Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 |
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
Auto: audi 80 101kw
|
postitati 23.04.12 16:22
|
|
|
Vahepeal toimunust siis!
Sõidab kenasti, alt pole vedanud, kuid üks jama on, käima pannes külma mootriga sureb välja esimene kord proovides, gaasi anda siia jääb käima, mis
probleem olla võiks?
Eile sai otsitud esilisa tükid üles ja hakatud neid vaikselt kokku sulatama, mõned väiksemad osad on puudu, kuid ei ole hullu, lähen viin täna selle
sõbra kätte kes selle kenasti korda teeb, ei peagi uut ostma loodetavasti
valukat saatsin ka keevitusse, täna pidin kätte saama, aga keevitaja pole helistanud, ehk homme saab kõne. Kuid ei suuda otsustada kas värvida
läikivad pinnad hõbedaks või näha kurja vaeva ja meeletult aega ning ära poleerida, see selgub paari nädala jooksul.
Tekkis ka plaan ära toonida tuled, kilega, esialgu tagmised, võimalik, et ka esimesed.
Generaatori laagrid kriuksuvad ja teevad jubedat häält, on keegi neid laagreid proovinud vahetada siit?
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 1.8 TQ 20v, b8 tq
|
postitati 23.04.12 18:38
|
|
|
Laagrite vahetus pole iseenesest suur töö,genekas pooleks aga kui varem pole neid polte välja keeratud,siis võib veidi raskusi tekkida.Kindlasti
soovitan varuda väga hea ristpeaga kruvikeeraja-vähemalt peaks olema sellega!
Samuti rihmaratas otsast!
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 23.04.12 19:31
|
|
|
Kas keegi oskab õelda mis mõõdus need laagrid on? ei tahaks enne autot laiali kiskuda kui juppe olemas pole.
|
|
|
-ErNo-
huviline
Registreerunud 14.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi80b3.91, galant 93 ja Roller.
|
postitati 23.04.12 20:10
|
|
|
Homme võin ära mõõta. Mul paar laiali võetud genekat on garaasis. Aga palju su genekal ampreid? Siis tean millist mõõta.
Kui kuidagi ei saa siis kuidagi ikka saab!
|
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 24.04.12 15:20
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: -ErNo-
Homme võin ära mõõta. Mul paar laiali võetud genekat on garaasis. Aga palju su genekal ampreid? Siis tean millist mõõta. |
Kuule ei tea mitu amprit, ei lugenud välja ka praegu kuskilt, varuosa päringut tehes ütleb, et kas 65 või siis 90 amprit.
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 03.05.12 16:00
|
|
|
Sai auto kergelt üle loputatud ja paar klõpsu ka ajaviiteks tehtud.
Saaks juba lisa ette ja valukad alla, saaks vähe normaalsemaks vaate
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 04.05.12 23:24
|
|
|
Velgedest vahepeal, keevitaja ei võta tel vastu....
Igatahes 2 velge mis mul käes proovisin lakieemaldiga lakki maha saada, nooo jube n*ss on, meeletult aega läheb, aga kuna aega mul pole meeletult siis
lahtisema laki üritan maha nühikada, ülejäänd korralikult ära karestada, värv peale, mõneks ajaks peaks asja saama küll.
ihaldaks tegelikult küll poleeritud velge aga ma liiga laisk selleks
Edit: muidu sain laki maha kahelt veljelt ja nüüd lihvin ühel ranti, et sile jääks, ikkagi jääb värvimatta
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.12 18:45
|
|
|
Värvieemaldit ei ole plaaninud kasutada,sellega tekiks vähem probleeme ja oleks kordades kergem.
Ma tean,mida ma räägin!
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.12 21:49
|
|
|
laki eemaldi toimetab küll, kui tuleb kõvasti leotada, aga lakk 2-lt veljelt kadunud nüüdseks.
Kõige vastikum on teha vesilihvi randile, kodarad jäävad ette. muidu poleks vaja lihvida aga korrosioon on oma töö teinud kahjuks. Kas keegi oskab
soovitada mõnda head poleerpastat?
Sõber harjutas VT-s kätt väheke
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
Auto: S6 2.2T & A8 4.2
|
postitati 05.05.12 22:04
|
|
|
Kohe kindlasti ei sobiks selline stiil, loodan, et see oli vaid hea nali ja proov
Puksiir 3,4 t ja vintsimine 10 t - +372 53095801
|
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 05.05.12 22:12
|
|
|
See oli tal jah, lihtsalt käe harjutamine
kuid aknad ja tuled võiks küll ära toonida
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 06.05.12 08:03
|
|
|
Ise võtsin praegult katsetamiseks Mequiars All metal polish pasta,kuna lugesin kuskilt foorumist selle pasta kohta ainult head.
Hind jääb 20 euri kanti!
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.12 18:24
|
|
|
Chipi vastu pole muidu midagi aga mõtlen hetkel, et kas see sulle väga kasu juurde tooks, kuna tegu on ju siiski ilma turbolaadimiseta mootoriga. See
vahe oleks imeväike, mis juurde tuleks. Kuid see on ainult minu tagasihoidlik arvamus
|
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 29.05.12 18:31
|
|
|
Märkus moderaatorilt: "Postitus kustutatud, kuna kasutaja ei ole vaatamata varasemale märkusele asunud järgima
foorumi reeglite 3. punkti! Järgmine samm on kasutaja postitusõiguse peatamine!"
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
Auto: S2, 90q 20vt
|
postitati 29.05.12 19:54
|
|
|
Ei kujuta ma ette kuidas sellist autot saab üldse kiibistada, kui 2l doch pole elektroonilise pritsega ning tagatipuks on veel jagaja süütega.
