Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  6  7  8  9  10  ..  14
Autor:
Pealkiri: Audi 80 1.8S - 1990 - jk. (Vastuseid: 332 | Vaatamisi: 86804)
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

Auto: 1990 Audi 80 B3 66kW

postitati 22.11.09 12:05 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Päris sile pill on tõesti.

Natuke OT ka, aga need mereäärsed pildid on väga ässad minumeelest (Y) :D Head kohad pildistamiseks.

Kui Tallinna kanti satud ja huvi peaks olema, siis ligi saab sinna endise Kadrioru lõbustuspargi alalt. Veidi manööverdamist ja head ajastust, et keegi oma pruudiga seal aega ei veedaks ja saab pilti küll :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 22.11.09 21:38 Tsiteeri

Tuhnisin siin natuke oma fotopagasis ja otsustasin kõik autost kunagi tehtud pildid galeriina netti üles laadida.

See on küll pigem enda jaoks, aga kui kellelgi huvi klõpsida, siis saab seda näha SIIT (kokku 576 pilti enamvähem ajalises järjekorras).

arturASE
huviline

Registreerunud 31.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2009a. A6 allroad + VW Tiguan 4motion

postitati 23.11.09 21:05 Tsiteeri

Lihtsalt üks küsimus, kas sul on bixenonid ees? Ühe pildi peal tundus tuli maru ere;)
Kui on siis kuidas nöitavad selle tavalise klaasiga ja torkima ei ole hakatud?

Tänan tähelepanu eest,

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tvk
huviline

Registreerunud 04.02.09
Kasutaja on eemal

Auto: e34 e32 e30 e12 e21 e39 LegacyBG, C5 Allroad, jumpy

postitati 23.11.09 21:36 Tsiteeri

Ei ole seal Xenoneid ees.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.09 21:40 Tsiteeri

Philipsi X-treme pirnid on vist jah. Kaamera white balance pole ilmselt igas olukorras kõige õigem olnud.

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 24.11.09 08:38 Tsiteeri

Lugesin, et 4-si sõites tuletab end meelde tagumine ratas. Ehk siis 16` velg ja madaldus teeb juba asja kitsaks? Ise mõtlein panna 17` ABT või Bolerod ning madalduse, aga kuna B3 koopad on üsna väiksed, siis kujutan ette et võib päris kitsaks minna nii keeramisel kui vetrumisel. Oskad sa jk. öelda, kust sa vedrud hankisid:P?

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.09 09:10 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Lugesin, et 4-si sõites tuletab end meelde tagumine ratas. Ehk siis 16` velg ja madaldus teeb juba asja kitsaks? Ise mõtlein panna 17` ABT või Bolerod ning madalduse, aga kuna B3 koopad on üsna väiksed, siis kujutan ette et võib päris kitsaks minna nii keeramisel kui vetrumisel. Oskad sa jk. öelda, kust sa vedrud hankisid:P?

Tagumine koobas on tõesti väga kitsas ja 4 inimesega läheb stange/koopaääre nurk rehvi külgseina vastu, aga ma ise süüdistan väsinud amorte :D

Ehk teisisõnu seda saaks vähendada kitsama veljega (mul on 7,5") või kitsa rehviga ja uute amortidega. Olen ka mõelnud 17" peale, aga ratta diameeter peaks samaks jääma, mis hetkel. Praegu on see 205/50 R16 rehviga 611.4mm. Uue 17" rehvi mõõtudeks oleks siis näiteks 195/45 R17 = 607.3 mm. Ei tea kas sellist rehvi üldse leiabki kuskilt?

Muide esimeste rataste koopasse käimist pole täheldanud, kuigi seistes mahub rehvi ja koopa ääre vahele napilt pöial ära ja liigse jäikuse üle ka kurta ei oska.

Vedrud ostsin siit samast foorumist kellegi eraisiku käest selle aasta varakevadel. Ma usun, et neid vedrusid siin aegajalt ikka liigub, kuid siiani olengi näinud ainult 40mm madaldusega vedrusid.

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 24.11.09 09:39 Tsiteeri

195 on kõige kitsam 17" rehv, mida suutsin kiire otsinguga leida.
195/40 17"valida päris mitu, 195/45 17" on ainult Goodyear Eagle.
http://reifendirekt.co.ee/

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
karly
huviline

Registreerunud 26.11.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.09 19:59 Tsiteeri

Nagu ma eelmistelt lehtedelt lugesin siis olid vahpeal plaanis sul b4-ja stsange ette paigaldada.Kaugele ka mõte jõudnud on või oled selle üldse maha matnud ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.09 20:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karly
Nagu ma eelmistelt lehtedelt lugesin siis olid vahpeal plaanis sul b4-ja stsange ette paigaldada.Kaugele ka mõte jõudnud on või oled selle üldse maha matnud ?

