Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 .. 23 |
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 10.03.10 11:19
|
|
|
Mõtlesin ise ka korraks seda sama, et mujale see ei saaks käia, et see oleks ainus variant.
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q
|
postitati 10.03.10 14:02
|
|
|
Mu mälu järgi on välistemp näidikul 5 juhet ning pistik kollane. Iseenesest kujult samasugune näeb välja küll.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.10 15:21
|
|
|
Nii, mõtlesin täna siis asjad veelkord peas läbi. Küttekulu juhe nagu kuskilt lugesin, on olemas Audi 90 2.3 armatuuri all (ei tea kas kõigil). Kui
mul seda isegi pole, saab selle ECU-st vastava pinni alt vedada. Siis hakkasin mõtlema, kuna mul minicheck, siis pole rohkem pistikuid mul olemas kui
sinine, kollane ja must(mis ilmselt automaat käigukasti käikude kuvamiseks). Ühesõnaga puudub mul pistik, mis on olemas minicheck ja kompuutri
moodulil (tundub olevat 15 pin). NB! Mitte valge pistik(Autochecki oma) ega ka mitte kollane( Toide ja tahhomeeter). Siit aga tekkis mul küsimus,
kompuuter vajab vaid signaali ajust, et ta hakkaks kuvama kütusekulu ja toite saab ta plaadilt. Siit aga mõtlesin, kas moodul istub plaadilt plaadile,
et kompuuter saaks oma toite. Kui see on nii, et istub, siis polegi muud kui 1:1 ringi tõsta ning ajust ainult juhtmed vastava pinni alla
vedada(moodulisse) ja natuke veel seadistada, et kütusekulu õieti ekraanil näitaks. Nii olen ma nüüd aru saanud. Sõbra 200 ei läinud ka kompuutrisse
muud, kui 1 juhe(kütusekulu) ja teine juhe oli turborõhk, mis mul hetkel puudub.
Siis jääb veel vahetada kang, vedada juhtmed plokist kangini ja teoreetiliselt peaks asi siis töötama (ehk).
B4 moodul minicheckiga, ilma kompuutrita küll, kuid kompuutriga peaks olema sama pistik. Niisiis, kuna minicheck/kompuuter moodulil pole autocheckiga
pistmist, on kangide pistik mooduli sees, kust jooksevad juhtmed kangi ning sinna samasse pistikusse jookseb ka kütusekulu signaali juhe. Autocheckiga
variandil on valge pistik ning must pistik eraldi all nurgas.
Lisaks sellele sai loetud välismaa foorumis ning seal oli räägitud kompuutri paigaldusest. Siin pildil on siis näidatud kollane juhe, mõtlesin, kas
see võib seotud olla samuti küttekulu juhtmega?
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.10 19:27
|
|
|
Ma ei tea, kas ma su eelnevast jutust väga õigesti aru saan, kuid igaksjuhuks selgitan seda pistikute teemat nii nagu ma sellest aru olen saanud. Ehk
tuleb kasuks.
Minu pildil on noolega 3 täistatud mincheki pistik, ning nooglega 4 kompuutri pistik. Kompuutri pistikusse jooksevad ainult kompuutrile spetsiifilised
juhtmed(5tk): küttekulu ja kangi omad. Minicheki ega kompuutri pistiku puhul ei tohiks olla vahet kas on tegu minichekiga, minichek/kompuutriga,
Autocheki või autochek/kompuutriga lahedusega. Mida ma mõtlen on see, et kompuutri pistik on sama olenemata sellest kas tegu on minicheki või
autochekiga, ning samuti on autocheki/minicheki pistik sama olenemata sellest kas kompuuter on olemas või mitte.
Kogu muu eluks vajaliku info ja toite saab kompuuter läbi kelladeploki. B4 peal oskas kompuuter mulle näidata mitu L kütust on veel paagis, ning
hakkas hädaldama kui see otsakorral oli. Samamoodi hakkas auto iga 2h tagant hädaldama, kui ma polnud vähemalt 10 minutiks süüdet välja lülitanud.
Samuti keskmise kiiruse arvutamiseks on vast vaja ka rohkem, kui lihtsalt küttekulu juhe, mis ajust vedada tuleb.
Kompuutri toimimiseks pole tegelikult vaja rohkem vaeva näha, kui küttekulu juhtme leidmine, sest sellest peaks piisama et kompuuter täies ulatuses
tööle hakkaks. Kui küttekulu juhe vedamata jätta, siis kindlasti hakkab tööle kompuutri kella funktsioon, mis sind iga 2h tagant puhkama ärgitab.
