Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7
Autor:
Pealkiri: Audi 100 C3 2.0 R5 - 1990 - Mario81 (Vastuseid: 160 | Vaatamisi: 28988)
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 30.03.11 19:43 Tsiteeri

Tänasest auto jälle liigub nii nagu peab. Mõned päevad tagasi muutus mootoritöö. Pöörded kõikusid, käivitus halvasti ja kiirendades nõksutas. Kuna olin just kütet võtnud siis esimese asjana kahtlustasin halba kütet, õnneks või kahjuks selles asi ei olnud. Probleem oli hoopis lamdas. Uus küljes ja mootor töötab nagu siidi. Pöörded on ühtlased ja sujuv minek kompenseerib, et vaid 85kw. ;) Uus lamda on nüüd bosch´i universaalne. Lisaks sai süüde täpsemini paika.

Ostsin championi raamita klaasipuhastid prooviks seekord ja teise sisu (istmed) ka. Vanad istmed lähevad garaazi mööbliks.

Edit: 15"-16" velgi pole mõtet enam mulle pakkuda. Ostsin järgmiseks talveks 15" eelmisel lehel soovitud veljed.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 01.04.11 09:25 Tsiteeri

Oota enam polegi neid vingeid velgi? :/ Või lihtsalt otsid teisi?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.04.11 10:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kiku
Oota enam polegi neid vingeid velgi? :/ Või lihtsalt otsid teisi?

Milliseid sa vingete all silmas pead? Need mis sa viimati nägid on all ja jäävad sinna kuni järgmise talveni. Siis lähevad alla 15" originaal veljed millest ka pilt eelmisel lehel.
Edit: Ehk NEED

Kiku
huviline

Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal

Auto: S2, 90q 20vt

postitati 01.04.11 10:28 Tsiteeri

Okei, siis ma sain valesti aru :D Neid suuri velgi küll ei tohi maha müüa, need on nagu rusikas silmaauku selle auto all!

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.11 15:55 Tsiteeri

Üks väga ropp ja vastik töö on see toonkile eemaldamine. Ei kujuta ette mis aastast see kile seal juba oli aga pakun, et aastast 1991. :D Kile tuli klaasilt ilma toonita ja hais mis tekkis peale kile eemaldamist oli jube.
Algul sai fööniga proovitud.
http://www.upload.ee/thumb/1244027/01042011020.jpg
Siis sai vähe konsulteeritud ja tehtud alkoholi-kuuma vee segu, nõudepesu nuustik köögist toodud ja 2x 200 ibumaks endale sisse.
Tagaklaas on tegemata.
http://www.upload.ee/thumb/1244055/03042011022.jpg
http://www.upload.ee/thumb/1244061/03042011024.jpg

Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 03.04.11 16:02 Tsiteeri

Väga ilus! Kas sa selle tagumise antenniga oled ka midagi mõelnud peale hakata? Mul 200-l ka see pikk telemast seal ja eriti ilus ei ole. :)

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Jürgen
klubiliige

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.11 16:10 Tsiteeri

Mis põhjusel tooni eemaldasid? Kuigi sellisele, visuaalselt korrektsele, c3'le sobib ilma toonita minu maitse järgi väga hästi, siis toonklaasil on ka omad praktilised eelised (nt. vaadates tagapingil olevat turvatooli :)).

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 03.04.11 16:21 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kivitare
Väga ilus! Kas sa selle tagumise antenniga oled ka midagi mõelnud peale hakata? Mul 200-l ka see pikk telemast seal ja eriti ilus ei ole. :)

See ei ole ilus jah ja midagi peab temaga ette võtma aga hetkel pole aega olnud sellega tegeleda.

Tsitaat:
Algselt postitas: Jürgen
Mis põhjusel tooni eemaldasid? Kuigi sellisele, visuaalselt korrektsele, c3'le sobib ilma toonita minu maitse järgi väga hästi, siis toonklaasil on ka omad praktilised eelised (nt. vaadates tagapingil olevat turvatooli :)).

