Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  9
Autor:
Pealkiri: Quattroga hanges kinni (Vastuseid: 212 | Vaatamisi: 36804)
ranz
klubiliige

Registreerunud 29.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 07.06.08 10:06 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: sigar101
uus asi see nelikvedu
keskel käsika kõrval diff nupp kolmnurk nupul ja veermiku pildil taga hakkab põlema tuli ja abs lülib välja kui sisse lülitan.

kui ma ta sisse lülitan kas ta paneb ainult tagumised rattad koos käima või kõik neli tükki?

äkki keegi seletaks mulle kuidas see täpsemalt toimib:D

Issand jumal.... viis lehte teemat ja sa alustad uuesti otsast peale:o:o:o

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
kalkunimaalt
huviline

Registreerunud 04.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: A 100 c3 2,2 TQ SportExclusive 91a, BMW e28 535

postitati 14.10.08 16:47 Tsiteeri
Quattroga kinni

no käisime metsas möllamas ja hindasin pisut auto võimeid üle. Tulemusex oli saa et söber uppus veel villisega ära ja ei jäänud muud üle kui traktor tuua!

http://albums.rate.ee/s3/1/b/5/1b504684773.jpg

http://images.orkut.com/orkut/photos/OgAAAI6ZStPocBi-ORkM6VtpUQNR7wL6-WcoPKAUdPjhcYM9dXHnc0JkaqA8yAcgTxQeC89yaqPMVD-g1Qhwl6MHbFYAm1T1UE8POS_iixy
ZzeNR2SR6F7ynxOgo.jpg

http://images.orkut.com/orkut/photos/OgAAALVB9cYSeLQHc4i-JtnMwUlMjlFToRjrzslcSxySYCP_xhCUlJpjJKaGjNIFnVoMorIAKesyiIlgCEqQxj6TLRgAm1T1UMTmnGpnN-M
k_hTtVeYQ1X1rb8SR.jpg

http://albums.rate.ee/s3/1/b/5/1b504684764.jpg

http://albums.rate.ee/s3/1/b/5/1b504684793.jpg

aga asja pluss oli see, et enne polnudki diffri lukku proovida saanud. Toimib:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
kalkunimaalt
huviline

Registreerunud 04.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.08 15:26 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kalkunimaalt
no käisima metsas möllamas ja hindasin pisut auto võimeid üle:(. tulemusex oli saa et söber uppus veel villisega ära ja ei jäänud muud üle kui traktor tuua!

http://www.rate.ee/albums/julm4/p4684764

aga asja pluss oli see et enne polnudki diffri lukku proovida saanud!! toimib:D

Küsimus: Kui mu quattrol ABS ei tööta(esimese juhipoolse ratta anduri juhe katki), kas see möjutab ka kuidagi nelikveo tööd?? :) (audi 100 tq 91a)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.10.08 15:40 Tsiteeri

Tsitaat:
Küsimus: kui mu quattrol ABS ei tööta(esimese juhipoolse ratta anduri juhe katki) kas see möjutab ka kuidagi nelikveo tööd?? :) (audi 100 tq 91a)

Ei.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
kalkunimaalt
huviline

Registreerunud 04.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.08 15:58 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
Tsitaat:
Küsimus: kui mu quattrol ABS ei tööta(esimese juhipoolse ratta anduri juhe katki) kas see möjutab ka kuidagi nelikveo tööd?? :) (audi 100 tq 91a)

Ei.

Ok selge!! sis pole mul seda ABSi vaja ka!:D

manjakk
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi a8 d2 98a 4.2+ lpg

postitati 14.12.08 10:39 Tsiteeri

Ka mina läksin julgeks
http://nagi.ee/photos/manjakk/sets/143947/

arks
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
manjakk
huviline

Registreerunud 01.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: audi a8 d2 98a 4.2+ lpg

postitati 14.12.08 10:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: manjakk
Ka mina läksin julgeks
http://nagi.ee/photos/manjakk/sets/143947/

Aga olgu öeldud et kinni jäin seetõttu, et mul lõhkes tosooli voolik ja ma ei tahtnud ilma tosoolita sõita.
Hommikul tõin tosooli ja sõitsin labida abiga välja.

arks
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
püstolett
huviline

Registreerunud 29.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4.2 Tdi 2007; C4 S6 Plus sedaan; C4 S4 turbo; RS6 C7.5

postitati 17.12.08 20:09 Tsiteeri

Julgusest rääkides ja manjaki pilte vaadates tuli meelde, et kuskil metsavahel on mu audi plastikust tungraua pesa, ja normaalne mõlk sellekoha peal meenutab seda:S
Mõtlesin, et oleks hea mööda rekkarööpa servasid ronida, aga ei tulnud välja, läksid liiga teravaks need tipud...külmunud olid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
martint
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 27.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi100 2,8q

postitati 23.02.09 18:21 Tsiteeri

Aga meil juhtus niimoodi:D

http://nagi.ee/photos/martintoo/9582755/

Zan
huviline

Registreerunud 04.03.05
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1,9tdi, quattro loomulikult. x2.

postitati 01.03.09 09:01 Tsiteeri

Tervist, kamraadid.

