Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 54 |
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V
|
postitati 17.03.12 13:50
|
|
|
Täna läksid suvekad alla, hetkel ilma flantsita, aga tulevad ka need mingiaeg.
|
|
|
Petu
|
postitati 17.03.12 14:10
|
|
|
Väga meeldib su auto, aga see velg on minu arvates overkill ja kitsas rehv teeb natuke veel imelikumaks. Mis mõõtudega need rehvid on? 17" Avus oleks
minu arvates ideaalne, nagu S4 B5-l on. Võib-olla S stange parandab asja.
Tagatuled sobivad ülihästi autoga minu arust, S-võre on hea ning nagu näha, on muutunud ka tiivapealsed väiksed suunad ilusamaks.
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.03.12 14:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Petu
Väga meeldib su auto, aga see velg on minu arvates overkill ja kitsas rehv teeb natuke veel imelikumaks. Mis mõõtudega need rehvid on? 17" Avus oleks
minu arvates ideaalne, nagu S4 B5-l on. Võib-olla S stange parandab asja.
Tagatuled sobivad ülihästi autoga minu arust, S-võre on hea ning nagu näha, on muutunud ka tiivapealsed väiksed suunad ilusamaks. |
Vend ütles ka, et velg overkill, aga madaldus parandab asja Rehv on 225/40
R18 17 minuarust väike Tagatuled meeldivad endale ka
Tiivapealsed suunad sai jah mingiaeg talvel siin ära vahetatud kui igav hakkas Tore, et meeldib
|
|
|
Quattru
huviline
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 17.03.12 15:55
|
|
|
Kuidagi...overkill näeb välja küll esmapilgul. Ehk üks asi on pilt ja teine oma silm, st pildid pole just kõige parema kvaliteediga, et tumeda auto
all paistavad pildidl need 18" liiga heledad ja silma hakkavad. Ei tegelt näeb auto nendega mega kena välja küll. Eks sõidumõnu kipub kannatama
sellise valikuga..
Mul sama moodi, et 18 liiga suur ja 17 liiga väike, aga eelistan sellegipoolest teist suve juba 17tolliseid 45rehviga
18" 40 sportvedrude otsas kipub arvatavasti kuidagi liiga kardiks minema, minu jaoks.
|
|
|
rait183
huviline
Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B5 Avant 1.8T
|
postitati 17.03.12 16:29
|
|
|
Reelingud ja toonklaas on puudu
|
|
|
Patrick
huviline
Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal
Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 17.03.12 16:54
|
|
|
IRL on ikka asi hoopis teine, ei kujuta ette, mis velg paremini oleks sobinud. Usun, et juba reelingud ja luugi tiib muuta asja päris palju.
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 17.03.12 17:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Quattru
Kuidagi...overkill näeb välja küll esmapilgul. Ehk üks asi on pilt ja teine oma silm, st pildid pole just kõige parema kvaliteediga, et tumeda auto
all paistavad pildidl need 18" liiga heledad ja silma hakkavad. Ei tegelt näeb auto nendega mega kena välja küll. Eks sõidumõnu kipub kannatama
sellise valikuga..
Mul sama moodi, et 18 liiga suur ja 17 liiga väike, aga eelistan sellegipoolest teist suve juba 17tolliseid 45rehviga
18" 40 sportvedrude otsas kipub arvatavasti kuidagi liiga kardiks minema, minu jaoks. | No eelmine auto oli golf II millel rokkori
coilid all ja olid üli jäigad, pmst ei vetrundki kuskil ja velg oli 15 ja rehv peal 195/45 R15 8" laia veljepeal Audiga ma arvan, et sõidumõnu jääb 10x etem kui golfiga oli
Tsitaat: | Algselt postitas: rait183
Reelingud ja toonklaas on puudu |
Tulevad, reelingud tegelt seisavad kodus täitsa, ootavad installi ainult.
Tsitaat: | Algselt postitas: Patrick
Minu silmis nüüd küll mingi overkill pole. Nagu juba freeser mainis, et
madaldus ka tulemas, siis ma usun, et näeb päris maasikas lõpuks välja.
Elame-näeme.
Mis muud, kui edu soovida!
