Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  6  7  8  9
Autor:
Pealkiri: Optimism või lauslollus ehk kas juba suverehvid all ??? (Vastuseid: 204 | Vaatamisi: 18326)
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 27.03.08 13:50

Tsitaat:
Algselt postitas: MorroW
Kõik on kinni nimetuses. Golfiga ei saa driftida, mott.
Nimetage seda jumal teab kuidas, aga mitte driftiks.

Saab. Kui jõudu on või siis vähe pidamist. ;)

Aga ma lähen nüüd jälle õue, siis on siin vähem OT-d. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.08 14:16

siin näitab ka vähe jalgade tööd:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Tonx
huviline

Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: G31 540; Tucson AWD

postitati 27.03.08 14:18

Tsitaat:
Kõik on kinni nimetuses. FWD'ga ei saa driftida, mott.

Ja ma ise pole mingi driftipe*e, aga lihtsalt...häirib kui kõik on oma
arust karmid driftikunnid :)

/OT

:D Nimetan ikka driftiks küll, kui tahan (või kuidas sa seda sinkavonka liiklemist eesti keeles kutsuksid?;)). Ülitäpses mõttes on tõesti võimatu jõulibisemist teha, kuid üldisemas mõttes on see iga autoga võimalik. Tõlgendamise küsimus, ei tasu nii kinni olla ringrajal toimuvas.

A car is said to be drifting when the rear slip angle is greater than the front slip angle, and the front wheels are pointing in the opposite direction to the turn (e.g. car is turning left, wheels are pointed right or vice versa), and the driver is controlling these factors.

http://en.wikipedia.org/wiki/Drifting_(motorsport)

Ma ei väida, et olen kunn, ma vaid lihtsalt julgustan kodanikke suuremal kiirusel kässarit kasutamata sinka-vonka sõiduvõtteid kasutama:D

Ehh, Blackil tegelt head mõtted, tööpäev kohe läbi, ehk leiab veel laevatatavat pinnast;)

Jube OT tegelt:cool:

Köis kaasas. Helista:D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 27.03.08 16:31

Tsitaat:
Siin on video esiveolise auto pedaalide kasutamisest kurvides, kui mõni tõesti seda veel ei tea
milmääral see taga või nelikveoga auto pedaalide kasutamisest erineb?

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Perfect
huviline

Registreerunud 24.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: a6

postitati 27.03.08 20:14

Tsitaat:

/OT

Kutsume kuidas tahame seda kas driftiks või mitte pole minu arust sinu öelda. ;)
On muidu keegi ilgelt väitnud ,et on driftikunn? Minu arust mitte. :P :D
Sry 4 OT!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 27.03.08 20:48

Ikka naelad all...kuna liiklen maateedel ka:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
estliiga
huviline

Registreerunud 16.08.07
Kasutaja on eemal

Auto: BMW e39 520d touring ja VW GOLF MK2 1.6td

postitati 27.03.08 20:53

Täna õhtul olid suuremad maanteed juba suht mõnusad, käru ei perutanud enam :D

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 27.03.08 21:49

Tsitaat:
Ma ei väida, et olen kunn, ma vaid lihtsalt julgustan kodanikke suuremal kiirusel kässarit kasutamata sinka-vonka sõiduvõtteid kasutama:D

Aga mina väidan Sinu väite põhjal, et see on hullumeelsus ja meil pole rohkem laipu vaja, sest see on just sinu üleskutse tulemus!
Kõige suurem lollus on suurel kiirusel käsipidurit tirida!

Ja teemast rääkides olen ise suutnud terve selle talve viisakalt lamell M+S'idega liigelda. EI ole viga midagi. Naast rehvi on vaja kui käid mööda talviseid külavahe ja väiksemaid teid sõitmas. Suurtel teedel ajab ilusti lamelliga asjad ära ja ei tapa ka maanteed. Ning käesolevat talve arvestades see 1 -2 päeva mis on olnud sellised "jubedad" on kannatanud ka liiklemiseks muid variante kasutada ... audiklubi 4 veolised sõbrad kes kohe on nõus näitama kui hea auto neil on ... näiteks :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 27.03.08 21:56

Tsitaat:

Naast rehvi on vaja kui käid mööda talviseid külavahe ja väiksemaid teid sõitmas. Suurtel teedel ajab ilusti lamelliga asjad ära ja ei tapa ka maanteed.

Naastu vaja ka neil,kes hommikul vara liiklema peavad või siis öösel,sest siis on temperatuur märgatavalt madalam.Mitte,et muidugi ei saaks lamelli või isegi suvekatega liigelda,kuid märgatavalt turvalisem on kindlasti:)

Pisike punane putukas
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kala
klubiliige

Registreerunud 16.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Subaru forester; Audi 100 C4 2.0

postitati 27.03.08 22:37

No kui sõidetakse lamell rehviga võiks autojuht ka endale aru anda mis rehvid tal all on ja mitte kihutada ja meeletuid manöövreid teha. Sama kehtib ka tegelikult naastrehviga sõitja kohta, et ega see naast ka see kõikseeejumal pole.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
karlpoiss
huviline

Registreerunud 28.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: a3 1,8

postitati 27.03.08 23:04

Tere kõik Autoomanikud.Kõik oleme siin kõvatanud oma suvekate, naelte,lamellide ja q-ga.Kui palju on siin neid kes aidanud kaasliiklejaid?
Isiklikult,üle ühe ja kõik puha tundmatud.Arvan,et selline lihtsalt suvaline abi on liiklemisel tõhusam, kui ükskõik milline rehv.Küürakat parandab nagunii vaid haud.

