Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  6  7  8  9  10  ..  54
Autor:
Pealkiri: Audi A4 "S4" 1,9TDi quattro - 1998 - freeser (Vastuseid: 1330 | Vaatamisi: 323701)
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

Auto: Audi S6 2,2 20v, S3 8V

postitati 17.03.12 13:50 Tsiteeri

Täna läksid suvekad alla, hetkel ilma flantsita, aga tulevad ka need mingiaeg.

https://lh6.googleusercontent.com/-luzNuX9Jdgc/T2SU8nFfezI/AAAAAAAAA_w/g_RDHO4D034/s720/_MG_4845.JPG

https://lh3.googleusercontent.com/-nXiN99RpWbc/T2SU98RrfxI/AAAAAAAAA_4/7ZiPeD8zsas/s720/_MG_4846.JPG

https://lh4.googleusercontent.com/-pGtmF7EDQo8/T2SU3Q6SnxI/AAAAAAAAA_o/77FK_Qr4JQw/s720/_MG_4847.JPG

https://lh4.googleusercontent.com/-V0_kmH2poug/T2SVW68krNI/AAAAAAAABAI/d8I_HBq86KI/s720/_MG_4848.JPG

https://lh4.googleusercontent.com/-0q7EAlOtvJU/T2SVWfB6AbI/AAAAAAAABAA/wkIWrC9sjdI/s720/_MG_4849.JPG

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Petu
huviline

Registreerunud 13.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant TDI Quattro 96'

postitati 17.03.12 14:10 Tsiteeri

Väga meeldib su auto, aga see velg on minu arvates overkill ja kitsas rehv teeb natuke veel imelikumaks. Mis mõõtudega need rehvid on? 17" Avus oleks minu arvates ideaalne, nagu S4 B5-l on. Võib-olla S stange parandab asja.
Tagatuled sobivad ülihästi autoga minu arust, S-võre on hea ning nagu näha, on muutunud ka tiivapealsed väiksed suunad ilusamaks. :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.12 14:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Petu
Väga meeldib su auto, aga see velg on minu arvates overkill ja kitsas rehv teeb natuke veel imelikumaks. Mis mõõtudega need rehvid on? 17" Avus oleks minu arvates ideaalne, nagu S4 B5-l on. Võib-olla S stange parandab asja.
Tagatuled sobivad ülihästi autoga minu arust, S-võre on hea ning nagu näha, on muutunud ka tiivapealsed väiksed suunad ilusamaks. :)

Vend ütles ka, et velg overkill, aga madaldus parandab asja :) Rehv on 225/40 R18 :) 17 minuarust väike :D Tagatuled meeldivad endale ka :) Tiivapealsed suunad sai jah mingiaeg talvel siin ära vahetatud kui igav hakkas :D Tore, et meeldib ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Quattru
huviline

Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 V6

postitati 17.03.12 15:55 Tsiteeri

Kuidagi...overkill näeb välja küll esmapilgul. Ehk üks asi on pilt ja teine oma silm, st pildid pole just kõige parema kvaliteediga, et tumeda auto all paistavad pildidl need 18" liiga heledad ja silma hakkavad. Ei tegelt näeb auto nendega mega kena välja küll. Eks sõidumõnu kipub kannatama sellise valikuga..
Mul sama moodi, et 18 liiga suur ja 17 liiga väike, aga eelistan sellegipoolest teist suve juba 17tolliseid 45rehviga:D
18" 40 sportvedrude otsas kipub arvatavasti kuidagi liiga kardiks minema, minu jaoks.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
rait183
huviline

Registreerunud 12.03.10
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B5 Avant 1.8T

postitati 17.03.12 16:29 Tsiteeri

Reelingud ja toonklaas on puudu :)

Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero

postitati 17.03.12 16:33 Tsiteeri

Minu silmis nüüd küll mingi overkill pole;). Nagu juba freeser mainis, et madaldus ka tulemas, siis ma usun, et näeb päris maasikas lõpuks välja:cool:. Elame-näeme:D.
Mis muud, kui edu soovida!

Patrick.

