Lehekülgi: 1 .. 75 76 77 78 79 .. 85 |
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
Auto: B6 Quattro
|
postitati 27.02.17 18:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Leopold661
Pole küll Audi aga küsin ikkagi.
Auto VW Jetta 2015: valgus andur ja Auto asend on tulede lülitil olemas, päevasõidu tuled led ja tuli ise bi-xenon.
Kas saab vcds-iga, et lülitaks täistulesid ka ise või on selle jaoks veel mingi andur? |
Peegli küljes/sisse ehitatud valgusandur ei ole suunatud otse ette, vaid võtab vastu kogu valguse, mis ülevalt-paremalt-vasakult-eest sinna paistab.
Seega ei oleks see sobilik ja tuled elaks ilmselt täiesti oma elu, kui kuidagi olekski võimalik seadistada nii.
|
|
|
|
Leopold661
huviline
Registreerunud 17.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.02.17 18:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: R-I-X
Tsitaat: | Algselt postitas: Leopold661
Pole küll Audi aga küsin ikkagi.
Auto VW Jetta 2015: valgus andur ja Auto asend on tulede lülitil olemas, päevasõidu tuled led ja tuli ise bi-xenon.
Kas saab vcds-iga, et lülitaks täistulesid ka ise või on selle jaoks veel mingi andur? |
Peegli küljes/sisse ehitatud valgusandur ei ole suunatud otse ette, vaid võtab vastu kogu valguse, mis ülevalt-paremalt-vasakult-eest sinna paistab.
Seega ei oleks see sobilik ja tuled elaks ilmselt täiesti oma elu, kui kuidagi olekski võimalik seadistada nii. |
Tänud info eest.
|
|
|
AudiA4Avant
huviline
Registreerunud 15.01.13
Kasutaja on eemal
Auto: Audi RS3, Cabrio B4
|
postitati 27.02.17 20:12
|
|
|
Autoks b5 2,5tdi esivedu tipronic,tagapiduri tuled ei tööta ning seetõttu vilgib ka eelsüüte tuli.
00741 ja 18057
Esp, abs ja punane piduri ohutuli lähevad armatuuris mingi hetk. Kellegil äkki rohkem kogemusi.
|
|
|
|
tynt
huviline
Registreerunud 17.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: 3 x rida5
|
postitati 03.03.17 20:01
|
|
|
Kas keegi teab mis ühikud TDIGraph vaates y-teljel on. Ütleb et pritsenurk on hetkel 200 aga peab olema umbes 50. Kas 50 kraadi enne surnud seisu?
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
|
damc
huviline
Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6,Q7
|
postitati 09.03.17 18:58
|
|
|
Tere.
Selline küsimus, et mida reguleerib audi a6 c6 "0008192 light package (pr-a8u)"?
Tuttav tellis ebayst uued led tagutuled ja pidurituled ei töötanud ainukesena.
Lisasin tema koodile selle väärtuse, et nüüd on LED tuled ja piduri tuled hakkasid ka tööle aga viga näitas ikka, et mõlemad piduritule pirnid ei saa
voolu.
Lõpuks lahutasin selle sama 8192 sellest uuest koodist maha ja pidurituled töötavad ja vead kadusid ka ära.
Igaks juhuks tahaks teada, et mida see light package reguleerib.
|
|
|
apm
huviline
Registreerunud 20.08.12
Kasutaja on eemal
Auto: C6
|
postitati 13.03.17 12:22
|
|
|
Milline on kõige odavam kaabel, millega on võimalik VCDCi kasutada A6 C6 2004a? Kellelgi vedeleb mõni üleliigne?
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.17 12:29
|
|
|
0€. Justnimelt vedeleb ja reeglina ei suuda seda arvuti tavakasutaja tööle saada. Vedelevad tänases mõttes muldvanad HEX-CAN 10 ja 11 seeria kaablid.
Olen neid korduvalt laenanud ja seni ei ole mitte keegi neid oma tänapäevastes arvutites tööseadesse suutnud ajada / kasutada suutnud.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 13.03.17 12:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: apm
Milline on kõige odavam kaabel, millega on võimalik VCDCi kasutada A6 C6 2004a? Kellelgi vedeleb mõni üleliigne? |
Näiteks SEE.
