Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  11
Autor:
Pealkiri: AC Drag - UUS Klassijaotus (Vastuseid: 250 | Vaatamisi: 25860)
Rst
huviline

Registreerunud 06.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: hall metallik diisel Q

postitati 26.08.10 12:30 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Kogu see klasside teema on tehtud ju selle mõttega, et võrdsed autod sõidaks samas klassis. B- klassis ei ole midagi teha 13 keskele sõitva autoga enam.
Tegelt võiks see klasside jama edasi minna antud teemas: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=79859&page=1

Eero sinu RS2'l on pidevalt olnud mingid tehnilised vead küljes. Antud auto peaks sõitma ilusti 13 algusesse kui ta oleks tehniliselt 100% korras, on ju sõidetud RS2 tehnikaga ka kõrgeid 12 sekundi aegasid raskema kere peal.

ex-Audi S4 2.2T - 609hp/846Nm rattast mõõdetuna
10.9sec@210km/h, 1km 268km/h, 1miil 295km/h
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 26.08.10 12:35 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Mõttetera kevad dragist: "Kui oma klassis konkurentsist välja jääd sõitke bracketit".

Ei paku minagi B klassis kellegile konkurentsi aga kuna bracketit sõita ei taha siis lähen oma klassis lihtsalt uut isiklikku püüdma.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.10 12:38 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Mitte, et ma praeguste klassidega nõus oleksin, ütlen siiski paar sõna. Nimelt, kui ma sõidaksin mingis X-klassis ja minu vastasvõistleja oleks täpselt sama tehnikaga, mis ka mina, kuid selle vahega, et temal on paigaldatud kallis progeaju, mida mina oma tavatehnikaga nii ehk naa ei tee, siis ma tunneksin ennast ebaõiglasena kohelduna. Kui aga minu vastasvõistleja oleks oluliselt raskema sõidukiga ning sellele oleks paigaldatud progeaju, et vähegi minuga samas tempos püsida, siis ma pigem tunneksin rõõmu sellest, et toimub võidusõit, mitte ette määratud pjedestaal.

Kui nüüd keegi ütleb, et tooks ajalised klassid tagasi, siis minule see mokka mööda poleks. Aga noh, egas see oleks jälle ainult minu arvamus, mis nagunii kedagi ei kotiks.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 26.08.10 12:47 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Tsitaat:
Algselt postitas: Rst
Kogu see klasside teema on tehtud ju selle mõttega, et võrdsed autod sõidaks samas klassis. B- klassis ei ole midagi teha 13 keskele sõitva autoga enam.

Eero sinu RS2'l on pidevalt olnud mingid tehnilised vead küljes. Antud auto peaks sõitma ilusti 13 algusesse kui ta oleks tehniliselt 100% korras, on ju sõidetud RS2 tehnikaga ka kõrgeid 12 sekundi aegasid raskema kere peal.

Nii see on jah, ja need vead on veel siiani paraku alles, olen kursis sellega, et stock rs2 peaks sõitma 12.7.

Ma olen nõus, et Joeli auto peaks ka A-klassis sõitma, kuna ta on A-klassi kiirusnumbritega auto (viimasel võistlusel parim 13.645)

Mind häirib see, et Joeli sinna klassi paigutamine on justkui iseenesestmõistetav, samas mina sinna klassi ei saa, vaatamata sellele, et minu viimase võistluse parim on 13.732 ja absoluutne parim 13.438

Paberi peal ei sobi minu auto A klassi ainult konkreetse auto jaoks väljamõeldud erandi tõttu - üldiste reeglite järgi sobib ta täpselt A - klassi (Lisanõuded: Auto peab olema tehasest selle mootoriga väljunud ja omama originaalturbot, -coolerit, -sisse- ja -väljalaskekollektorit.)

Joeli auto puhul eksime kolme põhireegli vastu: tehase mootor, sisse- ja väljalaskekollektor.

ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 26.08.10 12:58 Tsiteeri

Tsitaat:

mind häirib see, et Joeli sinna klassi paigutamine on justkui iseenesestmõistetav

Ei olnud see midagi iseenesestmõistetav. Selle üle arutles terve kolleegium(üle 10 inimese) ja alles eile ning lausa näost näkku. Ning kuna reeglite sõnastus käib pigem turbokate kohta siis leidsime, et reeglite vastu ei eksita.

