Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 |
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 3.0 TDI S-line
|
postitati 07.01.13 17:50
|
|
|
Otsin siin aga ei leia selle sisselaske kolle kohta pilte/videosi demontaazi kohta, mis klapid ja kus seal asuvad...
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.13 18:42
|
|
|
Hakkab looma
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.13 20:05
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Tsitaat: | Algselt postitas: Ahti
Hakkab looma |
teine teema ka 3.0 TDI sisselaske puhastamine, seal pildi materjal ja õpetus
JANN: Suured tänud, kõrvetasin ka veits tikuga ja nüüd hoiab kinni küll. Mitte küll kõige paremini aga hoiab ja sõidurõõm kohe tagasi |
Neid hoobasid saab ka eraldi ja on meil laos olemas, hinda peast ei mäleta aga kui rahval huvi siis võin homme postitada hinna.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 07.01.13 20:10
|
|
|
Uuest hoovast pole palju kasu kuna kinnitusmunakas on ka ju kulunud. Kinni jääb kuid ta jääb sinna loksuma. Se selline ajutine lahendus. Mis hinnaga
need muidu liiguvad. Mingi aeg tagasi originaali igatahaes ei saanud nüüd ei tea. Paljudel on klapivõll ise ka kulunud ja loksub. Õige on ikka terve
asi uus panna ja rahus sõita. Sellest puhsatamiset ei saa ma ültse aru? Mida sel puhastada on? Kulunud kollektor hakkab ainult hullemini loksuma peale
puhastamist.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 07.01.13 20:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
Uuest hoovast pole palju kasu kuna kinnitusmunakas on ka ju kulunud. Kinni jääb kuid ta jääb sinna loksuma. Se selline ajutine lahendus. Mis hinnaga
need muidu liiguvad. Mingi aeg tagasi originaali igatahaes ei saanud nüüd ei tea. Paljudel on klapivõll ise ka kulunud ja loksub. Õige on ikka terve
asi uus panna ja rahus sõita. Sellest puhsatamiset ei saa ma ültse aru? Mida sel puhastada on? Kulunud kollektor hakkab ainult hullemini loksuma peale
puhastamist. |
Kõigil siis kollektorid kulunud? Kui arvestada, et paljud sõidavad ainult linnas ja rahulikult, siis neil seal ikka korralikult jama... Mul päris mitu
tuttavat, kes puhastanud ja pole veel kuulnud, et kellegil mingi hull loks seal oleks. Kui on suur loks siis loomulikult uus panna. Kuigi on olemas ka
remondi komplekte...
Life is tough.
It`s tougher if you`re stupid.
|
|
|
|
juks11
huviline
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 08.01.13 08:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: automees6
puhastamist. |
Loomulikult on kõige õigem uus asi panna, mida olen ka siiani teinud aga kuna rahvas/kliendid nõuavad siis tuleb ka hoobasid vahetada.
Hoova letihind on 13,67.-
Onlinest saab soodsamalt http://www.autohooldus.ee/online/search.html?query=059198212+
Hetkel otsas aga täna peaks uusi saabuma.
|
|
|
|
tobler1
huviline
Registreerunud 25.09.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 B8
|
postitati 08.01.13 13:56
|
|
|
Võtsin ka lõpuks probleemil sarvist.
Starteri massijuhtme mõlemad otsad sai korralikult puhastatud ja lihvitud, uued mutikad ka peale. Tulemus oli hea, kuid mitte suurepärane. Miniatuurne
variant starteri poomisest on endiselt alles kuid seda nii vähesel määral, et igaüks ei märkaks. Ehk oleks olnud parem variant terve juhe välja
vahetada?
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.01.13 16:08
|
|
|
See link on hea: http://elsaweb.spaghetticoder.org/nav/EN/Audi/ ,
palju asju saab selgemaks, aga olen ma pime vms, ei leia joonist, kus oleks näha kaabli ühendused/asukohad, mida tuleks puhastada korrosioonist, et
mõnel juhul see poomine kaoks. (kuskil kõrvaistuja jalgeall, kuskil rattakoopas). Starteri massi leiaks vast kanali peal ise ka üles. (pidavat hea
juurdepääs olema).
Täna jälle hakkas see jama pihta, sisetunne ütles ka, et see pole selle numbritule bloki viga (nagu Forss väitis). Kui kaabli ühendused ka
kontrollitud/puhastatud ja see jama jätkub siis sõber kutsus Karla autosse, viskan pihustid stendi, sest mõistus on otsas.