Patrick. | Madaldust hakkan otsima jah nüüd kiiremas korras. Edu vaja
Tsitaat: | Algselt postitas: kuno666
IRL on ikka asi hoopis teine ei kujuta ette mis velg paremini oleks sobinud. Usun, et juba reelingud ja luugi tiib muuda asja pärispalju.
| Sinu RH-d oleks paremad olnud Reelingutega üritaks ka
mingiaeg konsulteerida targematega ja luugi tiib tuleb ka, aga g1 cabrio tähtsam kui audi
|
|
|
madtongue
huviline
Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 13:39
|
|
|
Mulle tundub, et nägin seda autot kusagil Tallinnas täna hommikul (umbes kell 8:30 aeg) ja ei old ta midagi overkill, väga kena nägi välja
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 19.03.12 14:29
|
|
|
Väga kena auto!!! Minumeelest sobib see velg sinna ideaalselt, meeldib et tumedad liistud akende ümber, hea et pole reelinguid, hea et pole
toonklaasi. Selline julmalt soliidne ja tagasihoidlik aparaat on. Vaata et üle ei tjuuni, siiani väga maitsekalt tehtud
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 14:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mokits
Väga kena auto!!! Minumeelest sobib see velg sinna ideaalselt, meeldib et tumedad liistud akende ümber, hea et pole reelinguid, hea et pole
toonklaasi. Selline julmalt soliidne ja tagasihoidlik aparaat on. Vaata et üle ei tjuuni, siiani väga maitsekalt tehtud |
Loe juttu ka mitte ära ainult pilte vaata, reelingud tulevad kohe ju, usun et toonklaas ka ning madaldus.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 19.03.12 15:23
|
|
|
Kena jah nüüd. Ilma reelinguteta tundubki tegelikult madalam ja laiem ja siledam. Kui sul neid praktilises mõttes vaja pole, siis mõtle enne, kas neid
lihtsalt aksessuaarina ongi erilist pointi lisada. Selline on minu arvamus, omades ise hetkel reelingutega B5 Avanti.
FL tuled ette ja võibolla tõesti 20mm madaldust ja väga ok. Esivõre ümbruse kroomliistu võiks äkki ka mustaks teha, kui küljepeal kroomliiste pole.
|
|
|
|
androt
huviline
Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 16:52
|
|
|
Audiklubi mehed vist enamik kõrges eas juba Alla 18 tolliga on seda
autot väga raske tõeliselt ilusana hoida, 17 tolli ja õige rehviga (loe: mõõdukalt stretchiga) veel enamvähem. Loodan, et Golfi joon jätkub selles
autos ka, st et -20mm jääb kindlasti väheks ja näeks välja siuke "poolkõva". Siiani väga kenas suunas liikunud
|
|
|
kuno666
huviline
Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.
|
postitati 19.03.12 16:55
|
|
|
Kuna sellele tuleb taha luugile veel tiib ka siis ilma reelinguta jääks see sinna imelik. Plaanid on head ja kindlasti saavad ka teoks aga hetkel tal
tähtsam projekt vaja ära lõpetada ja küll siis on "anneli" kord.
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.12 23:15
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: madtongue
Mulle tundub, et nägin seda autot kusagil Tallinnas täna hommikul (umbes kell 8:30 aeg) ja ei old ta midagi overkill, väga kena nägi välja | Võimatu Mu auto reedest saati ühe kohapeal suht seisnud kuna laager mis sai tagant vahetatud otsustas jälle üles öelda.
toonklaasi. Selline julmalt soliidne ja tagasihoidlik aparaat on. Vaata et üle ei tjuuni, siiani väga maitsekalt tehtud | Ilmselt toon tuleb quantum kilega ja reelingud + suur tiib
Tsitaat: | Algselt postitas: NOS
Loe juttu ka mitte ära ainult pilte vaata, reelingud tulevad kohe ju, usun et toonklaas ka ning madaldus. | Kas just kohe, aga kevade
poole, tänud reelingute eest siin ka Ja NOS-i käes sain ka fl-i need õhu
avad või kuidas keegi kutsub (salongis)
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Kena jah nüüd. Ilma reelinguteta tundubki tegelikult madalam ja laiem ja siledam. Kui sul neid praktilises mõttes vaja pole, siis mõtle enne, kas neid
lihtsalt aksessuaarina ongi erilist pointi lisada. Selline on minu arvamus, omades ise hetkel reelingutega B5 Avanti.
