Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  6  7  8
Autor:
Pealkiri: Mis loomi on teil sõiduteele jooksnud? (Vastuseid: 178 | Vaatamisi: 22973)
Mihkel.
huviline

Registreerunud 18.01.12
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1997 1.6 74kw

postitati 01.12.13 20:13 Tsiteeri

Täna sain ka "käe valgeks".

Hakkasin maalt linna sõitma, nagu ikka, vanemad lugesid sõnad peale, et ära kihuta. Esimene lobjakas teepeal, võtsin vähe rahulikumalt, suur pimedus ka valitses. Tuli mingi auto vastu ja kuidagi hakkas kripeldama, panin jala pidurile, et hoogu vähe maha saada.Järgmine moment näen, et metsssiga tuleb mulle vasakult poolt auto nina ette. Pidurit niikõvasti kui sain... Enda üllatuseks lükkasin looma kuidagi mööda teed edasi mõne meetri jagu ning kui loom enda jalad uuesti alla sai pani too tagasi vasakule poole. Vaatasin juba, et nüüd põrutab otse vastu tulevale autole sisse, aga pääses napikalt.

Täna peab üks metssiga teist sünnipäeva ning mina pääsesin terve auto, ainult mudase ninaga, suure ehmatusega ning kõva tarkusega, et küll loomad võivad kavalad olla.

Mihkel
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KKaaleste
huviline

Registreerunud 06.10.10
Kasutaja on eemal

postitati 01.12.13 21:31 Tsiteeri

Eisma metsade vahel peale kurvi ilgelt suur põder. Suur joppamine oli ja õnneks sai õigeaegselt pidama.
Rakverest tulin eelmine aasta väljas oli pime ja tuled suht kehvad. 3 põtra seisid tee ääres reas. Nägin neid alles küljeaknast, siis kui olin nende kõrval. Neid polnud varem isegi märgata. See oli minuarust üks suurimaid vedamisi loomadega, arvestades seda kui ligidalt ma neist möödusin. Oleks nad grammikene tee poole olnud siis oleks vist jokk ka olnud. Kiirus polnud just ka väike. 110 ala. See oli no nii napp, et peeglid käisid rautselt vasta põdra kotte :D
Rebasega oli ka ükskord Kundasse sõites korralik napikas, millimeetrite mäng. Tundus nagu vaatas veel tagasi ja irvitas näkku:D Ja no siis oli Tallinnas bussijaama juures olukord, kus üks purjus parm avastas et võiks punase tulega üle tee joosta. Tulin ja pöörde peal käis see purjus loomake mulle käega vms asjaga vasta peeglit, niiet terve auto külg oli verd täis. Keerasin eemal ringi, et tagasi minna ja ausaltõeldes oli tahtmine pasunasse ka veel anda. Nii närvi ajas selline käitumine. Nii äkki jooksis teepeale ilma midagi vaatamata. Oleks alla jäänud, surma saanud vms. Ajaski see närvi, et ühegi inimese surma küll enda peale ei tahaks. Aga lontrus oli juba kadunud.

Terve linn täis inimesi, kes absoluutselt ei vaata kust üle tee jooksevad. Kõrvaklapid peas kõnnivad kõnniteel ja järsku kappavad ülekäigurajale ilma vaatamata jne. Natuke võiks ikka ise ka silmi lahti hoida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 05.12.13 07:42 Tsiteeri

Sõitsin Põltsamaa-Viljandi maanteel ja seal vahepeal metssigade ületee minemise kohtasid palju. Ometigi sõitsin ühest seast niimoodi mööda, et nägin alles auto nina juures. Kutt sõi midagi teeperve peal perse upakil mulle otse näkku. Täpselt seda värvi nagu mets. C6 tuled on kehvad kah ja ei pandki tähele. Pärast tagasitulles igaksjuhuks võtsin samas kohas hoo maha, nii 20km/h peale ja vaikselt liikusin, et äkki veel teeääres. Olidki. Läks kolme põrsaga 50m eespool üle tee. Seekord pääsesin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 05.12.13 07:57 Tsiteeri

Mul neid raisku jagub.

Autoga olen elu võtnud ~5-6 kitselt ja hunnik kährikuid. On tulnud ka linde võredesse ja klaasi. Pääsenud olen napilt põtradest, koertest ja sigadest, kitsedest rääkimata.

Tsikliga olen sõitnud kitsele otsa üsna suurel kiirusel, jäin püsti. Üle olen sõitnud kährikust nii, et kondlid verised. Varesega olen kiivrisse saanud. Kui loeb siis on ka mesilane sirmi alla lennanud. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
 Lehekülgi:  1  ..  6  7  8
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 20.2% - SQL: 79.8%]