Ise ostsin mingi 1,5 aastat tagasi sealt 15.7.1 kaabli koos CD-ga (28,11€) ja põhimõtteliselt toimib siiani Windows 10 läppari peal. Ainult, et
tarkvara ei tohi uuendada arvutis. A7 puhul näitab mõnikord, et ROD failid või miskit on puudu, aga teinekord jälle toimib kõik ilusti (hiina kaabli
viga). Veakoodid saab loetud ja funktsioone saab ka aktiveerida (näiteks päevasõidutuledega ka tagumised tuled põlevad jne). Väga põhjalikult
kodeerimisega ei ole tegelenud.
Sealt tellides on muidugi ootamise rõõm ainult. Mul joppas ja sain kahe nädalaga kätte.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
apm
huviline
Registreerunud 20.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.17 13:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tl470487
0€. Justnimelt vedeleb ja reeglina ei suuda seda arvuti tavakasutaja tööle saada. Vedelevad tänases mõttes muldvanad HEX-CAN 10 ja 11 seeria kaablid.
Olen neid korduvalt laenanud ja seni ei ole mitte keegi neid oma tänapäevastes arvutites tööseadesse suutnud ajada / kasutada suutnud.
|
Mis neil häda siis, ei armasta win7/10 või usb3 porte? Kas neid vaja virutalbox'is jooksutada? Kas ise saad neid kasutada?
Ma ei ole siiani nendest versioonide erinevusest aru saanud, kuna auto üsna vana siis eeldan, et midagi rohkemat uuemate versioonidega teha ei oska
nkn.?
Tsitaat: | Algselt postitas: OttOlesk
Milline on kõige odavam kaabel, millega on võimalik VCDCi kasutada A6 C6 2004a? Kellelgi vedeleb mõni üleliigne? |
Näiteks SEE.
Ise ostsin mingi 1,5 aastat tagasi sealt 15.7.1 kaabli koos CD-ga (28,11€) ja põhimõtteliselt toimib siiani Windows 10 läppari peal. Ainult, et
tarkvara ei tohi uuendada arvutis. A7 puhul näitab mõnikord, et ROD failid või miskit on puudu, aga teinekord jälle toimib kõik ilusti (hiina kaabli
viga). Veakoodid saab loetud ja funktsioone saab ka aktiveerida (näiteks päevasõidutuledega ka tagumised tuled põlevad jne). Väga põhjalikult
kodeerimisega ei ole tegelenud.
Sealt tellides on muidugi ootamise rõõm ainult. Mul joppas ja sain kahe nädalaga kätte. |
Mind huvitaks just mootori/silindrite töö jälgimine. Tavalisi veakoode olen lugenud suvalise obd tükiga, kuid vaja oleks rohkem karule kõhtu vaadata,
see väljatoodud isend suudab seda?
Samuti näiteks airbagi tule lõi põlema kui tagaistme ära kangutasin, tahaks vaadata et mis sellege häda jms. pisiasjad lisaks mootoritööle.
|
|
|
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.17 14:16
|
|
|
Häda on see, et kodukasutaja windoosa on reeglina bill gates-i soovitusel töötav ja administreeritud ehk kõik võrgust saada olev on automaatselt peale
kärutatud ning sellise koosluse peal ei tööta enamus tänased autodiagnostika süsteemid, vanematest VCDS progedest ja driveritest rääkimata. USB3 ei
puutu asjasse. Sellel ei ole mitte mingit pistmist sellega, sest USB3 protokolliga on kaetud ka USB1... ja USB2.0. See on pigem rahva seas liikvel
olev mingi luulu, et USB3 kedagi või kuskil takistab. Ainus asi saab olla see, et USB3 seadme tootja drivereid ei pruugi igale op süsteemile olla aga
see ei ole mitte mingil moel seotud nn arvutivälise kasutajaliidese või- seadmega.
Iga VCDS versiooniga kasvatab RT uuenevate windoosade peal kasutamise taset. See on lisaks uuenevatele ning täiendatud funktsioonidele kõige suurem
argument, miks on tark hankida saada olev kõige uuem versioon. Hetkel jookseb v17.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.17 05:32
|
|
|
Mind huvitaks just mootori/silindrite töö jälgimine. Tavalisi veakoode olen lugenud suvalise obd tükiga, kuid vaja oleks rohkem karule kõhtu vaadata,
Samuti näiteks airbagi tule lõi põlema kui tagaistme ära kangutasin, tahaks vaadata et mis sellege häda jms. pisiasjad lisaks mootoritööle.
|
Jään hetkel vastuse võlgu. Üritan nädalavahetusel leida selle aja, et sügavamalt uurida.