Mitte ainumaski Audiklubi tegemisi-toimetamisi vedav(ad) isik(ud) ei teeks ega pooldaks karjuvat ülekohut klubiliikmete suhtes ükskõik, mis klubi valdkonnas. Aastatega peaks see suht selge olema juba.
Igasugune arutelu on absoluutselt teretulnud ning ülivajalik edasise suhtes aga natuke võiks klubi eestvedajate suunas kohati usku rohkem olla.

Edit. Lisaks otsustas Joel oma regamistaotluse tagasi võtta, selleasemel et reegleid raiuda. Ehe näide eespool kirjutatu kohta! "See on kõigest võistlus ning paksu verd vaja pole"

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 26.08.10 13:07 Tsiteeri

Siin samas teemas esimesel leheküljel on Joel ise kirjutanud:

Tsitaat:
Algselt postitas: Joel
Jah. Laias laastus on A klass on nö tehasekonditsioonis autodele ja B klass modifitseeritud autodele. Põhjendatud erandid on võimalikud peakohtuniku otsusel.

Tekkib küsimus kas progeajuga V8 kuubik on tehasekonditsioonis auto? Mitte, et mul midagi vastu oleks, et A klassis sõitjaid palju on ja üritus saab olema huvitav :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.10 13:15 Tsiteeri

Tsitaat:

Algselt postitas: Joel Jah. Laias laastus on A klass on nö tehasekonditsioonis autodele ja B klass modifitseeritud autodele. Põhjendatud erandid on võimalikud peakohtuniku otsusel.

No aga samas lauses on ju ka palju muud öeldud :D Eks siin taandub asi sellele, et "kes mida näeb".

Edit:
tulles Eero näite juurde tagasi, siis ei saa ju määrata talle praeguseks A klassi selle info põhjal, et "auto on ikka katki ning ei sõida seda aega, mida peaks". Reeglitega on aga selgelt B- klassi masin.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.10 13:19 Tsiteeri

Siim, mitte "kes mida näeb" vaid "kes mida mõtles kui reegleid valmis kirjutas" ja "kes kui hästi oskab kirjapilti tõlgendada" :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.10 13:20 Tsiteeri

Fugi, reeglid kirjutas valmis rohkem kui 1 inimene. Come on.

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 26.08.10 13:30 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Eero
Joeli auto puhul eksime kolme põhireegli vastu: tehase mootor, sisse- ja väljalaskekollektor.

Mina ei ole oma auto mootoril kollektoreid vahetanud. Aga las ta jääb. Ma ei soovi kindlasti mitte reeglite sõnastust "ära kasutades" JOKKi peale rõhuda ja kaasvõistlejate õiglustunnet riivata. Kuna ma oma ETd nagunii tean ja autoga midagi vahepeal teinud ei ole, siis võtsin oma osalemisavalduse tagasi.

Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.10 13:35 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: ICE
Tsitaat:

Algselt postitas: Joel Jah. Laias laastus on A klass on nö tehasekonditsioonis autodele ja B klass modifitseeritud autodele. Põhjendatud erandid on võimalikud peakohtuniku otsusel.

No aga samas lauses on ju ka palju muud öeldud :D Eks siin taandub asi sellele, et "kes mida näeb".

Täpselt nii ongi, mina kui turboauto omanik ei näe, et see stock mootori, vile ja kollektorite lause ainult turboaautode kohta kehtib. Kehtib kõkide autode kohta, kui pole turbot siis ei saa ühte osa sellest reeglist rakendada, ülejäänud kolme saab.

Kui reeglite väljamõtleja on silmas pidanud selle reegliga just turboautosid, aga kogemata pole seda reeglites kirjutanud, on teine lugu...

ICE, ma tean küll, et te kõik olete väga toredad ja head inimesed. Aga no mis mulje antud olukorrast võib kolmandale isikule jääda kui reeglite üle arutamise teemas, Joeli auto klassikuuluvuse üle arutamise peale viimane ennast lihtsalt võistlustelt eemaldab, mitte ei registreeri ennast ümber suuremasse klassi, kuhu ta erandeid kasutamata kuuluma peaks.

Põhjendatud erandid on võimalikud peakohtuniku otsusel. - Minumeelest on Joeli soov üsnagi põhjendatud ja ta võiks A klassis võistelda, nagu me siit välja loeme, siis ka 10 pealise komisjoni jaoks põhjendatud.

Siin pole minumeelest midagi väga rohkem arutada.

