100% talvel sõitmiseks. Ma uhasin terve üle-eelmise (lumerohke) talve kogemata
kätte sattunud Volvo C70 Cabrioga ja oli täpselt null ohtlikku olukorda. Aga talvel Cabrio müümine on ikka paras tuule püüdmine küll, omast
kogemusest.
Aga teemasse kah - kui kellelegi auto küttekulu meelehärmi valmistab, siis õnneks on lõpuks ometi saabunud toode, mis kerge vaevaga kulu enam kui
poole väiksemaks teeb: LINK
|
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 08:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
"You break it you buy it!"
|
Kui nii saaks, siis ajaks kohe välja
Proovida ju võis - kes teab, mis tulla võib ja ma katsetasin - jagasin lihtsalt seda ka teistega - ükskõik, kui rumal see pakkumine ka ei olnud -
negatiivsete kommentaaridega olin arvestanud
Sina Tarmo oskad sõita ja seda ma tean, kuid igat kodanikku lihtsalt ei usalda.
Tsitaat: | Algselt postitas: Joel
Aga talvel Cabrio müümine on ikka paras tuule püüdmine küll, omast kogemusest. |
On tunda jah
Lilleke out!
|
|
|
rat_013
klubiliige
Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal
Auto: 3.0q
|
postitati 23.01.14 09:05
|
|
|
Aga teemasse kah - kui kellelegi auto küttekulu meelehärmi valmistab, siis õnneks on lõpuks ometi saabunud toode, mis kerge vaevaga kulu enam kui
poole väiksemaks teeb: LINK |
See tütarlaps paistab õite õnnelik selle vidina üle olema
|
|
|
|
KuldarA
huviline
Registreerunud 26.11.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 09:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Kui nii saaks, siis ajaks kohe välja
Proovida ju võis - kes teab, mis tulla võib ja ma katsetasin - jagasin lihtsalt seda ka teistega - ükskõik, kui rumal see pakkumine ka ei olnud -
negatiivsete kommentaaridega olin arvestanud
Sina Tarmo oskad sõita ja seda ma tean, kuid igat kodanikku lihtsalt ei usalda.
|
Ma olen elus mõni auto rohkem kui ühe müünud ja vaatamas on neid käinud ikka väga kirev seltskond, aga seda, et keegi auto oleks ära lõhkunud, pole
veel juhtunud. Sa ju ei anna talle autot üksi sõitmiseks ja oled kaasas. Suu on ka peas, millega öelda, et kuule päris nii ei sõideta. Endal ainult
üks kogemus, kus omanik ei lasknud autoga sõita kui vaatamas käisin, tegi mulle ise sõidu, aga see auto jäi ka ostmata.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 23.01.14 09:40
|
|
|
Joel, mitte kütuselt ja tankimiselt ei hoia enam, kui pool kokku, vaid jubina ostuhinnalt on see 51%.
Edit by Joel: Õigus jah.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
aixx
huviline
Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 09:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
Joel, mitte kütuselt ja tankimiselt ei hoia enam, kui pool kokku, vaid jubina ostuhinnalt on see 51%. |
See riist teeb pealekauba ka veel I-Miev-st Tesla Si.
|
|
|
KKaaleste
huviline
Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 10:06
|
|
|
Nõudlus kujundab hinna tavaliselt ja autot kulutab suuresti ikka läbisõit (ceteris paribus), seega ma ei ütleks, et isegi 5k eest halb tehing oleks.
Ära kunagi lükka teist meest nurka, kust ainus väljapääs on üle su enda.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 10:17
|
|
|
Video tutvustuses näitab müügimees, et tegemist on kütuse kulu suurendajaga ja enne selle jubinata oli keskmine kulu 27.4g ja koos selle jubinaga
28.8g. Crazydeal ise on ilmselt huumori lollipüüdjate saagiks langenud ja ise tutvustab seda toodet kui kütuse kulu säästjat.
USA-s ilmselt muud moodi enam sellist asja pole võimalik legaalselt müüa.
|
|
|
|
KKaaleste
huviline
Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 10:30
|
|
|
okidokis olid müüa valuveljed. Helistasin, mingi vene jõmikas võttis vastu. Eesti keelt eriti ei osanud. Küsisin et kas velgedel kapslid olemas? See räägib bljääd 100 eurot ei jole palju, ei taha ma mingit nelja kapslit
Arvas, et pakun narkot vms. Pani kõne ära Kurat ma ei oska ka vene keelt nii hästi..
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 23.01.14 10:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
Video tutvustuses näitab müügimees, et tegemist on kütuse kulu suurendajaga ja enne selle jubinata oli keskmine kulu 27.4g ja koos selle jubinaga
28.8g. Crazydeal ise on ilmselt huumori lollipüüdjate saagiks langenud ja ise tutvustab seda toodet kui kütuse kulu säästjat.
