Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 |
j2mis
huviline
Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5, B5, Zafira A
|
|
Kes veel Hiiumaalt peale minu ja Tõnu tulevad, need võiks märku anda, kuna seltsis ikka segasem sõita
Mairo palju reaalselt tulijaid on siis ?
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2×80 ABK
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: j2mis
Kes veel Hiiumaalt peale minu ja Tõnu tulevad, need võiks märku anda, kuna seltsis ikka segasem sõita
Mairo palju reaalselt tulijaid on siis ? |
Registreerijad olen kõik kirja pannud selles teemas, esimeses
postis.
Klubilised on olnud tublid ja teatanud mulle korralikult siiani, kui keegi oma plaane muutnud on ega saa siiski osa võtta. Samas on viimasel nädalal
lisandunud ka mõningad uued nimed. 40 inimese kanti on reaalselt tulijate hulk siin viimaselajal ikkagi olnud (mis iseenesest väga korralik number).
Ja tean, et on inimesi, kes annavad mulle teada oma tulekust, kas jah või ei, viimasel päeval.
Loodetavasti teie mõtteid ei ole sassi ajanud tänane tormine ja vihmane ilm. Mõnesmõttes võib see olla positiivne, las sajab taevas end tühjaks ja
puhub tuule eemale. Ilm.ee just jälgides, ei näe ma kusagil probleemi
|
|
|
jaanika01
huviline
Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a
|
|
Nii täna siis ongi meie Audide kokkutulek Saaremaal ,loodame siis ilusale ilmale .Ise varsti siis saarele sõitma,loodan et kellegil tulemisega probleeme ei teki.Ilusat kohale saabumist
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
|
Arvata ise pole sinnapaika tulija, aga mis ilm seal praegu on ja kas läheb hullemaks? Nagu tööle ka vaja jõuda pühapäevaks, mine tea, võibolla ei
saagi tagasi
|
|
|
Zandr
klubiliige
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex steroididel Sigar
|
|
meil siin päike paistab hetkel
|
|
|
heihei
huviline
Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: b6, 96kw bens.
|
|
Heh, mul kama kas sajab või mitte töölejõudmiseks oleks vaja tuulevaikset ilma, aga vaatasin praegu ilm. ee lubas vaikset ilma, praegu küll ei tea mis
merel toimub.
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: heihei
Heh, mul kama kas sajab või mitte töölejõudmiseks oleks vaja tuulevaikset ilma, aga vaatasin praegu ilm. ee lubas vaikset ilma, praegu küll ei tea mis
merel toimub. |
No sellist tuult, sellel nädalavahetusel, küll vast puhuma enam ei hakka, mis praailiiklust suuremalt takistaks. Taevas on selge ja päike paistab.
Kergelt tuuline veel on, kuid karukal Kesk-Saaremaal järve juures lohus, usun et on rahulikum
Õlut kruusist välja ei puhu, selle saab rahulikult kurku kallutada.
Ohutut kohalejõudmist kõigile.
|
|
|
cornoyo
huviline
Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal
|
|
Kell 20:30 kogunemine Selveri parklast üle Kalevi tänava, Vannitoa Experdi parklas.
Muidu on aga süsteem selline, neile kes tulevad mandrilt, klubiline Jalmar tuleb sadamasse vastu kella 19:30-ks. Saate seal koguneda ja Kuressaare
poole liikuma edasi hakata. Hea rahulik sõita, kõik ohtlikud liiklejad on radarisse selleks ajaks juba sõitnud.
20:30 teeks kogunemise Selveri parklast üle Kalevi tänava, Vannitoa experdi parklas. Seal õhtusel ajal parkla tühi ning hea ka liikuma hakata peale
poeskäiku.Ühineksime ka nendega kes varem saarde tulnud, ega ole veel Karukale läinud.
Orjenteeruvalt 21:00 hakkame linnast Karujärve poole liikuma.
|
|
|
firekeeper
huviline
Registreerunud 17.09.08
Kasutaja on eemal
|
|
et kas täna oli mingi väljasõit v? käisime karukal polnud seal hinglistiki
|
|