Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  11
Autor:
Pealkiri: AC Drag - UUS Klassijaotus (Vastuseid: 250 | Vaatamisi: 25859)
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 29.08.10 16:01 Tsiteeri

Kas selles klasside jaotuse ei ole üks pisike "auk" sees?

Täht-tähelt võttes ei saa modimata RS2 liigitada ei A ega B-klassi - A-klassist on välja jäetud K24/7200 ja B-klassi käivad ainult "moditud" kuni 2226 cm3 turbomootorid...

RS2 lubamisega A-klassi tekkiv "ebavõrdsus" ei ole vist päris 100% tõsiselt võetav, kuna mida siis peaksid pisemate modimata turbokate (1,8T jne) omanikud tegema - nendest pannakse ju äkki nagunii "teerulliga" üle raja peal? Rääkimata sellest, et pisemate turbokate seas on ka tehaseseades päris mitu võimsusastet olemas...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 30.08.10 07:50 Tsiteeri

Selles kontekstis on RS2 loetud nö "tehasemoditud" autoks, see on siin ülal kuskil kirjas ka. See liigitus on meelevaldne ja mitte lõpuni loogiline, kuid oma iva on asjal sees. Igal juhul on see kindlasti üks oluline punkt järgmise aasta klassijaotuse sõnastuse (ja selles osas võib-olla ka jaotuse enda) korrigeerimisel.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
genekas
huviline

Registreerunud 30.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: järgmist plaanimas

postitati 31.08.10 20:54 Tsiteeri

Kusjuures ongi - sest sellisel moel tuleks ka näiteks 165 kW 1,8t mootoriga autosid "tehasemodituteks" liigitada, kuna nendel on ka turbo ja vahejahutus veidi teistsugusem. Sedasi ühtede puhul vahet tehes ja teiste puhul seda mitte tehes muudame seisu absurdseks, kuna seda väidetavat eesmärki see sellisel moel vahetegemine ikkagi ei teeni.

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 01.09.10 07:59 Tsiteeri

Algselt postitas: Joel
Jah. Laias laastus on A klass on nö tehasekonditsioonis autodele ja B klass modifitseeritud autodele. Põhjendatud erandid on võimalikud peakohtuniku otsusel.
Tsitaat:
Algselt postitas: Teemo
Küsiksin siin teemas juba kevadeks ette, et kui mul on ehitatud auto milleks Audi 80 b4 ja mootoriks 1.8t, millel tibake suurem Saabi turbo ja hulka suurem Saabi cooler, siis kuhu klassi ma kuuluks-
Kuigi reaalsus on see, et selline kompott ka kõrge rõhuga ei sõida kunagi alla 14 sekundi,
Tead ise väga hästi mis imesid võib turbo tegema hakata, seega laadimisi ei või mingil juhul lasta vabalt hingavatega kokku.
Pigem paneks turbostatud väikemootorid originaal S -idega kokku.
ja vabalt hingavad lahterdaks aegadega laiali. Kui ei oska oma audiga 15,001 sõita on oma viga ja kukub 14 sek viimasteks.
Diislid ???(vist osalemine ainult breketis ajaga)

Kuna AC DRAG-ga tegu. oleks aeg tekitada lisa klass.
S = 2226 ja 2,7 originaal turbokad 162/ 169 kw (originaal pihustid, orig. turbo ja motronik aju)
Tulemuseks. ainult audidele.

BR - Aeg alla 16 sek (sest 17 sek sõitsin 66kw diisel mondeoga)

A - Audid mis on jäänud samasuguseks nagu tehasest väljudes aeg 15+ sek.
AM - (audid moditud )- kõiksugused audid kõiksugu modifikatsioonidega (ei turbodele/laadimistele ) aeg 14,0 +
VH -(Vabam vabalt hingav) Klass neile kes sõitsid 14 sek aja lõhki ja kukusid ajaga 13.... siia klassi.(joel) +5,2 RS vabalthingav või lausa 12....sek. Mäletate vana porsche sõjaväe pokser motoga, väga kiiret põrnikat ,( ei laadimistele).

Turbokad
To - Originaal S kuni 195kw (+väike turbod + erilised Turbodislad ) aeg 13,0 +
TM - (Turbokad moditud) S audid aeg 11,5 + või ( 11,0+ )
OL- Siin on turvabuurid
K - ja külalis klubid ?

