Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 |
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
Auto: BMW e60 (523) '05
|
postitati 11.06.10 16:59
|
|
|
Lisan siia ka lingid ElsaWin-st elektriskeemid.
Minu puhul on probleem selles, et 12volti ei jõua kuidagi CC pistiku juurde. Süüde siis sees ning CCS ON asendis.
Samuti ei suuda ma kliima peale kuvada kiirust. Kui ma vajutan ringlus ja juhipoolses sektsioonis nool ülesse kliimapaneelil siis muutub juhipoolne
aken just kui counteriks kus saab vahetada numbreid 1-149 ning kõrvalistuja poolses aknas näitab mingeid numbreid. 17 all pigem näitab
salongiventilaatori pöördeid.
Kuidagi ummikus olen.
|
|
|
samru
klubiliige
Registreerunud 01.02.04
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 4,2Q, B6 3,0Q, Buell XB12s
|
postitati 12.06.10 05:47
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tanelr4
Tere! Käsil paigaldus audi a3-le liteon ap 300 vaakumajamiga püsikiirusehoidja.
http://www.autoalarm.ee/web/index.php?cruisecontrol Oskab
keegi öelda, kust saaks kõige lihtsamini võtta pöörete signaali? Juhend ütleb nii:
Kollane juhe - mootori pööretesignaali andur
Seda tüüpi signaal näitab mootori pööretearvu. Sõiduki kiirus sõltub proportsionaalselt mootori pööretearvust nii kaua kui on käigukastis sama käik.
Seda tüüpi signaali saab kasutada manuaalse käigukastiga sõidukitel. Pöörete andurina peab signaali pinge olema 20–250V ja sagedus 6–488Hz.
Eelmisel autol, kuhu ma selle paigaldasin, oli see kollane juhe süütepooli +15 klemmi peal, praegune mootor 1,8T mootori kood AGU, 1997 aasta
masin.
Ja üks küsimus veel: Kas mul on üldse mõtet hakata jamama sellega, kui tubomootoril nagunii pole kuskilt vaakumit võtta, või saab
sisselaskekollektorist? |
Ap300 ei sobi turboautodele, kui sa just mingit vaakumpumpa eraldi ei paigalda.
|
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.10 12:00
|
|
|
Siiski leidsin. Minu puhul oli trikk see (ehk ka teistel) Mõõtmiste alustamiseks, et saada 12v, tuli süüde sisse lülitada ning käigukang D peale.
Nüüd sain:
8 - alla 12v lülitades CC ON
4 - alla 12v vajutades kangi otsas FIX nuppu.
Tsitaat: | Algselt postitas: margusja
Mina oma suksul A8 D2 98.a. ei suuda kliima pealt 17 alt kiirust näha. Seal pigem mulle tundub on salongi ventilaatori pöörded. Samas ma klõpsutasin
need koodid läbi ja mul tundub, et neid on 149. Kui ma üldse teen seda õigesti.
Vajutan ja hoian sisemise ringluse nuppu ning vajutan nool ülesse juhipoolses aknas. See peale tuleb kõrvalistujapoolsesse aknasse juba väärtus
kohe.
Kiskusin ka pedaalide pealt selle katte et piiluda piduripedaali juurde. Sest mingit katkestust ma ei suuda manada CC pistiku juurde pedaaliga.
|
|
|
|
margusja
huviline
Registreerunud 18.06.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.06.10 17:44
|
|
|
Minu suksul lahenes just probleem CC aju vahetusega. Kõik hakkas toimetama nii nagu peab. Ja noh loogiline ka. CCS kontrollitud. Voolud juhtmes on.
pump toimetas. Tegelikult ma jootsin eelmisel CC sissetuleva pistiku ühendused ka üle kuid ei muutunud midagi. Samas oli plaadil üks transistor
näiteks päris must. Nii et minu puhul võis elektroonika juba selle ploki peal läbi olla.
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
Auto: C5q
|
postitati 13.03.11 06:29
|
|
|
Kellelgi c4 vaakumpumpa on pakkuda? Või kannatab seda remontida kuidagi? Probleem seisneb selles, et pump ei jõua vaakumelementi kortsu imeda. Kui
otse vool peale lasta. Pump iseenesest uriseb küll.
Vaakumsüsteem on kontrollitud ja ei leki.
Aju on igaks juhuks tervenesti üle joodetud.
Fix nuppu vajutades käib ajus kenasti klõps. Samamoodi klõpsub pedaale vajutades.
|
|
|
|
tanelr4
huviline
Registreerunud 28.10.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.11 07:17
|
|
|
Vaata, kui seda pumpa otse vooluga proovid, siis seal oli kuidagi 2 re˛iimi, üks kiire ja teine aeglane, vb siiski see korras. Proovimiseks on muidu
üks olemas, aga seda läheb endal vaja millalgi.
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 13.03.11 07:38
|
|
|
Sai veel proovitud teist moodi. Püsikas peale, ilma sidurita käik välja. Jõuab pöördeid hoida 1400 peal ja kõik. Õrnalt pidurit või sidurit ja klõpsti
on pöörded tühikäigul.
PS. Vaakumis asi pole, see on korduvalt kontrollitud.
|
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 13.03.11 10:20
|
|
|
Mul oli kunagi taoline jama, sai see kompressor lahti kistud ja natuke puhastatud moditud.
Hakkas toimima.
|
|
|
|
cilaper
huviline
Registreerunud 16.06.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.11 05:06