Plaan oli B3 90 esistange külge panna ja stangelisa peale sobitada, aga see plaan kahjuks hetkel seisab.

pprz
klubiliige

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.09 20:59 Tsiteeri

Noh, tegelikult, kui väga norida, siis näevad praegused rehvid suht. balloonid välja. 205/40, 195/45 või 195/50 oleks 16x7,5-le sobivam B3 alla. 17" veljega läheb tavaliselt 205/40, see on oluliselt levinum mõõt.

foto&videoteenused: sergeizjuganov.com / @zju / facebook
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 24.11.09 21:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: pprz
Noh, tegelikult, kui väga norida, siis näevad praegused rehvid suht. balloonid välja. 205/40, 195/45 või 195/50 oleks 16x7,5-le sobivam B3 alla. 17" veljega läheb tavaliselt 205/40, see on oluliselt levinum mõõt.

100% nõus. Kui praegusel hetkel uusi rehve valiks siis võtaks kindlalt 195 või kitsamagi, et üle keskmise stretch (a la sellised) oleks. Need rehvid sai uutena 3 aastat tagasi ostetud ja sel ajal ei osanud veel nö. õiget mõõtu valida :D Tagumisi rehve on küll umbes 7mm alles, aga esimesi peab varsti vahetama hakkama. Kui see peaks juhtuma, siis saab see auto kindlalt punnis rattad.

saar25
huviline

Registreerunud 25.11.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 25.11.09 10:39 Tsiteeri

Tere,huvitaks väga niisugune asi kas esimesed püstakud panidki nii alla et vedru ja vedrutaldriku vahele jäi see paari cm vahe,omal täpselt sama olukord?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 25.11.09 12:21 Tsiteeri

Just tahtsin sama küsida:D Täpselt 2,0 paistab seal.

Huvitav, kuidas on võimalik B3-le 16" alla saada ja nii, et veel rehvid ka peale mahuvad? Ma olen praegu hädas 15" velgedega koos 195/65 rehvidega. Koopas on ruumi nii vähe, et pidurdamisel läheb ratas vastu poritiiba. Isegi manööverdades käib vahel vastu. Kas 16" siis ei lähe vastu? :)

kella4
huviline

Registreerunud 10.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.11.09 12:52 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Huvitav, kuidas on võimalik B3-le 16" alla saada ja nii, et veel rehvid ka peale mahuvad? Ma olen praegu hädas 15" velgedega koos 195/65 rehvidega. Koopas on ruumi nii vähe, et pidurdamisel läheb ratas vastu poritiiba. Isegi manööverdades käib vahel vastu. Kas 16" siis ei lähe vastu? :)

Pane ikka õiges mõõdus kummid alla, siis ei käi kuhugi midagi vastu. 195/65 R15 on kaugelt liiga kõrge B3 jaoks. Võid panna alla isegi 17 velje B3-le aga seda madalamaks läheb ka kumm, olles ümbermõõdult sama originaaliga. Palju olulisemat rolli mängib koopasse äramahtumisel velje laius ja ET.

Siin saad suurusi võrrelda:
http://www.miata.net/garage/tirecalc.html

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.11.09 10:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: saar25
Tere,huvitaks väga niisugune asi kas esimesed püstakud panidki nii alla et vedru ja vedrutaldriku vahele jäi see paari cm vahe,omal täpselt sama olukord?

Alla läksid nad tõesti nii. Ideaalne see just pole ja ise ka rahul sellega pole, aga hetkel ei olnud muud võimalust ning peale amortidele tekitatava kahju (mis vajavad nagunii vahetust) ma hetkel ei taju.
Tsitaat:
Algselt postitas: real1
Just tahtsin sama küsida:D Täpselt 2,0 paistab seal.

Kui sa seda 2.0 kirja pakiruumi luugil mõtled, siis varem "ilutses" see seal tõesti :D Auto on ilmselt väikese taguosa avariiga ja tuli nende kirjadega kunagi juba Hollandist.

