Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8
Autor:
Pealkiri: Mida imelikku olete oma autost leidnud (Vastuseid: 197 | Vaatamisi: 40613)
margus
huviline

Registreerunud 15.12.02
Kasutaja on eemal

postitati 28.10.08 08:47 Tsiteeri

Kunagi ühte vana tagaveolist Opelit ehitates ja roostes tagumist nurka maha lõigates tuli kusagilt väga imeliku koha pealt kere seest välja täiesti kasutamata padrunvõtmete komplekt :)
Senimaanigi veel kasutan seda!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Einman1
huviline

Registreerunud 09.05.08
Kasutaja on eemal

postitati 30.10.08 09:04 Tsiteeri

Audist ei ole midagi huvitavat leidnud, tavalisi münte jms. aga vanast kolmesest bemarist leidsin paljugi huvitavat, näiteks palju igasuguseid väga vanu eesti kaarte, keskhaigla töötajakaardi, kõrvera nõelaga süstla, enne mida olin leidnud ka kotikese mingi valge pulbriga, aga selle kõik ületasid pardatsokist leitud valged meeste aluspüksid :)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Firehead
huviline

Registreerunud 08.07.03
Kasutaja on eemal

Auto: S2 coupe

postitati 30.10.08 10:29 Tsiteeri

S-Audist leidsin peale ostmist juukseklambri. Ei mingi eriline leid iseenesest, aga klamber juhtus olevat just seda tüüpi mida ma kasutan ja leidis kohe rakendust. Aga varuautost (Mitsubishi) mille ma ostsin sain aga kaasa kuivanud saia, lahtise meeste deodorandi ja tala mis hoidis pagassi luuki lahti kuna amordid olid läbi. Deodorant püsis veel mõnda aega autos, hea mehe lõhn oli kogu aeg sees :D

Dreams first, needs later
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Patrick
huviline

Registreerunud 31.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B5 Q AEB;Vaz 21063;Bmw E46;Mitsubishi Pajero

postitati 13.11.08 22:22 Tsiteeri

On leitud istme alt vana raadio(2'l erineval autol),münte,tikupakke,2kg hantel,mingi kinnises kotis olevad pähklid,päikeseprillid.

Enda Audi 100 c4'st olen leidnud varuratta juurest hunniku puuoksi+puukoort, lisaks jalgratta käsipumba,tagumise istme alt isoleerteipi(2rulli) ja mingi saksa keelse spordidiplomi.Loodan,et see on kõik,mis välja tuli autost.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic

postitati 16.12.08 23:19 Tsiteeri

sõbra a6-l hakkas puhur imelikku häält tegema, sai siis osake armatuurist lahti võetud, ja lagedale tuli kuskil 25 cm pikkune kuldkett, mis vajas küll kohendamist natuke, aga ilus ikka
enda eelmisel audil (90-l) sai kevadel klaasi käidud vahetamas, klaasi ja armatuuri vahelt tulid lagedale mingid frankfurdi nimega piletid, 2 minicrip kotikest kanepiga, ja samas autos oli käigukangi juures peotäis iidseid saksa münte, soojendusmootoris olid lõhnakuused sisse lastud, kindalaeka taga oli pakk tumesinist L&M-i, tagaistme all oli pakk mentooliga marlborot ja 2 sõrmust
praegusele a6-le s-i istmeid pannes leidsin väikse mänguauto, õhupuhasti taga olid knipex-i kullinokad

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Nico
klubiliige

Registreerunud 12.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: 59kw

postitati 17.12.08 06:14 Tsiteeri

Mina lähiajal leitsin oma auto kinda laeka tagant auto eelmise omaniku krediidi lepingu 40000.- , paar panga kaarti. Sellest autos vist jääbki leidma igast vidinaid algul olen leidnud pooliku veepudeli ja pool leiba bagasniku polstri vahelt :)

Cute but psyhho
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Mikkc
huviline

