Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  ..  11
Autor:
Pealkiri: AC Drag - UUS Klassijaotus (Vastuseid: 250 | Vaatamisi: 25856)
Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado

postitati 31.05.10 11:45 Tsiteeri

Jaaa...paistab, et see klassi jaotus ei ole just kõige kergemate killast. Iga üks (potensiaalne võistleja) vaatab enda mätta otsast. Kogu selle arutelu lõppeesmärk peaks olema rohkem võistlejaid võimalikult võrdsetes oludes. See 1 sekundi ajapiir on küll loogiline ning kus puudub vajadus raua kontrollile (kõik on lubatud), kuid minu meelest jätab see siiski sellise bracketi meki külge. Hakatkse nende aegadega manipuleerima ning ei võeta autost maksimumi vaid sätitakse sinna madalasse sekundisse.
Tutvudes siin paljude eelmiste kodanike postitustega, siis pooldan ise samuti A klassi säilitamist peaaegu sellisena nagu ta hetkel on. Lubada võiks siis seda palju nämmutatud coolerit ning lisaks sellele siiski ka progetavat aju. Ülejäänud kõik las jääb originaal. Olen näinud kõrvalt neid metsikuid kulutusi erinevate motronicute, õhulugejate (mõnel läinud neid tükke viis äkki) ja kurat teab mis asjade peale ennem seda kui on soetatud progetav aju. Olen Ranziga ses mõttes ühel meelel, et nende progetavate ajudega tuleks rohkem tegeleda, kus oluliselt suuremad võimalused panna mootor 100% ressursiga õieti käima.

BLOW-JOB is better then NO JOB
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 31.05.10 11:48 Tsiteeri

S2 ABY (või AAN)-ga saaks sõita kuskile 13 kanti ma arvan hetke A klassi legaalse autoga... ilma progeajuta.
Muidugi see teooria. Kui keegi tahab proovida, siis võtku ühendust, Raadi on mul lähedal :)
Siinkohal on küsimus tõesti, et kas siis alla 2.2T-ga inimestel pole üldse dragil midagi peale bracketi teha? 1.8T isegi chipituna ei liigu never ever nii kiiresti.
Tegelikult võiks klassid olla kw ja auto massi suhte järgi. Stock autodel on see enam-vähem teada. Tuunitud autodel on ilma dünota keeruline...

Progeaju vendadele: see, et Teie motronicut seadistada ei oska, ei tähenda, et seda ei ole võimalik teha. Tõestust on piisavalt. Muidugi, kui autot ehitada puhtalt dragiks, siis on nõuded hoopis teised ja progeaju palju parem. Kui tahta, et auto käiks hästi kõikide oludega ka tänaval, siis ma leian, et võiks kasutada originaalsüsteemi. Arutage seda palun vastavas teemas.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
forsin
huviline

Registreerunud 01.07.04
Kasutaja on eemal

Auto: S6T, S6TD, Golf TDi 200hp, Multivan

postitati 31.05.10 19:09 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Kui softi lasta muuta, siis annaks nukkadega ka kombineerida juba.
Nõus epic pakutuga.
Kui arutada nukkade varjanti siis saab juurde väga palju ? aga milleks kui pihusti on originaal ?
Ja nukad maksavad 10 000.- eeki
Iga mees ostab enne turbo kapoti alla.
Seega nukad ja soft ei anna märgatavat tulemust , kui reeglis originaal turbo, kontrollitav ja originaal pihustid , kontrollitav.

ja uskuge turbol on max piir olemas. ja originaal pihustil sammuti.

Lisan katsetulemuse kui võttes originaal turbost ja pihustist max-si siis 400 m aeg paraneb veel 0,4 sekundit kui eemaldada 6 polti enne katte originaal sumbutil ja lasta lärm lahtiselt kere alla.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
äss
klubiliige
ac aasta auto 2011 võitja

Registreerunud 23.03.04
Kasutaja on eemal

Auto: 2x 1,8t ja masuudipress

postitati 31.05.10 21:32 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: prj
Siinkohal on küsimus tõesti, et kas siis alla 2.2T-ga inimestel pole üldse dragil midagi peale bracketi teha?

On ikka :)

Tsitaat:
Algselt postitas: forsin
Lisan katsetulemuse kui võttes originaal turbost ja pihustist max-si siis 400 m aeg paraneb veel 0,4 sekundit kui eemaldada 6 polti enne katte originaal sumbutil ja lasta lärm lahtiselt kere alla.