Rehvide koha pealt andis kella4 sulle juba väga pädeva vastuse. Ühesõnaga madalama rehviga saab ratta diameetri originaalmõõdus hoida.

jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.09 21:35 Tsiteeri

Talverehvid nüüd all ja täna käisin pesutänavas ka, mis küll jättis auto suhteliseks mustaks (halb pesula :(). Talvekuud veedab auto nüüd sellisena igaljuhul:

http://jaak.pri.ee/failid/Auto/talv2.jpg
http://jaak.pri.ee/failid/Auto/talv1.jpg

Ausalt öeldes päris kole kohe :D Aga eks talvekuud mööduvad nagunii pigem selle auto roolis:
http://jaak.pri.ee/failid/Auto/a6.jpg

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 02.12.09 21:41 Tsiteeri

Mis põhjusel stangelisa ära kaotasid? Agajahh suvekonditsioonis on kenam.:)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 02.12.09 21:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: airbag
Mis põhjusel stangelisa ära kaotasid? Agajahh suvekonditsioonis on kenam.:)

See tahtis järgmiseks suveks veidi nokitsemist ja tänu madaldusele oleks talvel lume/jää tõttu ilmselt veel kannatada saanud.

audicompetition
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Competition

postitati 02.12.09 23:30 Tsiteeri

Kui saladus pole siis tahaks teada kust sa esimese käetoe sebisid, tahaks endale ka. Olen lammutustest küsinud ja kusagil ei ole.

jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.09 00:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audicompetition
Kui saladus pole siis tahaks teada kust sa esimese käetoe sebisid, tahaks endale ka. Olen lammutustest küsinud ja kusagil ei ole.

Seda tuleb otsida USA turu jaoks mõeldud Audi 90-telt. Ise sain sisuga kaasa, aga kardetavasti neid Eestimaa pinnal väga palju ei liigu, ühe käe sõrmede peal saab kokku lugeda ilmselt. Ise kiikan iga kord huvi pärast autosse sisse, kui USA tagatuled küljes on, aga siiani pole veel kuskil mujal näinud.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 08.12.09 21:45 Tsiteeri

Sai täna omanikuga veidi juttu puhutud ja natuke selles masinas sees istutud. Kuigi üsna praktilistel põhjustel pole mulle kunagi B3 kere meeldinud, siis tolle masina stiil mulle meeldib väga. (14" talveveljed on muidugi naljakalt pisikesed :D ) Kui enda masinale kunagi siduri paigaldan, siis tuleb talle samasugune käigukangi nupp kindlasti külge - see näeb päriselt lihtsalt vägakena välja.

jk. - Täna läks mul lollidel põhjustel kahjuks kiireks, kuid teinekord võiks veel juttu puhuda, Cheers :)

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.12.09 22:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Sai täna omanikuga veidi juttu puhutud ja natuke selles masinas sees istutud. Kuigi üsna praktilistel põhjustel pole mulle kunagi B3 kere meeldinud, siis tolle masina stiil mulle meeldib väga. (14" talveveljed on muidugi naljakalt pisikesed :D ) Kui enda masinale kunagi siduri paigaldan, siis tuleb talle samasugune käigukangi nupp kindlasti külge - see näeb päriselt lihtsalt vägakena välja.

jk. - Täna läks mul lollidel põhjustel kahjuks kiireks, kuid teinekord võiks veel juttu puhuda, Cheers :)

Talveveljed on tõesti peaaegu et häbiväärselt pisikesed :D Aga juttu jätkub järgmiseks korrakski ja ehk siis ka päevavalges.

cobra113
huviline

Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi 80 2,6 avant quattro

postitati 09.12.09 18:31 Tsiteeri

Olen kogu aeg su teemal silma peal hoidnud, ja peab ikka tõdema et kuradima ilus B3 sul. Üritaks oma audi ka kunagi nii kenaks meisterdada :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
jk.
huviline

Registreerunud 01.05.05
Kasutaja on eemal

postitati 09.12.09 20:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: cobra113
Olen kogu aeg su teemal silma peal hoidnud, ja peab ikka tõdema et kuradima ilus B3 sul. Üritaks oma audi ka kunagi nii kenaks meisterdada :D

Eks see valem ole ikka, et koguda autole kokku kõik parimad jupid ja detailid, mida kunagi samale kerele tehasest pakutud on.
Nagu kasutaja Zoig oma teemas ütles, siis niiöelda OEM+ :D

Nii et aega võtab, aga ma usun, et hea tulemuse saab ükskõik mis autoga.

Lehekülgi:  1  ..  6  7  8  9  10  ..  14
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 23.8% - SQL: 76.2%]