Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 10 |
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 "00.a 1.9l 85kw Quattro
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.06.11 12:25
|
|
|
Nüüd mõniaeg möödas, Vahepeal pole midagi erilist teenud. Viisin esindusse, et surve aste silindrites ära mõõta. Tulemuse siis:
1. 10
2. 8,7
3. 6,8
4. 10,6
Esimest püstakut koos käändmikuga pole leidnud. Pakutud on ,mul nagu B2-lgi, ühes tükis ja pole sellist leidnud. Pakutakse selliseid mis käivad
keskelt kahe poldiga lahti.
Jahutusega on nüüd korras, midagi ei jõudnud ettegi võta kui asi lahenes.
Lahenduse sai ka salongi ventilaator ja sai soetatud ka õhufiltri kopsiku külge käivad plastik osad.
Avastasin siis paar päeva tagasi, et esiratta laagrid läbi, sai vahetatud kolm kuud tagasi ja ühel on loks meeletu.
Küsimusi on ka, et ei suuda leida kohta kus reguleerida esirataste külg kallet. Nimelt on rattad sisse poole viltu. Ehk keegi teab vastust. Oleks väga
tänulik. Ning teine asi mida olen otsinud aga pole leidnud on värvi kood. Tahaks koopa ääred ilusaks teha, ühel pool juba tsink kate peale aga värvi
ei tea millist osta 
Debiilsus ei tule maha sooja vee ja seebiga.
|
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 29.06.11 12:27
|
|
|
sarniirist regyuleeritkse. Pane need uuema tüübi püstakud ja asi ants . On
pakkuda sule kogu majandusega.
Ja need pole surveastemed vaid kompresioonid. Ja njoh mootor üsna hõre juba
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & Q7 3.0 TDI
|
postitati 29.06.11 12:48
|
|
|
Räägi, kuidas sa üldse kompressioone mõõtsid? Tean ühte väga narma ajavat mõõtmis protseduuri. Nimelt üks "autoremondi mees" käskis tuttaval küünla
eemaldada ja asetada selle asemele manomeetri ots, seejärel käskis auto käivitada ja lasta autol koha peal käia natuke aega. Seejärel vaadati näitu.
Ausalt öelda see jutt oli veel rõvedam aga ma ei oska nii halvasti seda kirjutada, et sellest aimu saaks, kui valesti seda tööd tehti. Näidud olid 6-7
kanti. Kui tuttav minu juurde tuli, saime need 15 +, mis on juba reaalne tulemus. 6-7 bariga see mootor ei käikski... aga noh on igasuguseid
mehaanikuid.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.06.11 12:54
|
|
|
Ega ise ei mõõtnud, viisin Audi esindusse ja seal tehti tööd ära. Omal oli toimetamist ning polnud kohapeal.
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.07.11 12:07
|
|
|
Nüüd siis vahetatud parempoolne püstak koos käändmikuga Auto kohe palju
vaiksem. Homme siis läheb vahetusse ka vasak laager ning pean kordama parempool varasemat rituaali ning ära vahetama amordi tugilaagri. See on paksult
kruusa täis ning loksub jõudsalt.
Ja peab välja uurima misasi üritab meeleheitlikult häält teha. Ees on kusagil kriuksumine, selline pidev. Algul arvasin et asi on piduri klotsides,
aga pidurdamisel see kuidagi ei muutu.
Tegin siis mõned pildid ka, kuid lisan need hiljem.
Rohkem midagi lisada ei ole. Kuid soov oleks ikka teada saada kus Audil asub värvi kood?
|
|
|
|
Quattru
klubiliige
Registreerunud 26.12.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 V6
|
postitati 07.07.11 12:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: LastResort
Kuid soov oleks ikka teada saada kus Audil asub värvi kood? |
Pagassis, tagavararatta koopa paremal küljel mingit lipikut pole?
|
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 07.07.11 12:26
|
|
|
A80-nel tasub vaadata ka pagasiluugi siseküljele.

Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.07.11 16:39
|
|
|
Ei leidnud neid antud kohtadest 
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.07.11 17:26
|
|
|
Leidsin aga sellise asja natis tuhnides Eestis ka selliseid asju on?
Lighted Emblem
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.09.11 16:07
|
|
|
Nüüd siis mõni aeg möödas, auto teenib oma aega ilusti
Nädal tagasi sai ära vahetud tagumised laagrid ja piduritele sai panna ka uued vedrude komplekt.
Selle töö käigus avastasin et keegi tarkpea on ühe tagumise laagri puki täkkeid täis tagunud, kuna pukk kulunud.
Otsustasin et vahetan selle pukki järgmine kord välja, kui uuesti laagreid vaja vahetada.
Üle avastasin kuhu mul jahutus vedelik kaob. Asi hakkas juba imelikuks muutuma, kui iga 3 - 4 päeva möödudes pean 1.5 liitrit juurde valama. Nimel vee
pump lekib ja mitte kusagilt tihendite vahelt vaid korpus on kummalistel põhjustel mõrasid täis, ning kusagil sealt lekib. Külma mootoriga tilgub
päris visalt, kuid sooja mootorida väga vähe.
Homme siis pump vahetuse.
Mootoriga endiselt mingi kummaline jama. Nimelt hommikul käivitades hoiab 5 minutit pöördeid 600 - 700 vahel ja siis viska 1600 peale. Hommikul kui
mootoril soojeneda ei lase ehk siis käima ja kohe sõitma, lööb surve sisse ja suur lõdvik mis tuleb plokikaanest ning läheb radikasse, see läheb
jahutus vedelikust tühjaks,( alumine mis tuleb pumbast on külm) ning tulemus on ülekuumenemine, temperatuur läheb üle 110 kraadi. Aga kui lasen umbes
2 - 5 minutit kohapeale käia siis on kõik normis. Mainin ära ka selle, et pöörded kõiguvad ka.
|
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 25.09.11 16:46
|
|
|
Mingit saasta ei pruugi torud täis olla?
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.09.11 18:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kiku
Mingit saasta ei pruugi torud täis olla? |
Ma ei kujuta ette.
Seda asja peab uurima, muidu viimane kord kui neid sai lahti võetud siis ei paistnud, et mingid jama täis oleksid.
|
|
|
|
Kassu321
huviline
Registreerunud 20.12.05
Kasutaja on eemal
Auto: A8 97 2,8 quattro
|
postitati 27.09.11 15:07
|
|
|
Ma arvan et sul on õhk sees. Vaheta veepump ära ja pärast õhuta. Pärast peaks korras olema. Nendest väikestest mõradest mitte ainult ei leki vaid
tuleb ka õhku sisse.
Kaspar
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.09.11 19:03
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kassu321
Ma arvan et sul on õhk sees. Vaheta veepump ära ja pärast õhuta. Pärast peaks korras olema. Nendest väikestest mõradest mitte ainult ei leki vaid
tuleb ka õhku sisse. |
Võimalik, et rumal küsismus. Kuid mismoodi õhutamine käib?
|
|
|
|
kulufield
huviline
Registreerunud 30.04.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A3 1998a 1,8 , Toyota avensis 2007
|
postitati 28.09.11 08:38
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: LastResort
Tsitaat: | Algselt postitas: Kassu321
tuleb ka õhku sisse. |
Võimalik, et rumal küsismus. Kuid mismoodi õhutamine käib? |
Minul on pandud selleks õhutusega toru soojendusradika külge, tehasest need vist aint 5 silindrilistel, aga pole kindel.
Kui pole seda toru siis kirjas ühes remondi manualis õhutamise kohta nii: täida süsteem, pane kork peale, käivita auto, oota kuni hakkab ventikas ees
tööle ja vajadusel lisa vedelikku.
Kui on õhutusnipliga toru siis nii: ava õhutusnippel, täida süsteem, sulge nippel kuni hakkab sealt tulema vedlikku, pane paisupaagi kork peale,
mootor tööle ja oota kuni hakkab el.ventilaator tööle.
