Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 |
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro 2.5 TDI
|
postitati 29.10.11 16:35
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: weiks
Tsitaat: | Algselt postitas: Saareoks0
Tsitaat: | Said siis nüüd kõik ikka tööle? |
Kõik töötasid jah |
Pistikud said ka kõik õigete klemmide külge, et punane on pidev 12V ja sinine-must on 12V siis kui süüde sees? |
Nii ta on jah Mul oli see kruvika tester töökorras. Teine *piiks*-is.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 29.10.11 16:42
|
|
|
Väga hea. Kunas ka el.peeglid ja istmesoendused külge paned ning kas said selle puuduva osa ka istmesoojenduste juhtmestikust?
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.11 16:50
|
|
|
Väga hea. Kunas ka el.peeglid ja istmesoendused külge paned ning kas said selle puuduva osa ka istmesoojenduste juhtmestikust? |
Sellega selline jama, et mul tuli alles siis meelde see juhtmestik kui olin juba põhjakatte tagasi pannud
Selle kohta hea ütlus: "Loll pea on ihu nuhtlus".
Eks peab vist lahti kiskuma uuesti enne istmete paigaldust ja paika panema. El peegli kohapealt ei teagi.
Kuna see kõrvalistuja poolne peegel oli nii kinni, et ei teagi mis valemiga ma selle lahti saan. Äkki õpetad ?
Istmesoojenduse kohapealt siis, et mul ei ole ju seda keskkonsooligi kus oleks neid nuppe rohkem ja pole teist osa ka juhtmestikust veel saanud, kuna
Kaspar pole veel vastanud kas tal on see kuskil või ei.
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
Auto: 80 2.7BiTQ 92'; A4 1.8TQ 95'; Cabrio 1.8T 95'; A4 3.0TFSi manu 08'; S4 3.0TFSi 10'; A4 1.8TFSi 13'
|
postitati 29.10.11 16:59
|
|
|
Väga hea. Kunas ka el.peeglid ja istmesoendused külge paned ning kas said selle puuduva osa ka istmesoojenduste juhtmestikust? |
Sellega selline jama, et mul tuli alles siis meelde see juhtmestik kui olin juba põhjakatte tagasi pannud
Eks peab vist lahti kiskuma uuesti enne istmete paigaldust ja paika panema. El peegli kohapealt ei teagi.
Kuna see kõrvalistuja poolne peegel oli nii kinni, et ei teagi mis valemiga ma selle lahti saan. Äkki õpetad ?
Istmesoojenduse kohapealt siis, et mul ei ole ju seda keskkonsooligi kus oleks neid nuppe rohkem ja pole teist osa ka juhtmestikust veel saanud, kuna
Kaspar pole veel vastanud kas tal on see kuskil või ei. |
Nüüd asi käpas, siis juba lihtsam toimetada El.peeglite juhtmestik vea ka
kindlasti ikka paikka, siis ei pea kümme korda polstreid peale-maha tõstma.
Kas peeglitel on lihtsalt need kaks polti nii kõvasti kinni, et ei jõua keerata või on poldid seest tühjaks keeratud?
Aga ehk on Kasparil ka seda 8 lülitiga keskkonsooli raami pakkuda, kuna ilmselgelt pidi sel autol ka selline olema. Ise ma ostsin endale juhtmestiku
talvel muidu koos lülititega, et vältida seda et miskit puudu jääks.
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.11 17:11
|
|
|
Kaspar pole veel vastanud kas tal on see kuskil või ei. |
Nüüd asi käpas, siis juba lihtsam toimetada El.peeglite juhtmestik vea ka
kindlasti ikka paikka, siis ei pea kümme korda polstreid peale-maha tõstma.
Kas peeglitel on lihtsalt need kaks polti nii kõvasti kinni, et ei jõua keerata või on poldid seest tühjaks keeratud?
Aga ehk on Kasparil ka seda 8 lülitiga keskkonsooli raami pakkuda, kuna ilmselgelt pidi sel autol ka selline olema. Ise ma ostsin endale juhtmestiku
talvel muidu koos lülititega, et vältida seda et miskit puudu jääks. |
Ei asi pole selles. Ma ei suutnud kuidagi seda peeglit ära keerata.
Kartsin, et teen katki.
Krt eriti ei tahaks seda 8 lülitiga konsooli, 4'ne oleks parem, see mis Ameerika variandil koos väikse sahtliga, kuna vaja suitsupakki ja tuld ka
kuhugi panna .