Kellaploki trükiplaadilt tulevad pikad kontaktid taha välja mis on mõeldud kompuutri ja check süsteemi jaoks. Ma eeldan, et nii minicheki kui
autochekiga varustatud kelladel on trükiplaat ning selle kontaktid identsed, lihtsalt kontakte mida miski variant ei kasuta, pole check/kompuutri
moodulis sees kuhugile ühendatud.
Kas teen mõne pildi enda tagavara kelladeplokist, kus on näha vajalikud ühendused kompuutri ja autocheki jaoks, seda just seestpoolt. Saad ehk vähe
targemaks sisemiste ühenduste erinevuses nende vahel.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.10 20:50
|
|
|
Tsitaat: |
Mida ma mõtlen on see, et kompuutri pistik on sama olenemata sellest kas tegu on minicheki või autochekiga, ning samuti on autocheki/minicheki pistik
sama olenemata sellest kas kompuuter on olemas või mitte.
|
Kompuutri pistik on küll sama(minicheckil ja autocheckil), kuid autochecki ja minichecki pistikud on erinevad. Autocheckil on pin 26 pistik,
minicheckil on pin 14. Number 4 pole mul praktiliselt midagi peale hakata siis, kuna kollane pistik (pin 26) annab toite plokile ja ka
hoiatuslampidele.
Ehk minichecki pistikuga ei tee midagi (antud moodulit vaadates), ainult kompuutri omaga. Küttekulu signaal ja ühendus kangiga veel ja peaks toimima.
|
|
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.03.10 21:22
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: simoQ
Kompuutri pistik on küll sama(minicheckil ja autocheckil), kuid autochecki ja minichecki pistikud on erinevad. Autocheckil on pin 26 pistik,
minicheckil on pin 14. Number 4 pole mul praktiliselt midagi peale hakata siis, kuna kollane pistik (pin 26) annab toite plokile ja ka
hoiatuslampidele.
Ehk minichecki pistikuga ei tee midagi (antud moodulit vaadates), ainult kompuutri omaga. Küttekulu signaal ja ühendus kangiga veel ja peaks toimima.
| Kollane pistik on kellade trükiplaadil, ning see ei mängi kompuutri paigaldamisel minuteada mingit rolli, sest see on niikuinii
olemas.
Kompuutri pistiku(10 pin, minu pildil nr4) saad sa alles kompuutriga kaasa. Enda masinal talitasin näiteks nii, et võtsin autocheki/kompuutri mootori
kaheks ja lisasin enda autocheki tagumisele poolele kompuutri esimese poole(kui näidikute poolt vaadata).
Kas sul enda auto kelladest tagantpoolt paremat pilti pole?
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/263/451/06597567356a0d.jpg Selle pildi järgi paistab su minicheki moodul õige pisike, ning
minicheki pistik ei paista ka samas kohas olevat kui minu pildil pistik nr3. B3 minichek on 2 lambiga, ning B4 oma 4ga, kuid kas siis seisneb nende
erinevus ka selles, et sul on see 14pin pistik kuskil muus kohas või puudub üldse?
Et oleks raskem!
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.03.10 05:13
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
hoiatuslampidele.
| Kollane pistik on kellade trükiplaadil, ning see ei mängi kompuutri paigaldamisel minuteada mingit rolli, sest see on niikuinii
olemas.
Kompuutri pistiku(10 pin, minu pildil nr4) saad sa alles kompuutriga kaasa. Enda masinal talitasin näiteks nii, et võtsin autocheki/kompuutri mootori
kaheks ja lisasin enda autocheki tagumisele poolele kompuutri esimese poole(kui näidikute poolt vaadata).
Kas sul enda auto kelladest tagantpoolt paremat pilti pole?
http://static1.fotoalbum.ee/fotoalbum/263/451/06597567356a0d.jpg Selle pildi järgi paistab su minicheki moodul õige pisike, ning
minicheki pistik ei paista ka samas kohas olevat kui minu pildil pistik nr3. B3 minichek on 2 lambiga, ning B4 oma 4ga, kuid kas siis seisneb nende
erinevus ka selles, et sul on see 14pin pistik kuskil muus kohas või puudub üldse? |
Jah, mul 14 pin pistik puudub ja minicheck siis 2 lambiga. On vaid sinine ja kollane pistik. Sinu pildil pistik 3 puudub. Kuid siiski, see ei tohiks
takistada kompu panemist B4 kompuutri moodul külge 4 lambiga ja vajalikud
juhtmed kompuutrisse ning toite saab ta trükiplaadilt juba. Kui nii võtta, ei tohiks probleeme olla, kuid mine tea. Kompuutri pistik nr 4(pin 10)
selle saan ma jah alles siis, kui on olema smoodul kompuutriga, sinna pistikusse saan vedada signaali juhtme ja ka tööle panna kangi ja muud ei tohiks
see asi vajadagi.