Kõik pole kuld mis hiilgab.Kõik pole sitt mis haiseb.
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 27.03.08 23:21

Tsitaat:
Algselt postitas: karlpoiss
Kui palju on siin neid kes aidanud kaasliiklejaid?

Mina nt lükkasin täiesti suvalise tegelase BMW lumehangest välja.Ise oli ta autos üksinda,seega ilma välise abijõuta poleks ta seal enam ära saanud.Ja nagu teada,siis ega ükski heategu ei jää karistusega-nüüd siin "naudin " oma seljavalu:D

Pisike punane putukas
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 27.03.08 23:25

Tsitaat:
Algselt postitas: Perfect
Tsitaat:

/OT

Kutsume kuidas tahame seda kas driftiks või mitte pole minu arust sinu öelda. ;)
Sry 4 OT!
see millest MorroW rääkis on, et esiveoga on võimalik healjuhul powerside aga mitte drift.

It is essentially the art of sliding a car as sideways as possible for as long as possible round a conventional race circuit, linking slides and turns into one fluid, controlled movement.

tehke või tina, aga esiveolisega saab ühe kurvi niimodi külgees sõita(ehk on tegu powerslidega), mitte pikalt läbi mitme kurvi külg ees sõita.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
TEH
huviline

Registreerunud 29.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: D3

postitati 27.03.08 23:53

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Algselt postitas: Perfect
Tsitaat:

/OT

Sry 4 OT!
see millest MorroW rääkis on, et esiveoga on võimalik healjuhul powerside aga mitte drift.

It is essentially the art of sliding a car as sideways as possible for as long as possible round a conventional race circuit, linking slides and turns into one fluid, controlled movement.

tehke või tina, aga esiveolisega saab ühe kurvi niimodi külgees sõita(ehk on tegu powerslidega), mitte pikalt läbi mitme kurvi külg ees sõita.

...siis õpi ära.

20vt
STANCED
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sileem11
huviline

Registreerunud 17.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: G30LCI, B6,C3

postitati 28.03.08 07:21

A4 Q kui Kadaka teel 26ndal nii ilusati kinni paarmeetrit tee äärest, nii et ära seleta :cool:
Ise kulgen suverehvi ja esiveoga, samas 26ndal sõitsid kõik linnas nagu oleks suvekad all, paljud ei oskagi sõita isegi naelaga, aga eks see on alati siis kui olud muutuvad.
Suvekaga muidugi on ka suht rõve lasta lumisel teel :)

Tsitaat:
Algselt postitas: Menthor
nalja kui palju:D esivedu äärepealt kinni jäänud ja q-ga pole probleemi veel olnud... muidugi jah mõlemal naelad ka all

raadil kah korra käidud vaatamas, et mis toimub ja ega seal autosid väga palju just polnud :P igasugused bmw-d jäid kinni pidevalt, paar muud asja eriti kinni ei jäänud ja ülejäänud olid enamuses audid :D

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 28.03.08 07:29

Kokkuvõte siis. Pärnus tuli maha 17cm lund. Bussiliiklusega tänavad olid kogu selle lumesaju jooksul soolamärjad. Maantee oli soolamärg(Prn-Tln). Väiksemad tänavad olid lumised, aga ka seal oli 100% võimalik sõita Q'ga. Milles on paanika?
Inimesed, see, et Eesti Tallinnaga ei piirdu, tuleb vist mõnele küll üllatusena. Pärnus küll midagi erilist ei olnud.
Ja täna aknast välja vaadates, tunnen siiralt kaasa kodanikele, kes rehvivahetuse eest raha peavad maksma(veelkord).

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 28.03.08 08:28

Tsitaat:
Algselt postitas: kala
No kui sõidetakse lamell rehviga võiks autojuht ka endale aru anda mis rehvid tal all on ja mitte kihutada ja meeletuid manöövreid teha. Sama kehtib ka tegelikult naastrehviga sõitja kohta, et ega see naast ka see kõikseeejumal pole.