Kuidas ma saaks enda sooviavalduse sama 10 pease otsustajaskonna ette arutlusele tuua?

Ärme nüüd tülli sellepärast lähe, kui ma A klassi sõitma ei saa, siis hea meelega tuleksin ja aitaksin Teid ürituse läbiviimisel. Dragil võiks ju ka keegi (mina äkki) plaatidelt muusikat mängida, nagu AC Milel :)

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 26.08.10 13:46 Tsiteeri

Tsitaat:
kui pole turbot siis ei saa ühte osa sellest reeglist rakendada, ülejäänud kolme saab.

Siin Sa eksid. Reeglites on öeldud:
Lisanõuded: Auto peab olema tehasest selle mootoriga väljunud ja omama originaalturbot, -coolerit, -sisse- ja -väljalaskekollektorit.
Minu autol ei ole turbot ega coolerit, st "JA" sõna arvestades ei saa ka selle nõude esimene pool minu auto kohta kehtida.
Tsitaat:
ICE, ma tean küll, et te kõik olete väga toredad ja head inimesed. Aga no mis mulje antud olukorrast võib kolmandale isikule jääda kui reeglite üle arutamise teemas, Joeli auto klassikuuluvuse üle arutamise peale viimane ennast lihtsalt võistlustelt eemaldab, mitte ei registreeri ennast ümber suuremasse klassi, kuhu ta erandeid kasutamata kuuluma peaks.

Eemaldasin ennast selleks, et ma tean oma aega, see on 13,6. Kui ma ei saa võidu sõita, sest mida 11-12sek autode vastu seal teeksin, siis mul ei ole ju mõtet osaleda. Pole huvitav ei minul ega pealtvaatajatel kaeda, kuidas üks auto teisest 100m eespool finisheerib. Lisaks sellele leian, et käesoleva poleemika kontekstis oleks mistahes klassis osalemine juba iseenesest suht imelik. Ma ei oleks ka A-klassis esikohale nagunii pretendeerinud, kuid seal olnuks siiski võimalus põnevust tekitada.
Tsitaat:
Kuidas ma saaks enda sooviavalduse sama 10 pease otsustajaskonna ette arutlusele tuua?

Ka Sinu küsimust on kollektiivselt arutatud ja otsus on, et kui auto on rikkis, siis see ei ole meie hinnangul piisavalt adekvaatne põhjus teda madalamasse klassi paigutada.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.10 13:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Joel
Siin Sa eksid. Reeglites on öeldud:
Lisanõuded: Auto peab olema tehasest selle mootoriga väljunud ja omama originaalturbot, -coolerit, -sisse- ja -väljalaskekollektorit.
Minu autol ei ole turbot ega coolerit, st "JA" sõna arvestades ei saa ka selle nõude esimene pool minu auto kohta kehtida.

Siin sa ikkagi rakendad JOKK põhimõtet. Kuna A-klassis turbokate kõrval osalevad ka N/A autod ja nende tuunimine on ka täitsa võimalik siis:
a. Oleks pidanud kohe välja kirjutama N/A autode eritingimused
b. "Auto peab olema tehasest selle mootoriga väljunud ja omama originaalturbot, -coolerit, -sisse- ja -väljalaskekollektorit." - see sama lause jääb lihtsalt osaliselt kehtima ka N/A autodele. Ehk siis võiks see lause tulevikus olla selline: "Auto peab olema tehasest selle mootoriga väljunud ja turbomootori puhul omama originaalturbot, -coolerit. -Sisse- ja -väljalaskekollektorid peavad ka olema originaalid."

Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.10 13:56 Tsiteeri

Jah, kindlasti arvestame Sinu ettepanekuga uueks hooajaks klassijaotuse sõnastuse täpsustamisel. Lisaks on turboautodele kaalumisel mööndused kollektorite ja coolerite osas.

veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6 PLUS 4.2, A4 TDI quattro, S8

postitati 26.08.10 15:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Vihane-Tihane
Minuarust ongi selle 3,6l Audi Coupe õige koht A klassis. Väljasõidetud aegade põhjal täiesti konkurentsis ning võrdväärne tehase turbokatega.

Ma ei saa aru, mis poleemika see siin on, Joeli kuubik pole ju klassi kiireim isegi? Meil on eelregamises autod, mis on ET'ga 13.2 ja 13.4? 13.6 sõitnud auto omanik löödi nagu risti ära, aga kiirematel autodel pole häda miskit. Nii vaadates on ju ebaloogiline, et aeglasem auto on ikkagi kuidagi 'ohtlik' reeglite järgi neile kiirematele?