USA-s ilmselt muud moodi enam sellist asja pole võimalik legaalselt müüa. |
Ameerikas ju ei räägita L/100km kohta vaid "Miles Per Gallon" ehk siis mitu miili saab sõita ~1,6L kütusega. Seega ikka ju on sääst, kui sama koguse
kütusega saab sõita rohkem. Kuid endiselt ei usu seda. Panen akule vahele mingise 1F kondeka, siis auto ainult nuusutab bensiini aure?
EDIT: Tegin vea teisendamises 1gallon ei ole 1,6L vaid ~3,79L.
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 10:49
|
|
|
Vaata videot. Seal on sõnad "increase" ja mõõdetakse seda g-ga nagu ka siin ennist kirjutasin..., kuid miles/gallon osas sul õigus jah. Nii need
ullikesed võrku tekivad - tahetakse kuulda seda, mis meelepärane.
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Ameerikas ju ei räägita L/100km kohta vaid "Miles Per Gallon" ehk siis mitu miili saab sõita ~1,6L kütusega. Seega ikka ju on sääst, kui sama koguse
kütusega saab sõita rohkem. Kuid endiselt ei usu seda. Panen akule vahele mingise 1F kondeka, siis auto ainult nuusutab bensiini aure? |
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 23.01.14 11:01
|
|
|
Vaata videot. Seal on sõnad "increase" ja mõõdetakse seda g-ga nagu ka siin ennist kirjutasin..., kuid miles/gallon osas sul õigus jah. Nii need
ullikesed võrku tekivad - tahetakse kuulda seda, mis meelepärane. |
Tsiteerin seda tüüpi: "...that's a 1.4 mile per gallon increase, that's roughly about 5.4% increase of fuel economy...". Eesti keelde tõlgitult
kõlaks see: "...see on ~2,25km ~3,79L kohta kasv, see on jämedalt 5,4% kasv kütuse säästlikuses...", seega sama koguse kütusega sai ta ju rohkem
sõita ja kasvas läbisõit, mitte kasutatud kütuse kogus.
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 23.01.14 11:05
|
|
|
ullikesed võrku tekivad - tahetakse kuulda seda, mis meelepärane.
kütusega saab sõita rohkem. Kuid endiselt ei usu seda. Panen akule vahele mingise 1F kondeka, siis auto ainult nuusutab bensiini aure? | |
Aga äkki vaatad ise veel video üle. Hea oleks kui Sul oleks kõrval keegi, kes Inglise keelest aru ka saab...
"Increase fuel mileage" tähendab suurendada miile, mida saab sõita sama kütuse kogusega.
Vähemal 10 korda, käib läbi "miles per gallon" ehk ennem vidinat sai sõita ühe galloniga (3,78 liitrit) 27,4 miili. Peale vidina paigaldust sai
sõita ühe galloniga 28,8 miili, mis Ameeriklaste mõistes tähendab ikkagi kütusekulu vähenemist.
Ma ei väida, et see vidin töötab- kaugel sellest. Ma väidan vaid, et said veidi valesti aru.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 11:12
|
|
|
Jah sul õigus; kohe alguses ütleb ta 'increase the fuel mileage'.
PS: reklaam ilmselt töötab; 12/95 voucherit ostetud!
ullikesed võrku tekivad - tahetakse kuulda seda, mis meelepärane. |
Tsiteerin seda tüüpi: "...that's a 1.4 mile per gallon increase, that's roughly about 5.4% increase of fuel economy...". Eesti keelde tõlgitult
kõlaks see: "...see on ~2,25km ~1,6L kohta kasv, see on jämedalt 5,4% kasv kütuse säästlikuses...", seega sama koguse kütusega sai ta ju rohkem
sõita ja kasvas läbisõit, mitte kasutatud kütuse kogus. |
|
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.01.14 11:55
|
|
|
Reklaamis on näited toodud jaapanlaste kohta, mis pani korraks mõtlema nende laadimissüsteemide impulss-sageduse üle. See jublakas võib seda sagedust
koinida ehk mõjutada nii, et peaahela (aku) laadimisvoolud viiakse alla ja energia kulu eriti pärast auto käivitamist langeb oluliselt ning siis pole
see päris ulme. Konks ilmselt siis selles, et akut ei laeta teatud temperatuuridest alla poole enam päris korralikult täis ehk ka üldine laadimise aeg
pikeneb. Tekkis korra ka soov näha, mis seal sees on - võibolla samal põhjusel ka need 12 ostetud.
Panen akule vahele mingise 1F kondeka, siis auto ainult nuusutab bensiini aure?
|
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 23.01.14 12:31
|
|
|
Jou professorid - te teema pealkirja olete vaadanud?
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 7 8 9 10 11 .. 21 |
|