Antud juhul, kus probleemiks oli korraga maha sadanud suur lumehulk ei oma üldse tähtsust see, kas kas kasutatakse lamell v naastrehve. Loeb mustri sügavus. Mitu hooaega valdavalt puhtal asfaldil sõitnud talverehv lihtsalt pole enam ülesannete kõrgusel sellistes oludes.
Ise liikusin esiveo ja sügisel ostetud Vallai protikatega ning ei tundnud ennast üldse halvasti, oli nii läbivust kui pidamist nii kohalt minnes kui pidurdades.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tegelane5
huviline

Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.08 09:06

Zoig, lume peal saab küll pikalt külg ees sõita esiveolisega. Ainult et esirehvid peavad olema parema pidamisega (naelad) vs pool kulunud lamellid taga. Või suvekad :P Eks ta üks paras võitlemine on rooli, gaasi, pidurite ja kässariga aga võimalik. Kuigi bemmi mees teeb sama manöövri lihtsalt kurvis gaasi vajutades:)

antsu
klubiliige

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.08 09:21

Tsitaat:
Tsitaat:
/OT

Sry 4 OT!

--------
Ei saanud ka vait olla:P
PowerSlide on gaasiga jõulibisemine ja drift on kontrollitud auto külglibisimisse ajamine (vahendid pole olulised, käsipidur, gaas, sidur, porgand jne).
Powerslide on driftimise osa.
Olge head ja lugege.

http://en.wikipedia.org/wiki/Drifting_%28motorsport%29#Power_oversteer_or_Powerslide

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Amadeuz
huviline

Registreerunud 09.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: C5 avant TQAT 110 kW õlipress '99 (Nora), MB W639 kombi AT CRD 80kW (Jasmin)

postitati 28.03.08 10:52

naljaga pooleks ütleks, et kui sõita tagurpidi, siis on ka esiveoline ajutiselt tagaveoline :) ja drift tuleb mis hirmus :D:D:D:D

Aga kui nüüd süübida selle sõna tähendusse (drift = triiv), siis mina pole siiani kohanud teps mitte ühtegi ainult tagaveolist jäämäge mis siis triiviks. Kõik jäämäed on siiani ilma tagaveota triivnud ja triivivad edasi.
Kui nüüd analüüsida selle sõna kasutust, siis võiks see olla pigem mingi liikumise vorm (pigem omasoodu liikumine, libisemine). Ning see mida siin üllitatakse driftiks on siiski ikka PoverSlide. Samuti nagu ruut on üks võimalikes nelinurkadest on PowerSlide üks võimalikest driftimise vormidest.
Aga las jääb selline analüüs siiski fililoogide pärusmaaks.

meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 28.03.08 10:57

kuulge ärge ajage udu oma esiveo driftimise kohta, isegi kui seda mingite internetilehtede väidetel teha saab, näeb ta välja ikka nagu nürisünnitus.

teemasse kah, minu autost üks kolmapäevane pilt :)

http://mth.planet.ee/q/quattro_inside.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.03.08 11:35

http://www.youtube.com/watch?v=OO1uXMPc0yo
soovitaks seda vaadata - Drift Bible by Keiichi Tsuchiya

kuidas esiveolisega kässari abil auto sujuvalt 3 kurvi võtab, ilma et vahepeal auto otse liiguks, siis seda tahaks kohe kindlasti näha. driftimisvõistlustel tagaveolistega pole see ju mingi probleem, kui esiveolisega saab driftida, siis ei tohiks pikalt külglibisemise ja kiiruse hoidmine ka midagi ülemäära võimatut olla

Et oleks raskem!
syo
huviline

Registreerunud 03.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 Q 2006

postitati 28.03.08 12:44

Pikalt on juttu olnud siin q dest aga mina oma esiveduse tööbussiga olin päris uhke kui järve experdi ees mersu bussiga mees (tagavedu) ukerdas tükk aega ja kaevas ennast välja (neljapäeval siis) ja siis vaatas imeliku näoga mind kui kõrvalt hangest oma esiveolise bussiga tast mööda sõitsin :)
Et saab hakkama :)

ccayser
huviline

Registreerunud 27.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 1.6 TD

postitati 28.03.08 13:18

all naastud, aga nendest naelad kõik välja sõidetud ja mustrit ka ees umbes 3mm ja taga 7mm, taga on isegi mõni nael, aga yldiselt olen naastu mees, palju sõitu on kõrvalteedel ja ega seal ikka lamelliga hakkama ei saa.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.03.08 14:31

Tsitaat:
Algselt postitas: syo
Pikalt on juttu olnud siin q dest aga mina oma esiveduse tööbussiga olin päris uhke kui järve experdi ees mersu bussiga mees (tagavedu) ukerdas tükk aega ja kaevas ennast välja (neljapäeval siis) ja siis vaatas imeliku näoga mind kui kõrvalt hangest oma esiveolise bussiga tast mööda sõitsin :)
Et saab hakkama :)

Ja mina just eile hommikul vaatasin oma aknast, kuidas üks ELS'i Peugeot Boxer pool tundi mu maja ees ukerdas, et saada üle pisikesest hangest, mida ma ise manööverdades tähelegi ei pannud. :P

Aga varsti võib vist jälle naelad alt visata. Õnneks on teine jooks samasuguseid velgesid koos varasemast etemate suvekatega juba garaazis ootamas. :)

Lehekülgi:  1  ..  6  7  8  9
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 38.7% - SQL: 61.3%]