Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  44
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2009 / 2010 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 1089 | Vaatamisi: 146166)
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 06.11.09 20:24 Tsiteeri

Quattro on lahe, aga suvekummiga on äärmiselt libe ikkagist. Talvekad olemas, aga see lumi sulab ju homme juba ära :(

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 06.11.09 20:30 Tsiteeri

Ma olengi praegu suure dilemma ees, kas minna veel õue tiirutama või lugeda päev õhtule. Lootsi platsil sai mõned tiirud tehtud (ning üks b3q koos mõndade klubilistega olid seal), kuid mida kell edasi, seda rohkem pooliku veo ja olematu pidamisega autosid sinna kohale laekus. Lõpuks ei tahtnud juba sellepärast sõita, et liiklus läks liiga ennustamatuks ja ebamääraseks.

Kui keegi mõnes rahulikumas kohas tiirutab, siis võiks mulle märku anda, liiguks veel välja.(tühi lootus, sest enamus niikuinii sõidavad, mitte ei loe foorumit :) )

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.09 20:34 Tsiteeri

Mine aga välja Zoig. Üleskutse

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.09 20:36 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
Mine aga välja Zoig. Üleskutse
Needsamad poolevedulised sina Lõõtsa platsile ennem kounemist valgusidki, ei tunne end veel suuremas karjas sõitmisel mugavalt.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 06.11.09 20:45 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Ma olengi praegu suure dilemma ees, kas minna veel õue tiirutama või lugeda päev õhtule. Lootsi platsil sai mõned tiirud tehtud (ning üks b3q koos mõndade klubilistega olid seal), kuid mida kell edasi, seda rohkem pooliku veo ja olematu pidamisega autosid sinna kohale laekus. Lõpuks ei tahtnud juba sellepärast sõita, et liiklus läks liiga ennustamatuks ja ebamääraseks.

Kui keegi mõnes rahulikumas kohas tiirutab, siis võiks mulle märku anda, liiguks veel välja.(tühi lootus, sest enamus niikuinii sõidavad, mitte ei loe foorumit :) )

Kohati konarlik tundus see plats seal :(

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.09 20:51 Tsiteeri

Kas sina olidki koos selle seltskonnaga seal, enda coupe parka äärde peidetud? Sai küll audiclubi teemadel räägitud, aga kasutajanimi läks kuidagi minust mööda...

Et oleks raskem!
Memphisc
huviline

Registreerunud 21.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 06.11.09 21:07 Tsiteeri

Minu sidur leidis oma viimase koha.Üks rehv ka.

http://images.orkut.com/orkut/photos/OgAAABG7pr1NbNf5yDNPfesGreebmveF8ct_3x2hl6UK8BFwbi8FRpmT81X7nxfotr1Lh4gmWHRNX_2v8bIzDPTVC8AAm1T1UEfZ4aiIDe8
p6cB5AZcaQ-diwMiz.jpg

We're drifting slow through the snow on 5th Avenue..
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
sven66
huviline

Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr

postitati 06.11.09 21:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: KeveN
http://www.youtube.com/watch?v=1AnsEAD3BiM&feature=related

Oma küla "mees". Kui täis slickid all ja mätta peale aetud siis peabki nii kohapeal olema....
PS! Poiss on täis bmw fänn ja Audist eriti hästi ei arva:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
KeveN
huviline

Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2

postitati 06.11.09 21:23 Tsiteeri

OttOlesk, ära nii kokkuhoidlik ka pole. Kui ei raatsi hetkel õigeid rehve alla panna, siis usu mind autot remontida odavam pole. See et lumi ära sulab ei tähenda et libe poleks, ja kunagi ei tea ette, mis ilm meid järgmine päev oodata võib!

Polyurea ülitugevad pinnakatted sõidukitele- https://polyterm.ee/
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 06.11.09 21:33 Tsiteeri

Üsna masendav oli täna suverehvidega, korraks julgeb päästa aga mitte pikalt, sest pidama on ka vaja enne tahkeid või koperdavaid pehmeid objekte saada. Ja nagu kombeks, siis peale homset rehvivahetust ootan talve kuu või paar:cool:

Memphis - tubli tüdruk:D:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
m0cc
huviline

Registreerunud 27.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: W213, 5008

postitati 06.11.09 23:43 Tsiteeri

Sai täna natuke Q sõite vaatamas käidud. Nii mõnigi klubilane käis läbi. Olime siis Ülemiste City parklas. S4/6 c4 omaniku nimi jäigi mõistatuseks. Kõige huvitavam oli vaadata ühte arvatavasti slikk suvekatega bmw z4. Rainer ja R2pikiisu oskavad ka kaasa irvitada sellel teema.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audicompetition
huviline

Registreerunud 21.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Competition

postitati 07.11.09 00:49 Tsiteeri

Ma olen juba paar päeva libedas pärnus hullanud oma quattroga ja peaks mainima, et küllaltki lõbus on olnud eriti teeb tuju rõõmsaks see kui ma foori taga rohelist tuld ootasin ja kui see lõpuks ka saabus siis erinevalt pooleveolistest sain ma kohalt minema ja päris nobedalt :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 07.11.09 07:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: audicompetition
...eriti teeb tuju rõõmsaks see kui ma foori taga rohelist tuld ootasin ja kui see lõpuks ka saabus siis erinevalt pooleveolistest sain ma kohalt minema ja päris nobedalt :D