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.11 17:14
|
|
|
Ja kuidas see peegli sisu vahetamine välja näeks ? Kuna see ainuke (kundepoolne) el peegel sinist värvi ja kriimud ka korpuse peal. Mul aga peeglid
matt mustad.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 29.10.11 17:16
|
|
|
Nelja klahviga ei peagi olema mingi ameerika versioon, et see sahtel oleks, nii nad ju ongi! Selleks, et vältida igasugu kruvikeerajate vigu, hangi
omale kasvõi odav multimeeter, saad ka takistust mõõta, läheb paljudel kordadel vaja.
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.11 17:39
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Nelja klahviga ei peagi olema mingi ameerika versioon, et see sahtel oleks, nii nad ju ongi! Selleks, et vältida igasugu kruvikeerajate vigu, hangi
omale kasvõi odav multimeeter, saad ka takistust mõõta, läheb paljudel kordadel vaja. |
Eks ta ole jah Mul seal 2 nuppu ja 2 vabakohta + sahtel.
Ameerika omadel oli vist kohe 4(või rohkem) nuppu seal ja siis sahtel vms.
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.11 17:45
|
|
|
Ai kurat 6 nuppu + pisi sahtel oli vist.
|
|
|
KeveN
huviline
Registreerunud 29.09.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 TYP85 Q , Audi V8 4.2
|
postitati 29.10.11 17:51
|
|
|
Mida sa ajad oma ameerika variandist. Vastvalt varustustasemele olid nupukohad. Kahe, nelja, kuue, kahekse. See kuidas keegi tellis. Ja keera seda
peeglid jõuga, küll ta keerab.
|
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.11 17:52
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: KeveN
Mida sa ajad oma ameerika variandist. Vastvalt varustustasemele olid nupukohad. Kahe, nelja, kuue, kahekse. See kuidas keegi tellis. Ja keera seda
peeglid jõuga, küll ta keerab. |
Ära kohe siis keema mine.
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.11 17:57
|
|
|
Leidsin ühe pildi kus on 3ne konsool + sahtel. Esimene nupp ongi istmesoojendus?
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 29.10.11 18:00
|
|
|
Ei ole. Tagaakna soojendus hoopis. Istmesoojendus on rullikuga.
|
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.11 18:01
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Fugitive
Ei ole. Tagaakna soojendus hoopis. Istmesoojendus on rullikuga. |
Ah nii.. Ja too käib ka ikka konsoolis?
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.11 18:15
|
|
|
Ei ole. Tagaakna soojendus hoopis. Istmesoojendus on rullikuga. |
Ah nii.. Ja too käib ka ikka konsoolis? |
Jep, niiet pead uut konsooli asuma otsima ehk 8 auguga plastikriba. Istmesoenduste nupud on äärmised, üks vasakus servas, teine paremas. Selline näeb
siis välja kaheksa nupuga keskkonsool, kus on pmst kõik nupud olemas peale ABS-i.
|
|
|
Fugitive
klubiliige
Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi
|
postitati 29.10.11 19:19
|
|
|
See raam ei maksa isegi revalis midagi. C4'le kunagi sai ostetud ja oli ca 60eek vanas rahas. Hoopis kallimad olid tühjade aukude katted
|
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.10.11 19:30
|
|
|
See raam ei maksa isegi revalis midagi. C4'le kunagi sai ostetud ja oli ca 60eek vanas rahas. Hoopis kallimad olid tühjade aukude katted |
Teades mõlema raami ehitust, siis sellisel juhul ei tohiks see B3/B4 oma pmst üldse midagi maksta
Muidu augud saaks kõik ka nuppudega ära täita ehk siis viiks ohutuled keskkonsooli, muretseks esimesed udutuled ning paneks ka neile siis nupu, siis
saab lisada ka tulede korrektori nupu ja sellega kaasneva süsteemi(mootorid + juhtmestik, ainult ma ei ole kindel kas b3 lühikestel tuledel on nendele
valmidus olemas, pikkadel on küll). Samuti on olemas veel ka nn taksonupp, millega saab kõik tuled salongis korraga põlema panna ja ära kustudada ning
olemas on ka selline nupp nagu funk, aga sellele leiab igaüks juba ise oma vajaduste/soovide järgi rakenduse.
