Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8
Autor:
Pealkiri: Audi A6 2.8 Q/A Avant - 1995 - Ardo (Vastuseid: 199 | Vaatamisi: 29333)
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 21.05.11 19:20 Tsiteeri

Õhtul oli igav ja käisin uue kaameraga proovimas pilte teha, pärast surkisin veel arvutis ka neid. Aga noh, algaja nagu ma olen, seega head ei tulnud midagi. Aga näitan ikkagi ja küsin nõu ka, et kuidas saada tugevat ja kontrastet peegeldust autole?

http://www.upload.ee/image/1357785/P4210450.jpg

http://www.upload.ee/image/1357788/P4210466.jpg

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 21.05.11 21:02 Tsiteeri

Seoses staatusega ka nimevahetus?
Kusjuures ongi väheke lihtsam, kui kasutusel öige nimi...kasvöi hüüdnimi.
Miks velgedele kapsleid peale ei pane...annab vähekenegi ilmet veel juurde.

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 21.05.11 21:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kuits
Seoses staatusega ka nimevahetus?
Kusjuures ongi väheke lihtsam, kui kasutusel öige nimi...kasvöi hüüdnimi.
Miks velgedele kapsleid peale ei pane...annab vähekenegi ilmet veel juurde.

Klubiliige juba aasta otsa olnud:P, aga jah see airbag ei kõlanud just eriti hästi.
Minumeelest need kapslid ei sobi sinna, vähemalt niikaua kui pole kleepse peal.

E: Aga kuna on palju vastukajatulnud kapslite osas, siis homme krutin nad peale ja vaatan ja analüüsin siis uuesti, et kas sobib v mitte:D.

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 22.05.11 11:18 Tsiteeri

Hetkel siis sõidan nii ringi, mis siis arvamus on? On kapslitega etem? Ise ei suuda enam otsustada.

http://www.upload.ee/image/1359107/2011-05-22_13.09.43.jpg

http://www.upload.ee/image/1359112/2011-05-22_13.09.54.jpg

http://www.upload.ee/image/1359114/2011-05-22_13.10.14.jpg

Ning maadlesin ka antenniga uuesti. Nimelt see 6 eurine antenn oli lühises ja sp ei töödanud. Kiskusin originaali laiali, puhastasin klemmid ära, tegin korraliku ühenduse ja panin uue antenni varre. Nüüd võtab isegi siukesi jaamu mida pole ühegi autoga kätte saanud:P.

Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 22.05.11 11:19 Tsiteeri

Kapslitega on ikka oluliselt parem.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
KsenoonE
Postitusõiguseta huviline

Registreerunud 05.01.10
Kasutaja on eemal

Auto: Porsche Panamera Turbo/GLE

postitati 22.05.11 11:41 Tsiteeri

Kapslitega parem jap.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 22.05.11 12:00 Tsiteeri

Olgem ausad, need kapslid pole ju ainult selleks, et ilusam oleks. Põhilisem on ikka see, et suvel vett rattapoltidele ja ka rummu poldile palju ei saaks. Talvel eriti. Proovi siis ilma nuute maha keeramata poldid kätte saada. Mul 90-nel olnud originaal valukate puudus oligi ilmselt sama asi. Seal kahjuks olidki veljed sellise ehitusega, et poldid said pidevalt nii lund, lörtsi kui ka vihma ja muud jama. Ja igal rehvivahetusel oli probleeme lahti saamisega. Ok leidus ka töökoda, kes viitsis rohkem tööd teha, aga ka neil oli vaja ikka vaeva näha. Minu soe soovitus oleks ikka ka, et sõida kapslitega.
;)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 24.05.11 20:36 Tsiteeri

Tänane õhtu lõppes siis sellega, et automaatkasti sai juurde pandud umbes 700g õli. Peale seda muutus mineks hoopis teiseks, enam ei uimanud niipalju. Vahetatud sai ka amordi tugipuks juhipoolne, tundub et sellega lõppes ka mu esisilla kolina otsing. Plaanis oli veel stabika puksid ära vahetada, aga auto alla sukeldudes, puksid käes, sain vanduda päris palju ja sinnapaika täna see vahetus jäi. Selleks et neid pukse vahetada, peab poolraami lahti laskma. Aga ma ei tea kuidas käitub sellepeale kast kuna see toetub poolraamile. Eks peab nädalalõpus ära tegema ikka selle töö.

