Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  7  8  9  10  11  ..  23
Autor:
Pealkiri: Audi A6 2,5tdi quattro - 1996 - kuno666 MÜÜDUD! (Vastuseid: 559 | Vaatamisi: 108194)
jrgen99
huviline

Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2.5TDi Avant quattro 1997

postitati 07.11.12 22:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
Neid ikka mis korvi hooratta külge kinnitavad.;)

See kõige väiksem mure. Sinna sobivad samad poldid ka mis praegu sul küljes autol on.
Hoorattaga said ikka õiged poldid kaasa?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 07.11.12 22:38 Tsiteeri

Hooratta poldid peaks ju samad olema mis praegused? Mul läheb nüüd külge terve 100 2,5tdi komplekt ehks siis see süvendiga hooratas. Mäletan, et kui mustal audil sai sidurit ja hooratas vahetatud siis olid erinevad ainult korvi poldid ja need sai sekist tellitud aga nüüd ei suutnud neid keegi tellida. Praegusel kahemassilisel pikad poldid aga ühemassilisele läksid lühemad poldid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jrgen99
huviline

Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 22:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Hooratta poldid peaks ju samad olema mis praegused? Mul läheb nüüd külge terve 100 2,5tdi komplekt ehks siis see süvendiga hooratas. Mäletan, et kui mustal audil sai sidurit ja hooratas vahetatud siis olid erinevad ainult korvi poldid ja need sai sekist tellitud aga nüüd ei suutnud neid keegi tellida. Praegusel kahemassilisel pikad poldid aga ühemassilisele läksid lühemad poldid.

Süvend võib sees olla olla aga sidurikorvi poldid on ikka sama pikkusega. Hooratta poldid on erineva pikkusega ;)!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 22:47 Tsiteeri

Okei seda ma ei teadnudki siis pean need ka endale kuskilt otsima ehk ikka keegi suudab tellida saaks selle jama vahetatud ükskord.;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jrgen99
huviline

Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 22:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Okei seda ma ei teadnudki siis pean need ka endale kuskilt otsima ehk ikka keegi suudab tellida saaks selle jama vahetatud ükskord.;)

Räägin et seal pole miskit tellida kui vana polt küljest ja läed ostad würthist samasuguse poldi.

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 22:53 Tsiteeri

Mul pole ju veel küljest tahaks nii, et kui toon auto sinukätte, et siis on kõik vahetuseks vajalik olemas ja saad selle nii ära teha, et ei peaks juppide järgi ootama:D

jrgen99
huviline

Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 22:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Mul pole ju veel küljest tahaks nii, et kui toon auto sinukätte, et siis on kõik vahetuseks vajalik olemas ja saad selle nii ära teha, et ei peaks juppide järgi ootama:D

Ma arvan et isegi vanad poldid sobivad ehk need mis sul küljes on. Kui sise kuuskandid korras sis ma kyll ei näeks uusi polte muretseda arvan mina. Korv on nagu nii tiftide otsas et kui poldid korralikult kinni ei tohiks miskit juhtuda. Enda autol tegin nii ja no problemo siiani.

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 23:02 Tsiteeri

No eks ma vaatan siis kui uusi ei leia siis teeb nii. Ma ei tea mis seisukorras praegused poldid on, et kas mõni vend on nad juba ära käkkind või mitte:D

jrgen99
huviline

Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 23:03 Tsiteeri

Eks anna sis mulle teada kui miskit teha tahad.

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 23:08 Tsiteeri

Ma olen suht kindel, et järgmise nädala jooksul tahaks ära teha oleneb kaua selle vahetamine aega võtaks.;)

jrgen99
huviline

Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 23:10 Tsiteeri

Kõik oleneb millal tood :). Ommiku tood õhtu juba sõidad ;).

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 23:12 Tsiteeri

Okei aga siis sobiks ka juba siis vb see nädala ma vaatan kuidas poltidega õnnestub:D Sa saad ainult nv teha?

jrgen99
huviline

Registreerunud 02.02.05
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 23:13 Tsiteeri

Nädala sees saab ka et ei ole ka sellega probleemi.