TQ
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 17.03.12 16:54 Tsiteeri

IRL on ikka asi hoopis teine, ei kujuta ette, mis velg paremini oleks sobinud. Usun, et juba reelingud ja luugi tiib muuta asja päris palju.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 17.03.12 17:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Quattru
Kuidagi...overkill näeb välja küll esmapilgul. Ehk üks asi on pilt ja teine oma silm, st pildid pole just kõige parema kvaliteediga, et tumeda auto all paistavad pildidl need 18" liiga heledad ja silma hakkavad. Ei tegelt näeb auto nendega mega kena välja küll. Eks sõidumõnu kipub kannatama sellise valikuga..
Mul sama moodi, et 18 liiga suur ja 17 liiga väike, aga eelistan sellegipoolest teist suve juba 17tolliseid 45rehviga:D
18" 40 sportvedrude otsas kipub arvatavasti kuidagi liiga kardiks minema, minu jaoks.
No eelmine auto oli golf II millel rokkori coilid all ja olid üli jäigad, pmst ei vetrundki kuskil ja velg oli 15 ja rehv peal 195/45 R15 8" laia veljepeal :) Audiga ma arvan, et sõidumõnu jääb 10x etem kui golfiga oli :D

Tsitaat:
Algselt postitas: rait183
Reelingud ja toonklaas on puudu :)

Tulevad, reelingud tegelt seisavad kodus täitsa, ootavad installi ainult.

Tsitaat:
Algselt postitas: Patrick
Minu silmis nüüd küll mingi overkill pole;). Nagu juba freeser mainis, et madaldus ka tulemas, siis ma usun, et näeb päris maasikas lõpuks välja:cool:. Elame-näeme:D.
Mis muud, kui edu soovida!

Patrick.
Madaldust hakkan otsima jah nüüd kiiremas korras. Edu vaja :)

Tsitaat:
Algselt postitas: kuno666
IRL on ikka asi hoopis teine ei kujuta ette mis velg paremini oleks sobinud. Usun, et juba reelingud ja luugi tiib muuda asja pärispalju.
Sinu RH-d oleks paremad olnud :D Reelingutega üritaks ka mingiaeg konsulteerida targematega ja luugi tiib tuleb ka, aga g1 cabrio tähtsam kui audi :P

madtongue
huviline

Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.12 13:39 Tsiteeri

Mulle tundub, et nägin seda autot kusagil Tallinnas täna hommikul (umbes kell 8:30 aeg) ja ei old ta midagi overkill, väga kena nägi välja;)

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 19.03.12 14:29 Tsiteeri

Väga kena auto!!! Minumeelest sobib see velg sinna ideaalselt, meeldib et tumedad liistud akende ümber, hea et pole reelinguid, hea et pole toonklaasi. Selline julmalt soliidne ja tagasihoidlik aparaat on. Vaata et üle ei tjuuni, siiani väga maitsekalt tehtud :P

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.12 14:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mokits
Väga kena auto!!! Minumeelest sobib see velg sinna ideaalselt, meeldib et tumedad liistud akende ümber, hea et pole reelinguid, hea et pole toonklaasi. Selline julmalt soliidne ja tagasihoidlik aparaat on. Vaata et üle ei tjuuni, siiani väga maitsekalt tehtud :P

Loe juttu ka mitte ära ainult pilte vaata, reelingud tulevad kohe ju, usun et toonklaas ka ning madaldus.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.03.12 15:23 Tsiteeri

Kena jah nüüd. Ilma reelinguteta tundubki tegelikult madalam ja laiem ja siledam. Kui sul neid praktilises mõttes vaja pole, siis mõtle enne, kas neid lihtsalt aksessuaarina ongi erilist pointi lisada. Selline on minu arvamus, omades ise hetkel reelingutega B5 Avanti.

