Lehekülgi: 1 .. 61 62 63 64 65 .. 85 |
tl470487
aeg maha
Registreerunud 06.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.10.14 07:55
|
|
|
EGR on töös? Nähtu järgi MAF actual on paistes. Muud pöörete reziimid võid ka testida.
|
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
postitati 02.11.14 18:43
|
|
|
Hei. Väike küsimus.
vana v8 92 aasta, 4.2 abh.
Kui süüde on sees, ei näita mootori temperatuuri group000 measuring values all aga kui mootor tööle panna siis näitab.
Ning kui tembianduri pistik ka ära võtta siis samuti ei näita midagi, aga kui ta käima vägistada siis hakkab 040 pealt 180 peale tiksuma.
|
|
|
|
Raika42
klubiliige
Registreerunud 16.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: A6 c4 2,5tdiQ; S6 c5 4,2Q; A4 b5 2,8Q
|
postitati 02.11.14 19:27
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: NOS
Oskab keegi öelda kas iin on midagi kahtlane/valesti?
Audi A4 2,5TDi Q
[link]http://nos.planet.ee/Oliver/vag.jpg[/link]
Kompuuter näitab keskmiseks kütusekuluks 13,4 L/100km ja seda rahuliku linnasõiduga. |
Süüde tundub natuke hiline olevat...
|
|
|
Erki23
huviline
Registreerunud 02.07.10
Kasutaja on eemal
Auto: quattro
|
postitati 02.11.14 20:45
|
|
|
2.5TDI V6 kõrgsurvepumba õpetamine
Sai vahetatud mootor koos kõrgsurvepumbaga aga kõik elektripool jäi samaks. Küsimus kuidas VCDS-ga uus pump vana mootoriajuga suhtlema õpetada?
Mootori(AFB) ja pumba(059 130 106 D) kood samad mis ennegi!
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6
|
postitati 03.11.14 12:21
|
|
|
Numbrimärgi pirni tuli põleb armatuuri led tulesid kasutades.
Kuna pirni korpused olid omadega totaalselt läbi, siis sai kohe 2in1 ostetud, korpus lediga ja peal oli ilus suur tekst, for VAG cars.
Saab kuidagi midagi VCDS 10.6ga muuta modida, et selle peale kaktise pirni teadet ei annaks? Võib peab uued korpused ostma ja siis tavalised pirnid
sisse panema?
2005 A4
|
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.14 16:19
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Kjaups
Kuna pirni korpused olid omadega totaalselt läbi, siis sai kohe 2in1 ostetud, korpus lediga ja peal oli ilus suur tekst, for VAG cars.
Saab kuidagi midagi VCDS 10.6ga muuta modida, et selle peale kaktise pirni teadet ei annaks? Võib peab uued korpused ostma ja siis tavalised pirnid
sisse panema?
2005 A4 |
Kui uskuda foorumit - http://www.a4-freunde.com/forum/showthread.php?68230-8E-B7-Kennzeichenbeleuchtung-auf-LED,
siis vastus ilmselt ei, vajad resistore või teisi led või originaalpirne.
Lugesin ainult paar lehte lõpupoole
|
|
|
|
Kjaups
huviline
Registreerunud 15.06.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 01a 2,4, KIA 1.6
|
postitati 03.11.14 17:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Gunnark
Tsitaat: | Algselt postitas: Kjaups
sisse panema?
2005 A4 |
Kui uskuda foorumit - http://www.a4-freunde.com/forum/showthread.php?68230-8E-B7-Kennzeichenbeleuchtung-auf-LED,
siis vastus ilmselt ei, vajad resistore või teisi led või originaalpirne.
Lugesin ainult paar lehte lõpupoole |
Jama, et pirni valikut kuidagi muuta ei saa.
Lugenud ise ka, et erinev mudel seinast seina takistiga, kellel juba 30ga töötanud ja kes lausa 300se pidanud vahele panema.
Eks viskab reguleeritava vahele ja katseeksitusmeetodil paika seadistama. Naljakas ainult, et mul lede ära ei kustuta peale veakoodi manamis nagu
enamikel.
|
|
|
|
Silverpm
huviline
Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: Need vanemad ikka.
|
postitati 05.11.14 18:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: RKsilver
Hei. Väike küsimus.
vana v8 92 aasta, 4.2 abh.
Kui süüde on sees, ei näita mootori temperatuuri group000 measuring values all aga kui mootor tööle panna siis näitab.
Ning kui tembianduri pistik ka ära võtta siis samuti ei näita midagi, aga kui ta käima vägistada siis hakkab 040 pealt 180 peale tiksuma.
|
Või kas kellegil on võimalik enda vanale v8 le külge panna korra kaabel ja vastavalt group 000 alt pilt teha nii, et mootor ei käi aga süüde on
sees.