Tehnilised nõuded seda ei luba!

best ET 8,9 sek@268kmh - 1311hp
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
ICE
klubiliige
ac aasta auto 2006 võitja

Registreerunud 27.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: BMW F11, BMW E46 Coupe Tracktool

postitati 01.06.10 06:30 Tsiteeri

Isegi kui me vaatame BHRA dragiklasse, siis on ikka nii et igas klassis on mingi 2-3 ultrakiiret ning siis on tükk tühja maad ja järgmised. See on kohutavalt igav.
See indeksipõhise klassiga on nii ja naa. Minuarust on ülim risk hakata ehitama autot indeksi klassi aja algusesse, nagu arvati eespool, et juhtub. Selleks tuleks huvipärast viimasel võistlusel (või paaril) võtta näiteks iga klassi kolme parema kõik (ellika)võistlusajad ning vaadata, mis vahemiku sisse need mahuvad. Ma millegipärast arvan, et see vahemik on suurem kui sekund...
Lisaks mis saab indeksitega klassidest siis kui rada on märg? Ok lõhki sõita ei anna jah.

Aftermarket.ee Lisavarustus ja tuuning // Petrolheads.ee blogi
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
prj
klubiliige

Registreerunud 04.12.08
Kasutaja on eemal

Auto: S8 D4, A4 B9 2.0TQ, Cupra Born

postitati 01.06.10 06:38 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: äss
Tsitaat:
Siinkohal on küsimus tõesti, et kas siis alla 2.2T-ga inimestel pole üldse dragil midagi peale bracketi teha?

On ikka :)

Jätame sinu masina hetkeks kõrvale :D
Tegelikult mu lause mõte oli "stock" või "aju näpitud" konditsioonis. Ehk siis A klassis pole midagi teha.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.10 06:42 Tsiteeri

Tsitaat:
Tegelikult mu lause mõte oli "stock" või "aju näpitud" konditsioonis. Ehk siis A klassis pole midagi teha.
Mhh, näiteks chipitud ca 200kw-se 1.8t-ga peaks ka täitsa eduliselt hakkama saada. Kui veel arvestada, et näiteks TT kaalub alla pooleteise tonni.

EDIT: Pigem on see asi niipidi, et suurem osa autoomanikke ei viitsi/taha nii palju oma autode kallal vaeva näha nagu seda on 2.2t friigid. V8 omanik mõtleb, milleks ma pean oma autot chippima, tühjaks loopima jne (Xan on erand eksole:)). Lihtsalt dragi haiguse saanud inimesed ja 2.2t friigid on selles vallas aktiivsemad.

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 01.06.10 08:17 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku
Tsitaat:
Mhh, näiteks chipitud ca 200kw-se 1.8t-ga peaks ka täitsa eduliselt hakkama saada. Kui veel arvestada, et näiteks TT kaalub alla pooleteise tonni.

EDIT: Pigem on see asi niipidi, et suurem osa autoomanikke ei viitsi/taha nii palju oma autode kallal vaeva näha nagu seda on 2.2t friigid. V8 omanik mõtleb, milleks ma pean oma autot chippima, tühjaks loopima jne (Xan on erand eksole:)). Lihtsalt dragi haiguse saanud inimesed ja 2.2t friigid on selles vallas aktiivsemad.

Punane TT mis nüüd sõitmas käis ongi dynos vastavalt rauale seadistatud ja parim aeg oli ikkagi 13,8 kusjuures tühjaks loobituna. Ja näiteks K03 vilega 1,8 turbost sellist aega välja pigistada on ikka väga ebareaalne ma arvan.

Edit: Tahan sellega väita, et juba praegune A klass on suhteliselt 2.2T pärusmaa.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 01.06.10 08:23 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Maku

Loll jutt!

Näita mulle ühte 200 kw A4 mis A klassi reeglitesse mahub! Xan-i auto ei mahu ka A klassi reeglitesse.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 01.06.10 09:05 Tsiteeri

No aga miks siis mitte teha stock ja ümberehitatud 20vt'de jaoks kaks eraldi klassi ja aeglasemad punnvõrrid (1,8T, 2,7BiT ja 4,2) panna eraldi klassi?

A - oleks siis 1,8T, 2,7BiT ja 4,2 jne
B - oleks stock 20vt (olgu v-l kolle ja cooler vahetatud)
B1 - oleksid siis kiiremad 20vt ja 1,8T (suuremate ümberehitustega) ja ehk mõned veel.

Siis ehk oleksid suht võrdsed autod koos ühes klassis või olen ma loll ja selle juttu pistan omale suhu tagasi? :D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Maku
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.10 09:15 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Imres
Näita mulle ühte 200 kw A4 mis A klassi reeglitesse mahub! Xan-i auto ei mahu ka A klassi reeglitesse.
Ma ei öelnud, et Xan kuhugi mahub. Ütlesin, et tema on erand, kes Audi V8 konega viitsis võistelda, autot tühjaks loopida jne.