Mul on lisaks kangile vaja hankida ploki ja kangi vaheline juhtmestik, kuna seal on kenasti vajalikud pistikud küljes ja samuti ka kompuutri moodul ja
need ristata S2 kellaplokiga. Oleks saanud juhtmestiku ja mooduli, kui oleks vähe varem avastanud, kuid kahjuks oli juba läinud, kui ma märkasin
foorumis üht B4 osadeks. Hetkel kahjuks paremat pilti pole.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 14.03.10 13:42
|
|
|
Eile õhtul polnud suurt muud midagi teha ning sai jälle auto käsile võetud. Eesmärk oli siis vahetada õli, õlifilter ja õhufilter. Sai siis enne
mootor soojaks aetud, 80 C ja siis garaazi ning punn alt. Õli mis välja tuli, oli üsna must ja eks ta lähebki mustaks. Siis sai keeratud ära
õlifilter. Järgmisena sai siis mindud õhufiltri kallale, kuid kuna 2.3 on see asi suht kitsas kohas ja et filtrit kätte saada, peab lahti võtma
sisselaske kollektori ja õhulugeja vahelise lõdviku, lisasks sellele veel lõdviku küljest klapp ja mõned voolikud. Samuti tuli lahti võtta jagaja alt
karteri tuulutuse toru, et lõdvik kätte saada. Kui kõik vajalikud asjad olid lahti keeratud, ain ka lõdviku kätte ja ohoo, seest ikka päris päris
must. Samuti õli õhulugeja nagu pigiga koos. Sai tasakesi see kaltsuga ära puhastatud, ettevaatlikult, et saast kuskile vahele ei läheks. Järgmisena
sai ette võetud lõdviku pesu, sai taga ikka möllatud omajagu ning tulemuseks oli puhas lõdvik. Lisaks avastasin, et lõdvik parguline, seega tüüpiline
nede puhul. Lõdvikul oli ka vahel mingisugune sõel, mis minuarust on õhutakistus. Proovisin läbi puhuda, no ikka väga vähe tuli õhku läbi, võrreldes
niisama puhudes. Seega ei hakanud tagasi panema, kuna polnud seda sõela kuubikul ega ka sõbra 200-l. Edasi sain filtri vahetatud, polnudki suurt must
aga sai korraga ikka uus pandud ja ka kast puhtaks tehtud. Edasi sai siis hakatud tasapisi kokku panema, lõpuks kui krempel koos, sai alla pandud
õlifilter ning kallatud sisse siis uus õli. ( Mobil Super 2000 X1 10W-40.) Sai tase jonksu aetud ning korra käima pandud. Lasin minuti käia ja siis
jätsin seisma, kontrollisin 15 min pärast uuesti taset. Mootor käis ikka pisut vaiksemalt ning õlirõhk oli ka pisut kõrgem. Sai siis korra sõitma
mindud, kui asjad jonksus, kuna sõel sai vahelt võetud ning uus õhufilter. Natuke nagu on vahet tunda, kuna nüüd peaks saama pisut rohkem õhku ja see
sõel oli ka üsna must, niiet sealt andis mootoril päris õhku imeda. Hommikul sai siis üle vaadatud veel õlitase, see oli jonksus ja ilus läbipaistev
õli on nüüd sees. Tühikäigul ainult jätab miskipärast vahele või mürtsub, kuid peab üle vaatama vb küünlad.
Lisaks sellele sai siis ka salong kokku pandud, lülitid külge ja plastikud tagasi. Kokku sai masina kallal oldud siis 6 tundi. Varaõhtust hilisõhtuni
välja
Uued asjad:
Eelmine õlivahetus ja õli:
Sõel, mis asetses lõdvikus:
Pesu:
Õhulugeja siis lahtivõetuna:
Gaasi siibristik, mis sai ka puhtaks tõmmatud:
Vana filter:
Puhas lõdvik:
Puhas õhulugeja ja segusiiber:
Kompuutri kang siis nüüdsest ka külge installitud:
|
|
|
|
Renzo
huviline
Registreerunud 26.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5
|
postitati 15.03.10 16:57
|
|
|
sul on praegu madaldus all või orig. vedrud ?
