Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  ..  37
Autor:
Pealkiri: Quattrorõõmud 2010 / 2011 (vaidlused veoskeemide üle kustutatakse hoiatamata!) (Vastuseid: 902 | Vaatamisi: 133332)
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: Superb 2018

postitati 15.10.10 07:02 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: automees6
Idas sadas eile laia lund nagu jõulude aeg ja täna hommiku oli autol umbes 1 cm lund. Maa oli ka valge. ;)

Jap, täna hommikul oli sama teema, 225 laia suverehviga oli täitsa huvitav tööle sõita :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 15.10.10 07:15 Tsiteeri

Vaikselt muudkui tuleb juurde.
http://img535.imageshack.us/img535/8190/15102010096.jpg

Vorsprung durch Technik
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

Auto: 3.0q

postitati 15.10.10 07:43 Tsiteeri

Mis teedele ei jää ei ole lumi, lepime kokku :D Maa, muru, autod, puud ei lähe arvesse :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
Kristoff
huviline

Registreerunud 03.11.06
Kasutaja on eemal

Auto: Tq & TSI

postitati 15.10.10 07:52 Tsiteeri

A4Audi, Tartus? :D Ma ei näe mitte midagi sellist hetkel. Ei näinud ka neli tundi tagasi. Tavaline märg ilm.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.10 08:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: rat_013
Mis teedele ei jää ei ole lumi, lepime kokku :D Maa, muru, autod, puud ei lähe arvesse :P

A miks sa arvad, miks ma mainisin siis, et 225-ga oli huvitav sõita :D Jäi maha küll, piisavalt, järelikult- lumi :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Heix
huviline

Registreerunud 30.09.07
Kasutaja on eemal

Auto: VW Phaeton 2011

postitati 15.10.10 08:19 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Kristoff
A4Audi, Tartus? :D Ma ei näe mitte midagi sellist hetkel. Ei näinud ka neli tundi tagasi. Tavaline märg ilm.

Otepää kandis see pilt tehtud jh.

Vorsprung durch Technik
rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.10 08:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: jokerAudi
Tsitaat:

A miks sa arvad, miks ma mainisin siis, et 225-ga oli huvitav sõita :D Jäi maha küll, piisavalt, järelikult- lumi :D

Jutt käis eelpooltoodud pildist, sinuga ma üldse ei räägi enne kui siin ka teed valged on! :mad: :D :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.10 08:43 Tsiteeri

Tsitaat:
Tsitaat:
Tsitaat:

Jutt käis eelpooltoodud pildist, sinuga ma üldse ei räägi enne kui siin ka teed valged on! :mad: :D :D

:D:D:D Nii nagu eelmine aasta jah :D

rat_013
klubiliige

Registreerunud 07.03.03
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.10 08:57 Tsiteeri

Tsitaat:
:D:D:D Nii nagu eelmine aasta jah :D

VÄHEMALT nii nagu eelmine aasta!

corbe
huviline

Registreerunud 11.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: A5 Q | A6 C8 Q

postitati 15.10.10 09:05 Tsiteeri

Öösel liikusin Tallinnast Jõhvi poole ja vahepeal sai korralikku lumesadu nähtud.
Praeguseks kahjuks maa tume, kuid 3 päeva on veel ees siin "külmal maal" ja lootused on kõrged :P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 15.10.10 10:29 Tsiteeri

Vahetult peale lumesaju algust. :D Hommikul oli jäide igalpool väljas ja suht huvitav oli liikuda tööle. Maha pole midagi muidugi jäänud, aga vähemalt on juba ära nähtud. (sry rott, aga ikkagi mainisin ära:P) Nädala lõpuks ennustatakse siia juba 20 cm lund. Väga hullusti tundub see talv algavat.

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
Samzik
klubiliige

Registreerunud 12.09.04
Kasutaja on eemal

Auto: Passat 1.9/96kw 4WD 2004, audi 90 2.1/134kw q 87A

postitati 15.10.10 11:37 Tsiteeri

Vägev mul veel suvekadki all, aga õnneks pole see eriti keeruline neid vahetada, kõik vajalik olemas :). Talvel lasen nagunii 16 plekkidel või 15.

Ootan silmad pikal juba seda valget õnnistust :D.

Pakkuda uus Haldex õlipumba elektrimootor. E parandan mittetöötava mootori+uued tihendid. Mbl: 55 55 88 55.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Kivitare
klubiliige

Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: 220v

postitati 15.10.10 12:57 Tsiteeri

Vähemalt selliseid olukordi paluks see aasta!