Selliste autode "chip" reeglina hõlmab süüte reguleerimist jagajast ja mõnda asja vb näpitakse veel. Muidugi proovida pole keelatud aga ma ei leia
mõtet.
|
|
|
simoQ
klubiliige
Registreerunud 25.03.08
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.12 12:03
|
|
|
Seda minagi soovisin mainida, just vabalthingava puhul.
|
|
|
|
audi_a4_v6
huviline
Registreerunud 17.08.10
Kasutaja on eemal
Auto: Audi Q7 3.0TDI -14
|
postitati 30.05.12 12:08
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: raunts92
See oli tal jah, lihtsalt käe harjutamine
kuid aknad ja tuled võiks küll ära toonida |
Eesti seduste järgi jääks tagant tume ja eest ekvaarium, ei näe väga sellise moodi välja nagu pildil ilmselt. Ma ka ei kujuta ette, kuidas chippida
(on vist inglise keelest sõnast chip ehk siis kiip/kiibi paigaldamine) nii vähese elektroonikaga autot. Või on chippimise all mõeldud lihtsalt mootori
tuuningut?
EDIT: Palju sa modedele aastase möödavaatamise eest ka maksad?
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.12 13:13
|
|
|
Cippimine on mootori tuuning küll aga ei saa isegi mingit kiipi ilge võimsuse ootus ärevuses panna ei 20v'le ning ei anna see jubin ka eriti midagi
juurde 2.8 v6'le. See teeb ming veel kindlamaks, et pritsepeaga masinatele on see pigem lisakaal, kui lisa võimsus. Proge ajust ma saaks juba aru
ning elektroonilistest pihustitest. See on küll kõvasti suurem summa kui see kiip maksab, aga sellise ümberehitusega saaks sellest 2.0 dochist
korraliku raketi, arvestades fakti, et see masin ei kaalu praktiliselt midagi.
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.12 15:32
|
|
|
Chippimine on juba mõttest välja lennanud, see väike lisa mis üldse mingit moodi üldse tuleks, ei anna kuidagi tunda. Lihtsam osta võimsam auto.
Elektroonilisi pihusteid küll ei tahaks hetkel peale aretada, raha kulub niigi muudesse kohtadesse, ei taha kõike auto alla ka matta.
Seoses selle postituse kustutamisega, oles võinud teksti alles jätta, tahaks teada mis uimasena valesti läks siis.
Õlle kõrval Audi foorumis vist enam ei hakka käima, nii igaksjuhuks.
|
|
|
Maaryo
huviline
Registreerunud 15.11.09
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.12 16:13
|
|
|
Tegelikult elektroonilise pritse peale ehitamine pole üldse raske! Oleme ühe doch passati teinud ümber elektroonilisele pritsele.Kütuselatt ja
pihustid tulid vw 1.8 t pealt,latti tuli muidugi ka natuke modida!
Mootori juhtmestik läks käiku 2.0 85kw passati pealt. Kui kunagi huvi ja vana meh,pritse jumpsima hakkab,siis mina teeks selle igaljuhul ära.Kaovad
igasugused meh, pritsega seotud käivitusprobleemid!
Väga kalliks töö ei läinud,umbkaudu vanas rahas 500.-
Vb ei lähe antud jutt väga teemasse!
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 30.05.12 17:32
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Maaryo
Tegelikult elektroonilise pritse peale ehitamine pole üldse raske! Oleme ühe doch passati teinud ümber elektroonilisele pritsele.Kütuselatt ja
pihustid tulid vw 1.8 t pealt,latti tuli muidugi ka natuke modida!
Mootori juhtmestik läks käiku 2.0 85kw passati pealt. Kui kunagi huvi ja vana meh,pritse jumpsima hakkab,siis mina teeks selle igaljuhul ära.Kaovad
igasugused meh, pritsega seotud käivitusprobleemid!
Väga kalliks töö ei läinud,umbkaudu vanas rahas 500.-
Vb ei lähe antud jutt väga teemasse! |
Käivitusprobleeme esineb küll, seega kui asi eriti kalliks ei lähe peaks asja ette võtma.
Keegi siit foorumist on nõus selle ära tegema hea hinnaga? Ise omapäi tegema ei julgeks eriti vist nagu hakata, elektroonika ja juhtmed pole just minu
teema.
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 11.06.12 19:47
|
|
|
Sai kerge shoppamine tehtud ja tõin ära õõtsa puksid, geneka rihma, uue nr aluse ja mis põhiline - lõhnakuusk !
õõtsa pukse oli üsna nõme kätte saada, kuid aega läks ning asja sai, hea vaikne sõita´
|
|
|
raunts92
huviline
Registreerunud 14.04.11
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.12 17:34
|
|
|
Tuli meelde, et kui armatuuri tagasi panin, jäi üle üks valge pistik, seal samas pundis oli kus on aknasoenduse lüliti, abs lüliti, tulede regulaator,
udutuli. Juhtmeid on seal 4-5 tk järel, kuhugi see ei sobinud, tahaks teada mille jaoks see seal on üldse?
|
|
|
Kiku
huviline
Registreerunud 02.06.10
Kasutaja on eemal
|
postitati 12.06.12 18:51
|
|
|
Kas tulede kõrguse reguleerimis nupp või käisid esimesed udukad sinna taha. Hallikas pistik on tulede reguleerimise oma, valge peaks olema esimesed
udutuled. Sul peaks masinal nagunii olema udutuledega kamei stange ees, ilmselt on sellega kunagi midagi juhtunud vms.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 |