Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  22
Autor:
Pealkiri: Audi Coupe 2,6q - 1995 - audi_a4_v6 (Vastuseid: 540 | Vaatamisi: 82822)
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 07.11.11 14:50 Tsiteeri

Nii, et siis said täiesti tutika tagumise suporti endale koos kõigega, et ainult pane külge eks?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 07.11.11 16:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Nii, et siis said täiesti tutika tagumise suporti endale koos kõigega, et ainult pane külge eks?

Jah, oluline osa su tekstist on õige!

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.11 17:01 Tsiteeri

No siis ma võin öelda, et tunnen kadedust. Mul on küll remont enda omadel tehtud aga kurat uus on uus! :D

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.11 17:17 Tsiteeri

Tsitaat:
No siis ma võin öelda, et tunnen kadedust. Mul on küll remont enda omadel tehtud aga kurat uus on uus! :D

No uue all on siiski mõeldud vahetusfondi st ma olen aru saanud, et kõik kuluvosad vahetatakse välja ning korpus värvitakse ära, välja näeb nagu uus:P Keegi teadjam teab ehk öelda, kas peale korpuse üldse ka midagi vana jäetakse? Igatahes terve korpus on vana tagastamise tingimus.

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.11 17:21 Tsiteeri

Siiski ta phmt on tutikas. Muidugi jah kui viitsida jännata siis saaks ise vanadest suportitest sama teha ainult peab olema viitsimist ja aega.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 07.11.11 17:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Siiski ta phmt on tutikas. Muidugi jah kui viitsida jännata siis saaks ise vanadest suportitest sama teha ainult peab olema viitsimist ja aega.

Ma ei tea, kas tavatarbijani kõiki varuosi jõuab? Minu silmis on ka tegemist uue osaga:P

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 10.11.11 12:17 Tsiteeri

Koos värske audiklubi (hõbe) kaardiga (-15% sellel tootel) kujunes sadula hinnaks 84eur, kui vana tagasi viin, siis saan 25 tagasi ja uue sadula hinnaks seega kokku 59eur!!! Loodan, et kestab ka:P

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 12.11.11 14:11 Tsiteeri

Nüüd on uus pidurisadul küljes ja käsipidur toimib kenasti, nagu ma oma masinatel harjunud olen ehk siis võtab loha ka asfaldil ja ikka mõlemad:cool:
Vahetasin ära ka eesmised stabikapuksid, sest ega ma sellest parema esiratta klobinast päris lahti pole saanud:( Ei viitsinud isegi proovisõitu minna tegema, vaevalt, et need häält tegid, tundusid vanad ka korras. Võibolla tuleb lihtsalt kõik asjad ära vahetada, muidu vaikseks ei saa:P
Kas esipoolraami pukside vahetuseks tuleb summuti pükstest lahti lasta? Muidu poolraami sealt alt kätte ei saa, et laua peal kruustangide vahele panna.

kulufield
huviline

Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007

postitati 12.11.11 20:19 Tsiteeri

Vaheta vaheta neid juppe, võin kihla vedada, et jõuad lõpuks ikka tugilaagrini:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 12.11.11 20:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audi_a4_v6
Kas esipoolraami pukside vahetuseks tuleb summuti pükstest lahti lasta? Muidu poolraami sealt alt kätte ei saa, et laua peal kruustangide vahele panna.

Vist mitte, sest poolraam ju U kujuga.

http://www.vagcat.com/p/B114/199400.png
NR. 20 detailist teed ikka juttu?

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.11 08:52 Tsiteeri

Tänan Kuits joonise eest, eile alla ronides jäi mulje, et ei ole U-kujuga, aga kui nii, siis pole probleemi!
Kulufield, ma ei usu, et olen nii ebaõnnelik, et ostan paremapoolse ratta klobina tõttu uued tugilaagrid mõlemale ja siis valin sealt uutest välja vigase ja panen selle sinna klobinapoolsele rattale, sest teine pool ju ei klobise ning arvestades klobinat on ka uus laager sarnase kulumisastmega.... vaevalt küll:D Järgmisel nv-l võtan ette ilmselt õõtsapuksid, need peaks Lemförderid siis võtma:cool:

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.11 09:54 Tsiteeri

Endal pakub ka probleeme parem pool, kurat midagi klobiseb aga kõik asjad said suve algul ära vahetatud. Täiesti uskumatu! Peab vist ka tõstuki peale auto ajama...

Johnny
klubiliige

Registreerunud 23.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: Jeep GC

postitati 13.11.11 10:06 Tsiteeri

Amort teeb ka päris mõnusat kolinat vahest. Kui keegi amordi otsas olevat mutrit õhupüssiga keeranud on, siis juhtub teinekord, et stendi järgi töötab aga koliseb mõnuga. Kogetud teema nii mõnelgil autol.

