Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  23
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2008 / 2009 (Vastuseid: 552 | Vaatamisi: 59726)
ukuke
huviline

Registreerunud 05.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Allroad

postitati 23.11.08 14:22 Tsiteeri

Panin selleks talveks 60 kõrgus rehvi,tunduvalt parem kui eelmine talv.Võrus kallab täiega.Hommikul näha,kes liigub,kes hanges?Elagu QUATTRO!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
shalm
huviline

Registreerunud 01.06.08
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.08 14:24 Tsiteeri

Täitsa lahe talveilm kohe :)
Sai ka kakumäe piirkonnas libisemas käidud, tagasi tulles hoidis adrekat üleval seegi, et kohati ei olnud enam tee piirjooni näha, paistis vaid eespool liikuva sõiduki udutuli... Aga jah, minulgi esimene korralik neliveo kogemus nüüd käes.
Kinnijäämise tunnet polnud kordagi, kuigi tundus, et kohati oli lumi päris kõrge. Ei saanud isegi aru, et midagi oleks vastu põhja käinud.
Kiidusõnad C4 Audi 100-le - niimoodi esimest ja teist käiku ruunanud ma sel masinal varem polnud :P

Mul R15 195/65 rehvid all.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
ve1ks
huviline

Registreerunud 23.02.04
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Avant 2,6 V6

postitati 23.11.08 14:29 Tsiteeri

Valga - Uulu mnt 10 km ennem Tõrvat on vast tunni- paari pärast sõiduautoga läbimatu, sest pool tundi tagasi oli lahti ainult üks rada ja hanged olid juba praktiliselt poole ukseni.
Ise enam igatahes välja ei roni. :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mihkel
huviline

Registreerunud 27.12.04
Kasutaja on eemal

Auto: seat leon

postitati 23.11.08 15:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: shalm
Täitsa lahe talveilm kohe :)
Sai ka kakumäe piirkonnas libisemas käidud, tagasi tulles hoidis adrekat üleval seegi, et kohati ei olnud enam tee piirjooni näha, paistis vaid eespool liikuva sõiduki udutuli...

Siis läks hästi....ma vahepeal ei näind kapotist kaugemale :D Kui selgemaks läks, siis paistis ainult kõrge lumehang ees. Õnneks jäi esivedusega kinni ei jäänd aga adrenaliini Tallinna tänavatel jagub :D . Mustamäe tundus kõige hullem olevat...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Umpser
huviline

Registreerunud 01.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.08 15:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Algselt postitas: Umpser
tänane ilm on ikka vapsee äge juba:D kui vaid nii jääks :D:D
ma olen siin kuusalu karjääris käinud libistamas, päris külavahelt ei tahaks oma oskusi lihvida:D
lihtsalt infoks - suvekad või ei ole tehnikast lihtsalt aimu et selline trajektoor ümber selle kaameramehe ringe tehes?

kaameramees oli suht kõrgel kruusakünka otsas ja igivanad lamellid ka ja :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 23.11.08 15:05 Tsiteeri

Mnjh, ja mina mõtlen et peab kah ikka quattro ostma :P Kinnijäämistunnet ei tekkinud küll, aga no linnapeal tundis ikka ära kellel on quattro ja kellel mitte. Tahakaks ka foori tagant esimesena minema saada ja Narva mäest üles :D Mind pääastab autom. kast ja veojõukontroll, ilma nendeta oleks tunduvalt sitem juba. Ka esiveolisega on huvitav sõita, aind arvatavasti kui sadu järgi jääb siis sulab see suht ruttu ära. Ja nagu öeldi siis jah nädal lõpuks on vihm jälle, loodan et siiski mitte.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 23.11.08 15:13 Tsiteeri

nujah, eks ikka alles siis hakatakse quattro peale mõtlema, kui häda käes on. :P

Tartust viljandi ei saand kah kiiremini kui 50km/h sõita.