Ning korraline kõne Zoigile lõppes umbes 1.5h jutuajamisega. Aga see oli hea, kuna nüüd mõlguvad mõttes sellised märksõnad nagu "väljalülitatav ABS/EDL" ning "diffrilukuga tagasild".

http://www.upload.ee/image/1366029/P4230483.jpg

http://www.upload.ee/image/1366031/P4230493.jpg

http://www.upload.ee/image/1366032/P4230501.jpg

http://www.upload.ee/image/1366034/P4230504.jpg

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 25.05.11 16:38 Tsiteeri

Kas kolksust oled lahti saanud we?( Mis käib siis kui D pealt R`ile panna või vastupidi).

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 25.05.11 18:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: EigoP
Kas kolksust oled lahti saanud we?( Mis käib siis kui D pealt R`ile panna või vastupidi).

Noup, uurisin, ning tuli välja et see paratamatu vanaduse kulumine neil mudelitel. Nimelt tekivad igalepoole imepisikesed lõtkud ja kokku moodustuvadki suure kõlksu kui kardaan vastassuunas liikuma hakkab. Et seda parandada, tuleb vahetada kõik ülekandeosad.

EigoP
huviline

Registreerunud 25.03.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2.5TDi

postitati 26.05.11 16:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ardo
Tsitaat:
Algselt postitas: EigoP

Noup, uurisin, ning tuli välja et see paratamatu vanaduse kulumine neil mudelitel. Nimelt tekivad igalepoole imepisikesed lõtkud ja kokku moodustuvadki suure kõlksu kui kardaan vastassuunas liikuma hakkab. Et seda parandada, tuleb vahetada kõik ülekandeosad.

Mul vennal C5 kerega masinal sama jama. Arvasin,et piisab pukside ja patjade vahetamisest.

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.11 18:24 Tsiteeri

Nonii, ülehomme saab siis näha selle auto iseloomu kui tuleb kokku sõita 5000km Wörthersee'sse ja tagasi:P. Viimased päevad sai pikalt peale tööd istuda auto all ja vaadatud kõik kriitiliselt üle. Selle käigus avastasin imepisikese tosoolilekke Webasto ahju juures. Hetkel sai see peatatud, aga ahi tuleb peale reisi maha kiskuda ja vaadata miks ta ei toimi.

Ning eile sai mu veoautost ametlikult sõiduauto. Lahkus siis kärukonks.

Anz27
huviline

Registreerunud 26.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 (B3) + VW

postitati 29.05.11 09:55 Tsiteeri

Kui viitsimist on, siis võiksid arvutada kütusekulu ka, kui nii pikk sõit tulemas. Huvitav oleks teada. :)

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.11 10:47 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Anz27
Kui viitsimist on, siis võiksid arvutada kütusekulu ka, kui nii pikk sõit tulemas. Huvitav oleks teada. :)

Ma arvan et seda ei ole tervislik teha:P, aga nohh, eks isegi tahan teada, ju tuleb ikkagi arvutada.

Kuits
klubiliige

Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199

postitati 07.06.11 18:46 Tsiteeri

Tösised plaanid on sul möttes, kui ostu-müügi portaali sirvida.
Miks selline kompott..miks mitte originaal lahendus?

Vorsprung durch Drehmoment !
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.11 19:03 Tsiteeri

Mida mõtled originaal lahenduse all?

E: Vahepeal on auto saanud siis H3 xenonid udukatesse, otseläbi tagasihoidliku sportsumpsi, ning paratamatult sai ka uue õli automaatkasti.

Ja auto tegi ka Wörthersee tripi viisakalt ära, kaks viperust oli, mõlemad enda vead. Seega au masinale.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 07.06.11 20:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Ardo
Mida mõtled originaal lahenduse all?
No S6 on juba tehasest olemas, on sinna 2.2T ja manuaali paigaldamine väärt mõte? Muidugi kui mingi kooli lõputöö projekt on, siis täitsa väärt variant.
Samuti mis mootorit ja kasti täpsemalt kavatsed kasutada või läheb alla see mis kättesaadav on?

