Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 19 |
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.04.11 19:34
|
|
|
Lasin priitpoisil teema siia paigutada.
Küsimusi ja probleeme tekib, siit saab ehk rohkem ja kiiremini lahendusi, kui piiratud juurdepääsuga kohas.
Alustada võib sellest pistikute küsimusest, mis paar posti tagasi leiab.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Crp
huviline
Registreerunud 22.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4 2.5TDI Quattro + Audi 90 Type85 + Hunnik teisi kolusi
|
postitati 07.04.11 15:58
|
|
|
Vähemalt enam ei pea seda teemat sr-is jälgimas käima vaid saab lihtsamalt ja jääb kergemalt silma kui uus post tuleb : )
Tohutult suur töö ära tehtud , respect
Müüa erinevaid audide varuosi, võite pakkuda enda avariilist ja rikkega autot. Järvamaal sõiduautode salongi tekstiilipesu ja rehvivahetus - 58367192
|
|
|
|
meelis811
huviline
Registreerunud 28.02.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 90
|
postitati 07.04.11 20:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Harry_R
Küsimusi ja probleeme tekib, siit saab ehk rohkem ja kiiremini lahendusi, kui piiratud juurdepääsuga kohas.
|
Kust kimbust tulevad, ja millised on? Oli ka endaoma laiali, sai automaadist manuaal tehtud
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.04.11 16:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: meelis811
|
Kust kimbust tulevad, ja millised on? Oli ka endaoma laiali, sai automaadist manuaal tehtud |
Leidsin juba teised otsad ka, need olid sigaretisüütaja vool ja maki vool. Eile kakkusin salongi põhimõtteliselt laiali uuesti, sest pedaali juurde
tunneli küljele sai liiga palju matti, pedaal käis vastu vaipa ja pedaali "piiraja" või mis iganes, ei tahtnud korralikult paika sobida. Homme
istmed sisse.
Tellisin 19.03.11 käigukangikoti, maksin kohe ära ja täna sain maili, kus selgus, et teele pandi see alles eile. Päev varem töökaaslasele tellitud õlipump USA'st on isegi juba Eestis, aga
nüüd toll molutab.
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.04.11 17:10
|
|
|
Salong on eilse seisuga koos.
Et igav ei hakkaks asusin täna amortide ja vedrude kallal. Peab tõdema, et ühe haaratsiga vedrutõmmitsad on päris ohtlikud, 3 litakat sain täna pikki
näppe, kui need vedru küljest minekut panna otsustasid. Aga, mis ei tapa, teeb tugevaks ning läbi vere ja pisarate , sain ühe esimese vedru maha. Amordi kork on aga korralikult kinni
roostetanud ja sellist riistapuud mul garaazid ei ole, millega seda lahti saaks. Jäi täna üritus pooleli ehk homme saab töölt mingid korralikud
torutangid. Igatahes amort on nii "hea", et sõrmega lükkasin ta põhja - need ka vist aastast 85 küljes.
Tsitaat: |
Veermikus uued vedrud -30mm madaldusega, vahetatud kõik puksid kila kola, mis vaja olnud.
|
Jeee right. Rellakas ja jupp maha, nii see -30mm tuligi.
Tegin võrdluseks pildi, võrdlemaks uut ja vana vedru.
Must minevik ja punane tulevik.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.04.11 20:03
|
|
|
Kui elu muutub põnevamaks, siis tuleb ise veel lisa luua. Tänase õhtuga
sai selgeks, et vähemalt seda amorti ma niisama lihtsalt kätte ei saa, tuleb kogu püstak maha võtta ja kui juba nii kaugele asi läheb, siis püstakud
pritsi all puhtaks ja uus kena kuub selga. Sama teed lähevad arvatavasti ka siis juba õõtsad, poolraam ja pidurisadulad.
Suures lootuses ostsin täna Swagi esimesed amordi tugilaagrid ära - 189 eeku 2 tk. ja käimakangi nahkkott jõudis ka täna postkasti.
Peaks mingi listi koostama:
Pidurikettad
Piduriklotsid
Pidurite rem.komplekt
Paneks siis juba uued pidurivoolikud ka.
Rooliotsad
Sharniirid
Pukse
Iluoperatsioon püstakutele, õõtsadele, poolraamile, pidurisadulatele
Liugur sadulale
Tagasummuti
Tagaamortide puksid
Velgede värvimine ja poleerimine
Uued rehvid
Keskluku vaakumpump
Ukselinke
Antenn
Hunnik keretüübleid ikka puudu.
