Lehekülgi: 1 .. 4 5 6 7 |
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 09.08.17 19:15
|
|
|
Septembrikuust saame pakkuda korralikult nii, et kolle maha võetakse.
154 EUR eest kindlasti keegi kollet maha ei võtta, vaid lastakse mingit vedelikku sisse... Ma ei usu, et sellest abi on bensuka puhul.
|
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 10.08.17 07:00
|
|
|
Kas mitte plokikaant maha võtmata ja füüsiliselt sekkumata ei käi see asi siiani nende "tarkade aparaatide" poolt lihtsa veeauru pihustamise
põhimõttel otse sisselaskekollektorisse (peale õhufiltrit st. või turbokatel peale intercoolerit vms.) ja mootori tööajal mingites teatud pöörete
vahemikus ja protsessi käigus ka tuuritades kus asjast siis ka kasu on? Keemiliselt see protsess vaevalt, et teostatakse? Teatud mootoritüüpidel võiks
see protsess olla tegelikult regulaarhoolduste üks osa, aga noh jah on sellega nagu ta on . Eks ta igal juhul selline "at your own risk" bisneks ole kahjuks lahti võtmata töö teostamise kujul .
Tuleb sikside aeg meelde, kus karpa õhuvõttu süstlaga sai vett suht kõrgetel pööretel sülitatud peale mida jälle elu läikis .
|
|
|
QUATTRO
klubiliige
Registreerunud 26.09.02
Kasutaja on eemal
Auto: 5,2 Cherokee 4x4
|
postitati 10.08.17 09:00
|
|
|
Ma mõtlen kuidas see vedelik DPF-ile ja mootoriõlile/mootorile üldiselt mõjub.
Kollektori saab kindlasti puhtaks, aga see saast peab kuskile välja ka jõudma..
|
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo
|
postitati 10.08.17 10:02
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: QUATTRO
Ma mõtlen kuidas see vedelik DPF-ile ja mootoriõlile/mootorile üldiselt mõjub.
Kollektori saab kindlasti puhtaks, aga see saast peab kuskile välja ka jõudma.. |
No eeldaks arvatavasti DPF sundpõletamist pärast ja mootori õli vahetust. Teeb hinna jälle krõbedamaks
|
|
|
|
tinkitonki19
huviline
Registreerunud 15.09.14
Kasutaja on eemal
Auto: A6 2010.a 3.0 176 kw
|
postitati 10.08.17 20:39
|
|
|
Natuke võibolla teemast diislite peale. Aga minu arvamus on see,et millegi sisse pritsimine ja loota, et midagi puhtamaks läheb on jama. Soovitati
autopoes samuti mingid spreyd, mida pidin pärast õhulugejat sisse pihustama. Pidavat diislil EGR-i ja kõik muud jutud puhtaks tegema. Umbes sama
põhimõte nagu SIIN . Lõptulemus oli see, et 10 minutiga oli
DPF umbes ja kui varem andis EGR-i viga korra nädalas, siis pärast lõpetas egr täielikult töö. Egr-i ja kollet maha võttes oli tahmast lihtsalt vedel
mass saanud, mis ummistas EGR-i.
|
|
|
100
Aeg maha
Registreerunud 12.04.10
Kasutaja on eemal
Auto: 100
|
postitati 11.08.17 06:48
|
|
|
Seda peaks võibolla siis perioodiliselt kasutama, et ei tekiks liiga paksu kihti, ehk siis on reaalselt abi.
|
|
|
pionerfreak
huviline
Registreerunud 17.10.13
Kasutaja on eemal
Auto: C5 1.8TQ
|
postitati 02.10.17 22:11
|
|
|
Nii upitaks teemat taas, lugesin kogu selle pika ja toreda jutu ära ja asi pani mind kahtlema TFSI ostus. Nimelt oli plaanis midagi uuemat ja vähe
pere sõbralikumat osta, ja silma jäid a4 b7 2.0TFSI ja 3.2FSI. Uurides siis pikemalt selle kohta siis pani ikka asi kahtlema, et kas asi ikka on väärt
ostu kui peaks iga 3-40 000km tagant sisselaset pesema. Asi minus endas ka muidugi et diislid mulle isiklikult väga ei istu ja seega bensukaid vaatan,
aga kui probleem on nimelt mõlema mootoritüübiga siis ju väga vahet ei ole kumba kooslust eelistada, kuna see töö tuleb neil mõlemil teha. Küsiks siis
nõu kumb oleks ikkagi mõistlikum vaadata kas vabalthingavat või turbokat. Käsi ise muidugi mustaks teha ei karda ja olen siiani kõikidele oma
probleemidele lahenduse leidnud, aga see puhastamine tundub(või ongi) tülikas. Ootaks teie arvamusi.
Loodan et pole liiga ostuabi teemakohane.