Virtual Boxe olen ise ka kasutanud, aga pigem tundub üleliigne vaev selle asemel, et kohe Win10 peal töötav asi leida.
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
|
|
|
|
mulk
klubiliige ac aasta auto 2007/2009 võitja
Registreerunud 11.11.03
Kasutaja on eemal
Auto: A8 D3 FL2, LR Disco 1, Iveco Daily 40C13V
|
postitati 15.03.17 07:08
|
|
|
Arusaamatu, et kalli auto ostmiseks raha on, kuid diagnostikavahendiks ostetakse kõige odavam.
Soome audiklubi foorum on näiteks võtnud hoiaku, et kõik piraattarkvara/kaabli kasutamist puudutav on ebasobiv foorumile ja kustutatakse.
Kui tahate head ja odavat, peab ostma kaks, esmalt odava ja siis hea.
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.17 07:27
|
|
|
Eks see oleneb ju ka milleks kasutada. Omast kogemusest kasutan veakoodide lugemiseks ja originaal vs. Hiina kaabel teevad praktiliselt sama töö ära
suure hinnavahe juures. Keerulisi kodeerimisi ma niikuinii ei tee. Võimalik, et eksin, aga C6-l ma ei leidnud muud varianti õlivahetuse intervalli
nullimiseks kui ainult kaabliga. Milleks mul vaja originaal kaablit mingi numbri nullimiseks lihtsalt? Kui ma õli vahetan iga kolme kuu tagant
keskmiselt, siis on päris tüütu otsida taga kedagi, kes seda regulaarselt nullida mul viitsiks (rääkimata seal vahemikus veel veakoode lugeda). Kuna
mul on kodu ja töökoha vahemaa päris suur, siis ei viitsi aega raisata selle peale, et käia eraldi kellegi juures intervalli nullimas. Töökojas
nullimise jutu jätaks ka vahele, sest õli vahetan ma ise kodus kanaliga garaa˛is.
Ja off topicuna ka, et kallis auto on ei tähenda, et iga asjaga peaks kohe priiskama hakkama. Toidupoes valid ka kaupa mõningal määral hinna
järgi mitte ei kraba automaatselt kõige tuntumat nime ja kallimat hinda, sest "mul on nii kallis auto, siis ma pean kõige kallimaid asju ostma".
Minu jaoks on hiina kaabli kasutamine lihtsalt tark money management.
|
|
|
|
apm
huviline
Registreerunud 20.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.17 07:31
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mulk
Arusaamatu, et kalli auto ostmiseks raha on, kuid diagnostikavahendiks ostetakse kõige odavam.
Soome audiklubi foorum on näiteks võtnud hoiaku, et kõik piraattarkvara/kaabli kasutamist puudutav on ebasobiv foorumile ja kustutatakse.
Kui tahate head ja odavat, peab ostma kaks, esmalt odava ja siis hea. |
Seda postitust ma juba ootasingi.
Eks ole rahakoti ja maailmavaate küsimus. Saksa preemimuklass küll, aga ometi 13a vana 6k€ turuväärtusega auto. Oleks tegu kalli autoga käiks ilmselt
esinduses.
|
|
|
tynt
huviline
Registreerunud 17.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: 3 x rida5
|
postitati 15.03.17 20:28
|
|
|
Ma ei saa ikka kuidagi sellele asjale pihta. Keerasin pumba rihma abil ühe hamba võrra hilisemaks aga nüüd on "200" asemel "255" (peaks olema ~50
juures), ehk TDIgraph jutu järgi läks hoopis varasemaks!? Ja endiselt mu mõistus ei hooma kuidas on seotud milligrammid hilise ja varasem
olemisega.
EDIT: Sain süüte paika. See, et miks liiga hilise süüte puhul TDIgraph liiga varast süüdet näitas on ikkaga müstika. Ühesõnaga kõigepealt süüde Block
004 järgi paika ja alles siis tasub TDIGraphi-i järgi täppistuuningut tegema hakata.
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.03.17 14:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: OttOlesk
|
Jään hetkel vastuse võlgu. Üritan nädalavahetusel leida selle aja, et sügavamalt uurida.