Olin eile quattroväärilises olukorras ja tuli kaevetöid teha omajagu :P
Aga kipitab hetkel, et äkki oli polstriviga hoopis, mitte quattro.

Lühidalt - keerasin lumiselt (kaks roobast hangede vahel) Lõuna-Eesti külavaheteelt veel lumisemale talu sissesõiduteele (roopaid polnud, hang oli), aga seal oli ilmataat petukaupa teind, kuna õige tee kohal oli kõrgem hang ja madalama hange kohal oli juba teeperv. Sealt madalama hange kohalt siis üritasingi läbi ronida, tulemuseks aga korralik maaühendus.
Auto oli diagonaalis kinni - vasak esimene ja parem tagumine ratas rippusid ja käisid ringi ja parem esimene ja vasak tagumine olid vastu koopaid surutud ja põhja peal ka kinni.
Olukord lahenes kaevamise ja lükkamisega.

Tegemist 98 aasta A4ga - IV põlvkonna quattro seega.
Kas sellises olukorras oleks difriluku sarnane asi pidanud rakenduma? või oleksin ise pidanud piduriga mängima?
Sest rippuvad rattad käisid rõõmsalt ringi ja teistele ei mõmmigi.
Omal tekkis kahtlus, et äkki on lukkudega mingi kala?

Sellist lumekogemust varem pole ja midagi sarnast foorumis kirjeldatuna ka ei leidnud - kes teab, äkki annab nõu ja seletab quattrorohelisele lahti teema, et mis oli ja miks nii toimis?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 01.03.09 09:50 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zan
Sellist lumekogemust varem pole ja midagi sarnast foorumis kirjeldatuna ka ei leidnud - kes teab, äkki annab nõu ja seletab quattrorohelisele lahti teema, et mis oli ja miks nii toimis?
Sul peaks olema tõenäoliselt sama tehnika mis mul, aga mul minuteada küll ühtegi lukku difrites ei ole -- st põhimõtteliselt veabki üks esimene ja üks tagumine, ja põhja peal kinni olles oledki kinni :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Zan
huviline

Registreerunud 04.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.09 09:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Tsitaat:
Sul peaks olema tõenäoliselt sama tehnika mis mul, aga mul minuteada küll ühtegi lukku difrites ei ole -- st põhimõtteliselt veabki üks esimene ja üks tagumine, ja põhja peal kinni olles oledki kinni :)

Raip.
Aga kas sihandsel juhul pidurdamine aitab või ongi ainus variant nügimine või teine audi quattro sikutamas?

Kaits
klubiliige

Registreerunud 01.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: RS 6 Avant

postitati 01.03.09 10:01 Tsiteeri

4. generatsioon ongi ilma lukkudeta. Kuid on EDL (Electronic Differential Lock), mis kasutab ABS andureid, et pidurdada läbilibisevat ratast.

"RS6 is like a supermodel girlfriend - extremely high maintenance, but now and again, worth every penny."
Zan
huviline

Registreerunud 04.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.09 10:07 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kaits
4. generatsioon ongi ilma lukkudeta. Kuid on EDL (Electronic Differential Lock), mis kasutab ABS andureid, et pidurdada läbilibisevat ratast.

Siis järelikult see antud olukorras ei töötanud või ei pidanudki kahe diagonaalis õhusoleva ratta puhul toimima? Loogika, va tarkpea, ütleb, et peaks töötama...
Kes sellist asja täpsemalt diagnoosida oskab?

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 01.03.09 10:16 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Siis järelikult see antud olukorras ei töötanud või ei pidanudki kahe diagonaalis õhusoleva ratta puhul toimima? Loogika, va tarkpea, ütleb, et peaks töötama...

Ei oska see edl sul neid rattaid kõiki võrdselt vedama panna. Lepi selle teadmisega ;).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Zan
huviline

Registreerunud 04.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.09 10:27 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kps
Tsitaat:
Tsitaat:

Ei oska see edl sul neid rattaid kõiki võrdselt vedama panna. Lepi selle teadmisega ;).

Vaivaivai. No siis on selge - vähemalt toimis tehnoloogia ootuspäraselt, hea seegi :P

Aga nüüd see polstriküsimus - kas mina oleksin võinud rooli taga mingit trikki tehes diislijõul ja ilma musklirammuta masina liikuma saada?