Tänud ette !
|
|
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 09.11.14 20:55
|
|
|
C6 07
Kuidas talveks maha saada TPMS ehk rehvirõhu anduri süsteemi?
Hetkel see piiks ja TPMS käivitamisel käib juba ajudele.
Võtsin VCDS, 17 menüü alt, recode modul, neist neljast esimesest numbrist -16 maha.
19 cani alt olen selle 65-tire pressure menüü ära kaotanud. Ikka piiksub.
MMI pealt hidden menüüst ka - ikka piiksub.
Kas on veel kuskil mingi koht? Või pean kaitsekarpi minema ja mingi kaitsme välja tõmbama talveks?
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 10.11.14 05:07
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: anduke88
C6 07
Võtsin VCDS, 17 menüü alt, recode modul, neist neljast esimesest numbrist -16 maha.
Kas on veel kuskil mingi koht? Või pean kaitsekarpi minema ja mingi kaitsme välja tõmbama talveks? |
Juhendi järgi kõigepealt kaitse välja, siis gateways disable ja module 17 -16 maha. Võibolla on sel järjekorral ka mingi eesmärk, eks proovi.
|
|
|
|
olefin
huviline
Registreerunud 08.11.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8, ex Q7
|
|
anduke88
klubiliige
Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe
|
postitati 11.11.14 16:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: anduke88
C6 07
Kas on veel kuskil mingi koht? Või pean kaitsekarpi minema ja mingi kaitsme välja tõmbama talveks? |
Juhendi järgi kõigepealt kaitse välja, siis gateways disable ja module 17 -16 maha. Võibolla on sel järjekorral ka mingi eesmärk, eks proovi.
|
Kiskusin täna kõrvalistuja poolsest kaitsmeblokist ülemisest reast nr 3. 5A kaitsme välja ja oligi see piiksumine ja TPMS errori kiri läinud. Ei
vajanud enam kaablit ega uuesti ümberkodeerimist.
Niiet töötab see 3 sammuline tehnika, kui näiteks talvejooksul pole teist komplekti rehvirõhuandureid.
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.11.14 16:13
|
|
|
Tsitaat: | Tsitaat: | "Juhendi järgi kõigepealt kaitse välja, siis gateways disable ja module 17 -16 maha. Võibolla on sel järjekorral ka mingi
eesmärk, eks proovi. |
Kiskusin täna kõrvalistuja poolsest kaitsmeblokist ülemisest reast nr 3. 5A kaitsme välja ja oligi see piiksumine ja TPMS errori kiri läinud. Ei
vajanud enam kaablit ega uuesti ümberkodeerimist.
Niiet töötab see 3 sammuline tehnika, kui näiteks talvejooksul pole teist komplekti rehvirõhuandureid. | "
Loomulikult töötab-testitud-muidu poleks kirjutanud. Palun!!!
|
|
|
|
yks
huviline
Registreerunud 04.05.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.11.14 20:17
|
|
|
Kas VCDS´il on kusagilt võimalus keelata näiteks testi ajal mootori käivitumine?---Starter kerib aga mootor ei käivitu.
|
|
|
real-illusion
huviline
Registreerunud 27.09.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 3.0 TDI 165 kw Q
|
postitati 13.11.14 20:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: yks
Kas VCDS´il on kusagilt võimalus keelata näiteks testi ajal mootori käivitumine?---Starter kerib aga mootor ei käivitu. |
Oleneb autost. Muidu pihustid lukku.
|
|
|
olefin
huviline
Registreerunud 08.11.14
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A4 B8, ex Q7
|
postitati 22.11.14 14:37
|
|
|
Tere,
uus kaabel soetatud....kõik korras praegu
|
|
|
Mastahh
huviline
Registreerunud 20.08.11
Kasutaja on eemal
|
|
Tarvin
huviline
Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 C7 2013 S-line
|
postitati 29.11.14 17:31
|
|
|
Mida teha kui viskab sellise errori. "login lost due to dropped session". Nimelt vahetasin endal roolilindi ja rooli ära ning ross-techi lehel on
selline õpetus: ross-tech
Tegin kõik nagu seal öeldud, aga kui panen login code ja siis coding koodid ka ära ja do it, siis ütleb et login lost due to dropped session.
Proovisin ka nii, et panin vana roolilindi ja rooli tagasi, aga ikka sama jama. Enda arust on mul koodid õiged.
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.14 17:45
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tarvin
Mida teha kui viskab sellise errori. "login lost due to dropped session". Nimelt vahetasin endal roolilindi ja rooli ära ning ross-techi lehel on
selline õpetus: ross-tech
Tegin kõik nagu seal öeldud, aga kui panen login code ja siis coding koodid ka ära ja do it, siis ütleb et login lost due to dropped session.