Kindlasti midagi veel, aga ega pea prügikast ei ole.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
Priit86
huviline
Registreerunud 30.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: 100 avant 2,5Tdi 103kW (mälestus), A6 Tdi (mälestus), Mazda 323 J-Spec (mälestus), Vw Passat 3C
|
postitati 11.04.11 20:08
|
|
|
Nagu ma aru olen saanud, siis suviti sõidab sellega põhiliselt sul naine (elukaaslane) ? Sel juhul päris õnnelik naine ! Aga tore, et selliseid
vanakesi korrastatakse tõeliselt ikka ! Tubli töö oled teinud. Edu ja paksu eurotaskut !
Priit86
Sõidame ikka mõistusega !
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
|
bayt
huviline
Registreerunud 16.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8.5 Q
|
postitati 11.04.11 20:24
|
|
|
Kas sa kesklukku vaakum puma vaadand ka oled mis viga võiks olla, ma enda oma kõpidsesin natuke ja sain korda
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.04.11 20:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bayt
Kas sa kesklukku vaakum puma vaadand ka oled mis viga võiks olla, ma enda oma kõpidsesin natuke ja sain korda |
Pole midagi, mida saaks vaadata, peale tühja koha.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
bayt
huviline
Registreerunud 16.05.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8.5 Q
|
postitati 12.04.11 04:26
|
|
|
Siis küll
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31
|
postitati 15.04.11 08:58
|
|
|
Surfasin ebay.de lehel ja juhtus ette hea hinnaga käigukangi kott. Nüüd jälle midagi oodata.
Otsisin tegelikult antenni, kuid see jäi leidmata.
Must nahk ja kuldsed õmblused:
|
Kas selle paigaldamine oli lihtne, oli mingi klamber ka kaasas?
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.04.11 15:45
|
|
|
Tsitaat: |
Kas selle paigaldamine oli lihtne, oli mingi klamber ka kaasas? |
Vana ära, uus asemele. Kõik vajalik on juba auto küljes olemas, ainult vahetamise vaev jääb.
Ma panin juba paika ära, päris ilus on. Kui kavatased tellida, siis arvesta, et tarneaeg oli ulmeliselt pikk - 1 kuu saksast.
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
tuljo4
huviline
Registreerunud 10.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: A8 3.0Q '11; 100 2.6 '93
|
postitati 15.04.11 20:51
|
|
|
Igapäevaga aina ilusamaks muutub su suksu .. väga kõva töö on ikka ära tehtud. Jätka samas vaimus!
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.04.11 21:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tuljo4
Igapäevaga aina ilusamaks muutub su suksu .. väga kõva töö on ikka ära tehtud. Jätka samas vaimus! |
Pole paar päeva garaazis käinud, kuid homme parandan selle vea ja nüüd terve nädal võimalus taas seal viibida. Püüan selle ajaga võimalikult palju ära
teha. Ei oska enam endalegi tähtaega paika panna, aga no hiljemalt mai keskpaiku tahaks ikka ta päevavalgele tuua süngest garaazipimedusest. Teha
muidugi on ikka omajagu veel + ÜV lõppeb selle kuuga ära, millelele ma ka oma eesmärgi oli seadnud - läbida legaalselt. Elame - näeme.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.04.11 19:58
|
|
|
Täna sain lõpuks peale suurt niksimist rooliotsa oma pesast välja - kuum aitab alati, peaaegu. Rooliotsa varda küljest eemaldada ei õnnestu, liiga
roostes see kõik seal. Sellest tegin järelduse, et ots ja vardad mõlemale poolele uued panna. Amordi kork on aga nii kinni, et isegi torutangidega
lahti ei keeranud.
Sadulast sain pooleks keeratud liuguri ilusti kätte, kolb on kinni ja roostes. Aga avastasin, et eelmisest B2'st vist jäänud 2 sadula remontkomplekti
alles, need lähevad nüüd kasutusse. Pidurivoolikud tulevad uued, nende metall osad samuti mehiselt moondunud rooste abiga. Vasaku sisemise veovõlli
kumm on lapitud teibiga , vahetusse lähevad igaksjuhuks kõik.