Tonx
huviline

Registreerunud 08.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: G31 540; Tucson AWD

postitati 01.03.09 11:26 Tsiteeri

Polstri viga oli siin see, et tuleb kahtlases kohas korra autost välja astuda ning vaadata, kust saaks hooga läbi põrutada:P
Vaikselt hiilimine ei aita:)

Ühe variandina olen kasutanud lahtise uksega autoga kõõlumist - üks mängib pedaaliga, teine seisab lävepakul ja kõigutab autot. See pole samas iga kord võimalik.

Köis kaasas. Helista:D
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Skype
Zan
huviline

Registreerunud 04.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.03.09 13:32 Tsiteeri

Tjaa. Mis ei tapa, teeb tugevamaks, aga eks edaspidi siis peab pisut ettevaatlikum olema :)

Aga muidu on konfiguratsioon quattro+lumi&jää täitsa üle prahi. Mitte, et keegi seda varem öelnud poleks, aga see lihtsalt on nii.

forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 28.06.09 10:16 Tsiteeri

salvo kelguga saab ju üle hange sõita
Ja quattroga ka peale seda lisa
http://fotoalbum.ee/photos/forsin/17255285
http://fotoalbum.ee/photos/forsin/17255221
http://fotoalbum.ee/photos/forsin/17255293

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 28.06.09 17:15 Tsiteeri

Kuulge, suvi on! Külmavärinad tekivad sellist teemat listis nähes.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mehka11
huviline

Registreerunud 24.07.08
Kasutaja on eemal

Auto: B6 A4Q Avant 2,5TDI

postitati 02.10.09 09:50 Tsiteeri

Otseselt teemaga ei haaku, kuid piiludes eelnevaid postitusi sobib
antud juhtum siia teemasse.

Proovisin oma A4Q liiva sees. 2,5TD pead pöördeid hoidma, muidu kurjad lood.
Kui alla 1800 pöörde siis turbo tagant ära ja jõud läinud. Kui esimest kiirsti sisse
ei saa siis suretad masin sinna.
Tulemus see, et masin põhjapeal ja eest üks ja tagant diagonaalis üks ratas
toimisd ainult kuna hõõrdumine oli alla 20%. Proovisin piduriga, saab tõesti rattad
ringi, kuid kui quattro põhja peal siis sellest pole eriti abi.
Minu õnneks looduse kahjuks oli keegi metsa alla oma vana köögimööbli visanud.
Tung abiks ja natuke kaevasmist mööbli tükid alla ja masin liikus jälle.

Antud päeval sain siis lahti põhjakaitsmest, mis tagurdades liivale jäi ja
pärast Statoilis tuli suruõhuga radika esine liivast puhtaks lasta. Radiga ees oli liiva
stange ääreni. Statoili ette jäi miski 20kg liiva maha.

http://live.hot.ee/gallery/slideshow?id=1453156&img_id=1453157

kiire-lauri
huviline

Registreerunud 30.07.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 3,0 Q

postitati 06.10.09 05:48 Tsiteeri

Mul on 95a 2,8Q a4.Kinni pole veel jäänud aga sopasees jne siis võtab küll kõik 4 ratast ringi ja mingi imelik hääl kostub käigukasti juurest ?
Kas sellel Q on mingeid lukke ka ?

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
JanariA4
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Skoda Octavia RS III

postitati 06.10.09 07:44 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: kiire-lauri
Mul on 95a 2,8Q a4.Kinni pole veel jäänud aga sopasees jne siis võtab küll kõik 4 ratast ringi ja mingi imelik hääl kostub käigukasti juurest ?
Kas sellel Q on mingeid lukke ka ?

See "imelik hääl" on EDS ehk siis nn. abimees, ei maksa karta. Mina suutsin oma vanal A4 selle asja jäärajal vist maha põletada....Igatahes hiljem enam ei kuulnud :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 06.10.09 07:59 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: JanariA4
See "imelik hääl" on EDS ehk siis nn. abimees, ei maksa karta. Mina suutsin oma vanal A4 selle asja jäärajal vist maha põletada....Igatahes hiljem enam ei kuulnud :D
Kui pidurid üle kuumenevad, siis minuteada EDL lülitabki end välja. Ma pole kindel mis loogika alusel, sest piduriklotsidel temperatuuri andurit minuteada pole, kuid olen kuulnud et EDL mõnikord nii käitub, just pidurite säästmise nimel.

Et oleks raskem!
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 06.10.09 13:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Kui pidurid üle kuumenevad, siis minuteada EDL lülitabki end välja. Ma pole kindel mis loogika alusel, sest piduriklotsidel temperatuuri andurit minuteada pole, kuid olen kuulnud et EDL mõnikord nii käitub, just pidurite säästmise nimel.

Vanakooli EDL ei lülita ennast ka siis välja kui sul masin heleda leegiga põleb. Sa räägid hetkel ESP'st ja ikka kõvasti uuemal kerel kui c4 ;).

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  9
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.5% - SQL: 63.5%]