Proovisin ka nii, et panin vana roolilindi ja rooli tagasi, aga ikka sama jama. Enda arust on mul koodid õiged. |
Rosstech-i kodukas ütleb, et enamikel juhtudel on ikkagi tegemist vale koodiga, c5 kogemused sisuliselt puuduvad, hiljuti paaritasin abs aju c5-le,
proovisin vist ca 10 erinevat koodi enne kui sain vajaliku juurdepääsu, samuti lasi teha login, kuid ei öelnud, et success, peale kodeeringu
sisestamist aga tutkit.
Kas sul vaja teha ainult see sensori kalibreerimine?
|
|
|
|
Tarvin
huviline
Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.14 17:53
|
|
|
Mul oleks vaja jah teha sensori kalibreerimine. Sellega peaks ära kaduma ka ABS, ESP, AIRBAGI tuled display peal? Kui panen login koodi, siis ta ütleb
kohe ära et success?
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.14 17:59
|
|
|
Mul oleks vaja jah teha sensori kalibreerimine. Sellega peaks ära kaduma ka ABS, ESP, AIRBAGI tuled display peal? Kui panen login koodi, siis ta ütleb
kohe ära et success? |
Minu arust c5 mitte, ütleb neil autodel, mil nö mullikese sees pakub programm õige login koodi, krt ma tegin kuu tagasi ka selle kalibreerimise ja
sinna sai küll minu arust sisse rossi kodukal oleva koodiga, mooduli paaritamiseks oli vaja midagi muud, mis koode oled proovinud?
|
|
|
|
Tarvin
huviline
Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.14 18:07
|
|
|
kohe ära et success? |
Minu arust c5 mitte, ütleb neil autodel, mil nö mullikese sees pakub programm õige login koodi, krt ma tegin kuu tagasi ka selle kalibreerimise ja
sinna sai küll minu arust sisse rossi kodukal oleva koodiga, mooduli paaritamiseks oli vaja midagi muud, mis koode oled proovinud?
|
Proovisin 06155-06655. Kõigil viskas peale do it nuppu vajutades errori. Pidin süüte välja võtma ja uuesti koodi sisestama. Lisaks proovisin
07155,07255,07655, ka nendel oli sama asi. Aga kui panin 07355,07455,07555 siis erroritei visanud ja sain coding numbri panna, mis oli mul enne
vahetust 06255 ja workshop code oli 02334. Aga siis ei teinud enam midagi. Ainult kui panin login code 07555 ja codingusse 06255 ja Worshop code 02334
siis viskas selle et login lost due to dropped session. Teistega oli lihtsalt vaikus.
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.14 18:16
|
|
|
kohe ära et success? |
|
Proovisin 06155-06655. Kõigil viskas peale do it nuppu vajutades errori. Pidin süüte välja võtma ja uuesti koodi sisestama. Lisaks proovisin
07155,07255,07655, ka nendel oli sama asi. Aga kui panin 07355,07455,07555 siis erroritei visanud ja sain coding numbri panna, mis oli mul enne
vahetust 06255 ja workshop code oli 02334. Aga siis ei teinud enam midagi. Ainult kui panin login code 07555 ja codingusse 06255 ja Worshop code 02334
siis viskas selle et login lost due to dropped session. Teistega oli lihtsalt vaikus. |
Nüüd on mul mõistus otsas, miks kalibreerimise jaoks muudad abs aju kodeeringut sa ju vahetasid lindi, kas see tuli siis 0000 koodiga vana
tagasipannes sul ju pole vaja muuta abs aju kodeeringut, sest see on juba mälus, vajad vaid sensori calibreerimist nagu õpetuses?
Sul ju vaja vaid kalibreerida sensor või on mingi osa jutust puudu või ma mäda juba
|
|
|
|
Tarvin
huviline
Registreerunud 14.10.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.11.14 18:20
|
|
|
kohe ära et success? |
|
siis viskas selle et login lost due to dropped session. Teistega oli lihtsalt vaikus. |
Nüüd on mul mõistus otsas, miks kalibreerimise jaoks muudad abs aju kodeeringut sa ju vahetasid lindi, kas see tuli siis 0000 koodiga vana
tagasipannes sul ju pole vaja muuta abs aju kodeeringut, sest see on juba mälus, vajad vaid sensori calibreerimist nagu õpetuses?
Sul ju vaja vaid kalibreerida sensor või on mingi osa jutust puudu või ma mäda juba |
Kui panin uue lindi siis tuli sinna soft codingu taha 00000. Ja kui panin vana lindi tagasi siis see soft coding oli samuti 00000. Mul ka täitsa
mõistus koos. Teen nagu enda arust kõik õigesti. Kui muudan seda codingut, siis peaks kohe kaa see soft coding ära muutuma eksole?
|
|
|
Gunnark
klubiliige
Registreerunud 27.10.09
Kasutaja on eemal
|
|
Lehekülgi: 1 .. 61 62 63 64 65 .. 85 |