FL tuled ette ja võibolla tõesti 20mm madaldust ja väga ok. Esivõre ümbruse kroomliistu võiks äkki ka mustaks teha, kui küljepeal kroomliiste pole.

androt
huviline

Registreerunud 19.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.12 16:52 Tsiteeri

Audiklubi mehed vist enamik kõrges eas juba :D Alla 18 tolliga on seda autot väga raske tõeliselt ilusana hoida, 17 tolli ja õige rehviga (loe: mõõdukalt stretchiga) veel enamvähem. Loodan, et Golfi joon jätkub selles autos ka, st et -20mm jääb kindlasti väheks ja näeks välja siuke "poolkõva". Siiani väga kenas suunas liikunud :)

kuno666
huviline

Registreerunud 15.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 2xV8 & 1x 2,2 20v.

postitati 19.03.12 16:55 Tsiteeri

Kuna sellele tuleb taha luugile veel tiib ka siis ilma reelinguta jääks see sinna imelik. Plaanid on head ja kindlasti saavad ka teoks aga hetkel tal tähtsam projekt vaja ära lõpetada ja küll siis on "anneli" kord.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 19.03.12 23:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: madtongue
Mulle tundub, et nägin seda autot kusagil Tallinnas täna hommikul (umbes kell 8:30 aeg) ja ei old ta midagi overkill, väga kena nägi välja;)
Võimatu :D Mu auto reedest saati ühe kohapeal suht seisnud kuna laager mis sai tagant vahetatud otsustas jälle üles öelda.

Tsitaat:
Ilmselt toon tuleb quantum kilega ja reelingud + suur tiib :)

Tsitaat:
Algselt postitas: NOS
Loe juttu ka mitte ära ainult pilte vaata, reelingud tulevad kohe ju, usun et toonklaas ka ning madaldus.
Kas just kohe, aga kevade poole, tänud reelingute eest siin ka :) Ja NOS-i käes sain ka fl-i need õhu avad või kuidas keegi kutsub (salongis)

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Kena jah nüüd. Ilma reelinguteta tundubki tegelikult madalam ja laiem ja siledam. Kui sul neid praktilises mõttes vaja pole, siis mõtle enne, kas neid lihtsalt aksessuaarina ongi erilist pointi lisada. Selline on minu arvamus, omades ise hetkel reelingutega B5 Avanti.

FL tuled ette ja võibolla tõesti 20mm madaldust ja väga ok. Esivõre ümbruse kroomliistu võiks äkki ka mustaks teha, kui küljepeal kroomliiste pole.
No ilu pärast need tulevad, kuna meeldib rohkem. S4 tuled tulevad koos d2s pirnide ja xsenoniga :) madaldus tuleb vähemalt -35(-)-40. Esivõre kroom kaob ära jep ;)

Tsitaat:
Algselt postitas: androt
Audiklubi mehed vist enamik kõrges eas juba :D Alla 18 tolliga on seda autot väga raske tõeliselt ilusana hoida, 17 tolli ja õige rehviga (loe: mõõdukalt stretchiga) veel enamvähem. Loodan, et Golfi joon jätkub selles autos ka, st et -20mm jääb kindlasti väheks ja näeks välja siuke "poolkõva". Siiani väga kenas suunas liikunud :)
-20 jääb väheks :D

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 05:49 Tsiteeri

Kas sul neid flantse ongi mõtet panna? Hakkab rohkem "lõhkuma" lihtsalt. Minumeelest tundub normaalsel kaugusel.
Madaldus ajab asja ära küll.

madtongue
huviline

Registreerunud 17.05.10
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 08:42 Tsiteeri

Ju siis on Tallinna vahel üks peaaegu sama kena Audi liikvel, velg tundus sama ja sumps oli ka krussis, ju siis TDI:)

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 10:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Loengi juttu ka, ja sihtisingi sinna et praegu ideaalne. Ilma toonita ja reelinguta on kena Kui toon ka panna, siis kaob see erilisus ära. Reelinguga on kah nii et... kui pole siis pole, mina ei hakkaks seda sinna aretama :p palju ikka seal katusel asju veetakse :)

Millist tiiba mõtled suure tiiva all? Ega ometi mingi Latvijas tunings moosiriiul? :O ja madaldus + flants all, siis olekski juba auto piisavalt soliidse välimusega :P

Aga maitsed on muidugi erinevad, kellele ema, kellele tütar ;) Ootan huviga edasist arengut :P

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 10:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Kas sul neid flantse ongi mõtet panna? Hakkab rohkem "lõhkuma" lihtsalt. Minumeelest tundub normaalsel kaugusel.
Madaldus ajab asja ära küll.
No tagant oli ikka ratas väga koopas sees kinni, nüüd hea :P

Tsitaat:
Algselt postitas: madtongue
Ju siis on Tallinna vahel üks peaaegu sama kena Audi liikvel, velg tundus sama ja sumps oli ka krussis, ju siis TDI:)
Ilmselt küll, olid mustad tuled ka taga?

