Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  17
Autor:
Pealkiri: Ülemõistuse ropp liiklus (Vastuseid: 410 | Vaatamisi: 39905)
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 11.12.07 18:06 Tsiteeri

Üx lihtsamatest lihtsam palve. inimesed arvestage teiste liiklejatega. Ja neile kellele selline asi vööras, ega need ei õpi ka.
Täna üritasin Pärnu mnt tagasipööret teha, suunaga tagasi Järve selveri poole. Mingi 15min. passimist, kuna vasak rida autosi tihedalt täis, olgugi et teistes ridades ruumi küll. oleks vast kauemgi tulnud seal seista kui vähe haram inimene oleksin.

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.07 18:27 Tsiteeri

küll mõni inimene viitsib siin ikka vaielda :o. Ära ei väsi juba sellest? Mida krt te sellega saavutate,peale mitme lehekülje tühja seletamist?Teie sõnavõtt seda liiklust nagunii ei muuda,igaüks sõidab siinamail nii või naa,kuidas tahab.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 11.12.07 20:06 Tsiteeri

http://www.seriouswheels.com/cars/top-1991-Audi-Avus-Concept.htm
Sellisega ei oskaks eestis liigeldagi :D

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
HTafka
huviline

Registreerunud 15.10.07
Kasutaja on eemal

postitati 11.12.07 22:10 Tsiteeri

http://www.globalcar.com/datasheet/Audi/1991_Audi_Avus_quattro.htm

Kusjuures üsna kena näeb välja arvestades aastat millal tehtud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Zoig
klubiliige

Registreerunud 03.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: IZh 21251 Kombi; Audi S6 Avant; B2c; B2q

postitati 11.12.07 22:29 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HrOnkel
Kui nüüd kasutaja "HTafka" uuesti pinu postituse läbi loeb ja endale selgeks teeb (elementaarse matemaatika) X ja X-30 siis saab ta ka aru postituse mõttest.
kui Suurem enamus sõidab al'a 70 km/h (X km/h) ja üks juht mõtleb et temale on ülemõistuse ja võimete piiri sõita sellise kiirusega ja hakkab sõitma 40km/h (X-30km/h) siis mis sa arvad:

kas sellise juhi koht on ikka rooli ja tooli vahel??
või võiks istuda selle asemel bussis/trammis/rongis

väike näide:
õhtal oli mõnusalt vihma sadanud, öösel külmetas paraja jääkihi teedele, ning hommikul hakkas veel kergelt lund sadama. kellaaeg on aga niivõrd varajane, et lund ega jääd veel kõikjalt koristatud pole. võtame nüüd olukorra, kus valdav enamus juhte sõidab 100km/h ning üks, kasvõi mina, valib endale sõidukiiruseks 70km/h, sest minule on sellest suurem kiirus reaalselt ohtlik, ning ma ei suuda olla kindel, et 90km/h juures ma autot ohutult juhtida suudan.

kas selliste tingimuste juures on mul põhjendamatult aeglane sõit?
mille järgi otsustad et antud oludes on minu sõiduoskused nii halvad, et ma peaksin pigem bussiga sõitma?
kas see, et enamus suudavad(riskivad) sõita 100km/h tähendab, et ka mina pean seda enda ja teiste eludega riskides tegema?

kahju, kui sa tõesti enda kapotist kaugemale näha ei suuda...