Lukuga tagasild on hea mõte, kiidan:)

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.11 20:58 Tsiteeri

Nojah, kui juba teema üles võeti siis väike selgitus et, mis miks ja kuidas...!
Algas see siis ühest telefonikõnest Zoigile, eespool kirjas ka. Plaanidesse tuli lukuga tagadiffer. Edasi oli suht rahulik kuni käisin ära Wörthersee'l, seal sain aru, et mulle aitab vabalthingavatest võrridest:D. Ning kui ma pidin mõtlema 4000km koguaeg, et ma automaatkasti alt ära ei sõidaks ja kas ikka kast veab sõidu välja, siis tuli mõttejoone finish: Audi peab olema turps, manuaal ja lukuga quattro. Aga C4 100/S4 on minu jaoks ammendunud, kere suhtes liiga suur tagasiminek, valik pidi olema vähemalt C4 A6/S6. Nii, järgmine samm oli see, et kui võtta lahti netileheküljed, siis 2.2TQ S6 hinnad algavad ca 4000 eurist, minujaoks on ulme käia välja siuke summa 15 aastat vana asja eest. Ning mul ei ole sellist summat ka tagataskus. Kolmas teema on see, et elusees ei tea mis raipe otsa satud, ükstapuha kui odav v kalllis ta on.
Seega tegin järelduse, minu A6 on matsuvaba, piisava lisavarustusega, Avant ja Quattro. Ning 50% mängib rolli see, et ta on juba originaalis Essi sinine:P.
Ning kuna ma olen selline, kes ei suuda peale tööpäeva lõppu koju minna, vaid ajab oma auto töökotta sisse ja lahkub sealt kell 22-23, siis aeg ei ole probleem, ning ka koht olemas.
Väikesed ettevalmistus tööd ja uuringud juba käivad, ning siiamaani ei ole midagi ületamatut ette tulnud plaanides. Võtmed seisavad mul peos ja elektritöödega siiamaani kah ise hakkama saanud ja keevitusaparaat ei ole võõras teema jne, seega võtan selle riski ja üritan asja ära teostada. Usun, et ei ole see aeg enam kaugel kus 2.8 lendab nurka koos isetegutseva mõtetusega:D.

Aga plaan siis jah 2.2T koos manuaalkastiga, ajutiselt läheb eelduste kohaselt alla tavaline 5k quattro kast, kuni kõik toimima saadud, siis saab mingi tigedama kasti vb valmis teha.

Aga, et mitte siin niisama kõvatada, siis rohkem avalikult seda teemat ei puudu ja uurin "salaja" targemate käest nõu. Ning järgmine selleteemaline post tuleb siis kui üks kahest on juba küljes. Kas vardaga kast v moto. Vb mõlemad:P.

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.11 21:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Anz27

Keskmine tuli 9,2. See siis kütuse ja teekonnaga arvutatud. Km tuli 4800, kulus ca 650 euri.

Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 07.06.11 21:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ArdoAga, et mitte siin niisama kõvatada, siis rohkem avalikult seda teemat ei puudu ja uurin "salaja" targemate käest nõu. Ning järgmine selleteemaline post tuleb siis kui üks kahest on juba küljes. Kas vardaga kast v moto. Vb mõlemad:P.
No kui manuaal->automaat teemal arutada tahad, siis on sul mu number olemas. Mul värskelt läbitud tee, saan ehk veidi tarkust rääkida. Ära ainult hommikul vara helista:D

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.11 21:23 Tsiteeri

Sa muidu MSN'i ka külastad? Tegelt on juba prageu paar küsimust.

lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 08.06.11 05:53 Tsiteeri

Sa sõitsid mulle laekveres vastu esmaspäeval,maasikas värv on autol:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
audi_a4_v6
huviline

Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Q7 3.0TDI -14

postitati 08.06.11 05:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lehys

Mustikas ikka:D

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.11 07:04 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: lehys

Krt ja ma nagu loll käisin küsisin tuttavatelt et kes essi on ostnud. Vaatasin veel et mingi püssim asi ka veel kuna räme cooler ees. Ise veel mõtlesin, et krt siin ei ole väga palju inimesi kes siukest ihaldaks:P.

lehys
huviline

Registreerunud 31.05.08
Kasutaja on eemal

Auto: Cupra Leon Sportstourer

postitati 08.06.11 14:09 Tsiteeri

Natuke chipitud ja suurem vahejahuti ainult hetkel,rohkem pole hetkel vaja:D
Ega seal suht väike koht jah eriti ei liigu neid sealkandis.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 24.8% - SQL: 75.2%]