Tsitaat:
Loengi juttu ka, ja sihtisingi sinna et praegu ideaalne. Ilma toonita ja reelinguta on kena Kui toon ka panna, siis kaob see erilisus ära. Reelinguga on kah nii et... kui pole siis pole, mina ei hakkaks seda sinna aretama :p palju ikka seal katusel asju veetakse :)

Millist tiiba mõtled suure tiiva all? Ega ometi mingi Latvijas tunings moosiriiul? :O ja madaldus + flants all, siis olekski juba auto piisavalt soliidse välimusega :P

Aga maitsed on muidugi erinevad, kellele ema, kellele tütar ;) Ootan huviga edasist arengut :P

Toon tuleb, ei meeldi ringi sõita nagu akvaariumis :D Ehk "yanekk" ei pahanda, et tema pildi näitamiseks võtsin.

Pilt tiivast

mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 11:00 Tsiteeri

See tiib on soliidne küll jaa :D

NOS
huviline

Registreerunud 04.05.09
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 11:59 Tsiteeri

Kui leiad sellise, siis anna mulle ka teada kus saab.

http://www.spoiler-shop.com/en/Audi/A4/B5-8D/WS-roof-wing-spoiler-Audi-A4-B5-Avant-wagon.html

Siuke oleks kena, aga see konkreetne maru kallis.
Gup-tuningu oma on 70€

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.12 16:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Kui leiad sellise, siis anna mulle ka teada kus saab.

http://www.spoiler-shop.com/en/Audi/A4/B5-8D/WS-roof-wing-spoiler-Audi-A4-B5-Avant-wagon.html

Siuke oleks kena, aga see konkreetne maru kallis.
Gup-tuningu oma on 70€
no selle tiiva hind on 80€ ja kellegi käest siit klubist

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 16:14 Tsiteeri

Täna pikem päev revalis olnud sellel autol, läksin silda regullima, aga tuli ootamatuid kulutusi teha. 2x silla regull.
Tagumine parempoolse õõtsa regull poldi ja puksi vahetus.
Vasak esimese rooliotsa vahetus.
Siin tuleb jälle tänada Lauri_T kes tegi hea hinna ja sebis jupid odavamalt :) Raha läks 150€ ja jäeti kommiraha ka veel veidi mulle alles :D Ootamatud asjad aga mis teha, veermik peab korras olema! :D Odo näit hetkel 202272

Ricky
huviline

Registreerunud 10.06.09
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 16:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: freeser
Täna pikem päev revalis olnud sellel autol, läksin silda regullima, aga tuli ootamatuid kulutusi teha. 2x silla regull.
Tagumine parempoolse õõtsa regull poldi ja puksi vahetus.
Vasak esimese rooliotsa vahetus.
Siin tuleb jälle tänada Lauri_T kes tegi hea hinna ja sebis jupid odavamalt :) Raha läks 150€ ja jäeti kommiraha ka veel veidi mulle alles :D Ootamatud asjad aga mis teha, veermik peab korras olema! :D Odo näit hetkel 202272

Eks need veljed aitavad kaasa tihedamat Revali külastust;)

Muidu tip top anneli, edu vuhisemisel :cool:

freeser
huviline

Registreerunud 24.06.11
Kasutaja on eemal

postitati 21.03.12 17:28 Tsiteeri

Jah, aga ilu nõuab ohvreid :D Hetkel pigem talve fun-i järgne hooldus. :D

Lehekülgi:  1  ..  6  7  8  9  10  ..  54
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 20.1% - SQL: 79.9%]