PS. Ahjaa esimesel korral soojalt käivitades peale 15 min. seisakut poos kinni, ei läindki käima. Vajutasin STOP nupule, süüde väljas ja proovisin
kohe uuesti...vuristas käima nagu poleks probleemi olndki...appi mul hakkab ikka juhe jummala kokku jooksma juba...
|
|
|
Audi499
huviline
Registreerunud 07.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c7
|
postitati 10.01.13 17:26
|
|
|
Olen ka otsinud erinevatest kohtadest, et leida mingit skeemi kus peal peamised voolu ja massijuhtmed mis üle vadata aga ei ole leidnud. Kui kellegil
ligipääsu sellisele skeemile oleks väga tänulik.
|
|
|
tobler1
huviline
Registreerunud 25.09.12
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S4 B8
|
postitati 10.01.13 18:16
|
|
|
Probleemsed massi ja voolukaabli kinnitused paiknevad mõlemad auto all parema ratta juures kus startergi. Nende puhastamisel sai ~90% paremaks
käivitamise. Üritan ka selle ülejäänud 10% üles leida
|
|
|
mtaudi
huviline
Registreerunud 26.02.07
Kasutaja on eemal
Auto: Golf Variant '17
|
postitati 03.03.13 21:11
|
|
|
Kuid siiski - rääkides sellest soojalt kinni poomisest korraks. Ehk siis käivitamise hetkel nagu tõmbab ringi, korra nagu poob, võtab uuesti tuurid
ülesse ja siis läheb käima.
Kas see ei või olla tingitud sellest "elektroonilisest starterist", ehk see, et starteri ringi käimisel ei hoita mitte võtit käivitamise asendis,
vaid elektroonika teeb seda "sinu eest". Kas ei või olla, et tuleb mingi signaal, mis ütleb, et mootor juba käib ja starter nagu võtab "tuurid
maha" ja siis uue signaali valguses, et siiski ikka veel ei käi, lööb uuesti täis kiirusel starteri käima? Nagu naabrimees rääkis, siis
manuaalkastiga sellist kotermanni ei esine - et nagu Tiptronicule isepärane "viga". Räägime siis Quattro C6-st, 3,0 TDI, 165kW.
|
|
|
|
automees6
huviline
Registreerunud 24.05.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C4 Avant 2,5TDi Quattro, A7 3.0 TDI Biturbo
|
postitati 03.03.13 21:29
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: mtaudi
Kuid siiski - rääkides sellest soojalt kinni poomisest korraks. Ehk siis käivitamise hetkel nagu tõmbab ringi, korra nagu poob, võtab uuesti tuurid
ülesse ja siis läheb käima.
Kas see ei või olla tingitud sellest "elektroonilisest starterist", ehk see, et starteri ringi käimisel ei hoita mitte võtit käivitamise asendis,
vaid elektroonika teeb seda "sinu eest". Kas ei või olla, et tuleb mingi signaal, mis ütleb, et mootor juba käib ja starter nagu võtab "tuurid
maha" ja siis uue signaali valguses, et siiski ikka veel ei käi, lööb uuesti täis kiirusel starteri käima? Nagu naabrimees rääkis, siis
manuaalkastiga sellist kotermanni ei esine - et nagu Tiptronicule isepärane "viga". Räägime siis Quattro C6-st, 3,0 TDI, 165kW.
|
Kindlasti mitte. Starter on ikka tavaline starter ja kiirust regullida ei saa. Kui auto arvab, et juba käib ja starter tagant läheb ja ka auto peaks
välja surema siis uuesti starterit ei käivitata enne kui juht seda teeb.
|
|
|
haak
huviline
Registreerunud 08.02.12
Kasutaja on eemal
Auto: A6 AVANT 3.0 TDI QUATTRO
|
postitati 23.03.13 06:55
|
|
|
jama on teil pihustites pihustid tilguvad sellepärast poob kinni mul endal oli sama jama eile sai uued pihustid peale pandud ja kõik ok uued pihustid
maksavad 1700 euri saksast tellides eestis maksavad 2400 tänu pihustitele keeras mul tahmafiltri ka nahka see sai välja lõigatud ja aju ära
programeeritud (JÄLGI ÕLITASET)
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.13 07:24
|
|
|
Kas keegi oskab õelda, milline on kuues küünal? Endal sellega jama ja vaataks üle selle juhtme...
Life is tough.
|
|
|
|
meelo
huviline
Registreerunud 07.01.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C7 3.0 BiTDI Q Avant S-Line
|
postitati 23.03.13 08:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: real-illusion
Kas keegi oskab õelda, milline on kuues küünal? Endal sellega jama ja vaataks üle selle juhtme... |
Juhipool kõige tagumine silinder.
|
|
|
Soyer
huviline
Registreerunud 14.06.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.13 08:10
|
|
|
Juhipoolne tagumine küünal.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.03.13 08:16
|
|
|
Ok suured tänud, nüüd tuleb vigane koht ainult leida
Life is tough.
|
|
|
|
ukuke
huviline
Registreerunud 05.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 Allroad
|
postitati 23.03.13 16:26
|
|
|
Mis aasta autodel see käivitus probleem on?
|
|
|
reino11
huviline
Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.13 19:08
|
|
|
sooja mootorit käivitades poob
Sai natuke seda sooja mootori käivitamis probleemi lahata. Kui kuuma mootorit starterist ringiajada lahtise kõrgsurve trassiga siis poomist ei teki,
järelikult starteri ahela võib välistada.
