Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  75  76  77  78  79  ..  85
Autor:
Pealkiri: VAG-COM / VCDS (Vastuseid: 2120 | Vaatamisi: 3056977)
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

Auto: B6 Quattro

postitati 27.02.17 18:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Leopold661
Pole küll Audi aga küsin ikkagi.
Auto VW Jetta 2015: valgus andur ja Auto asend on tulede lülitil olemas, päevasõidu tuled led ja tuli ise bi-xenon.
Kas saab vcds-iga, et lülitaks täistulesid ka ise või on selle jaoks veel mingi andur?

Peegli küljes/sisse ehitatud valgusandur ei ole suunatud otse ette, vaid võtab vastu kogu valguse, mis ülevalt-paremalt-vasakult-eest sinna paistab. Seega ei oleks see sobilik ja tuled elaks ilmselt täiesti oma elu, kui kuidagi olekski võimalik seadistada nii.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Leopold661
huviline

Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 27.02.17 18:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: R-I-X
Tsitaat:
Algselt postitas: Leopold661
Pole küll Audi aga küsin ikkagi.
Auto VW Jetta 2015: valgus andur ja Auto asend on tulede lülitil olemas, päevasõidu tuled led ja tuli ise bi-xenon.
Kas saab vcds-iga, et lülitaks täistulesid ka ise või on selle jaoks veel mingi andur?

Peegli küljes/sisse ehitatud valgusandur ei ole suunatud otse ette, vaid võtab vastu kogu valguse, mis ülevalt-paremalt-vasakult-eest sinna paistab. Seega ei oleks see sobilik ja tuled elaks ilmselt täiesti oma elu, kui kuidagi olekski võimalik seadistada nii.

Tänud info eest.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
AudiA4Avant
huviline

Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal

Auto: Audi RS3, Cabrio B4

postitati 27.02.17 20:12 Tsiteeri

Autoks b5 2,5tdi esivedu tipronic,tagapiduri tuled ei tööta ning seetõttu vilgib ka eelsüüte tuli.
00741 ja 18057
Esp, abs ja punane piduri ohutuli lähevad armatuuris mingi hetk. Kellegil äkki rohkem kogemusi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
tynt
huviline

Registreerunud 17.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 3 x rida5

postitati 03.03.17 20:01 Tsiteeri

Kas keegi teab mis ühikud TDIGraph vaates y-teljel on. Ütleb et pritsenurk on hetkel 200 aga peab olema umbes 50. Kas 50 kraadi enne surnud seisu? :o

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 03.03.17 21:10 Tsiteeri

X = Fuel temp °F
Y = Timing mg/h
http://www.ross-tech.com/vag-scope/TDIGraph.html

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
damc
huviline

Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: C6,Q7

postitati 09.03.17 18:58 Tsiteeri

Tere.

Selline küsimus, et mida reguleerib audi a6 c6 "0008192 light package (pr-a8u)"?
Tuttav tellis ebayst uued led tagutuled ja pidurituled ei töötanud ainukesena.

Lisasin tema koodile selle väärtuse, et nüüd on LED tuled ja piduri tuled hakkasid ka tööle aga viga näitas ikka, et mõlemad piduritule pirnid ei saa voolu.

Lõpuks lahutasin selle sama 8192 sellest uuest koodist maha ja pidurituled töötavad ja vead kadusid ka ära.

Igaks juhuks tahaks teada, et mida see light package reguleerib.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
apm
huviline

Registreerunud 20.08.12
Kasutaja on eemal

Auto: C6

postitati 13.03.17 12:22 Tsiteeri

Milline on kõige odavam kaabel, millega on võimalik VCDCi kasutada A6 C6 2004a? Kellelgi vedeleb mõni üleliigne?

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 13.03.17 12:29 Tsiteeri

0€. Justnimelt vedeleb ja reeglina ei suuda seda arvuti tavakasutaja tööle saada. Vedelevad tänases mõttes muldvanad HEX-CAN 10 ja 11 seeria kaablid. Olen neid korduvalt laenanud ja seni ei ole mitte keegi neid oma tänapäevastes arvutites tööseadesse suutnud ajada / kasutada suutnud.

- 51905398 - autode diagnostikaseadmed ja töövahendid - VCDS - VAS - LAUNCH PRO3- http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=101206
HHO mootoripuhastus - kõik ja igasugused sisepõlemismootorid, küsi lisa 51905398 - https://www.youtube.com/watch?v=b5paGgZB_tM
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 13.03.17 12:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: apm
Milline on kõige odavam kaabel, millega on võimalik VCDCi kasutada A6 C6 2004a? Kellelgi vedeleb mõni üleliigne?