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.10 17:33 Tsiteeri

Auto peab olema tehasest selle mootoriga väljunud ja omama originaalturbot, -coolerit, -sisse- ja -väljalaskekollektorit. - mina loen siit välja et A klassis saavadki ainult need autod osaleda, millel on juba tehasest turbo mootor peal - mitte ühtegi sõna selle kohta, et N/A autodele see reegel ei kehti...

Mina sain oma küsimusele üldiselt vastuse ja arvan, et Joel võiks siiski A klassis sõita.
Joel oleks pidanud juba kevadel dragist osa võtma, siis oleks see vaidlus juba ammu vaieldud :)

Probleemiks oli see vist Viljarsile ja Andule?

andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 26.08.10 17:45 Tsiteeri

Ei minu jaoks probleem ei ole see. Konkurents on alati teretulnud :). Minupoolest võib Eero ka A klassis osaleda.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado

postitati 26.08.10 17:51 Tsiteeri

Orgkomitee võiks selle aasta viimasele üritusele teha mööndusi ja lubada nii Joelil kui Eerol võistelda A klassis. Klass kus niigi võistlejaid vähemuses võrreldes B-ga, tekitaks kindlasti nende olemasolu põnevust juurde. Terve talv otsa on aega nende reeglitega jännata, kus siis järgmiseks hooajaks väljastada juba mitte ümber tõlgendatavad reeglid ja klassijaotused.

To Viljars:
Ma ei saa üldse aru, mida sinul siin nii hirmsasti põdeda ja karta on.;)

BLOW-JOB is better then NO JOB
andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 26.08.10 17:54 Tsiteeri

Ülar, ma loodan, et sa ka tuled ikka sõitma?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 26.08.10 18:46 Tsiteeri

Tsitaat:
Orgkomitee võiks selle aasta viimasele üritusele teha mööndusi ja lubada nii Joelil kui Eerol võistelda A klassis. Klass kus niigi võistlejaid vähemuses võrreldes B-ga, tekitaks kindlasti nende olemasolu põnevust juurde. Terve talv otsa on aega nende reeglitega jännata, kus siis järgmiseks hooajaks väljastada juba mitte ümber tõlgendatavad reeglid ja klassijaotused.

To Viljars:

Täpselt see on see õige mõte, küsimus polnud üldse selles, et Joel A klassist mujale tõsta vaid selles, et reeglid/eritingimused tuleks üle käia ja natuke täiendada, ehk tuleb arvestada sellega, et dragi käivad sõitmas ka N/A autod mitte ainult turbokad.

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 26.08.10 20:18 Tsiteeri

Ahh, nende klassidega on ju alati nii, et leidub neid, kes justkui kuskile ei sobi... Igale mudelile/mootorile oma klassi teha ei saa, see on selge. Puhtalt aegadepõhine jaotus on ka minu arust selline poolkõva lahendus - kuhu ma näiteks värske, mitte kunagi varem võistelnud tulijana platseeruks? Või uue mootoriga? Et keegi juhtus kunagi tänaval nägema, et oi, see auto oli kiire!? See tekitab tahes-tahtmata uutes tulijates tõrke. A sai stock klassiks just seepärast tehtud, et saaks tänavalt suvalised 200/S2/S4/S6/V8/A8/S8 omanikud kah sõitma, proovima, mida nende tehasest sportiliku suunitlusega masinad suudavad. Mina oleks vabalt sinna ka RS2 lubanud. Kui see tundub mõnele tavaessiomanikule ebaõiglane, siis minu arust mitte - inimene ongi oma auto eest ju ka mitu korda rohkem maksnud, soetanud tehasetuuninguga võrdlemisi rariteetse asja, selle nimel kindlasti nii mõnestki muust asjast loobuma pidanud, tal ongi õigus võita. Samasse läheks ka SQ, kui keegi selle kunagi soetama peaks. Pigem panen mina käe ette sinna suurte hiina coolerite ja moditud kollektorite lubamisele. Kõike on raske reglementeerida. Küll keegi leiab varsti jälle, et seal klassis võiks näiteks 100-oktaanilise kütusega eelist püüda. Või õhemakstreitud piduriketastega. Eks talvel arutleme ja loome paarikümneleheküljelised reeglid, mida keegi kunagi läbi lugeda ei viitsi...