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 03.10.17 16:04
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: pionerfreak
Nii upitaks teemat taas, lugesin kogu selle pika ja toreda jutu ära ja asi pani mind kahtlema TFSI ostus. Nimelt oli plaanis midagi uuemat ja vähe
pere sõbralikumat osta, ja silma jäid a4 b7 2.0TFSI ja 3.2FSI. Uurides siis pikemalt selle kohta siis pani ikka asi kahtlema, et kas asi ikka on väärt
ostu kui peaks iga 3-40 000km tagant sisselaset pesema. Asi minus endas ka muidugi et diislid mulle isiklikult väga ei istu ja seega bensukaid vaatan,
aga kui probleem on nimelt mõlema mootoritüübiga siis ju väga vahet ei ole kumba kooslust eelistada, kuna see töö tuleb neil mõlemil teha. Küsiks siis
nõu kumb oleks ikkagi mõistlikum vaadata kas vabalthingavat või turbokat. Käsi ise muidugi mustaks teha ei karda ja olen siiani kõikidele oma
probleemidele lahenduse leidnud, aga see puhastamine tundub(või ongi) tülikas. Ootaks teie arvamusi.
Loodan et pole liiga ostuabi teemakohane. |
No, kui käed on määrdumisvõimelised, siis asi seda sisselaset puhastada on. Või siis puhastada lasta. Mina võtaks TFSI, kui kolvijura tehtud. Keegi
kunagi tabavalt ütles, et see 3.2 mootor oleks võinud vabalt tootmata jääda
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
stonestick
huviline
Registreerunud 08.07.15
Kasutaja on eemal
Auto: S3 8P
|
postitati 03.10.17 18:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
No, kui käed on määrdumisvõimelised, siis asi seda sisselaset puhastada on. Või siis puhastada lasta. Mina võtaks TFSI, kui kolvijura tehtud. Keegi
kunagi tabavalt ütles, et see 3.2 mootor oleks võinud vabalt tootmata jääda |
Kolvijura all pead sa silmas mida?
|
|
|
Jann
huviline
Registreerunud 07.08.05
Kasutaja on eemal
Auto: C7 Allroad BIT, ABARTH, BR 175.
|
postitati 04.10.17 04:49
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stonestick
Tsitaat: | Algselt postitas: Amadeus
kunagi tabavalt ütles, et see 3.2 mootor oleks võinud vabalt tootmata jääda |
Kolvijura all pead sa silmas mida? |
SIIN teemas sai jah seda
3,2 fsi-d veits kirutud. 2,0 TFSI - l on kaks probleemi. Esiteks nõe ladestumine, teiseks hakkavad nad räigelt õli sööma ja aitab kogu kolvigrupi
väljavahetamine. Loe kallis lõbu.
Kui seda tehtud pole, siis osta ei tasu. Ise vaataks bensukatest AINULT 3,0 TFSI poole. OK, igasugu uued s ja rs mudelid jätame hetkel rahule.
Üks ilus pilt ka , siin
küll Q5 aga vahet pole.
OOOO, VW, Seat, Skoda DIAGNOSTIKA, OSTUABI (võimalik üle Eesti), kodeerimine, (de)aktiveerimine, aut. kastide adaptsioonid, DPF, õhkvedrustuse mured
jne. (Litsentsiga orig. Ross-Tech PRO V2 seade + uusim tarkvara VCDS 24.7.1 + pikk kogemus). 2g, HN+, MHI2, MHI2Q uuendused, NAVI 2025, VIM, SpeedCam,
Carplay, Android Auto aktiv. jne. Läbitud kilomeetreid ei muuda. U2U või 55547002.
|
|
|
|
Amadeus
klubiliige
Registreerunud 08.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: C7q
|
postitati 04.10.17 16:55
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: stonestick
Kolvijura all pead sa silmas mida? |
Õlirõngaste konstruktsiooniviga. Aitab kolvijooksu vahetus, või õlirõnga pesade ümbertreimine. Tõenäoliselt on meiemaal seda treimistööd suuteline
isegi mõni tegema, iseasi muidugi see - millised õlirõngad seal õieti tööle hakkavad.
Seda õlikulu on lahatud teemas: http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=153092
Wer im sommer schon am winter denkt, der sicherlich ein quattro lenkt!
|
|
|
|
tiit002
huviline
Registreerunud 08.10.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.17 17:17
|
|
|
Tere,
Nats rumal küsimus 2005 a FSI 4,2bens V8 kohta. Kas selle ummistuse puhastamisel peab ka mingil põhjusel maha võtma ka klapikambri kaaned?
Nimelt lähevad lähiajal vahetusse klapikambri kaante tihendid ja mõne aja pärast tahaks vast lasta ka selle carbon buildupi ära teha..
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 18.10.17 18:56
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tiit002
Tere,
Nats rumal küsimus 2005 a FSI 4,2bens V8 kohta. Kas selle ummistuse puhastamisel peab ka mingil põhjusel maha võtma ka klapikambri kaaned?