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
HrOnkel
huviline

Registreerunud 02.06.06
Kasutaja on eemal

Auto: A6 Avant Q (C4)

postitati 12.12.07 08:00 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:
Kui nüüd kasutaja "HTafka" uuesti pinu postituse läbi loeb ja endale selgeks teeb (elementaarse matemaatika) X ja X-30 siis saab ta ka aru postituse mõttest.
kui Suurem enamus sõidab al'a 70 km/h (X km/h) ja üks juht mõtleb et temale on ülemõistuse ja võimete piiri sõita sellise kiirusega ja hakkab sõitma 40km/h (X-30km/h) siis mis sa arvad:

väike näide:
õhtal oli mõnusalt vihma sadanud, öösel külmetas paraja jääkihi teedele, ning hommikul hakkas veel kergelt lund sadama. kellaaeg on aga niivõrd varajane, et lund ega jääd veel kõikjalt koristatud pole. võtame nüüd olukorra, kus valdav enamus juhte sõidab 100km/h ning üks, kasvõi mina, valib endale sõidukiiruseks 70km/h, sest minule on sellest suurem kiirus reaalselt ohtlik, ning ma ei suuda olla kindel, et 90km/h juures ma autot ohutult juhtida suudan.

mille järgi otsustad et antud oludes on minu sõiduoskused nii halvad, et ma peaksin pigem bussiga sõitma?
kas see, et enamus suudavad(riskivad) sõita 100km/h tähendab, et ka mina pean seda enda ja teiste eludega riskides tegema?

Keegi pole kellelgi keelanud sõita ja sõidku nii kuis suudab AGA kui sa tead ja näed et ei suuda sõita valdava enamusega samas tempos siis arvesta sellega ja jälgi tahavaate peegleid ning lase "kiiremad" mööda kes suudava sõita kiiremini kui sina.

Ei ole mina oma "teadusliku elu jooksul" näinud juhti, kes sõidab valdavast enamusest oluliselt aeglasemalt ning laseks enda taha kogunenud autod mööda ise paremale teepervele sõites.

seitsmene
huviline

Registreerunud 10.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A8 4,2

postitati 12.12.07 12:24 Tsiteeri

Huvitav teemakäsitlus iseenesest.
Minuarvates on märkimisväärne, et paljud siinkirjutanud isehakanud korrakaitsjad näevad olukorda palju rulnoklikumalt, kui nendepoolt kirjeldatud rullnokad eal.
Sest teadlikult takistada möödasõitu ei ole teadupoolest eeskirjade järgi lubatud.
Sest sinu värelev spidomeetriosuti ei ole taadeldud kiirusemõõtja.
Sest sa ei ole ka ise koolitatud kiirsut mõõtma.
Pealeselle on tehtud (ka Eestis) katseid, millised näitavad ühemõtteliselt, et inimesed ei ole võimelised palja silmaga hindama auto kiirust. Vaatamata katseisikute mitmekesisusele (kogenud juhid, politseinikud, algajad, jalakäijad jne) ei suutnud nad isegi etteteatamise korral (auto läheneb kiiremini vms) pakkuda selle kiirust ja päralejõudmise aega täpsemini.

Seega, on väga võimalik liikluses olukord, kus mina "kihutan" isehakanud liikluspolitseiniku vääralt näitava spidomeetri järgi 100-ga, tegelikult aga 88-ga. Tema takistab täiesti teadlikult eeskirju rikkudes mind möödasõidul.
Isegi, kui veaga spidomeeter asub minu autol, ei ole minupuhul tegemist tema kurjas ajus tekkinud rullnoka kuvandiga. Ma ei ületa kiirust enesele teadaoleval põhjusel.
Minu rikkumine on tahtmatu ja juhuslik, tema oma aga teadlik ja tahtlik.

Kumb meist sel juhul käitub liiklusele ohtlikumalt?
Kui eeskiri peaks kehtima kõigile, kuskohast siis see enesekeskne tigedus, et kedagi peaks ikkagi kasvõi eeskirjade rikkumise hinnaga justkui "korrale" kutsuma?