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.13 20:57
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: reino11
Sai natuke seda sooja mootori käivitamis probleemi lahata. Kui kuuma mootorit starterist ringiajada lahtise kõrgsurve trassiga siis poomist ei teki,
järelikult starteri ahela võib välistada. |
Et siis pole mõtet hakata starteri massiga jändama? Siis mingi pihusti ikkagi "kuseb"? Nagu ma aru sain sellel isendil pihusti otsi eraldi vahetada
ei saa.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 25.03.13 21:00
|
|
|
Ainult uus pihusti jah... Otsasi pole eraldi...
Life is tough.
|
|
|
|
reino11
huviline
Registreerunud 15.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.13 07:45
|
|
|
Et siis pole mõtet hakata starteri massiga jändama? Siis mingi pihusti ikkagi "kuseb"? Nagu ma aru sain sellel isendil pihusti otsi eraldi vahetada
ei saa. |
Ma tahtsin oma jutuga tegelikult õelda seda, et sellise soojast peast käivitamisel kinni poova mootori puhul tuleks teha selline test kindlasti ära et
välistada üks või teine. Ma olen proovinud erinevat viisi sellele probleemile läheneda, olen:
pihustite väärtuseid arvutiga kontrollinud, enamasti on olnud korras,
pihustite tagasivoolusid kontrollinud, enamasti on olnud korras,
starteri ahelat kontrollinud sealhulgas pingelangud jne
ükshaaval pihusteid pimedaks teinud,
ükshaaval eelsüüteküünlaid maha keeranud et konkreetset ühte viga põhjustavat silindrit leida ja
ühte uut pihustit olen proovinud erinevatesse silindritesse monteerimise teel leida see üks vigane pihusti.
Käivitamisel kinni poova mootori puhul pole sellistest kontrollidest abi olnud, pole konkreetselt ühte silindrit mis seda viga põhjustaks, kui siis
kõik pihustid rohkemal või vähemal määral "kusevad".
Ainuke suhteliselt lihtne kontroll ongi olnud mootor kuumaks ajada, veenduda peale 5min seismist uuesti käivitades poomises, uuesti mootor paar
minutit kohapeal pöördes hoides kuumaks ja siis esmese silindri pihusti pealt kütusetoru lahti, pihustipoolne toru ots ettepoole keerata ja tops alla
et kütusetrassis rõhku ei tekiks, siis kui 5min seismist täis, starterit anda ja kontrollida kas tekib poomist või ei, mootor küll ei käivitu kuid
käivitamis pööretest saab hästi aru kui probleem on alles.
|
|
|
Ahti
klubiliige
Registreerunud 03.10.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 26.03.13 10:39
|
|
|
ei saa. |
Ma tahtsin oma jutuga tegelikult õelda seda, et sellise soojast peast käivitamisel kinni poova mootori puhul tuleks teha selline test kindlasti ära et
välistada üks või teine. Ma olen proovinud erinevat viisi sellele probleemile läheneda, olen:
pihustite väärtuseid arvutiga kontrollinud, enamasti on olnud korras,
pihustite tagasivoolusid kontrollinud, enamasti on olnud korras,
starteri ahelat kontrollinud sealhulgas pingelangud jne
ükshaaval pihusteid pimedaks teinud,
ükshaaval eelsüüteküünlaid maha keeranud et konkreetset ühte viga põhjustavat silindrit leida ja
ühte uut pihustit olen proovinud erinevatesse silindritesse monteerimise teel leida see üks vigane pihusti.
Käivitamisel kinni poova mootori puhul pole sellistest kontrollidest abi olnud, pole konkreetselt ühte silindrit mis seda viga põhjustaks, kui siis
kõik pihustid rohkemal või vähemal määral "kusevad".
Ainuke suhteliselt lihtne kontroll ongi olnud mootor kuumaks ajada, veenduda peale 5min seismist uuesti käivitades poomises, uuesti mootor paar
minutit kohapeal pöördes hoides kuumaks ja siis esmese silindri pihusti pealt kütusetoru lahti, pihustipoolne toru ots ettepoole keerata ja tops alla
et kütusetrassis rõhku ei tekiks, siis kui 5min seismist täis, starterit anda ja kontrollida kas tekib poomist või ei, mootor küll ei käivitu kuid
käivitamis pööretest saab hästi aru kui probleem on alles. |
Väga hea info. Tänud! Kas siis, kui probleem on alles peale Sinu viimase katse tegemist, tuleks kõik pihustid ehk stendi panna?
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 5 6 7 8 9 |