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.10 17:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Renzo
sul on praegu madaldus all või orig. vedrud ? |
Mul orig. vedrud Kuid olen kuulnud jutte, et ühel oli olnud sama, oli
pannud madaldusega ja orog. vedrudega masinad kõrvuti ja oli sama kõrgus. Ilmselt tehase poolt päris tavalised vedrud pole, kuna tundub pisut jäigem
ka.
|
|
|
|
Renzo
huviline
Registreerunud 26.10.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5
|
postitati 15.03.10 18:28
|
|
|
Huvitav
aga on plaanis panna ?
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
Zoig
klubiliige
Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.10 18:57
|
|
|
pannud madaldusega ja orog. vedrudega masinad kõrvuti ja oli sama kõrgus. | Ma panin enda vana esivedulise B4 V6 millel oli tehase
sportvedru kõrvuti B4 1.9TDi-ga, ning minu masin oli 10mm madalam. Samuti käitumiselt oli V6 mõnusalt jäigem kui TDI.
Et oleks raskem!
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.10 19:11
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
pannud madaldusega ja orog. vedrudega masinad kõrvuti ja oli sama kõrgus. | Ma panin enda vana esivedulise B4 V6 millel oli tehase
sportvedru kõrvuti B4 1.9TDi-ga, ning minu masin oli 10mm madalam. Samuti käitumiselt oli V6 mõnusalt jäigem kui TDI. |
Siit võib järeldada, et nii mõnelgi isendil on vedrud erinevad, kuid kered samad.
|
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 16.03.10 08:03
|
|
|
Siit võib järeldada, et nii mõnelgi isendil on vedrud erinevad, kuid kered samad. |
Ja nii mõnegi autoga ei saa enam maale vanaema juurde sõita
Kui autot just ainult linna või näituse autoks ei ehitata, ei ole IMHO madaldus Eesti teedel kuidagi põhjendatud.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
jk.
|
|
lauri55
huviline
Registreerunud 21.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90 2.3 98kw; 80 B2 1980
|
postitati 16.03.10 12:23
|
|
|
Kas selle nn. sõela eemaldamine kuidagi halvasti millelegi ei mõju? Ei taha väga uskuda, et see sinna põhjuseta pandud oli.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.10 12:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: lauri55
Kas selle nn. sõela eemaldamine kuidagi halvasti millelegi ei mõju? Ei taha väga uskuda, et see sinna põhjuseta pandud oli. |
Aga kuidas saab ta halvasti mõjuda. Võta tee proovi, puhu sõelast läbi ja pane peopesa ette, sealt ei tule midagi läbi, kuid puhu niisama peopessa,
vahe on suur. Seega mootor saab paremini õhku ja originaalis võtab ta tule tagant ka, kus auk on väga minimaalne, mille kaudu ta imeb. Ma arvan küll,
et see annab pisut juurde, mitte ei tee asja kehvemaks. Orginaalis on see kõigil audidel, millel pritse peal, ka kunagi ema 80 oli. See sai
eemaldatud. Lisaks sellele nagu mu piltidelt näha õhulugejat, oli õhulugeja päris must ning samuti õli sõel must ning augud umbes. Ma ei tea kuidas
see mootor sealt küll õhku imes. Mina seda igatahes tagasi ei pannud ja sellest ei saa ka midagi halba juhtuda. See sõel on pigem siiski õhuvoolu
takistaja. Õhufilter on all, mis püüab kinni tolmu, kärbsed ja muud elukad, niiet see sõel seal ei püüa ka miskit suurt.
Seda sõela polnud ka mu endisel kuubikul, millel oli KV mootor peal, sai samamoodi lõdvik pestud ja filter vahetatud. Seda sõela pole ka sõbra 200
10VT küljes, ometi pritsesüsteem nagu KV-l. Ja sai uuritud ka ETKA-st, seal polnud samuti antud, et sõel peaks vahele käima. Eks see ole kaksipidine
arvamus, kes kuidas kuid ma pooldan hetkel seda varianti
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 19.03.10 21:36
|
|
|
Sai täna sõidetud taas ning uue õliga on ikka asi hoopis teine. Mootor vaiksem, usun et ka kütusekulus olen pisut võitu saanud. Eks lähitulevikus saab
näha, mis tegelik kulu on. Hetkel olen tulemusega rahul, tasus end ära. Samuti on ikka minek natuke parem, kuna sõela ei ole ja n-ö mootor hingab
vabamalt. Eks tuleb veel mõndade tuulutus- ja vaakumvoolikute kallal töötada, eelkõige karteri tuulutus, kuna nende seintele koguneb ajapikku iga
korralik kiht mustust ja kui asjad on seestpoolt puhtad ja neid läbib puhas ettenähtud õli, siis teoreetiliselt peaks ka asjad paremini töötama.