Näiteks SEE.
Ise ostsin mingi 1,5 aastat tagasi sealt 15.7.1 kaabli koos CD-ga (28,11€) ja põhimõtteliselt toimib siiani Windows 10 läppari peal. Ainult, et tarkvara ei tohi uuendada arvutis. A7 puhul näitab mõnikord, et ROD failid või miskit on puudu, aga teinekord jälle toimib kõik ilusti (hiina kaabli viga). Veakoodid saab loetud ja funktsioone saab ka aktiveerida (näiteks päevasõidutuledega ka tagumised tuled põlevad jne). Väga põhjalikult kodeerimisega ei ole tegelenud.
Sealt tellides on muidugi ootamise rõõm ainult. Mul joppas ja sain kahe nädalaga kätte.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
apm
huviline

Registreerunud 20.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.17 13:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487
0€. Justnimelt vedeleb ja reeglina ei suuda seda arvuti tavakasutaja tööle saada. Vedelevad tänases mõttes muldvanad HEX-CAN 10 ja 11 seeria kaablid. Olen neid korduvalt laenanud ja seni ei ole mitte keegi neid oma tänapäevastes arvutites tööseadesse suutnud ajada / kasutada suutnud.

Mis neil häda siis, ei armasta win7/10 või usb3 porte? Kas neid vaja virutalbox'is jooksutada? Kas ise saad neid kasutada?
Ma ei ole siiani nendest versioonide erinevusest aru saanud, kuna auto üsna vana siis eeldan, et midagi rohkemat uuemate versioonidega teha ei oska nkn.?

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Tsitaat:

Näiteks SEE.
Ise ostsin mingi 1,5 aastat tagasi sealt 15.7.1 kaabli koos CD-ga (28,11€) ja põhimõtteliselt toimib siiani Windows 10 läppari peal. Ainult, et tarkvara ei tohi uuendada arvutis. A7 puhul näitab mõnikord, et ROD failid või miskit on puudu, aga teinekord jälle toimib kõik ilusti (hiina kaabli viga). Veakoodid saab loetud ja funktsioone saab ka aktiveerida (näiteks päevasõidutuledega ka tagumised tuled põlevad jne). Väga põhjalikult kodeerimisega ei ole tegelenud.
Sealt tellides on muidugi ootamise rõõm ainult. Mul joppas ja sain kahe nädalaga kätte.

Mind huvitaks just mootori/silindrite töö jälgimine. Tavalisi veakoode olen lugenud suvalise obd tükiga, kuid vaja oleks rohkem karule kõhtu vaadata, see väljatoodud isend suudab seda?

Samuti näiteks airbagi tule lõi põlema kui tagaistme ära kangutasin, tahaks vaadata et mis sellege häda jms. pisiasjad lisaks mootoritööle.

tl470487
aeg maha

Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal

postitati 14.03.17 14:16 Tsiteeri

Häda on see, et kodukasutaja windoosa on reeglina bill gates-i soovitusel töötav ja administreeritud ehk kõik võrgust saada olev on automaatselt peale kärutatud ning sellise koosluse peal ei tööta enamus tänased autodiagnostika süsteemid, vanematest VCDS progedest ja driveritest rääkimata. USB3 ei puutu asjasse. Sellel ei ole mitte mingit pistmist sellega, sest USB3 protokolliga on kaetud ka USB1... ja USB2.0. See on pigem rahva seas liikvel olev mingi luulu, et USB3 kedagi või kuskil takistab. Ainus asi saab olla see, et USB3 seadme tootja drivereid ei pruugi igale op süsteemile olla aga see ei ole mitte mingil moel seotud nn arvutivälise kasutajaliidese või- seadmega.
Iga VCDS versiooniga kasvatab RT uuenevate windoosade peal kasutamise taset. See on lisaks uuenevatele ning täiendatud funktsioonidele kõige suurem argument, miks on tark hankida saada olev kõige uuem versioon. Hetkel jookseb v17.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.17 05:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Mind huvitaks just mootori/silindrite töö jälgimine. Tavalisi veakoode olen lugenud suvalise obd tükiga, kuid vaja oleks rohkem karule kõhtu vaadata, see väljatoodud isend suudab seda?