FL tuled ette ja võibolla tõesti 20mm madaldust ja väga ok. Esivõre ümbruse kroomliistu võiks äkki ka mustaks teha, kui küljepeal kroomliiste pole.
| No ilu pärast need tulevad, kuna meeldib rohkem. S4 tuled tulevad koos d2s pirnide ja xsenoniga madaldus tuleb vähemalt -35(-)-40. Esivõre kroom kaob ära jep
Tsitaat: | Algselt postitas: androt
Audiklubi mehed vist enamik kõrges eas juba Alla 18 tolliga on seda
autot väga raske tõeliselt ilusana hoida, 17 tolli ja õige rehviga (loe: mõõdukalt stretchiga) veel enamvähem. Loodan, et Golfi joon jätkub selles
autos ka, st et -20mm jääb kindlasti väheks ja näeks välja siuke "poolkõva". Siiani väga kenas suunas liikunud | -20 jääb väheks
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.12 05:49
|
|
|
Kas sul neid flantse ongi mõtet panna? Hakkab rohkem "lõhkuma" lihtsalt. Minumeelest tundub normaalsel kaugusel.
Madaldus ajab asja ära küll.
|
|
|
madtongue
huviline
Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.12 08:42
|
|
|
Ju siis on Tallinna vahel üks peaaegu sama kena Audi liikvel, velg tundus sama ja sumps oli ka krussis, ju siis TDI
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.12 10:23
|
|
|
toonklaasi. Selline julmalt soliidne ja tagasihoidlik aparaat on. Vaata et üle ei tjuuni, siiani väga maitsekalt tehtud |
Loe juttu ka mitte ära ainult pilte vaata, reelingud tulevad kohe ju, usun et toonklaas ka ning madaldus. |
Loengi juttu ka, ja sihtisingi sinna et praegu ideaalne. Ilma toonita ja reelinguta on kena Kui toon ka panna, siis kaob see erilisus ära. Reelinguga
on kah nii et... kui pole siis pole, mina ei hakkaks seda sinna aretama :p palju ikka seal katusel asju veetakse
Millist tiiba mõtled suure tiiva all? Ega ometi mingi Latvijas tunings moosiriiul? :O ja madaldus + flants all, siis olekski juba auto piisavalt
soliidse välimusega
Aga maitsed on muidugi erinevad, kellele ema, kellele tütar Ootan huviga
edasist arengut
|
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.12 10:59
|
|
|
Kas sul neid flantse ongi mõtet panna? Hakkab rohkem "lõhkuma" lihtsalt. Minumeelest tundub normaalsel kaugusel.
Madaldus ajab asja ära küll. | No tagant oli ikka ratas väga koopas sees kinni, nüüd hea
Tsitaat: | Algselt postitas: madtongue
Ju siis on Tallinna vahel üks peaaegu sama kena Audi liikvel, velg tundus sama ja sumps oli ka krussis, ju siis TDI | Ilmselt küll, olid mustad tuled ka taga?
Loengi juttu ka, ja sihtisingi sinna et praegu ideaalne. Ilma toonita ja reelinguta on kena Kui toon ka panna, siis kaob see erilisus ära. Reelinguga
on kah nii et... kui pole siis pole, mina ei hakkaks seda sinna aretama :p palju ikka seal katusel asju veetakse
Millist tiiba mõtled suure tiiva all? Ega ometi mingi Latvijas tunings moosiriiul? :O ja madaldus + flants all, siis olekski juba auto piisavalt
soliidse välimusega
Aga maitsed on muidugi erinevad, kellele ema, kellele tütar Ootan huviga
edasist arengut |
Toon tuleb, ei meeldi ringi sõita nagu akvaariumis Ehk "yanekk" ei
pahanda, et tema pildi näitamiseks võtsin.
Pilt tiivast
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.12 11:00
|
|
|
See tiib on soliidne küll jaa
|
|
|
|
NOS
huviline
Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.12 16:13
|
|
|
no selle tiiva hind on 80€ ja kellegi käest siit klubist
|
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.12 16:14
|
|
|
Täna pikem päev revalis olnud sellel autol, läksin silda regullima, aga tuli ootamatuid kulutusi teha. 2x silla regull.
Tagumine parempoolse õõtsa regull poldi ja puksi vahetus.
Vasak esimese rooliotsa vahetus.
Siin tuleb jälle tänada Lauri_T kes tegi hea hinna ja sebis jupid odavamalt Raha läks 150€ ja jäeti kommiraha ka veel veidi mulle alles Ootamatud
asjad aga mis teha, veermik peab korras olema! Odo näit hetkel 202272
|
|
|
Ricky
huviline
Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal
|
|
freeser
huviline
Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.12 17:28
|
|
|
Jah, aga ilu nõuab ohvreid Hetkel pigem talve fun-i järgne hooldus.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 6 7 8 9 10 .. 54 |