Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 |
blaska
huviline
Registreerunud 09.07.04
Kasutaja on eemal
Auto: A4b5 1,9tdi avant
|
postitati 18.03.10 08:14
|
|
|
MInu ernevate massinate on jäänud kaks kitse, kaks koera, hulgim linde ning mõned rebased. Paar aastat tagasi Tallinnast kodu poole sõites õnnestus
põdrast mööda põigata. Ei taha mõelda tagajärgedest, mis oleks peale kokkupõrget olnud
Lapsesuu: miks jänesed poegivad 2-3 korda aastas? Sest neil on kõht lahti!
|
|
|
|
q-danze
huviline
Registreerunud 08.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a8 d3
|
postitati 31.05.10 17:28
|
|
|
Kevad käes!
Paljud karu ka näinud on? Ja mis kandis?
|
|
|
Alfi
huviline
Registreerunud 03.12.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T universaal
|
postitati 31.05.10 19:29
|
|
|
Mnjah.. Alles siin paar nädalat tagasi sai Saksamaa tripi kägus kohata metssiga.. Jooksis teine juhipoolsesse nurka sisse ning tagumise otsaga tahtis
pugeda tagumisele istmele. Ühesõnaga esi stange, tuli, poritiib ja tagumine uks.
Ei taha rohkem ühtegi looma teepeal kohata
|
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 31.05.10 19:50
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: q-danze
Paljud karu ka näinud on? Ja mis kandis? |
Jõgevamaal sai eelmine aasta nähtud.
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
taffS06
huviline
Registreerunud 20.09.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi S6 2.5T Avant
|
postitati 31.05.10 20:01
|
|
|
Sügisel sai sõbra A4-ga suur põder jalapealt maha niidetud, ise olin kõrval istmel, taga veel 3 inimest. Kõik käis nii kähku, teha ei jõudnud midagi.
Maandus põder otse esiklaasi ja katuse peal. Minu näol klaasist jäi puudu umbes 20 cm. Kiirus oli umbes 80 km/h. Peale matsu lendas põder üle katuse
ja pani metsa edasi, ilmselt mitte kaugele kuna jalad olid tal puruks. Peale sellist asja pimedas jalg tunduvalt kergem. Nüüdseks auto ammu tagasi
liikluses.
Väike pilt ka peale sündmust.
|
|
|
aiwwa
huviline
Registreerunud 22.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 q 2.5TDI '04
|
postitati 31.05.10 20:38
|
|
|
Minu auto sai täna, nii umbes pool tunnikest tagasi kährikuga sõbraks
Õnneks midagi katki ei läinud , loom sai ainult haiget ...
|
|
|
Mario81
huviline
Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 31.05.10 20:43
|
|
|
Mario vaatab kodus diivanil aknast välja-kuidas metssiga põrsaid (oletan, et põrsad sest ei paista eriti hämaras ja veidi kõrges rohus) jalutab
hetkel. Mõni hetk tagasi oli kaks suurt põtra aga see suht OT.
Õnneks pole ammu keegi teele ette jooksnud, kui välja arvata üks jalakäija vales kohas.
|
|
|
melnits
huviline
Registreerunud 19.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 Quattro 3.0 (162 kw) sedaan 2002.a
|
postitati 01.06.10 20:41
|
|
|
Loomi on olnud igasuguseid: koer, kass, jänes, kitsed ja midagi kähriku taolist ka. Päris sisse on jooksnud neist kähriku taoline ja koer ning
lõpetuseks kits. Parandust on tulnud teha iga loomaga, aga jah kits see kuramus läks nagu arvata kõige kallimaks.
|
|
|
|
-ErNo-
huviline
Registreerunud 14.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi80b3.91, galant 93 ja Roller.
|
postitati 05.06.10 20:49
|
|
|
Kord õnnestus öökullile pihta saada Muud õnneks ei ole juhtunud.Ptui ptui
ptui üleõla!
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 05.06.10 23:14
|
|
|
3 kitse, jänes, mitmeid väikesi linnukesi ja põder (õnneks sellele pihta ei saanud)
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
Effelin
huviline
Registreerunud 29.10.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.06.10 17:09
|
|
|
Ise küll roolis ei olnud ja õnneks ka mitte oma autoga, aga sai siis eelmine nädal ka esimene füüsiline kontakt loodud. Päris kindel pole mis elukas
see oli, tundus mingi mäger-kährik-....moodi asi(ei julgend lähemalt piiluma ise minna). Kenasti paremasse nurka ja stange nats katki, muidu pole
autol häda midagi. Sama ei saa aga looma kohta õelda. Ei tasu öisel ajal metsavahele kruusateele rallima minna...
|
|
|
macdiversant
huviline
Registreerunud 10.12.03
Kasutaja on eemal
Auto: A5Q
|
postitati 24.06.10 20:56
|
|
|
Oli omaette huvitav juhus. Sõitsin Võrust Tartu poole u. kl 19 paiku. See oli umbes 4 km. Võrust väljas maanteel, kui kohas, kus on suhteliselt lage
maa j a l u t a s i d üle tee kaks kitse. Minu vaatevälja jõudsid loomad vahetult pärast mingit küngast ja minu kiirus oli sinna 100 kanti. Huvitav
oli see, et nad ei jooksnud üle tee, vaid jalutasid. Kuna mul oli autos 4-aastane poeg, siis ma äkkpidurduse kasuks ei otsustanud, see poleks ka
midagi päästnud. Valisin sõidutrajektoori suhteliselt tee telgjoone keskelt, mis läks läbi esimese looma tagumiku tagant ja enne teise looma kaela.