Meenub hiljutine lugu peaministri autot jälitanud "maanteepolitseinikuga", kes kirjeldas avastatud "räiget rikkumist" sellise algusega: sõitsin mina rahulikult 90-ga, kui enne Mäo risti jäi mulle jalgu 140-ga kihutanud peaministri korteezh...

turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 12.12.07 13:58 Tsiteeri

Krt, loe nagu SR foorumit.
Mõned aastad autojuhi luba omanud maailmaparandajad... :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaakk
huviline

Registreerunud 23.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Bmw 525i -2007, sedaan

postitati 12.12.07 15:16 Tsiteeri

Ühinen kreisiraadio tsiklimeeste deviisiga: http://www.youtube.com/watch?v=9MQCBVSWDbg

Audi kohta aga niipalju, et nendega sõidavad maalt pärit inimesed, eriti Tartust ja sealt kandist pärit. Ma ei tea, mis fenomen see on, aga põlistallinlased audisid ei osta.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Dust Rocket
huviline

Registreerunud 19.06.04
Kasutaja on eemal

Auto: avataris on mälestus!!!!

postitati 12.12.07 18:41 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk
Ühinen kreisiraadio tsiklimeeste deviisiga: http://www.youtube.com/watch?v=9MQCBVSWDbg

LOL LOL LOL:D:D:D

totaly agree :cool:

Satan will claim my soul.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 12.12.07 21:57 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dust Rocket
Tsitaat:
Algselt postitas: jaakk

LOL LOL LOL:D:D:D

totaly agree :cool:

Päris head väljendid ja sobivad siia hästi.
Ja eks igaüks sõidab vastavalt oskustele ja auto võimetele.

Tel +3725654585; +358445654585
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 15.12.07 12:39 Tsiteeri

See käib tegelikult suht pinda, et kohe üldse parema käe reeglit ei tunta. Seda just, et see ka parkas kehtib, kui muid märke üleval pole. Järve Selveri parklas on eriti nõme niiöelda peateed mööda kulgedes seda äraarvamismängu mängida, et kas nüüd paremalt tulija tunneb liikluseeskirja ja sõidab täiega ette või siis jääb lolli näoga sinna laiema tee äärde passima ja vahtima, et ma mööda sõidaks, kuigi tal on tegelikult õigus edasi liikuda. Ja Roccas peaks ju ka tegelikult Revali poolt laia keskteed sõitjad kõik paremalt väljakeerajad läbi laskma. Pole see lai tee mingi peatee.

puna
huviline

Registreerunud 20.09.06
Kasutaja on eemal

Auto: C5, Quattro, 4,2L

postitati 15.12.07 13:05 Tsiteeri

See brobleem minumeelest enamus parklates.

Tel +3725654585; +358445654585
Freddys
huviline

Registreerunud 21.02.06
Kasutaja on eemal

postitati 16.12.07 17:04 Tsiteeri

ja kui "peateele" paremalt ette keerata, lastakse tavaliselt signaali ja vehitakse kätega
ise paremale poole teed andes vahitakse autost tavaliselt imeliku näoga vastu

turbo
huviline

Registreerunud 03.10.03
Kasutaja on eemal

Auto: S6

postitati 16.12.07 19:13 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Black
See käib tegelikult suht pinda, et kohe üldse parema käe reeglit ei tunta. Seda just, et see ka parkas kehtib, kui muid märke üleval pole. Järve Selveri parklas on eriti nõme niiöelda peateed mööda kulgedes seda äraarvamismängu mängida, et kas nüüd paremalt tulija tunneb liikluseeskirja ja sõidab täiega ette või siis jääb lolli näoga sinna laiema tee äärde passima ja vahtima, et ma mööda sõidaks, kuigi tal on tegelikult õigus edasi liikuda. Ja Roccas peaks ju ka tegelikult Revali poolt laia keskteed sõitjad kõik paremalt väljakeerajad läbi laskma. Pole see lai tee mingi peatee.

Tule sõida Stockholmi kesklinnas :D
Siin on olukord märksa hullem :)

jokker
huviline

Registreerunud 10.07.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 '96 ABK

postitati 16.12.07 21:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Zoig
Tsitaat:

väike näide:

Ma arvan, et need 100km/h sõitjad hoiavaid ise ka sõrmi ristis, et ees sõitev ei pidurdaks järsemalt või kurvis auto teel püsiks.

joyrider
Peter
huviline

Registreerunud 04.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.07 01:22 Tsiteeri

Tsitaat:
See käib tegelikult suht pinda, et kohe üldse parema käe reeglit ei tunta. Seda just, et see ka parkas kehtib, kui muid märke üleval pole.