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.12 23:15 Tsiteeri

Selge ma mõtlen ja annan teada kui asi kindel. ;)

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.12 12:08 Tsiteeri

Tänu jrgen99 kiirele tööle sai eile ööseks see auto endale uue siduri ja hooratta:cool:. Väga mõnus on nüüd sõita ja oleks lund juurde vaja. ;) Nädala sees tahaks lasta vead likvideerida mis välja tulid ja vedrud ja amordid ära vahetada.:D

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.13 16:20 Tsiteeri

Niikauaks siis saigi rõõmu tunda:mad: Eile siis sai siduri survelaager otsa ja räme vilin tagant järgi, oli ka mingi noname laager ja nüüd sai toodud sachsi oma ja homme seda vahetama. Vahelduseks üks pilt ka koos sõbra sedaan tdiq millel on lisadepoolest kõik olemas;)

http://www.upload.ee/image/2981662/13010012_1_.jpg

TurboSlava
huviline

Registreerunud 09.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: 5X Audi 100 sedaan c4

postitati 13.01.13 21:43 Tsiteeri

Kust võtate neid kõikide lisadega c4jasid:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 13.01.13 21:50 Tsiteeri

Lätist sai avastatud see ja kuulutuses polnud lisasi kirjaski pm :D Mis mulle läti puhul meeldib on see, et hinda saab ikka tublisti alla, auto hind oli 3800 ja saime 400 kohe alla ja eestist oli juba keegi käinud vaatamas kes pidi järgi minema aga jäi hiljaks. Lisadest on puudu vist auto telefon ja topsihoidjad ainult, muu on kõik olemas mis on minujaoks müstika sest pole ühtegi sedaan tdiq sellise varustusega müügis näinud kuskil.

MirkoK
huviline

Registreerunud 03.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: S6 C5 Man.

postitati 14.01.13 00:54 Tsiteeri

Käigukasti lukk,el. istmed soendusega, servotronic sel sedaanil peal?:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mkb
meeskond

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Avant Q

postitati 14.01.13 05:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: MirkoK
Käigukasti lukk,el. istmed soendusega, servotronic sel sedaanil peal?:o

Mitte ükski lisa pole ju ennenägematu C4 peal.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
MirkoK
huviline

Registreerunud 03.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: S6 C5 Man.

postitati 14.01.13 05:46 Tsiteeri

Ma tean,et pole. Ma arvan,et Ma neid c4 diiselquattroid näinud väga erinevaid,erinevate huvitavate lisadega.
Lihtsalt mainiti ,et too sedaan pildil on kõik võimalike lisadega pmst,sellejärel küsisin,et kas sellised haruldased lisad ka peal :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.13 09:40 Tsiteeri

Sellel on servotronic, kardinad tagumitsel ustel, el.kardin tagaaknal, bose, hele nahksisu, 2xel. sport istmed, 4xsoendused, webasto, käetoed mõlemad laekaga, kompu, kliima, el.katuseluuk, valgustuspakett, s-i rool ja tuledepesurid. Kindlasti jäi ka midagi märkimata aga lisasi on ikka palju, puudu on minuarust orig xenon, topsihoidjad ja autotelefon. Diffrilukke sellisel kerel minuteada polegi pakutud?

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 14.01.13 09:49 Tsiteeri

C4 pakutavatest lisadest on vast puudu veel intensiivpesu, ja klaasist katuseluuk. Lisaks pakuti mõnel mudelil veel EL lastelukke (tagumised aknad ja uksed juhiukselt lukustatavad), ning hilisematel ka keskluku juhtimist juhiukselt.

Eelpoolmainitud mainitud auto lisad on tegelikult C4 kerel ikka päris haruldane kooslus.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

postitati 14.01.13 09:53 Tsiteeri

Unustasin mainida, et on klaasist katuseluuk ja istme mälud on ka olemas;). See pani isegi imestama, et niipalju lisasi ja veel sedaanil mida ei näe just tihti ja hind oli ka nii odav. Aga millest võib tulla siuke asi, et minu avant ei jää nagu kohapeale tiire tegema aga see sedaan saab palju lihtsamalt end kohapeale ja üldse viskab kergemalt nagu külge? Kas on asi selles, et mul on taga 53kg kaaluv supakas või siis on sedaani ja avandi kaalujaotus niipalju erinev?

AndresL
huviline

Registreerunud 30.07.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 2.5TDI 132kw. Quattro 2003

postitati 15.01.13 18:37 Tsiteeri

Kaalujaotus pigem, see supakas erilist rolli kindlasti ei mängi:P Aga see lumivalguke on kena.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  ..  7  8  9  10  11  ..  23
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.4% - SQL: 80.6%]