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.11 07:04
|
|
|
Eks peab uurima ja ostma siis kuskilt selle raami ja nupud. Aga on mul mõtet seda istmesoojendus juhet ära vedada kui mul ei ole lülititesse minevaid
otsi?
Ja siis El. peegel, selle kisun kohe lahti ja üritan kuidagi korpused ka ära vahetada.
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.11 07:32
|
|
|
Küsimus:
Millega soovitaksite puhastada nahksisu(istmeid) ja ukse polstreid/paneele ?
Ja millega saaks naha pehmeks ?
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 30.10.11 07:46
|
|
|
Küsimus:
Ja millega saaks naha pehmeks ? |
Saan aru, et oled noor ja kärsitu, aga enamikele sinu küsimustele oleks vist OTSINGuga vastuse leidnud, uus teema on siis väärtuslikum, kui siit saab
uut informatsiooni ka teistele! Aga loomulikult see on sügavalt IMO
Naha kohta sain 1 minutiga näiteks sellise teema: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=40166&page=3&highlight=nahahooldus#pid522226
|
|
|
weiks
huviline
Registreerunud 04.05.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.11 07:48
|
|
|
Eks peab uurima ja ostma siis kuskilt selle raami ja nupud. Aga on mul mõtet seda istmesoojendus juhet ära vedada kui mul ei ole lülititesse minevaid
otsi?
Ja siis El. peegel, selle kisun kohe lahti ja üritan kuidagi korpused ka ära vahetada. |
Ikka on mõtet, kuna see puudu olev osa läheb sealt rooli alusest rajoonist juba edasi, siis pärast endal lihtsam vaid sealt külge pista ja nuppude
taha ära vedada.
Mis mõttes sa üritad korpuseid vahetada? Peeglid vahetad ikka tervikuna välja, keerad peegli kõrvale, siis krutid kaks polti lahti ja käes ta ongi.
|
|
|
cobra113
huviline
Registreerunud 20.11.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 2,6 avant quattro
|
postitati 30.10.11 07:51
|
|
|
Küsimus:
Mul oli kunagi sama küsimus. Ostsin poest mingit nahapuhastus ja hooldus geeli vms aga see puhastas ainult minimaalselt. Siis otsisin ja uurisin
edasi, ja kuskil soovitati tavalise majapidamisseebi ja harjaga. Proovisin ja tõesti toimis, sai palju puhtamaks. Peale seda tõmbasin nahahooldus
vahendiga üle ja tulemus oli väga hea.
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.11 12:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: cobra113
Küsimus:
Mul oli kunagi sama küsimus. Ostsin poest mingit nahapuhastus ja hooldus geeli vms aga see puhastas ainult minimaalselt. Siis otsisin ja uurisin
edasi, ja kuskil soovitati tavalise majapidamisseebi ja harjaga. Proovisin ja tõesti toimis, sai palju puhtamaks. Peale seda tõmbasin nahahooldus
vahendiga üle ja tulemus oli väga hea. |
Teen proovi, tänud.
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.11 12:04
|
|
|
otsi?
Ja siis El. peegel, selle kisun kohe lahti ja üritan kuidagi korpused ka ära vahetada. |
Ikka on mõtet, kuna see puudu olev osa läheb sealt rooli alusest rajoonist juba edasi, siis pärast endal lihtsam vaid sealt külge pista ja nuppude
taha ära vedada.
Mis mõttes sa üritad korpuseid vahetada? Peeglid vahetad ikka tervikuna välja, keerad peegli kõrvale, siis krutid kaks polti lahti ja käes ta ongi.
|
Nii El. Peegli juhtmestiku vedasin ära, vahetasin ka peegli ära. Aga tekkis küsimus mõndade otsade suhtes. Upin pildi varsti.
Ja Istmesoojenduse juhtmestiku vean ära peale El. peegli juhtmestiku lõpetamist.
|
|
|
Saareoks0
huviline
Registreerunud 02.07.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.10.11 12:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: audi_a4_v6
Küsimus:
Saan aru, et oled noor ja kärsitu, aga enamikele sinu küsimustele oleks vist OTSINGuga vastuse leidnud, uus teema on siis väärtuslikum, kui siit saab
uut informatsiooni ka teistele! Aga loomulikult see on sügavalt IMO
Naha kohta sain 1 minutiga näiteks sellise teema: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=40166&page=3&highlight=nahahooldus#pid522226 |
Tänud ka selle eest. Elu kiire. Mis teha.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 .. 10 |