Sellisel juhul kõigile erilistele autodele võrdsus ja kui osalejad laisad saavad mõned 16 seki autod omas klassis lihtsalt osaledes esi koha.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
tarmo
klubiliige

Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.09.10 08:07 Tsiteeri

Et 8 klassi ja igaühes neist 3-4 osalejat?

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 01.09.10 09:00 Tsiteeri

Tsitaat:

Et 8 klassi ja igaühes neist 3-4 osalejat?

Kui hästi läheb...

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Jürarrak
klubiliige
ac aasta auto 2008 võitja

Registreerunud 15.04.03
Kasutaja on eemal

Auto: Some quattro GmbH Cars

postitati 01.09.10 10:59 Tsiteeri

Ja kõik saavad auhinnad. Keegi ei kaota :P

Parem must minevik kui lilla tulevik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.10 11:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
A sai stock klassiks just seepärast tehtud, et saaks tänavalt suvalised 200/S2/S4/S6/V8/A8/S8 omanikud kah sõitma, proovima, mida nende tehasest sportiliku suunitlusega masinad suudavad. Mina oleks vabalt sinna ka RS2 lubanud. Kui see tundub mõnele tavaessiomanikule ebaõiglane, siis minu arust mitte - inimene ongi oma auto eest ju ka mitu korda rohkem maksnud, soetanud tehasetuuninguga võrdlemisi rariteetse asja, selle nimel kindlasti nii mõnestki muust asjast loobuma pidanud, tal ongi õigus võita. Samasse läheks ka SQ, kui keegi selle kunagi soetama peaks.

Pigem panen mina käe ette sinna suurte hiina coolerite ja moditud kollektorite lubamisele.

Öelge nüüd teised, kas ainult minule tundub, et eelolev sõnavõtt propageerib paksu rahakotti, kuid mitte mõtlemist, kuidas autot ka oluliselt väiksema raha eest kiiremaks teha? Öelge mulle palun, kuidas on suurema rahakotiga inimesel suuremad õigused kui väiksema rahakotiga inimesel?

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 03.09.10 11:28 Tsiteeri

Minu point oli selles, et Eero, olles tavaline keskklassiinimene, on endale ~150k eest ostnud ~15a vana auto ja oskab seda väärtustada, kuigi oleks võinud vabalt uue Mazda 6 liisida. Jah, ma arvan, et tal on nii ka õigus teistest tehaseseades essidest kiiremini sõita ja auhinnale pretendeerida. Me räägime hetkel eriliste ümberehitusteta tänavaautode klassist, kus võiks eeldada, et omanik ei ole eriline garaa˛ielanik.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 03.09.10 11:33 Tsiteeri

Tsitaat:
Jah, ma arvan, et tal on nii ka õigus teistest tehaseseades essidest kiiremini sõita ja auhinnale pretendeerida.
Ei ole nõus, ka mitte kogu konteksti arvestades.

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8

postitati 04.09.10 09:08 Tsiteeri

Siin on juba uskumuse/veendumuse/maitse asi. Kes ülistab seda, et auto peaks olema odavalt kiireks tuunitud, kes OEM stiili-tõupuhtust. Täiesti maitse asi.

Makule niipalju, et asjade väärtus ja hind(turu) ei tule lambist. See on kõik põhjendatav.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.10 09:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: veekaheksa
Siin on juba uskumuse/veendumuse/maitse asi. Kes ülistab seda, et auto peaks olema odavalt kiireks tuunitud, kes OEM stiili-tõupuhtust. Täiesti maitse asi.

Aus olla, siis ma lihtsalt ei saa aru sellest vahetegemisest - a'la hiina cooler versus mitte hiina cooler. Jah, enda perfektsionisti vaatevinklist saan aru küll aga korraldaja sellekohast vahetegemisest mina aru ei saa. Ideoloogia, kui selline, on minu arvates vale.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.10 09:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Aus olla, siis ma lihtsalt ei saa aru sellest vahetegemisest - a'la hiina cooler versus mitte hiina cooler. Jah, enda perfektsionisti vaatevinklist saan aru küll aga korraldaja sellekohast vahetegemisest mina aru ei saa. Ideoloogia, kui selline, on minu arvates vale.