Põhjus nr 1 oli, et väga kole ja kulunud oli. Seest välja vaadates lilla kõik, väljast sisse nagu prügikott jne jne.
Võibolla tuleb lähiajal korralik aga palju heledam tooniring. See, et turvatool taga on olen mõelnud, et peaks V8 kardinad muretsema (uuesti) ;)

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.04.11 19:07 Tsiteeri

Sisust ei ole veel pilti lisanud. Istmed vajavad muidugi tegemist ja nii kaua, kui ideid kogun on nad sellised.
http://www.upload.ee/thumb/1284013/17042011036.jpghttp://www.upload.ee/thumb/1284018/31032011017.jpg

Eile sai korra teele ka jäädud. ;) Nimelt see uus autochek hoiatab, et küte saab otsa (lõpuks ometi, seda ma ju tahtsin) aga otsa saab ta sõna otsesesmõttes kohe. :D

Enamjaolt sõidab temaga elukaaslane. (üllatav ka mulle aga las sõidab) Minule jääb vaid igahommikune selline vaade enne tööd.
http://www.upload.ee/thumb/1284026/18042011037.jpghttp://www.upload.ee/thumb/1284043/17042011035.jpg

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 20.04.11 07:37 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mario81
http://www.upload.ee/thumb/1284043/17042011035.jpg

Me like it! :P

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.11 21:42 Tsiteeri

Soojade ilmade saabumisega ilmnes, et isegi, kui on soojendus puhur off asendis puhub ta ikka sooja. Lühemad otsad kannatasin ära aga pikematel tuli kingad jalast võtta. :D Päris täpselt ei teagi mis ja kuidas valesti/katki oli aga Teemo tore mees tegi korda.
Järgmisena valmistas peavalu käigukang. Nimelt hakkas järsult kuidagi loksuma, käigud ei lülitunud hästi sisse-ühesõnaga see sai ka korda tänu Kristjanile ja keevitusele.
Kolmandaks tahtsin lisada olemas olevatele kellade kompule juhtimis kangi. Kangid ostetud ja selgus, et kompuutrit ei saagi minu masina mootoriga tööle. Nii, et kangide komplekt üle kellel vaja.:( Kui aega leian, teen ka kuulutuse.
Neljandaks sai täna lõpuks esiklaas uus ostetud. Koju tuua veel ei saanud sest ei mahtunud sigarisse. Peab homme a4´ga järgi minema ja siis ehk varsti lootust selgemalt näha.
http://www.upload.ee/thumb/1383735/31052011046.jpg

Aga üldiselt tunneme rõõmu sigarist.http://www.upload.ee/thumb/1383742/31052011049.jpg

arro
klubiliige

Registreerunud 10.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: C3 quattro, C4 quattro

postitati 01.06.11 08:12 Tsiteeri

Aii see viimane pilt on ikka väga hea :D , ja see velgi istub ka väga hästi selle autoga kokku. Üks küsimus ka, et kas rehv vastu tagumist koopa serve ei käi?

Your time is limited, so don´t waste it by living someone else´s life. TIG keevitus teenus
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.11 10:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: arro
Üks küsimus ka, et kas rehv vastu tagumist koopa serve ei käi?

Ma ei ole peale velgede paigaldamist mingeid raskusi vedanud, ka täiskasvanud inimesed pole selle aja jooksul taga istunud. Millegi pärast arvan, et kui taha istmele 2 meest istuma panna siis maantee lohkudes riivab tiiva äärt (rehvi küljega), kui mitte ei lähe vastu. Peab järgi proovima. Vedrustus annab päris korralikult "kiikuma" nii pidurdades kui gaasi andes aga hetkel pole veel koopa serva vastu käinud.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.11 20:10 Tsiteeri

Lõpuks sai see suht ämblikuks muutunud klaas vahetatud laupäeval.
http://www.upload.ee/thumb/1397603/04062011058.jpg
Siinkohal pole liiast tänada suuretöö tegijat. Tänan InTz veelkord.

http://www.upload.ee/thumb/1397630/P8020004.JPGhttp://www.upload.ee/thumb/1397648/P8020005.JPG

Kõige otsa auto müügikuulutus ka. ;)

otto
huviline

Registreerunud 23.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: 200 2.2 10V TQ Avant 1990, V8 D11 3.6 1988, 100 Sport 2.2TQ 1990

postitati 06.06.11 21:12 Tsiteeri

Klaasile kroomliistu ei pannudki tagasi?

Audi OOOO - Lord Of The Rings
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 06.06.11 21:20 Tsiteeri

Mul ei olnudki liistu kokkuvõteks. Tihend oli muide aastast 2008. Uskumatu, kui palju kivitäkkeid tekib selle ajaga.

Tsitaat:
Algselt postitas: otto
Klaasile kroomliistu ei pannudki tagasi?