Samas Joel on vabalthingavast 3.6 V8-st kerge kere peal progetava aju abil suht stabiilse dünaamika välja võlunud. Kindlasti on ta sellest rauast hetkel viimast võtnud ja ühe lisasõrmeliigutusega rohkem lihtsalt ei tule. Kui ta ütleb, et ta ei ole vahepeal midagi parendanud, siis mina küll usun selle mehe sõna. See peakohtuniku erandlike ümberpaigutuste tegemise õiguse klausel ongi just selliste juhtumite jaoks. Mina usun küll, et ta võiks vaid tsipitud ja/või põhjakeeratud WG-kruviga turbokatega õiglaselt rinda pista. Ehk joppab ja saab hea RT või konkurentsõitja viletsamate närvide arvel medaligi. Omaette klassi talle ju tegema ei hakka ja vaevalt, et tal 11.x aegasid paugutajate klassis suurt huvi sõita on. Samas on mees ühe väga laheda auto loomise nimel palju-palju garaaziöid perest eemal olnud. Olgem ausad - see on üks auto, mida mina pealtvaatajana kindlasti sõitmas (ja ka boxis uudistamiseks seismas) näha tahaks.

Tegu on siiski klubilise üritusega, mitte jahiga Eesti meistri tiitlile. :)

Teemo
klubiliige

Registreerunud 15.10.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi Quattro

postitati 26.08.10 21:34 Tsiteeri

Küsiksin siin teemas juba kevadeks ette, et kui mul on ehitatud auto milleks Audi 80 b4 ja mootoriks 1.8t, millel tibake suurem Saabi turbo ja hulka suurem Saabi cooler, siis kuhu klassi ma kuuluks- reeglitele totudes vist B klassi.
Kuigi reaalsus on see, et selline kompott ka kõrge rõhuga ei sõida kunagi alla 14 sekundi, kuigi samas oleks põnev pista rinda stock 2.2t või s8-ga ja olla A klassis.

ViljarS
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Focus RS 2010

postitati 26.08.10 23:25 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
Tsitaat:

To Viljars:

Täpselt see on see õige mõte, küsimus polnud üldse selles, et Joel A klassist mujale tõsta vaid selles, et reeglid/eritingimused tuleks üle käia ja natuke täiendada, ehk tuleb arvestada sellega, et dragi käivad sõitmas ka N/A autod mitte ainult turbokad.

Mul ei ole muud sellega midagi, kui lihtsalt see, et reeglitest loeb välja teisiti.
Lihtsalt siis tekibki see, et mees kellel on orig cooler katki sõidetud ja teine cooler ette pandud, tahab ka võistelda A klassis aga ei saa.
Minul otseselt selle vastu ei ole midagi kas Joel sõidab või mitte.
to Vihane Tihane: Minu poolest ta võib 13.0 aega ka sõita, mina oskan kaotada.

Ja nagu eelpool öeldud siis saab tõesti neid reegleid ka talvel ümber teha ja seda tulebki teha:)

PEACE!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado

postitati 27.08.10 05:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Ülar, ma loodan, et sa ka tuled ikka sõitma?

Tulen kindlasti aga küsimus on millega. Südames tahaks oma teistkordselt 13,4 auku sõidetud aega üle sõita aga kui pakutakse ühte teist pilli tagumiku alla, siis ei saa sellest kuidagi keelduda;)

BLOW-JOB is better then NO JOB
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

postitati 27.08.10 07:31 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Teemo
Küsiksin siin teemas juba kevadeks ette, et kui mul on ehitatud auto milleks Audi 80 b4 ja mootoriks 1.8t, millel tibake suurem Saabi turbo ja hulka suurem Saabi cooler, siis kuhu klassi ma kuuluks- reeglitele totudes vist B klassi.
Kuigi reaalsus on see, et selline kompott ka kõrge rõhuga ei sõida kunagi alla 14 sekundi, kuigi samas oleks põnev pista rinda stock 2.2t või s8-ga ja olla A klassis.

Sellega läheb raskeks. Mati Põllu (äss) 1,8T pistab rinda B klassi esiotsas. Aga proovime midagi välja mõelda - näiteks mingid konkreetsemad parameetrid peakohtuniku jaoks nende "põhjendatud erandite" otsustamiseks.

Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  11
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 35.7% - SQL: 64.3%]