No see hiina cooler oli öeldud väga abstraktse üldistusena. Reaalselt võiks ju asenduscoolerit lubada, kui selle kärje ükski mõõde ei ületa originaali omasid. Iseasi, kas keegi näeb pointi sellist paigaldada, kui juba vahetuseks läheb.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.10 10:37 Tsiteeri

Teen ettepaneku lisada registreerimise ankeeti väli "auto seaded". Usun, et ka teistele pakub huvi, milliste vahenditega mingid tulemused saavutatakse.

PS! Teema edasiarendamine pole keelatud! Nagu ka mõtlemine eksole!

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 04.09.10 10:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Teen ettepaneku lisada registreerimise ankeeti väli "auto seaded". Usun, et ka teistele pakub huvi, milliste vahenditega mingid tulemused saavutatakse.

PS! Teema edasiarendamine pole keelatud! Nagu ka mõtlemine eksole!

Lisaks oleks see kindlasti abiks kommentaatoritele!

Tsitaat:
No see hiina cooler oli öeldud väga abstraktse üldistusena. Reaalselt võiks ju asenduscoolerit lubada, kui selle kärje ükski mõõde ei ületa originaali omasid. Iseasi, kas keegi näeb pointi sellist paigaldada, kui juba vahetuseks läheb.

Seljuhul võib asja nimetada originaali B osaga vahetamiseks, mis pole ju tegelikult "tuunimine". Määravaks võib siinkohal saada lihtsalt hind, originaaljupid on üldiselt ikka oluliselt kallimad kui B jupid.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.10 20:10 Tsiteeri

Aga noh, ilmselt on minu arvamuse kujunemisel paljuski määravaks asjaolu, et ma olen natuke teise kooliga inimene. Minule on õpetatud, et kui tahad "kiiremini, kaugemale", pead selleks rohkem vaeva nägema mitte lihtsalt rahapakki omama. Näiteks motokrossis on asjalood sellised, et 80-90 % on kinni mehes endas ja siis tipptasemel mingi osa määrab tsikkel. Sellepärast ma ei saagi aru, miks me peaksime propageerima kolm korda kallimate autode ostu, kui sama kiiruse saavutab inimene enda mõistuse ja kätega palju, palju odavamalt. Mitte, et mul midagi RS-ide ja muude rariteetide vastu oleks aga ainult see ei anna neile mitte mingisugust õigust olla teistest parem.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.10 20:22 Tsiteeri

Maku, selleks ongi kõik muud klassid peale A. :)

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 04.09.10 20:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Maku, selleks ongi kõik muud klassid peale A. :)
You are totally missing the point!

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 05.09.10 05:58 Tsiteeri

Tsitaat:

kui sama kiiruse saavutab inimene enda mõistuse ja kätega palju, palju odavamalt

Seda ainult siis, kui inimese aeg midagi ei maksa. Minuarust on enamus kiired autod ehitatud läbi trial&error meetodi ning tänu sellelel TEGELIK (töötunnid + jupid + peresuhted jne) masina hind ulmeline. Me pole lihtsalt harjunud oma ajale hinda määrama ning ei kipu seda kuluna arvestama.

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 06.09.10 07:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
Seda ainult siis, kui inimese aeg midagi ei maksa. Minuarust on enamus kiired autod ehitatud läbi trial&error meetodi ning tänu sellelel TEGELIK (töötunnid + jupid + peresuhted jne) masina hind ulmeline. Me pole lihtsalt harjunud oma ajale hinda määrama ning ei kipu seda kuluna arvestama.

Täpselt nii see ongi, sellel põhjusel ma ei hakanudki enda S2'e ehitama RS2 tehnika peale, sest selle peale oleks kulunud oluliselt rohkem raha, aega ja närve. Lisaks on tegelikult sellised ümberehitused seadusesilmis keelatud - seda pisiasja võiks ju tegelikult stock klassi puhul arvesse võtta.

Ega raha ju puu otsas ei kasva, oleks väga kitsarinnaline eeldada, et kõik autohuvilised on elukutselt mehaanikud. Kes läheb peale tööd garaa˛i mootorit ehitama, et enda teadmisi selles vallas arendada, kes läheb kooli, et enda teadmisi täiendada mõnel muul erialal. Mulle meeldib ka tegelikult auto kallal nokitseda, aga suuremad ümberehitused nõuavad paratamatult spetsiaaltööriistu ja tehnikat, mis tihtipeale on üsna kallid.