Samuti näiteks airbagi tule lõi põlema kui tagaistme ära kangutasin, tahaks vaadata et mis sellege häda jms. pisiasjad lisaks mootoritööle.

Jään hetkel vastuse võlgu. Üritan nädalavahetusel leida selle aja, et sügavamalt uurida.
Virtual Boxe olen ise ka kasutanud, aga pigem tundub üleliigne vaev selle asemel, et kohe Win10 peal töötav asi leida.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mulk
klubiliige
ac aasta auto 2007/2009 võitja

Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V

postitati 15.03.17 07:08 Tsiteeri

Arusaamatu, et kalli auto ostmiseks raha on, kuid diagnostikavahendiks ostetakse kõige odavam.
Soome audiklubi foorum on näiteks võtnud hoiaku, et kõik piraattarkvara/kaabli kasutamist puudutav on ebasobiv foorumile ja kustutatakse.
Kui tahate head ja odavat, peab ostma kaks, esmalt odava ja siis hea.

http://badges.fuelly.com/images/smallsig-metric/501789.png
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.17 07:27 Tsiteeri

Eks see oleneb ju ka milleks kasutada. Omast kogemusest kasutan veakoodide lugemiseks ja originaal vs. Hiina kaabel teevad praktiliselt sama töö ära suure hinnavahe juures. Keerulisi kodeerimisi ma niikuinii ei tee. Võimalik, et eksin, aga C6-l ma ei leidnud muud varianti õlivahetuse intervalli nullimiseks kui ainult kaabliga. Milleks mul vaja originaal kaablit mingi numbri nullimiseks lihtsalt? Kui ma õli vahetan iga kolme kuu tagant keskmiselt, siis on päris tüütu otsida taga kedagi, kes seda regulaarselt nullida mul viitsiks (rääkimata seal vahemikus veel veakoode lugeda). Kuna mul on kodu ja töökoha vahemaa päris suur, siis ei viitsi aega raisata selle peale, et käia eraldi kellegi juures intervalli nullimas. Töökojas nullimise jutu jätaks ka vahele, sest õli vahetan ma ise kodus kanaliga garaa˛is.

Ja off topicuna ka, et kallis auto on ei tähenda, et iga asjaga peaks kohe priiskama hakkama. Toidupoes valid ka kaupa mõningal määral hinna järgi mitte ei kraba automaatselt kõige tuntumat nime ja kallimat hinda, sest "mul on nii kallis auto, siis ma pean kõige kallimaid asju ostma". Minu jaoks on hiina kaabli kasutamine lihtsalt tark money management.

apm
huviline

Registreerunud 20.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 15.03.17 07:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mulk
Arusaamatu, et kalli auto ostmiseks raha on, kuid diagnostikavahendiks ostetakse kõige odavam.
Soome audiklubi foorum on näiteks võtnud hoiaku, et kõik piraattarkvara/kaabli kasutamist puudutav on ebasobiv foorumile ja kustutatakse.
Kui tahate head ja odavat, peab ostma kaks, esmalt odava ja siis hea.

Seda postitust ma juba ootasingi.

Eks ole rahakoti ja maailmavaate küsimus. Saksa preemimuklass küll, aga ometi 13a vana 6k€ turuväärtusega auto. Oleks tegu kalli autoga käiks ilmselt esinduses. :cool:

tynt
huviline

Registreerunud 17.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: 3 x rida5

postitati 15.03.17 20:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: tl470487
X = Fuel temp °F
Y = Timing mg/h
http://www.ross-tech.com/vag-scope/TDIGraph.html

Ma ei saa ikka kuidagi sellele asjale pihta. Keerasin pumba rihma abil ühe hamba võrra hilisemaks aga nüüd on "200" asemel "255" (peaks olema ~50 juures), ehk TDIgraph jutu järgi läks hoopis varasemaks!? Ja endiselt mu mõistus ei hooma kuidas on seotud milligrammid hilise ja varasem olemisega.

EDIT: Sain süüte paika. See, et miks liiga hilise süüte puhul TDIgraph liiga varast süüdet näitas on ikkaga müstika. Ühesõnaga kõigepealt süüde Block 004 järgi paika ja alles siis tasub TDIGraphi-i järgi täppistuuningut tegema hakata.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 18.03.17 14:24 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Tsitaat:

Jään hetkel vastuse võlgu. Üritan nädalavahetusel leida selle aja, et sügavamalt uurida.
Virtual Boxe olen ise ka kasutanud, aga pigem tundub üleliigne vaev selle asemel, et kohe Win10 peal töötav asi leida.