Sama kehtib ka vanalinna ning nõmme/hiiu kohta.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yepi
huviline

Registreerunud 12.10.07
Kasutaja on eemal

Auto: A6 2,5 TDQ 103 KW; A3 1,8 92 KW; Perlingo 1,4 55KW

postitati 17.12.07 20:07 Tsiteeri

Tsitaat:

Sul on täiest õigus ja ma tunnistan, et ma ise sõidan ka neil teedel kui ''peateel'' , kuna KEEGI ei tea või ei taha teada parkla reeglitest. Kui keegi teeks pöörde, siis laseks tal seda teha ka.
Omal kodujuures enamjaolt paremakäe reeglid, võite ise arvata, kas siin nendest keegi lugu ka peab...

Ihne maksab ühe korra, rumal kaks korda, jobu - kogu aeg.
Indrek
huviline

Registreerunud 09.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 C5 quattro

postitati 18.12.07 16:49 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: HTafka
No vinguge palju tahate, aga õppesõitjat ei tasu küll süüdistada. Mäletan ise kui õppesõitu tegin. 50ga sõitsin ainult siis kui oli suur sirge ja üsna suur tee. Üle 40 ei julgenud minna tavaliselt, sest siis ei jõudnud midagi jälgida. Kui oleksin koguaeg 50'ga sõitnud, endal suur kahtlus sees siis oleks ilmselt õnnetus.
Niipalju kui mina tean, siis õppesõitjad on palju vähem avariisi teinud kui tavaliiklejad, ehk võtaks eeskuju :P
Ja õpetaja piduripedaal ei päästa kah alati midagi. Keegi siin mainis et kui ei saa autoga hakkama õppesõidus siis ei tasu üldse ronida sinna? Olin üsna kohmetu õppeauto roolis, aga eksamiteks sain ilusti sõidu selgeks.
Ja kui on on pime juba ja väljas kasvõi natukesegi vihma sajab sõidan maanteel 70-80 ja mitte rohkem, silm siniseks sellel, kes arvab et ma nüüd liiklust takistan.

Tule ja tee mu silm siniseks, aga ma arvan, et sa takistad liiklust kui sa mingi väikse vihma või õhtuhämaruse pärast 70-80 sõidad... Saan aru kui paksu uduga (eile oli vist niuke), siis tõesti, ei märka loomi jne...

Ja maanteel vasakus reas aeglased liiklejad on ikka täistaunid.. Eriti veel kui parem rida tühi on.. See on ainus koht, kus ma hakkan ka inimestele närvidele käima, ehk siis sõidan p*** ja vilgutan tuledega, paremalt põhimõtteliselt ei mööduta...

Muul ajal p***s sõitmist väldin, tänan liikluses, vilgutan tuledega kui vastutuleval ei põle või on patrull väljas jne jne jne..

juks11
huviline

Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.07 17:53 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:

Tule ja tee mu silm siniseks, aga ma arvan, et sa takistad liiklust kui sa mingi väikse vihma või õhtuhämaruse pärast 70-80 sõidad... Saan aru kui paksu uduga (eile oli vist niuke), siis tõesti, ei märka loomi jne...

Ja maanteel vasakus reas aeglased liiklejad on ikka täistaunid.. Eriti veel kui parem rida tühi on.. See on ainus koht, kus ma hakkan ka inimestele närvidele käima, ehk siis sõidan p*** ja vilgutan tuledega, paremalt põhimõtteliselt ei mööduta...

Muul ajal p***s sõitmist väldin, tänan liikluses, vilgutan tuledega kui vastutuleval ei põle või on patrull väljas jne jne jne..