Pääsesin õnnelikult läbi. Alles paari kilomeetri järel sain aru, missugusest õnnetusest pääsesin ja jalg gaasipedaalil võtt-võtt-võtt tegema hakkas...
|
|
|
|
q-danze
huviline
Registreerunud 08.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.08.10 08:30
|
|
|
Kui sellised ilmad jätkuvad, siis varsti jooksevad ninasarvikud autode ette
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
|
priit
moderaator klubiliige
Registreerunud 18.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: Audi C4, Bora & Octavia
|
postitati 16.08.10 11:15
|
|
|
Sai siis laupäeva õhtul kella 23 paiku Põltsamaal üks kiisu pikale puhkusele saadetud. Siiani oli õnnestunud vältida kontakte igasuguste pudulojustega
...seekord ei õnnestunud.
priitpoiss --> priit
|
|
|
|
Raigo22
huviline
Registreerunud 02.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6
|
|
lepapriit
huviline
Registreerunud 06.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: Toyota Celica 2.0 '88
|
postitati 16.08.10 16:15
|
|
|
Igast kitsi, põtru, rebaseid, metssigu ja väiksemaid ulukeid vist kümneid näinud aegade jooksul.
Ise pihta saanud mäletamist järgi õnneks vaid ühele jänesele ja ühele siilile. Kord kõrvalistel magades sai ärgatud selle peale, et esiklaas oli suurt
rammusat põtra täis - tookordne õnnetus läks üsna napilt, teele jooksis kokku kolm põtra ja juhtus vast leebeim mis juhtuda sai, vaid auto sai
mõningaid kajustusi.
Aga üks huvitavaim vaade avanes hiljuti Saksamaalt kodu poole sõites. Keset ööd, kuskil Leedu metsade vahel: ilus elujõus hunt jooksis mööda teed, oma
kümme-viisteist meetrit tõttas meiega samas suunas enne kui ära otsustas kummale poole teeserva joosta
|
|
|
q-danze
huviline
Registreerunud 08.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.12 20:47
|
|
|
Viimati suur siga.
Viimati sai alla aetud suur kult..
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 21.07.12 21:03
|
|
|
Viimane kogemus 2 loomaga oli nädalajagu tagasi, kui sai säästetud nii siili ja orava elu.
Esimesest ei tohtinuks ka tahtmise juures üle söita, vastasel juhul olnuks 2x tühjad rehvid
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
Jürgen
klubiliige
Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal
|
postitati 21.07.12 21:33
|
|
|
Seekordne puhkus mööda Eestit ja suuresti Saaremaal oli suhteliselt rikastav igas mõttes.
Antud teema põhiselt sai ca 1,5 nädala jooksul nii mõnedki napikad, kui ka ümbrust jälgivalt maantee äärseid "fotosessioone" tehtud oravatest,
põtradest (sh. üks koos mullikaga paari-kolmekümne meetri pealt), rebastest, kährikust, väga paljudest kitsedest, siili poistest ja koertest-kassidest
rääkimata. Kindlasti veel mõned puduloiused, kes koheselt meelde ei tule.
Auto jäi seekord terveks, aga paar korda oli küll alla sekundi mäng ja õnneks õige reageering...
OT, aga soovitan soojalt - puhake Eestis! Kaamelid on algajatele
|
|
|
miqu
huviline
Registreerunud 09.07.11
Kasutaja on eemal
Auto: Superb 2.0TDI
|
postitati 05.08.12 14:31
|
|
|
Esimeseks ohvriks sattus vares, suur hirm oli, et vaene lind jäi nokkapidi auto külge, kuid ei.
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 06.08.12 05:20
|
|
|
Mingi suurem madu, orav, vööloom ja kilpkonn, olen näinud ka allaaetud krokodilli
|
|
|
RTamm
huviline
Registreerunud 25.10.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 (D3) 3.0TDI Quattro, Audi A4 (B5) 2.8 30v V6; Mercedes Benz 220D W123
|
postitati 21.09.12 20:26
|
|
|
Mulle ette on jooksnud kahel korral oravad (ei ajanud alla).
Sel suvel Saaremaal õnnestus kohtuda rebasega, kes vaikselt sörkis tee äärt mööda piiludes üle õla - lasi aupaklikult mul Audiga mööda sõita ja alles
siis ületas tee . Rebasega on veel kohtumisi, kui eelmisel aastal Soomest
koju sõitsin, siis juhtus mulle ette pisike rebase kutsikas kes üksinda sõiduteel mängis, vaevu sain pidama. Olin näha kuidas pisike ehmus ja jooksuga
metsa plagas.
Ühel korral olen autoga sõites ka loomale otsa sõitnud, kui maanteel tuli vastu mulle üks C-klassi Mersu täistuled peale lükatuna. Pärast mitut
vilgutust ei võtnud Mersuvend ei võtnud ikka kaugtulesid maha (sellepärast hakkasin ka vaikselt hoogu maha võtma) ja tema seljatagant tuli välja kits,
kes mulle ette jooksis ning sõitsin talle otsa. Õnneks lõppes õnnetus mõlemale õnnelikult, minul jäi auto terveks (kits hõõrus pisut stangelt pori
maha) ja kits pääses ka eluga (ei tundunud isegi lonkavat) ning sai edasi metsa poole joosta. Kui seisma jäin ja ohutuled peale lükkasin, siis autost
väljudes kuulsin kuidas Mersuvend klotsi põhja tallas.
|
|
|
Tamar
huviline
Registreerunud 16.12.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 22.09.12 09:11
|
|
|
Rootsis kiirteel käis üks kajakas auto alt läbi ja Norras lendas tuvi katuse ja klaasi nurka.
|
|
|
q-danze
huviline
Registreerunud 08.06.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.11.12 13:20
|
|
|
Vastavate ilmaolude tõttu peaks praegu eriti ettevaatlik loomade suhtes olema.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 8 |