Registreerunud 25.10.08
Kasutaja on eemal

Auto: 9-3 Aero, 80 2.3q

postitati 17.12.08 13:51 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: mokits
sõbra a6-l hakkas puhur imelikku häält tegema, sai siis osake armatuurist lahti võetud, ja lagedale tuli kuskil 25 cm pikkune kuldkett, mis vajas küll kohendamist natuke, aga ilus ikka
enda eelmisel audil (90-l) sai kevadel klaasi käidud vahetamas, klaasi ja armatuuri vahelt tulid lagedale mingid frankfurdi nimega piletid, 2 minicrip kotikest kanepiga, ja samas autos oli käigukangi juures peotäis iidseid saksa münte, soojendusmootoris olid lõhnakuused sisse lastud, kindalaeka taga oli pakk tumesinist L&M-i, tagaistme all oli pakk mentooliga marlborot ja 2 sõrmust
praegusele a6-le s-i istmeid pannes leidsin väikse mänguauto, õhupuhasti taga olid knipex-i kullinokad

Narkokoertega oleks sul võibolla ehk kunagi piiripeal jamaks läinud kanepi pärast :D, tõesta pärast et sina seda sinna ei sokutanud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 17.12.08 20:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Mikkc
Tsitaat:
Algselt postitas: mokits

Narkokoertega oleks sul võibolla ehk kunagi piiripeal jamaks läinud kanepi pärast :D, tõesta pärast et sina seda sinna ei sokutanud.

ei tea jah :D klaasivahetuses vaadati ka ulme näoga otsa..:D nüüd aga see audi juba uutes kätes, ja loodame parimat:D et enam ei tuleks sealt rohelise pakikesi:D

karlson
huviline

Registreerunud 01.11.05
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C4 2,8 Quattro.

postitati 22.02.09 15:12 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: karlson
....ja need mündid ja demmid ja muud vanemad rahad võite mulle saata või tuua.Ma nimelt kogun neid.
Kas on mõnel ka midagi tekkinud?

Kogun Eesti esitajate CD plaate!
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 23.02.09 11:33 Tsiteeri

kekonsooli alt tuli countri kassett välja... johnny cash esitajaks :D

Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
AudiMihkel
huviline

Registreerunud 12.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Mitte audi

postitati 23.02.09 13:54 Tsiteeri

Bemmil tuli kassetihoidja seest välja igivana Valeri Leontjevi kassett:D

Loogika & Taktika.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Tigekala246
postitusõiguseta huviline

Registreerunud 06.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 80 2.0 1990a. VW G2

postitati 08.04.09 20:35 Tsiteeri

eks väiksed närilised ole tahtnud sinna pesa ehitada, õhupuhasti korpustest on igast kraami leitud

Märkus moderaatorilt: "Kuna kasutaja ei ole vaatamata varasematele märkustele asunud täitma foorumi reeglite 3. punkti, on kasutaja postitusõigus tühistatud!"

Kui auto ei sõida, järelikult on auto katki.
exess
klubiliige

Registreerunud 28.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 1,8 sedaan 96a & Toyota Corolla 17a

postitati 08.04.09 20:36 Tsiteeri

Ja postituse mõte on?
Võta need sealt ära ja elu läheb edasi ;)

Pisike punane putukas
Lumekass
huviline

Registreerunud 15.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Auditu

postitati 08.04.09 21:51 Tsiteeri

Usu mind, Audi insenerid neid sinna küll ei planeerinud ja sõiduomadusi pähklid õhufiltri kopsikus kindlasti ei paranda :D Nagu eelpoolkõneleja väitis, siis ilmselt on mõni loomake sinna oma talvevarusid kogunud või keegi tuttavatest on sinu arvel lihtsalt julma nalja teinud. Aga selle postituse võib kõige täiega tõsta autost leitud asjade teema alla küll.:)
PS. Pildi peal tunduvad olevat siiski metspähklid, sest maapähklid näevad minu teada teistsugused välja ;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 10.04.09 16:05 Tsiteeri

Sõbra coupe tagaistme alt leidsime lipiku " Tanel ja Jana olid siin 26. 07. 2003 ":D Mine tea mis nad siis "siin" teinud olid :D:D