Ma pole seda teemat lugenud ega hakkagi lugema ning kui peaksin kommenteerima siis minu sõnad oleks täpselt samad!!!

Flameko Autohooldus.EE http://www.autohooldus.ee
Kasutatud ja uued varuosad http://www.autohooldus.ee/varuosad/ Imeodavad varuosad - http://www.autohooldus.ee/online
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
vx_105
Bännitud

Registreerunud 21.03.07
Kasutaja on eemal

postitati 18.12.07 22:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: insche
...vilgutan tuledega kui vastutuleval ei põle või on patrull väljas jne jne jne..

Mind on hakanud vaikselt häirima kui udukad koos lähituledega põlevad, kusjuures mingit udu pole ja üldsegi asulas ei tohi udutuled isegi udu korral põleda. Sel juhul vilgutan. Sellest saan veel aru kui kasutatakse udukaid valgel ajal lähitulede asemel. Kui patrull on väljas, siis reeglina ei vilguta, sest rikkujad peavad saama karistatud.:)

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 19.12.07 20:00 Tsiteeri

Sobib sellesse teemasse...

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 19.12.07 21:39 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: vx_105
Mind on hakanud vaikselt häirima kui udukad koos lähituledega põlevad, kusjuures mingit udu pole ja üldsegi asulas ei tohi udutuled isegi udu korral põleda. Sel juhul vilgutan. Sellest saan veel aru kui kasutatakse udukaid valgel ajal lähitulede asemel. Kui patrull on väljas, siis reeglina ei vilguta, sest rikkujad peavad saama karistatud.:)

Just nagu tasakaaluks neile on jälle teine grupp selliseid, kes sõidavad sihilikult ainult gabariittuledega. Enamasti linnas ja päeval siis. Hoiavad vist bena kokku vms.

darkSlide
huviline

Registreerunud 11.11.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8

postitati 20.12.07 22:31 Tsiteeri

OK vb on juba kusagil eelnevates lehekülgedes kirjeldatud sellist situatsiooni mis mind viimasel ajal on närvi hakanud ajama.
Seis siis selline, paar päeva tagasi Lasnamäel jõudes Linnamäe tee ja Kuristiku tee risti ( nüüd avatud seal brand new sõidusuund ja ristmik) hakkasin sooritama vasakpööret, kell oli mingi viie kanti, mõlemas sõidusuunas voolavad autod üksteise tagumikus kinni nagu mingi anaalrong ja mingitki võimalust pöörde sooritamiseks pole. Jõuab mu seljataha mingisugune Madza 6, sügeleb seal mingi 20 sekundit ja hakkab tuledega vilgutama ja signaali andma, et umbes miks ma juba ei lähe vasemale ära.....NO KULLA MEES, KUHU PERS*E MA LÄHEN, LENDAN ÜLE AUTODE VÕI??? Selliseid miinusega retarde on siin liikluses üsna palju. Ise sellise asja peale tõmblema ei hakka, kui tal pole võimalust ikka minna, siis pole ka ju midagi teha, sest pole ju tegelt vahet, et nüüd tema pöörab hoopis paremale ja mina tulen sinna tema asemele ootama.
See viimane Lasnamäe insident ajas juba nii närvi mustaks, et viskasin turvavöö maha ja sain autoukse lahti, et minna madzamehe käest küsima, et mida per*et ta raiub aga just selle hetkel avanes võimalus ja sain minema.
Inimesed peaksid ikka mõtlema natuke ka kaugemale kui enda autoninast!

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
veekaheksa
klubiliige

Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal

Auto: A4 TDI quattro, S8 40V

postitati 21.12.07 00:07 Tsiteeri

Aga ei mõtle.

PLUS http://images.spritmonitor.de/247834_5.png TDI http://images.spritmonitor.de/1372411_5.pngDie Menschen sollten nicht schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8  ..  17
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 16.4% - SQL: 83.6%]