ÄGE

A muidu nüüd on küll nii, et sahad võiks ikka tööle hakata juba-. Küll neid kohti jääb kauaks kus paks lumi ja mitu päeva järjest müramas saab käia.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 23.11.08 15:19 Tsiteeri

kas keegi quattromees täna õhtupoolikul tallinnas järve kandis ringi tiirutab? mul tööjuures on parkla väljasõit nii umbes, et kui seal praegu kinni istuv toyota piisavalt head kraavi ei kaeva, siis arvatavasti jään 8 kandis ka põhjapeale kinni.

kas mõni abivalimis quattromees saaks vajadusel mind välja tõmmata?

muidu ei hädaldaks foorumis, aga lähim neliveduline mis appi saaks tulla on alles paides:(

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 23.11.08 15:27 Tsiteeri

No katkine talverehv asendatud varurattaga, millel veel nii 7mm mustrit järel ja sõit läks edasi. Seekord kutsusin traktoristi, kes lükkas korralikud rajad sisse ja sai vanad rehvid nurkadesse pandud et märkida ära kust maal oleks õige pöörata (kui just teist katkist rehvi ei taha).
Tee äärde sai suured vallid lükatud, millele lisandus tuule poolt lükatud vallid. Nägin mingit esisillaveolist audit ka õhtupimeduses rajal, aga mida see tegi ei saanud kuidagi kutsuda driftimiseks, meenutas hoopis pensionääri pühapäevasõitu, sest tal tagumik ei liikunud kuskil suunas ega auto hoogu ülesse ka võtnud.

See lumetuisk on ikka üle kõige :D

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2 Q

postitati 23.11.08 15:29 Tsiteeri

Tulin täna pealelõunat Türilt... lausa kahju oli mõnest kes mingi 40 - 50kmh liikus... Samas endal oli väga mõnus mheda muusikasaatel kilomeetreid neelata... ei saanud nagu arugi et teeolud hullud - kui just kohati nähtavuseüle ei kurdaks.... mõnus tuisk...:D
Hommikul ilmselt ametimasin tuleb hange jätta ning endaomaga liikvele minna... :cool:

Sõida... aga ära mölise....
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Darkdog
huviline

Registreerunud 20.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6

postitati 23.11.08 15:34 Tsiteeri

Jäin täna enda S4 jaga kinni põhjapeale. Kuna tee oli täis tuisanud,siis jäi vaid arvata,kus tee läheb. Arvestasin valesti,sõitsin üle mingi künka ja sahh... kinni.
Natuke labidaga niblimist ja sain lahti, aga peab jah vaatama,kui lumi liiga paks,siis ei tasu igalepoole ka quattroga ronida,lihtsalt liiga madal.
Aga muidu oli täna fun:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.08 15:35 Tsiteeri

Muidugi bemmidevahel slaalomisõit oli omaette naljakas... :D

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 23.11.08 15:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoigkas mõni abivalimis quattromees saaks vajadusel mind välja tõmmata?
ma liigun peale sallu tõehetke.. võin moepärast helistada ja uurida mis teema on..

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 23.11.08 15:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Algselt postitas: Zoigkas mõni abivalimis quattromees saaks vajadusel mind välja tõmmata?
ma liigun peale sallu tõehetke.. võin moepärast helistada ja uurida mis teema on..
sobib :)

Et oleks raskem!
anduke88
klubiliige

Registreerunud 17.04.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 B6 1.9TDI & MB W205 & BMW F31 & Audi Q7 60 TFSIe

postitati 23.11.08 16:07 Tsiteeri

Sai ka nüüd ometi väljas käidud. Ilm on vägagi kena.
Krt, välja minnes ei leidnud ma oma autotki üles, lisaks ei mäletanud enam täpselt, kuhu eelmisel õhtul ta pargitud sai; alles numbrimärgi (ees olev märk paistis lume alt veel välja :) ) vaatamisel sain aru, milline enda oma on.
Lisaks sai minu sedaanist kena uus universaal:
http://xs233.xs.to/xs233/08470/sedaanistuniversaal160.jpg.xs.jpg
Peale klikates saab suurema pildi

Kõrval prooviti bemarit parkida, vaid ratas käis ringi....Lisaks sõites veel lükkas oma "sahaga" lund.