Hobiautode hoiustamine | Põrandaplaatide ja LED valgustite müük HobiHoid.ee! Töötan @ Rolevents digiturundus Oma autole ostan rehvid Baltyre'st!
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.10 16:14 Tsiteeri

Ma tean, et rat_013 on kõike muud kui rõõmus seda lugedes, AGA Jõhvis sajab laia-laia valget lund :D

Ardo
huviline

Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: B2sedaan C5avant

postitati 15.10.10 16:54 Tsiteeri

Tsitaat:
Ma tean, et rat_013 on kõike muud kui rõõmus seda lugedes, AGA Jõhvis sajab laia-laia valget lund :D

No Rakverest 30km eemal, Laekveres on terve päev lumi maas olnud ja teedki lumised. Hetkel juba külmetab ja sajab samuti laia valget lund. Tulin 18.00 sõidust ja nüüdseks auto lumekihi all.

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

Auto: Tesla

postitati 15.10.10 17:02 Tsiteeri

Raplas tuli ka praegu natukene, autole sai ikka valge katte peale.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
MorpheusS
huviline

Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5

postitati 15.10.10 17:26 Tsiteeri

Jätke need hirmujutud. Mul pole veel kodus lehedki kõik ära koristatud :)
Nii poole kuu pärast olen lumega juba päri

Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
jokerAudi
huviline

Registreerunud 09.02.08
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.10 18:47 Tsiteeri

Täna sai ÕNNEKS talverehvid alla. Ja tulin töölt, Jõhvi-Tartu maanteel lobjakakiht peal, naisele veel ütlesin, et krt täna neid matse hakkab olema...2km hiljem olid ninapidi kokku saanud üks Opel ja BMW. Mats oli päris kole, vigastatud jne. Niiet, olge ettevaatlikud!

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.10 19:21 Tsiteeri

Rapla kandis praegu alla 0 kraadi ja sajab laia lund. Panin auto just sooja ja lähen paugutama, klaasid on kole jääs :D. Arvatavasti must jää ja libe ka, aga esimesed kannakad saab parklates ära teha ;). Mul lamellid all.

The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 15.10.10 20:14 Tsiteeri

Viimased postitajad, kes lumest räägivad, minge p****. :D Ootan nagu õnnistust, aga viimase suitsu ajal oli jumala kuiv kõik. Häbi teil olgu siin hõistata. :D

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
yksMees
huviline

Registreerunud 03.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 avant s-line 3.0TDI quattro B9 (315TLW)

postitati 15.10.10 20:20 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Rapla kandis praegu alla 0 kraadi ja sajab laia lund. Panin auto just sooja ja lähen paugutama, klaasid on kole jääs :D. Arvatavasti must jää ja libe ka, aga esimesed kannakad saab parklates ära teha ;). Mul lamellid all.

Liiga vähe miinuskraade, pidamist liiga palju. Aga sul jõudu rohkem oleks saanud teha ilusaid "sõõrikuid".

Erinevate põrandakatete ja -liistude paigaldus. Tel: 5230265
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Mikkk
huviline

Registreerunud 22.08.09
Kasutaja on eemal

Auto: A6 C5 + A6 C7

postitati 15.10.10 20:57 Tsiteeri

Tartus ka täitsa loob juba kõrgemates kohtades seda libedust :cool:

Silverpm
huviline

Registreerunud 06.04.08
Kasutaja on eemal

Auto: Need vanemad ikka.

postitati 15.10.10 22:23 Tsiteeri

Videod oodatud ! :)

OttOlesk
huviline

Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal

postitati 16.10.10 02:13 Tsiteeri

Meeldiv õhtu, kell 5 kodus :P. Keerasin kõrval maanteelt Viljandi maanteele üsna ilusa driftiga. Viljandi maantee küll lume vaba, aga õnneks biturbo käis sellest ilma vaevata üle :P. Ja minu üllatuseks Raplasse üks B5 S4 VIST veel siginenud sedaan kerega. Hetkeks nägin ainult, velg oli igatahes essi oma ja üsna normaalselt liikus ka teine :D (ehk ajan segaminei kasutaja yksMees A4-ga??).
Kui nii jätkub, siis üritan ikka mõne klippi ka postitada.

yksMees
huviline

Registreerunud 03.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 avant s-line 3.0TDI quattro B9 (315TLW)

postitati 16.10.10 03:03 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: OttOlesk
Meeldiv õhtu, kell 5 kodus :P. Keerasin kõrval maanteelt Viljandi maanteele üsna ilusa driftiga. Viljandi maantee küll lume vaba, aga õnneks biturbo käis sellest ilma vaevata üle :P. Ja minu üllatuseks Raplasse üks B5 S4 VIST veel siginenud sedaan kerega. Hetkeks nägin ainult, velg oli igatahes essi oma ja üsna normaalselt liikus ka teine :D (ehk ajan segaminei kasutaja yksMees A4-ga??).
Kui nii jätkub, siis üritan ikka mõne klippi ka postitada.

See mida sa Karmani parklas nägid oli jah kõigest tavaline a4 2.8 q ja velge peaks sa väga hästi teadma, sest need ju su oma vanad veljed, mis ma kunagi sinult ära ostsin.

Erinevate põrandakatete ja -liistude paigaldus. Tel: 5230265
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  ..  37
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 19.2% - SQL: 80.8%]