Panin nüüd kaabli korra oma autole järgi. Pildi peal näeb näiteks mootori pöördeid. Seal terve hulgi asju, mida vaadata saab. Hetkel silindrite tööle ei olnud aega keskenduda, et õige asi üles leida. Ma pole ise selles osas enne ringi sobranud ja ei tea täpselt, kus mis asub.
http://i.imgur.com/0JacWga.jpg

apm
huviline

Registreerunud 20.08.12
Kasutaja on eemal

postitati 20.03.17 15:26 Tsiteeri

Võtsin ühe 22$ 15.7 kaabli ligi. Kui kohale jõuab annan teada kas julgeb soovitada või läheb kohe koolirahaks. ;)

yanekk
klubiliige

Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.

postitati 20.03.17 18:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Võtsin ühe 22$ 15.7 kaabli ligi. Kui kohale jõuab annan teada kas julgeb soovitada või läheb kohe koolirahaks. ;)

Üldiselt arvesta selle viimasega, 12... ja 16... on seni endal püsima jäänud.

Audi varuosad, http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=181792 Autode ost/müük, hooldus ja remont Haapsalus, JanekCars OÜ
Best ET 12.08 :)
miilits22
huviline

Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal

Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw

postitati 20.03.17 19:07 Tsiteeri

Minul on 15,7 alist tellitud, piisavalt kasutanud, start stopi võtsin maha, muid asju aktiveerinud ja maha võtnud, töötab. Nii win7 peal, kui ka eraldi tehtud xp-ga.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.17 19:06 Tsiteeri

http://upload.staatus.eu/files/medium/14910731661638386914.jpeg
(Pilt täis suuruses.)

Pidurdades kipub enne seisma jäämist peaaegu iga kord ABS tõristama. Kas võib järeldada, et rohelisega joonistatud anduris on probleem? Peaks olema siis esimene parempoolne andur? Ilmselt siis ABS-i võru roostes/mustust täis või andur liiga kaugel või on muid võimalusi veel?
Ilmselt pole küll mingit vahet, aga auto muidu B5.5 Passat.

AnderoS
huviline

Registreerunud 22.07.13
Kasutaja on eemal

Auto: C6 3.0TDI 176kW quattro manuaal

postitati 03.04.17 07:54 Tsiteeri

Tsitaat:

Pidurdades kipub enne seisma jäämist peaaegu iga kord ABS tõristama. Kas võib järeldada, et rohelisega joonistatud anduris on probleem? Peaks olema siis esimene parempoolne andur? Ilmselt siis ABS-i võru roostes/mustust täis või andur liiga kaugel või on muid võimalusi veel?

Endal A4B5 oli sama probleem. Enne anduri vahetamist kisu asi laiali. Mingil põhjusel oli mul see ABS võru pooleks läinud. Passati puhul ei tea kuid A4 quattro puhul on võru ja anduri hinnavahe märkimisväärne :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Nico
klubiliige

Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: 59kw

postitati 18.05.17 05:39 Tsiteeri

Tere

Kas keegi saab kaabliga aidata Tallinn(Mähe).
Parim oleks kui saaks täna õhtust alates.

Probleemiks auto ei käivitu. Starter veab mootorit ringi aga ei midagi ei toimu.
autoks Urs4 2.2t
Kõik andurid ja asjad mis on võimalik ilma kaablita vaadata on tehtud.

Lugupidamisega,
Arvid

Cute but psyhho
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 18.05.17 05:47 Tsiteeri

Tsitaat:
(Pilt täis suuruses.)

Viska pilku mu kollase teemale, mul oli sellega pikalt mure kuniks leidsin rohtu: Audi A4 B5 ABS mure

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Rix
klubiliige

Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal

postitati 18.05.17 13:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: simoQ
Tsitaat:
(Pilt täis suuruses.)

Viska pilku mu kollase teemale, mul oli sellega pikalt mure kuniks leidsin rohtu: Audi A4 B5 ABS mure

See probleem on nüüdseks juba lahendatud. Isa lasi remondikohas anduri paika sättida (need veel igaks juhuks vaatasid enne arvutiga üle ka, et kas ikka on see andur) ja see tõristamine enne seisma jäämist kadus ära. :)

Lehekülgi:  1  ..  75  76  77  78  79  ..  85
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 11.9% - SQL: 88.1%]