Nii kirjutab remondimanualis.
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
ristokkk
huviline
Registreerunud 01.12.10
Kasutaja on eemal
Auto: B8 VW
|
postitati 03.10.11 15:29
|
|
|
Väga lahe on vaadata kuidas keegi kurja vaeva oma masinaga näeb. Tekib vägisi isu enda oma veel paremaks nokitsema hakata.Kiitused sulle.
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & Q7 3.0 TDI
|
postitati 03.10.11 16:18
|
|
|
Vaadates sinu kompressioonide tulemusi, mõtlen ma hirmuga, kuidas sinul seda mõõdeti? Tean kahte juhust, kuidas on mõõdetud kompressioone ja mis oli
äärmiselt vale. Või kui see ongi tõsi, siis näidud kõiguvad päris hullusti, liiga ebaühtlaselt.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.10.11 19:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
Vaadates sinu kompressioonide tulemusi, mõtlen ma hirmuga, kuidas sinul seda mõõdeti? Tean kahte juhust, kuidas on mõõdetud kompressioone ja mis oli
äärmiselt vale. Või kui see ongi tõsi, siis näidud kõiguvad päris hullusti, liiga ebaühtlaselt. |
Ma ausalt ei oska öelda, mis seadmetega kompressiooni mõõdeti, kuna ei viibinud juures. Samas võiks ka igaks juhuks mujal üle lasta kontrollida 
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.10.11 06:04
|
|
|
Tsitaat: | Minul on pandud selleks õhutusega toru soojendusradika külge, tehasest need vist aint 5 silindrilistel, aga
pole kindel.
Kui pole seda toru siis kirjas ühes remondi manualis õhutamise kohta nii: täida süsteem, pane kork peale, käivita auto, oota kuni hakkab ventikas ees
tööle ja vajadusel lisa vedelikku.
Kui on õhutusnipliga toru siis nii: ava õhutusnippel, täida süsteem, sulge nippel kuni hakkab sealt tulema vedlikku, pane paisupaagi kork peale,
mootor tööle ja oota kuni hakkab el.ventilaator tööle.
Nii kirjutab remondimanualis. |
Mul seda õhutus nipplit pole, Aga kui panen süsteem vedeliku täis ning mootori tööle siis nö õhtutamisega läheb mul poolteist tundi. kuna esimese 5
minuti jooksul lööb surve sisse ning lööb vedeliku välja läbi paisupaagi ava. Seni olen saanud hakkama sellega et avan paisu paagi korgi, ning
eemaldan salongi soojendus radikast vedeliku väljuva toru. Pole just kuigi efektiivne kuna vedeliku lööb ikka välja, nimelt mõlemast otsast.
Mootor töötab umbes tund poolteist enne kui ventika järgi võtab.
|
|
|
|
LastResort
huviline
Registreerunud 27.08.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 09.10.11 12:44
|
|
|
Täna siis sai jälle auto all roomata. Nimelt ostsin esipidurite remondi komplekti. Hetkel siis pooleli, kuna ei mõsta, kuidas need uued kolvid
supportidesse saab. Kohe ültse ei taha minna, Eriti jama on tolmu kattega mida paika ei saa, kuna see peaks minema enne kolvi panekut? Eriti jõuga ka
ei julge sisse pigistada, kätte jõuga ei saa, ning ekstreemsete lahenduste suhtes olen natuke skeptiline.
Ehk keegi oska natuke nõu anda.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 09.10.11 14:33
|
|
|
Üldiselt ega see supporti remont lihtne töö ei ole, aga tolmukate oma pessa läheb koos kolviga, niimoodi tolmukatet supportipoolsesse pessa saada, et
kolb veel täiesti väljas, on raske, aga paned nii ära, et väike volt jääb sisse ja siis hakkad kolbi sisse meelitama, lükkab ise tolmukatte lõpu
õigesti. Tõsine tegemine on aga hoopis näiteks tagumise sadula kapitaalremont, selle kõrval on tolmukatte paigaldus "nohu"
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 10 |