Täielik müstika, eksole. :o:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
arsi
huviline

Registreerunud 09.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi v8 3,6 aut.91, Audi V8 3,6 aut 89, Opel vectra B 1,8 Kia ceed gt line 2016. Subaru legacy

postitati 07.11.09 10:48 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Quattro on lahe, aga suvekummiga on äärmiselt libe ikkagist. Talvekad olemas, aga see lumi sulab ju homme juba ära :(

Eks sinu talverehvist 2-3 väljalennanud naela ja kulunud mm maksab rohkem kui mõne teise vastutustndlikuma autojuhi auto .
Ma ei saa kuidagi aru, mille pealt te üritate säästa ? Turvalisus ( enda ja teiste ) ei ole kindlasti see koht !!!!!:mad:

;)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kaharm
huviline

Registreerunud 11.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: S2 3B & S2 ABH & Coupe V6 & 1x V8 PT & 1x V8 ABH & S4 AAN & 90Q & Roheline NIVA 1.7 & Punane..

postitati 07.11.09 10:49 Tsiteeri

Mul soovitasid eile seadusesilmad ülemiste parklast lahkuda, probleemide vältimiseks.

K Kogu autopark müügis! http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=130974&page=1&highlight=%26%2365533%3B#pid673043
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 07.11.09 11:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arsi
Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk

Eks sinu talverehvist 2-3 väljalennanud naela ja kulunud mm maksab rohkem kui mõne teise vastutustndlikuma autojuhi auto .
Ma ei saa kuidagi aru, mille pealt te üritate säästa ? Turvalisus ( enda ja teiste ) ei ole kindlasti see koht !!!!!:mad:

Lamellid muideks ja turvalisuse koha pealt olen ma väga ettevaatlik ja talvekad panen alla kohe kui sillastendis käidud saan :)

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
MatuAudi
huviline

Registreerunud 07.08.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Cabrio, A4 B8 S-line

postitati 07.11.09 13:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Kas sina olidki koos selle seltskonnaga seal, enda coupe parka äärde peidetud? Sai küll audiclubi teemadel räägitud, aga kasutajanimi läks kuidagi minust mööda...

Eiei ma polnud üldse coupe'ga eile, kuna mul suvekad all, seega ei hakkand riskima. Teemast kõrvale kaldudes oli selle universaal e46'ga, millel ka lamelliga kohati raskus oli ära saada kohalt. Silmasin küll neid audisi. Audide juures olev seltskond hakkas nagu appi tõttama, aga sain juba liikuma :D

Defu - Matu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
erki.t
huviline

Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: Got burger? (Jeep)

postitati 08.11.09 08:55 Tsiteeri

Lähen keeran täna talverattad alla, maal. Saab natuke ka kontrollitult liugu lasta enne järgmise nädala suurt sula.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Birdman
huviline

Registreerunud 02.09.09
Kasutaja on eemal

postitati 08.11.09 20:48 Tsiteeri

Selleks korraks on küll vist kõik:(

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 09.11.09 19:26 Tsiteeri

Ilmajaab lubab homseks tormi , eks seda siis homme näha ole mis tulema hakkab või ei hakka

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Big
huviline

Registreerunud 26.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: Audi, Ford, Vaz

postitati 10.11.09 08:36 Tsiteeri

Me* siin Harjumaal jääme varsti lumevangi, üli paksu lund tuleb alla (* - pooleveolised).

http://img35.imageshack.us/img35/516/pilt0095.jpg
http://img52.imageshack.us/img52/4342/pilt0103.jpg
http://img38.imageshack.us/img38/2668/pilt0102.jpg

Audi 100 c3 2.2 } Audi 100Q c3 2.1T } Audi 100 c4 2.8 aut. } Audi 80 b4 1.9TD } Audi 100 c4 2.8Q } Audi 100 c3 2.3 } Audi A4 b5 1.8 } Audi 100 c3 2.0 aut. } Audi A6 C5 1.8T aut. } Audi 100 c3 Avant 2.1 } typ81 Q } Audi 80 b2 TD } Audi 80 Competition Q } Audi 80 typ85 Coupe } Audi 90 typ85 2.0r5 } Audi Coupe b4 } Audi 90 quattro } Audi V8 } Audi A4 b6 1.9TDI } Audi 80 b3 2.0r4 101kw } Audi 100 C4 2.5tdi ...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
cilaper
huviline

Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5q

postitati 10.11.09 08:51 Tsiteeri

Meil siin sajab õrnalt vihma vaid :(.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 10.11.09 09:03 Tsiteeri

Lund on nii et naerma ajab:Dkohe õue möllama:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
real1
huviline

Registreerunud 09.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: B3, B4, B5; B7, C4, C6

postitati 10.11.09 10:54 Tsiteeri

See pole aus! Lapsega ei saanud hommikul kelguga lasteaedagi minna, pool teed pidi süles tassima.

lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 10.11.09 11:00 Tsiteeri

Väljas käidud:P
video1
video2
video3 koos teise quattroga

Lehekülgi:  1  ..  5  6  7  8  9  ..  44
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.0% - SQL: 81.0%]