Tore on see, et esimest korda teen sellised töid ise ja päris kõva koolituse saan kohe. Eelnevalt olen ikka töökodadesse raha tassinud. Sellest tingituna võtavad osad asjad ka kauem aega, pole
töövõtetega tuttav.
|
|
|
bob
klubiliige
Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B2CQ 20vT, BMW G31
|
postitati 16.04.11 20:15
|
|
|
Amordi kork on aga nii kinni, et isegi torutangidega lahti ei keeranud.
|
Mul oli sama jama, aga kuna uute amortidega on niikuinii kaasas uued korgid siis lõpuks lõikasin vanadele korkidele peene rellaka kettaga
ettevaatlikult sälgu sisse, päris keermeni ei lasknud, sälgu sisse oli hea meisli otsa toetada, paar pauku haamriga ja oligi lahti.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.04.11 20:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: bob
Amordi kork on aga nii kinni, et isegi torutangidega lahti ei keeranud.
|
Mul oli sama jama, aga kuna uute amortidega on niikuinii kaasas uued korgid siis lõpuks lõikasin vanadele korkidele peene rellaka kettaga
ettevaatlikult sälgu sisse, päris keermeni ei lasknud, sälgu sisse oli hea meisli otsa toetada, paar pauku haamriga ja oligi lahti.
|
Tänud bob!
Hea, kui kellegi on aju laenata. Homsesse päevaplaani see toiming, panen
oma minidrelli proovile, näis kas peab vastu sellele või põleb läbi.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.04.11 21:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kuits
.
Tore on see, et esimest korda teen sellised töid ise ja päris kõva koolituse saan kohe. Eelnevalt olen ikka töökodadesse raha tassinud. Sellest tingituna võtavad osad asjad ka kauem aega, pole
töövõtetega tuttav. |
Aga ega ju kogemus mööda külge maha jookse
Isegi seepärast vöimaliku ise läbi viinud, kas just kokkuhoiu tahamöttega, eks vähesel määral ka loomulikult seda, kuid ise ju vöiks ka masinast
ühteist teada.
Üle jöu jne asja lasen muidugi "spetsialistidel" ära teha.
Sinu tegemistele minu poolt tösine respekt ja kummardus...vähe on selliseid isenokitsejaid! |
Eks ma just kogemuste pärast püüan ise kõike teha, aga kindlasti ka kokkuhoid on üks põhjus. Raiskan küll aega rohkem, aga saan ise targemaks ja
teenindusse makstava raha eest ostan vajamineva detaili autole. Boonusena on hea tunne endal, kui pärast oma kätetööd naudid.
Töökaaslane ükspäev küsis, et kas ma olen seda õppinud kuskil. Vastasin, et jah, käin just koolitusel enda garaazis.
Internetist otsin näpunäiteid, kui vaja, audi klubi foorumi otsing ka suureks abiks olnud ja nii ma teda nokitsen.
Lõpetuseks ütlen, et kõik ei ole sündinud mutrivõti käes, aga seda viga annab parandada.
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.11 17:49
|
|
|
Tekkiski täna pisuke probleem. Kuidas ma supportist kolbi kätte saan? Manseti tõmbasin vahelt ära, aga kolb välja ei tule.
Tänud aga bob'le vihje eest, sest amordi kork on maas.
Minidrell tõestas täna ennast edukalt amordi korgiga ja pidurivooliku ühenduste lõikamisel. Väga käepärane, kerge ja mahub peaaegu igalepoole. Asjalik
tööriist garaazis.
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.11 19:17
|
|
|
Supordi seest peaks kolvi kätte saama pidurdades, kas paned auto külge ja vajutad pedaali, või lased suruõhu takka, peaks ikka liikuma, kui väga kinni
pole roostetanud. Kätte said siis ainult selle lõõtsa moodi kattekummi praegu eks?
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.04.11 19:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tanelr4
Supordi seest peaks kolvi kätte saama pidurdades, kas paned auto külge ja vajutad pedaali, või lased suruõhu takka, peaks ikka liikuma, kui väga kinni
pole roostetanud. Kätte said siis ainult selle lõõtsa moodi kattekummi praegu eks? |
Mõtlesin ise ka suruõhu peale, aga arvasin, et sellest tolku pole. Pedaali enam vajutada pole mõtet, sest süsteem on õlist tühi ja voolikud küljest
ära. Kätte sain selle manseti, mis kolbi ja supporti vahel, lõõts on liuguritel.
Homme lähen Chevy käigukasti õli vahetama, ehk seal saan töömeeste abil kuidagi välja selle.
|
|
|
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline
Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE
|
postitati 17.04.11 20:25
|
|
|
Tubli töö ära tehtud, kiitus!
Mis hinnaga muidu madaldusvedrud ostsid ja kust?
Punane on siis jäik?
|
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.04.11 11:46
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KsenoonE
Tubli töö ära tehtud, kiitus!
Mis hinnaga muidu madaldusvedrud ostsid ja kust?
Punane on siis jäik? |
3500 vana raha vist oli ja Carshop.ee. Tarneaeg oli nädal, millest ilusti ka kinnipeeti.
Aga kui jäik ta on, seda ma sulle hetkel ei oska öelda.
Supporti kolb ka käes, suruõhk aitas.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 19 |