Elektri-, remont ja hooldustööd+ custom tehnilised lahendused. LT Service OÜ
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.11 10:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Johnny
Amort teeb ka päris mõnusat kolinat vahest. Kui keegi amordi otsas olevat mutrit õhupüssiga keeranud on, siis juhtub teinekord, et stendi järgi töötab aga koliseb mõnuga. Kogetud teema nii mõnelgil autol.

Amort vahetatud Boge oma vastu, ei muutunud midagi ja suruõhku ei ole, seega ei kasutanud, aga tänan ideede eest:)

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

postitati 13.11.11 19:43 Tsiteeri

Olen varem ka kuulnud, et siis kui amort klobiseb siis võib phmt amordi prügikasti visata.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.11 12:36 Tsiteeri

Hankisin täna esisilla õõtsapuksid (4tk) SWAG, Forsis muud polnud, ehk ikka kestavad:P ning käigukasti padjad (Topran), tundusid need samuti küllalt vedelad kangiga kangutades, ma ei saanudki aru, kas tohivadki padjad lasta kasti vähemalt 3cm kõrgemale tõsta, ju nad ikka nii väsinud on, ühe poole omal sain näpuga lausa tüki kätte. Kas keegi ka ilma kanalita on neid käimari patju vahetanud? Tõstaksin auto esiotsa poole kaupa üles ja toestaksin, vast saab ka nii?

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 14.11.11 12:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Hankisin täna esisilla õõtsapuksid (4tk) SWAG, Forsis muud polnud, ehk ikka kestavad:P ning käigukasti padjad (Topran), tundusid need samuti küllalt vedelad kangiga kangutades, ma ei saanudki aru, kas tohivadki padjad lasta kasti vähemalt 3cm kõrgemale tõsta, ju nad ikka nii väsinud on, ühe poole omal sain näpuga lausa tüki kätte. Kas keegi ka ilma kanalita on neid käimari patju vahetanud? Tõstaksin auto esiotsa poole kaupa üles ja toestaksin, vast saab ka nii?

Teoreetiliselt peaks saama kanalita neid vahetada. Tõstad auto üles, paned toed alla (midagi laia karbi alla, et kandepind võimalikult suur oleks), muidugi peaks kergitama nii palju, et mahuks ise all tegutsema. Ühte poolt tuleb langetada, teist tõsta. Tõsta saaks nii, et väike klots vahele ning tungiga vaikselt tõsta käigukasti koos mootoriga. Teist patja on natuke lihtsam vahetada, kuna on vaja ainult poolraami (silla) küljest lahti lasya ning kasti küljest eemaldada. Seal peaks ka siiski igaks juhuks tugi vastas olema.

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 14.11.11 13:20 Tsiteeri

Tänan kirjeldamast Simo, umbes nii ma seda asja ette kujutasin jah. Sarnane diffri patjadega, aga vahe selles, et differ oli kerge, lükkasid käega üles, siis käimar on raske :cool:

simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 14.11.11 18:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Tänan kirjeldamast Simo, umbes nii ma seda asja ette kujutasin jah. Sarnane diffri patjadega, aga vahe selles, et differ oli kerge, lükkasid käega üles, siis käimar on raske :cool:

Täpselt:cool: Siin muidugi oleneb, mitu atti sul musklis sel hetkel on:D

Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 19.11.11 14:20 Tsiteeri

Eile sai TÜV ära tehtud, tehniliselt kõik väga hea, ainult suunatulepirnid ees olid liiga valged, nüüd ka need kollaste vastu välja vahetatud:cool: Lehele seda ei märgitudki, seega puhta lehega läbitud:D
Veermiku logistasime ikka tüki aega, et kuskiltki leida mõnd lokset, aga ei ole midagi, ka õõtsapukside vahetuse jätan ära, sest need pidid suurepärases korras olema, pole mõtet. Ülevaataja aga pakkus, et võibolla ka eelmine omanik on kõik veermikus ära vahetanud selle kolina pärast ja võibolla jõudnud roolilatini, iseenesest vaadati juba ammu roolilatt Carstopis üle, oli korras, ma enam ei tea:(
Täna vahetasin ära süüteküünlad, said need samad, mis pealgi olid, NGK kolme elektroodiga. Vahetasin ka käigukasti padjad, need olid küll suht läbi, seega asjaette vahetus ja nüüd käiguvahetus väga tihe:) Huvitav aga see, et kui siin eespool räägiti, et nende patjade vahetusel üks ühtepidi ja teine teistpidi ja peab kasti toetama, siis nii küll ei olnud, mõlemad padjad tulid alla ära ja midagi toestama ei pidanud, lihtsalt poltidega kinni keerates tõusis asi jälle omale kohale, kas mul oli seal siis midagi valesti? Tundus küll kõik OK olema...