Nimelt lähevad lähiajal vahetusse klapikambri kaante tihendid ja mõne aja pärast tahaks vast lasta ka selle carbon buildupi ära teha..
|
Ei pea, kaks erinevat tööd.
|
|
|
|
tiit002
huviline
Registreerunud 08.10.16
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.10.17 13:04
|
|
|
Tänud! Mis hinnaklassi jääks ja kes selle buildupi ära teeks minu masinal?
|
|
|
yanekk
klubiliige
Registreerunud 09.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: Ex S4, S6, A6, A4, Coupe + veel pool praami täit.
|
postitati 25.10.17 05:38
|
|
|
Tänud! Mis hinnaklassi jääks ja kes selle buildupi ära teeks minu masinal? |
Tule homme hommikul selle kolmanda rohelise kuuse juurde, neli rähni teevad selle käppelt käbide eest ära.
|
|
|
|
prj
klubiliige
Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal
Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born
|
postitati 25.10.17 20:13
|
|
|
Tänud! Mis hinnaklassi jääks ja kes selle buildupi ära teeks minu masinal? |
~ 600 EUR sellel... pea 3 päeva tööd.
|
|
|
|
damc
huviline
Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal
Auto: C6,Q7
|
postitati 02.11.17 16:46
|
|
|
Lugesin teema läbi ja võib siis järeldada, et 260 000 sõitnud 4,2 FSI mootoriga Q7 millel pole seda puhastust ilmselt kunagi tehtud tuleks ostu puhul
kaarega mööda kõndida?
|
|
|
tarmo
klubiliige
Registreerunud 05.01.03
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.17 16:58
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: damc
Lugesin teema läbi ja võib siis järeldada, et 260 000 sõitnud 4,2 FSI mootoriga Q7 millel pole seda puhastust ilmselt kunagi tehtud tuleks ostu puhul
kaarega mööda kõndida? |
Puhastuse tegemine peale ostu alternatiiv ei oleks, kui muidu auto sobilik on?
|
|
|
damc
huviline
Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.17 17:06
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: tarmo
kaarega mööda kõndida? |
Puhastuse tegemine peale ostu alternatiiv ei oleks, kui muidu auto sobilik on? |
No see ca 600 euri puhastuse peale panna poleks probleem.
Aga kui siit lugeda, et iga 40K tagant tuleks seda teha siis 260 sees neid 40 neid on palju ja juttu oli veel, et tükid kraabivad silindri ära jne.
Ei tea kui tõsiselt seda nüüd võtta? Mulje jäi selline, et kui 260 on sõidetud ilma puhastamata siis peaks olema kõik silindrid ära kriibitud ja
kolvid vaja vahetada jne.
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 02.11.17 17:27
|
|
|
Naised saunas ka räägivad...
Kui ikka tahad osta, siis võimalik korralik kontroll teha mootorile. Survete mõõtmine, leak down test teha, isegi kaameraga silindrisse vaadata.
|
|
|
|
sven66
huviline
Registreerunud 12.03.05
Kasutaja on eemal
Auto: Q7 4.2, 100 quattro avant sport, Coupe GT, Subaru Forester XT, Coupe Q, 2x gsxr
|
postitati 02.11.17 20:46
|
|
|
kaarega mööda kõndida? |
Kas mõtled Tartus müügis olevat valget Q7?
|
|
|
damc
huviline
Registreerunud 13.11.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.11.17 06:24
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: sven66
kaarega mööda kõndida? |
Kas mõtled Tartus müügis olevat valget Q7? |
Mis sellega on?
See on kah tõesti üks võimalik variant.
|
|
|
Kremlin
|
postitati 14.11.17 09:49
|
|
|
Mina lasin nüüd lõpuks enda masinal selle carbon clean ära teha. Sõber tegi enda garaazis.
Kahjuks ma ei tea kui must oli jne... unustasin mainida, et mõned pildid teeks. Ise ütles, et seda jama oli seal piisavalt.
Nüüd olen sõitnud 3 päeva. Esmamulje on selline, et muutused on olemas.
Esiteks, külmkäivitusel on mootor palju rahulikum ja pöörded langevad kiiremini tühikäigul.
Samamoodi tundub masin palju kergemalt pöördesse minevat. Küttekulu kohapealt jään vastuse võlgu.
Millalgi lähen huvipärast CO mõõtma, kuna mul viimasel ÜV oli see suht kõrge, aga sain läbi. Mõned on pakkund, et mootori tahmumine on selles süüdi.
|
|
|
Kev95
huviline
Registreerunud 27.01.11
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C6
|
postitati 27.11.17 14:39
|
|
|
Kes teeb puhastust Tallinnas/Viimsis/Harjumaal? Auto C6 2007 2.0TFSI (BPJ)
Mis on praegu orienteeruvad hinnad?
|
|
|
andrec
huviline
Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal
|
postitati 27.11.17 18:53
|