Virtual Boxe olen ise ka kasutanud, aga pigem tundub üleliigne vaev selle asemel, et kohe Win10 peal töötav asi leida. |
Panin nüüd kaabli korra oma autole järgi. Pildi peal näeb näiteks mootori pöördeid. Seal terve hulgi asju, mida vaadata saab. Hetkel silindrite tööle
ei olnud aega keskenduda, et õige asi üles leida. Ma pole ise selles osas enne ringi sobranud ja ei tea täpselt, kus mis asub.
|
|
|
|
apm
huviline
Registreerunud 20.08.12
Kasutaja on eemal
|
postitati 20.03.17 15:26
|
|
|
Võtsin ühe 22$ 15.7 kaabli ligi. Kui kohale jõuab annan teada kas julgeb soovitada või läheb kohe koolirahaks.
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 20.03.17 18:29
|
|
|
Võtsin ühe 22$ 15.7 kaabli ligi. Kui kohale jõuab annan teada kas julgeb soovitada või läheb kohe koolirahaks. |
Üldiselt arvesta selle viimasega, 12... ja 16... on seni endal püsima jäänud.
|
|
|
|
miilits22
huviline
Registreerunud 17.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: g4,b5.5,e91xd,b7/4motion,e61, c6allroad, b8 bitdi 4mo, c6q, A8d3q 261kw
|
postitati 20.03.17 19:07
|
|
|
Minul on 15,7 alist tellitud, piisavalt kasutanud, start stopi võtsin maha, muid asju aktiveerinud ja maha võtnud, töötab. Nii win7 peal, kui ka
eraldi tehtud xp-ga.
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 01.04.17 19:06
|
|
|
(Pilt täis suuruses.)
Pidurdades kipub enne seisma jäämist peaaegu iga kord ABS tõristama. Kas võib järeldada, et rohelisega joonistatud anduris on probleem? Peaks olema
siis esimene parempoolne andur? Ilmselt siis ABS-i võru roostes/mustust täis või andur liiga kaugel või on muid võimalusi veel?
Ilmselt pole küll mingit vahet, aga auto muidu B5.5 Passat.
|
|
|
|
AnderoS
huviline
Registreerunud 22.07.13
Kasutaja on eemal
Auto: C6 3.0TDI 176kW quattro manuaal
|
postitati 03.04.17 07:54
|
|
|
Pidurdades kipub enne seisma jäämist peaaegu iga kord ABS tõristama. Kas võib järeldada, et rohelisega joonistatud anduris on probleem? Peaks olema
siis esimene parempoolne andur? Ilmselt siis ABS-i võru roostes/mustust täis või andur liiga kaugel või on muid võimalusi veel?
Ilmselt pole küll mingit vahet, aga auto muidu B5.5 Passat. |
Endal A4B5 oli sama probleem. Enne anduri vahetamist kisu asi laiali. Mingil põhjusel oli mul see ABS võru pooleks läinud. Passati puhul ei tea kuid
A4 quattro puhul on võru ja anduri hinnavahe märkimisväärne
|
|
|
|
Nico
klubiliige
Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: 59kw
|
postitati 18.05.17 05:39
|
|
|
Tere
Kas keegi saab kaabliga aidata Tallinn(Mähe).
Parim oleks kui saaks täna õhtust alates.
Probleemiks auto ei käivitu. Starter veab mootorit ringi aga ei midagi ei toimu.
autoks Urs4 2.2t
Kõik andurid ja asjad mis on võimalik ilma kaablita vaadata on tehtud.
Lugupidamisega,
Arvid
Cute but psyhho
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 18.05.17 05:47
|
|
|
(Pilt täis suuruses.)
Viska pilku mu kollase teemale, mul oli sellega pikalt mure kuniks leidsin rohtu: Audi A4 B5 ABS mure
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Rix
klubiliige
Registreerunud 06.03.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.05.17 13:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
http://upload.staatus.eu/files/medium/14910731661638386914.jpeg
(Pilt täis suuruses.)
Viska pilku mu kollase teemale, mul oli sellega pikalt mure kuniks leidsin rohtu: Audi A4 B5 ABS mure |
See probleem on nüüdseks juba lahendatud. Isa lasi remondikohas anduri paika sättida (need veel igaks juhuks vaatasid enne arvutiga üle ka, et kas
ikka on see andur) ja see tõristamine enne seisma jäämist kadus ära.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 75 76 77 78 79 .. 85 |