Ise jätsin oma masina paigale ning lähme kohe tuttava RS6-ga tiirutama....:cool::D:P Peab vist köie ka kaasa võtma teiste väljatõmbamiseks...;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.08 16:31 Tsiteeri

Paar pildikest sellest mida praegu aknast näha on - tõotab hommikuks head lumeolu... :D
http://live.hot.ee/gallery/show_gallery_thumbs?id=922031

Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 23.11.08 16:47 Tsiteeri

Tänane saak üks maaaluse garaazi tee pealt eest sikutatud E39 bemm ja üks liikvele aidatud kiirabiauto. Aga muidu - :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.08 17:20 Tsiteeri

a mul ümber maja on mäng "mina lükkan sind sina lükka mind":D
ise siis peale tõehetke hullama jälle :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Rainer
huviline

Registreerunud 23.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2 x Audi S4 2.7Bit, Audi 80 B4 Quattro, VW Passat Alltrack

postitati 23.11.08 17:32 Tsiteeri

Kuhu Rotu hullama läheb? :P

When turbos start spinning, the face starts smiling :)
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 23.11.08 17:36 Tsiteeri

Kahjuks minu tänaste külaliste C5 2.4Q ja 4,2Q istusid mõlemad mingi hetk kinni, kuna lund ikka üle 60 cm maja ees :) Enda pooleveosega sain väga kiiresti ja stabiilselt liigeldud aga mitte 60cm lumes.

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.08 17:56 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Rainer
Kuhu Rotu hullama läheb? :P
ilmselt linn + pirita rinka .. igale poole no :D eile öösel oli pirta rinkal küll sigakõva :cool:

maxic
huviline

Registreerunud 27.05.04
Kasutaja on eemal

Auto: auditu

postitati 23.11.08 18:00 Tsiteeri

Q'd küll pole, kuid vahva ilm on ikkagist. Bemareid kodu tänavas lahti lükata kahajalaveoga on kah lahe :D. Kuigi aru ma ei saa kuidas nad kinni jäävad, sest endal ei ole õnnestunud see, kuigi mitmessegi kohta ise teinud esimesed jäljed.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
laur
huviline

Registreerunud 14.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A7 3.0 TFSI

postitati 23.11.08 18:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: laur
Mnjh, ja mina mõtlen et peab kah ikka quattro ostma :P Kinnijäämistunnet ei tekkinud küll, aga no linnapeal tundis ikka ära kellel on quattro ja kellel mitte. Tahakaks ka foori tagant esimesena minema saada ja Narva mäest üles :D Mind pääastab autom. kast ja veojõukontroll, ilma nendeta oleks tunduvalt sitem juba. Ka esiveolisega on huvitav sõita, aind arvatavasti kui sadu järgi jääb siis sulab see suht ruttu ära. Ja nagu öeldi siis jah nädal lõpuks on vihm jälle, loodan et siiski mitte.

Vara hõiskasin, koju minnes jäin hoovi sissekeerates kinni :D Väike kallak on allapoole ja siis seal jäi põhja peale, oleks vb läbi ka läinud aga jäin mõtlema et kas kühveldan eest ära v mitte, surkisin seal j akinni olingi, oleks pidand hooga minema.

Amuidu nats kühveldamist ja sain välja.

poleoluline
huviline

Registreerunud 25.05.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.11.08 18:14 Tsiteeri

Ooki... aitab tv-st... lähen teel lnnapeal mõned tiirud... :D

TiitR2
huviline

Registreerunud 21.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: BMW X5 xDrive30d, M-pakett 2009a; VW Passat 2.0 tdi DSG 2011a.

postitati 23.11.08 18:14 Tsiteeri

Selline tagasihoidlik kuid paljulubav pilt oli päeval kell 14 paiku ja liikumiseks kasutasin seda vasakpoolset punast asja:):

http://img140.imageshack.us/img140/2338/picture007ul9.jpg

hetkel on kell veerand üheksa õhtul ja korrutage see pilt umbes 3-ga...fotokasse seda olukorda enam püüda ei õnnestu igatahes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  23
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 24.9% - SQL: 75.1%]