|
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
|
Tegelane5
huviline
Registreerunud 26.09.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.03.10 10:59
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black Rabbit
Siit võib järeldada, et nii mõnelgi isendil on vedrud erinevad, kuid kered samad. |
Kui autot just ainult linna või näituse autoks ei ehitata, ei ole IMHO madaldus Eesti teedel kuidagi põhjendatud. |
Kusjuures ei ole asi nii hull, enda esiveolisele sai mingi sportlikum vedrustus pandud. Kruusal ei ole erilist vahet, nagu on isegi parem (vist ei anna niipalju õõtsuma?), treppis teed on kurjast nii Männikul kui
maal Igatahes enamjaolt asfaldil liikudes on b3l gaasamort + sportvedru
parem kui õliamort+originaalvedru IMHO. Muidugi rehv peab olema normaalkõrgusega.
|
|
|
Black Rabbit
huviline
Registreerunud 12.08.04
Kasutaja on eemal
Auto: Forester XT
|
postitati 24.03.10 10:51
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tegelane5
Tsitaat: | Algselt postitas: Black Rabbit
Kui autot just ainult linna või näituse autoks ei ehitata, ei ole IMHO madaldus Eesti teedel kuidagi põhjendatud. |
Kusjuures ei ole asi nii hull, enda esiveolisele sai mingi sportlikum vedrustus pandud. Kruusal ei ole erilist vahet, nagu on isegi parem (vist ei anna niipalju õõtsuma?), treppis teed on kurjast nii Männikul kui
maal Igatahes enamjaolt asfaldil liikudes on b3l gaasamort + sportvedru
parem kui õliamort+originaalvedru IMHO. Muidugi rehv peab olema normaalkõrgusega. |
No eks madalam vedrustus teeb, muidu suhteliselt kõrgel istuva Audi, ilusamaks ja eks sellega saab ka meie auklikel linnateedel hakkama, aga mugav ei
ole see kindlasti. Minul jäi rööbasse sõidetud teedel kliirensist selgelt puudu, löökaugud olid ebameeldivalt teravad, lumi külmus koopa ja rehvi
vahele kergemini kinni jne. Seetõttu saigi C4-l vedrustus suhteliselt kõrge originaali vastu vahetatud. Alla läksid ka uued KYBI gaasamordid, mis juba
poole aasta möödudes otsa andsid (Sachs pidas ilusti 2 aastat). Kokkuvõttes muutus auto uute gaasikatega jäigemaks veidi konkreetsemaks kuid samas
saavutasin kõrgemate vedrude näol autole uuesti hea läbivuse nii rööbastes kui ka mereäärsetel metsateedel. Tagant järgi mõeldes oleksin ma pidanud
ilmselt õliamordid ostma, sest need oleks diiselmootori iseloomuga paremini kokku läinud.
Kui ma üritaksin autost teha võimalikult hea juhitavusega masinat mille peamine eesmärk oleks hea teelpüsivus ja kiired ringiajad, siis tuleks minna
teist teed, aga see ei ole teema.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 28.03.10 15:11
|
|
|
Mis siis vahepeal toimunud. Kuna kevad on kätte jõudnud nii välja vaadates kui ka ametlikult, olgugi et lumi veel päris sulanud pole, otsustasin need
kitsad plekkveljed alt ära võtta ning asendada augud suve velgedega. Peale vahetust silm ikka puhkas ja kuna seda külma ja jääd siin enam karta pole,
siis pole nendega sõitmine enam eluohtlik. Lisaks sellele sai loetud foorumis teemasid, salongi pesust. Ajas endalgi käed sügelema ja nii ma siis õue
läksin ning tagumised istmed maha kookisin. Ülla ülla, istme äär kergelt hallitas, st kerge niiskus pidi seal olema. Viisin nad tuppa sooja ning
tõmbasin tolmuimejaga üle. Edasi vaatasin, et riide mahavõtmine oleks kõige etem ning panna ta pea ees pesumasinasse, kuid neid klambreid sealt lahti
võtta pole nii lihtne. Ilmselt pean natuke ootama, kui ilmad soojemad. Tuleb osta pesuvahendit ning istmetesse hõõruma ja kas siis survepesuriga selle
mustuse seest välja pesema või tuleb laenata selleks otstarbeks mõeldud masinat. Variante on mitmeid, kuidas neid puhtaks teha, kuid selge on see, et
aega tuleb varuda ja autos neid niisama puhtaks ei saa. Lisaks sellele peaks üle käima põhjamati ning uksepolstrid. Vaatsin, et ka kapoti alune
müramatt on kergesti eemaldatav, niiet sellega ei ole ka probleemi. Ainult vaja aega ning sooja ilma selle asja täide viimiseks.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 .. 23 |
|