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.11 17:15 Tsiteeri

Mis sa miilitsa autos täna tegid? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.11 19:02 Tsiteeri

:D Väga lollisti kukkus välja nüüd.
Ma olen olnud 10a pea iga päev liikluses ja siiani puhas leht. Täna aga ootasin Sügise tn vasak pööret Toompuiestele, et kohe keerata Tehnika tn. Toompuiesteelt tulnud trollile võtsin sappa ja tegin pöörde Tehnika tn. Järgmine hetk olid vilkurid järgi. Põhjuse sain kohe operatiivselt politsei autos videolt teada-nimelt, kui troll keeras siis roheline nool vilkus ja kui mina järgi kohe tulin oli nool kustunud. Jah, ega ma ei mäleta, et oleks rohelist noolt näinud :) troll oli täpselt ees. Täitsa minu viga. Karistus: Kirjalik hoiatus sest all oli täitsa puhas leht. Õiglane.

Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.11 20:20 Tsiteeri

Juhtub ikka. See nool kustub seal ka suht ootamatult ja tavaline vaatepilt on see, et peale seda sõidab sealt veel 2-3 autot rahulikult läbi.
Auto on aga pilkupüüdev. Kohe peale kurvi hakkas ilus punane "sigar" silma, siis miilitsad ja lõpuks ka "sigari" veljed, mille järgi sain sotid selgeks, kes seal aru annab. :D

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 08.06.11 20:44 Tsiteeri

Eks nad seda seal just jälgisid/filmisid. Aga suht häbi oli küll esimest korda vakstuga kaetud politsei auto tagaistmel istuda. :D

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
Juhtub ikka. See nool kustub seal ka suht ootamatult ja tavaline vaatepilt on see, et peale seda sõidab sealt veel 2-3 autot rahulikult läbi.

püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 09.06.11 15:10 Tsiteeri

Tahtsid lihtsalt ilusat autot peatada. Mul kah selliseid juhtumeid olnud. Õigemini elukaaslasel. Tal ikka juhtub koguaeg. Lõpuks vahivad autot ja koogutavad pead :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 27.06.11 22:01 Tsiteeri

Täna lõpetas siis lõplikult tegevuse see genekas. Kaua sa jõuad teist lappida. Tabasalu mäest alla kruisides märkasin aku tuld ja aimasin halba. Kiire kõne Teemole ei olnud ka väga positiivne. "Aga too auto siia"
Kohapeal selgus, et just minu masinale sobiv kap remonditud genekas olemas. :D Puhkuse plaanid paar tundi takerdusid aga laeb jälle. Lisaks sai ka esiklaasi pesuvee tagasi, mis millegi pärast klaasi vahetust lakkas töötamast.

Kodutööd.
http://www.upload.ee/thumb/1452001/16062011071.jpg

Müüa hetkel.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.07.11 20:24 Tsiteeri

Kuu on rahulikult sõidetud ja probleemiteta. Ega ma hetkel muidugi suuri plaane ei tee, lihtsalt sõidan. Aga kimbutama on hakanud vihmastel hommikutel niiskus/vesi kuskil. Puterdab pärast vihmast ööd. Õhtul koju tulles ja uuesti proovides laksust käib ja ühtlaselt, kui olen auto koju jätnud ja peale kuiva päeva õhtul uuesti proovin.
Täna hommikul panin auto käima-läksin kodu uksi sulgema ja korraga suri välja auto. Proovisin uuesti käivitada aga umbes minut kui lõpuks raskustega käima läks. Jõudis ka õli tuld vahepeal näidata. Lõpuks läks aga gaasi puudutades suri välja. Õhtul koju tulles läks käima nagu uus auto. Igaks juhuks ajasin täna ööse varju, et homme norm töötaks.
Esmaspäev/teisipäev vahetub jälle õli ja vahetub geneka rihm.
Kardinaid taha ustele pole keegi pakkunud. Peab vist poja valitud KARDINATEGA leppima. :D

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.08.11 21:06 Tsiteeri

Sõidetud juba küll, vahetaks/remondiks midagi. ;)
Nimelt tuleb soojendusradikas välja vahetada. Magusat lõhna tuleb juba ammu salongi, nüüd siis vedelik ka matil.
Ülevaatusest tuleb läbi sõita.

Niisama pilt.
http://www.upload.ee/thumb/1603203/20082011135.jpg

Tagaaknale sain kardina ka aga tooni ei julge eemaldada veel sealt. Äkki tuleb koos soojendusega maha ja, kui tuleb maha nii nagu külgedelt tuli, siis kraabida ikka soojendus ribade pärast ei saa.

Edit: 15" ja 16" korralike naelrehve võib ka mulle pakkuda. (privas)

magiorav
huviline

Registreerunud 26.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: MB C220 CDI 2005 / Audi 100 C4 Q / VW Golf 2

postitati 23.08.11 21:30 Tsiteeri

Väga kena sigar. Ega midagi kui ainult jõudu ja jaksu edasiseks;).

Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7
Tee uus teema

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 22]
[PHP: 33.4% - SQL: 66.6%]