Tauno911
huviline

Registreerunud 06.09.08
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.09 20:34 Tsiteeri
silt

Mu sõbra tuttav leidis kilomeetreid tagasi keerates kellade juurest sildi:
"MINA KEERASIN 100 000 KM TAGASI, PALJU SINA KEERAD?" :D

TK.
markus_m
huviline

Registreerunud 08.01.09
Kasutaja on eemal

postitati 13.04.09 22:14 Tsiteeri

Ühte seisnud Opel Vectrat elustades, avastasin pagassi avades täiesti elusa hiire mulle otsa vaatamas, tegi kiiresti seepeale polstri vahele vehkat ja üles teda ei lednudki, ilmselt puges mõnest roosteaugust läbi... mmmm... oooopel

e30 bmw-st leidsin pagassist kotitäie külmunud ja siis üles sulanud mädanenud kartuleid, ja puzle tükke pudenes igast praost.

furvios
huviline

Registreerunud 24.06.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Passat 4-Motion

postitati 14.04.09 04:26 Tsiteeri

Mina leidsin doonorit lammutades, armatuuri valhelt, täissuitsu paki nimega Kool menthol..... Kirjade järgi võis arvata, et pärit kusagilt prantsumaalt.

Auto algab ju A tähega.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
simoQ
klubiliige

Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal

Auto: S6 2.2T & A8 4.2

postitati 19.05.09 19:17 Tsiteeri

Mul tuli istme regulli käigus välja kruvikeeraja, jumala ok riistapuu:) hetkel ei oska ennustada, mis võib kuskilt välja kooruda.

kps
moderaator

Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal

Auto: 5x4x4

postitati 19.05.09 19:23 Tsiteeri

Ma leidsin ühest saanist 10cm diameetriga peeglitükkidega kaetud kerakese, nöörike riputamiseks taga ja puha. Mingi minidisko masinas olnud vist :D. Kes tahab?

Hea auto on palju autosid...
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
mokits
huviline

Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal

postitati 19.05.09 19:35 Tsiteeri

Inglismaalt toodud doonorist leidsin 2 aknakaabitsat, pastaka, neoonkollase markeri ja lepatriinuga klambri ja juuksekummi. Mingeid Inglise münte oli kaa paar tükki.

undu
huviline

Registreerunud 05.08.05
Kasutaja on eemal

Auto: Outback´13, Gaz 2410

postitati 20.05.09 14:36 Tsiteeri

Lisaks juba varem mainitule - selle olin konkreetselt unustanud.
Autot koristades leidsin mingi pisikese taime jupi, kerged juured all.
Andsin emale, ehk oskab öelda, mis asi on. Lihtsalt huvi pärast.
Sellest möödas julge 3 aastat.
Laupäeval külas käies näitab mulle rõõmsalt - Vaata, mis see on!
Vaatan - kaktus, mis kaktus. Õitseb.
Ema selgitab, et see sama ongi see taimealge, mille ma autot koristades leidsin ja tema kätte viisin.

jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 20.05.09 14:52 Tsiteeri

Eelmisel Audil (90) leidsin pagasniku polstri alt igati korraliku 5m mõõdulindi, mis endale marjaks ära kulus :D
A6 pagasniku alt, kus varuratas on, leidsin hunniku kondoome :D uued ja pakis loomulikult. Tagaistme all aku juures oli aga väga korralik kruvikas, millel juures ka vahetatavad otsikud :)

static-x
huviline

Registreerunud 05.09.08
Kasutaja on eemal

Auto: bmw coupe

postitati 20.05.09 18:02 Tsiteeri

Leidsin autost Audentese sõrmuse,sees nimi kaur.

nitram
huviline

Registreerunud 19.11.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 3,0 V6

postitati 21.05.09 17:17 Tsiteeri

Viimati ostetud autost leidsin juhiistme alt 12V-220V inverteri. Päris hea asi, saab läpakat isegi autos kasutada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
 Lehekülgi:  1  ..  4  5  6  7  8
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 36.0% - SQL: 64.0%]