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 22.11.11 16:33 Tsiteeri

Kas keegi on b4 püstakutel pannud vedru otstesse kummi latakad nagu a4-l näiteks? Hetkel on mõlemad vedru otsad vastu metall taldrikut ja agressiivsema sõiduga kipub vedru oma kohal ka lõnksuma, üleüldse saaks vist pehmemaks suti ja ka kõrgemaks tegelikult:P Kui midagi väga head ei ole, siis võibolla panen lihtsalt ca 5mm kummi lataka sinna:P

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 03.12.11 13:30 Tsiteeri

Külmemate ilmadega andis endast märku parempoolne eesmine välimine poolteljeots, ei hakanud ootama, et asi hulluks läheks, vahetasin suht varajases staadiumis veaga detaili ära. Iseenesest kummikate oli peal uue olekuga, ju siis eelmine omanik oli seda katet vahetanud, aga seest jäi asi mustust täis:P
Ka summuti on lärmakamaks muutunud ning alla ronides oli selge, et vähemalt ühe kati, (esialgu tundub, et vana orika), sisu on täiesti lahti, kõriseb ja ragiseb siis teine vahelduva eduga, loodan, et see on ka varem olnud selle ebameeldiva summutihääle põhjuseks. Iseenesest kui juba asjaga tegelema hakata, võiks süsteemi ehitada ühe suure universaalkati peale, kas keegi teab midagi soovitada sellele mootorile (mitte originaali), et on kogemusi, et hääl jääb enamvähem heaks?:cool:
PS Kohati juba libedust ka, maru igav aga ses mõttes, et pidurdades nagu on libe, aga gaasi andes ratast ringi ei taha võtta:D

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 06.12.11 17:23 Tsiteeri

Kui algselt oli plaan kahe kati asemel üks suur panna, siis remondikohas soovitati siiski ainult vigane originaal välja vahetada, saigi nii tehtud ning nüüd autol hääled nii nagu peab:D Huvitav on see, et see lahtise sisuga katt oli sisuliselt tühi, kuid TÜV-l sain gaasitestist ikkagi läbi, ilmselt mootor heas korras:P Diagnostiti ka aegajalt tühikäigul peale jäävaid pöördeid, taastati tehase seaded, aga miski ei mõjunud ning lubati asja väheke laiast maailmast uurida ning uuesti minuga ühendust võtta! Mootori diagnostikas ka vigu ei leitud.
Asi läks kõik koos maksma ca 120eur ja oleksin ka 10% alla saanud, aga ununes salasõna: audiclub.

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.11 11:11 Tsiteeri

Täna panin profülaktika mõttes külge ka uue (plastikust varrega) stabika kondi ikka sinna esisilla parempoolsesse ossa ja no muidugi midagi ei muutunud, käega katsudes oli vana tihedam, kui uus:P Ju oli eelmine omanik alles vahetanud, miks ta kurat mu kirjale ei vasta, saaksin võibolla palju raha kokku hoida:mad: Igatahes nüüd seal paremal pool šarniir, amort, amorditugilaager, stabika kont, stabika puksid uued, rooliots oli nii tihe, et käega raske liigutada, seega ka alles vahetatud eelmise omaniku poolt, õõtsapuksid ja raamipuksid oleme TÜV punktis koos ülevaatajaga kaks korda üle vaadanud ja kõik on all nagu uus!
Kas jääbki alles siis see va roolilatt?? Kas on võimalik, et roolilatt kolistab nii konkreetselt ainult parema rattaga toimuva korral ja ainult siis, kui parema rattaga auku minna või äärekivist alla tulla või ka lihtsalt väikeste aukudega teel sõita, vasakuga võib igasugu trikke teha ja ei kolise. Minu mõistus on suht otsas, võibolla proovin veel selle tugilaagri uuesti välja vahetada, et äkki...

Siit ka küsimus suurele ringile: Kas on Tartus kohta, kes võtab masina sisse ja LEIAB MASINA JUURES VEA üles, ma ei eelda, et seda tehakse 10eur eest nagu carstop, võtku kasvõi kordi rohkem, aga jõudku tulemuseni! Andke teada, kel on analoogseid kogemusi ja kust abi saadi siis:cool:

audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

postitati 27.12.11 13:33 Tsiteeri

Sai siis käidud esisillaga jälle kontrollis, lubasin kõik lahti võtta ja sõita ja loksutada, ühesõnaga mida iganes, tehti ka kõike, aga vigu ei ole! Selles mõttes üllatavalt aus koht see MT autohooldus, et ega raha ka ei võetud, sest viga ju ei leitud. Külge sai ka uus rooliots, sest kontrolli käigus keerati kuidagi sealt vint maha, ka selle eest raha ei võetud, Lemförderi asemel on nüüd seal vist küll midagi lahjemat, aga no mis siis ikka! Öeldi, et roolilatt ei saa ainult ühelt poolt häälitseda ja peaks teistsugustes oludes häälitsema, seega see ei saa olla. Ühesõnaga minu mõistus on otsas... Võtan vist ja ostan uuesti tugilaagri sinna poolele, ilmselt originaali seekord, rohkem ma midagi teha ei oska:mad:

Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  22
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.7% - SQL: 75.3%]