Kui A klass on mõeldud autohuvilisele kes saaks otse tänavalt tulla võidu sõitma siis mina keelaks küll igasugu stangede eemaldamised ja teiste auto juppid eemaldamised. Üsna naljakas oli neid A klassi skeletone vaadata stardis, stock autoga on neid väga keeruline seostada. Tänaval ju sellise autoga ei sõida.

Klasside moodustamisel peaks vastama küsimusele, kas soov on näha võistlemas ainult mehaanikuid kes on võimalikult väheste vahenditega enda autod kiiresti sõitma saanud, või lubame need inimesed ka sõitma kes nende mehaanikute palga kinni maksavad.

Minu teada on tõeliselt kiired autod enamuses lastud ehitada spetsialistidel, väljaarvatud töökodade demoautod.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.10 08:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Eero
Ega raha ju puu otsas ei kasva, oleks väga kitsarinnaline eeldada, et kõik autohuvilised on elukutselt mehaanikud. Kes läheb peale tööd garaa˛i mootorit ehitama, et enda teadmisi selles vallas arendada, kes läheb kooli, et enda teadmisi täiendada mõnel muul erialal. Mulle meeldib ka tegelikult auto kallal nokitseda, aga suuremad ümberehitused nõuavad paratamatult spetsiaaltööriistu ja tehnikat, mis tihtipeale on üsna kallid.
Ja ja, olen seda juttu ennegi kuulnud.:) Ma ei ütle, et 100% juhtudest ühesugused on aga eks neid näiteid tean mitmeid, kus küsimus ei ole mitte milleski muus, kui laiskuses. Alati ei pea ise polti keerama. On inimesi, kes teeb seda sinust oluliselt paremini ja nii, et sina saad samal ajal oma tööd teha. Ja nüüd tulla mulle rääkima, et lasta ehitada on ju pmst sama kallis nagu valmis auto osta, siis "save it for someone who doesnt understand this sh1t".

ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.10 08:13 Tsiteeri

Tsitaat:

Kui A klass on mõeldud autohuvilisele kes saaks otse tänavalt tulla võidu sõitma siis mina keelaks küll igasugu stangede eemaldamised ja teiste auto juppid eemaldamised. Üsna naljakas oli neid A klassi skeletone vaadata stardis, stock autoga on neid väga keeruline seostada. Tänaval ju sellise autoga ei sõida.

See on väga õige märkus, mina olen nõus sellega 100%. Kui tehase klass siis olgu igast aspektist selline.

Mulle tundus, et klasside kategooriad töötasid seekord küll hästi. Igatepidi põnev oli nii A kui B. Ja nagu oli näha, siis näiteks B-klassis 11,5 ei tähenda tegelikult veel seda, et 4 parema hulgas oled. Seda lihtsal põhjusel, et need kiired 11seki masinad peavad KESTMA ka rohkem kui 2-3 sõitu :) Peale ellika esimest ringi oli mälu järgi 3 sellist kiiret audit mängust väljas ning aeglasemad edasi.

Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.10 08:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
See on väga õige märkus, mina olen nõus sellega 100%. Kui tehase klass siis olgu igast aspektist selline.

Mulle tundus, et klasside kategooriad töötasid seekord küll hästi.
Müstika! B5 S4-ad ei sõitnud kaugeltki B-klassi aegasid, kuid kõik on õige.

Teine asi see stangede jura A-klassis? Et see pole ikka enam stock klass? Mis krdi vahet sel on, kas stangedega või ilma? Sisuliselt, ET-liselt, mis vahe seal siis päeva peale oli? Bl22d, mul on sellest bürokraatiast siiber. Inimesed lihtsalt ei taha mõelda sisuliselt!

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 06.09.10 08:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Inimesed lihtsalt ei taha mõelda sisuliselt!
Ma ei tea mida meeskond otsustab järgmiseks hooajaks.
Aga minu pakutud klasside jaotus (mõeldud sisuliselt kõigile).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 06.09.10 08:42 Tsiteeri

Tsitaat:

Inimesed lihtsalt ei taha mõelda sisuliselt!

Maku see pole küll sinu ega kellegi teise otsustada, kuidas keegi mõtleb. Niipalju kui on inimesi, on ka erinevaid arusaamu. Ja see, et see sinu omaga ei ühti, ei õigusta hetkel kohe mitte suhtumist stiilis "my way or the highway"

Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  11
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 36.9% - SQL: 63.1%]