Teiseks, kui rääkida jõu ja kaalu suhtest, siis näiteks A4 1.8T Quattro tühimass on Autoweek andmetel 1315 kg. Kui sellel autol oleks reaalselt 200 kw, siis suhe tuleks 6.57. Audi S4 C4 2.2T tühimass on Autoweek andmetel 1595 kg ja tehase järgi on jõudu 169 kw, mis teeb suhteks 9.43. Kui sellest K24-st viimast võtta, siis ca 210 kw-iga saame suhteks 7.59. Aga need numbrid on toodud nö forsitud autode kohta. Kui võtame näiteks A4 110kw 1.8T, millel chipiga 142 kw ja tühimass endiselt 1315 kg, siis saame suhteks 9,26. Seega jah, loogika ütleb, et kui tahta chipitud/forsitud C4 2.2t-ga võidu sõita, siis A4 peab hakkama, kas kaalu langetama või kruvima toekama vile külge.

Võrdluseks, et S2 3B tühimass on Autoweek andmetel 1444 kg (tean, et osadel vähem). Sellel stockis 162kw ja suhe tuleb 8.91. Chipitud/forsitud versioonil suhe 6.87, ehk siis samasse auku võimsama versiooni A4-ga (kui on 165 kw versiooni vile peal).

torque addict / in the real world four wheel drive means safety and traction
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 01.06.10 09:18 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive
No aga miks siis mitte teha stock ja ümberehitatud 20vt'de jaoks kaks eraldi klassi ja aeglasemad punnvõrrid (1,8T, 2,7BiT ja 4,2) panna eraldi klassi?

B1 - oleksid siis kiiremad 20vt ja 1,8T (suuremate ümberehitustega) ja ehk mõned veel.

Siis ehk oleksid suht võrdsed autod koos ühes klassis või olen ma loll ja selle juttu pistan omale suhu tagasi? :D

Oleksin sellise klassijaotuse poolt.
A ja B mõlemad võiks olla stock klassid.
B1 hõlmaks siis kõiki masinaid mis A ja B klassi ei mahu.
Ning Bracket klass.
Samas kui palju oleks sõitjaid sellise jaotuse järgi B klassis?

Dan
klubiliige

Registreerunud 05.11.03
Kasutaja on eemal

Auto: VW Golf R Mk7; Audi A3 SB quattro, Audi 80 quattro

postitati 01.06.10 09:28 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Imres
Tsitaat:
Algselt postitas: Fugitive

Oleksin sellise klassijaotuse poolt.
A ja B mõlemad võiks olla stock klassid.
B1 hõlmaks siis kõiki masinaid mis A ja B klassi ei mahu.
Ning Bracket klass.
Samas kui palju oleks sõitjaid sellise jaotuse järgi B klassis?

Need klassid võibolla isegi toimiksid. Iseasi on jah see, et kui palju sõitjaid kokku tuleks.
Ma küll ei tea kui kiiresti näiteks C5 kerel 2,7BiT sõidab aga sellise jaotuse puhul oleks mõistlik need (2,7BiT) ikka B klassi paigutada.

Fugitive
klubiliige

Registreerunud 12.02.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A6 Allroad 2008 3.0tdi

postitati 01.06.10 09:34 Tsiteeri

Tsitaat:
Algselt postitas: Dan
Need klassid võibolla isegi toimiksid. Iseasi on jah see, et kui palju sõitjaid kokku tuleks.
Ma küll ei tea kui kiiresti näiteks C5 kerel 2,7BiT sõidab aga sellise jaotuse puhul oleks mõistlik need (2,7BiT) ikka B klassi paigutada.

Eks see asi ongi nii, et kas vähe sõitjaid igas klassis aga siis on võistlejad võrdsete võimalustega või sõitjaid piisaval aga võimalused ei ole just võrdsed. Kahju, et huvi asja vastu klubis kõige suurem ei ole. Ei usu väga, et klubis on 5 stock essi.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U SkypeKasutaja Telefoninumber
Black
klubiliige

Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal

Auto: Q7

postitati 01.06.10 10:30 Tsiteeri

Mind huvitaks tegelikult, kas nõrgema mootoriga autode omanikel oleks tegelikult ka huvi end ja oma autot proovile panna? Kunagine litraa˛i baasil A-klass (kuni 2L) suri osavõtjate puudumise tõttu välja. Kas põhjuseks oli huvipuudus või häbenevad selliste lihtsate autode omanikud esside sekka sõitma tulla? Reaalselt peaks me ikkagi olema suunatud inimesele tänavalt oma tavalise (~2.0L vabalthingava) Audiga, mitte niivõrd neile, kes kõik talveõhtud garaa˛is kolbe ja kepsusid võrdsesse kaalu viilivad. :)

aixx
huviline

Registreerunud 21.03.05
Kasutaja on eemal

postitati 01.06.10 18:17 Tsiteeri

Kui kunagi c-klass veel midagi muud tähendas õnnestus mul selle klassi aeglaseima autoga 4 hulgast 2ks saada, järgmine kord osalesin juba sama autoga bracketis ja võidukalt.
Lihtsalt tore on, et bracket olemas on ja need kaks-kolm ajasõitu ja üks eliminaator( juhul kui halvasti läheb) peaks igaühele piisama, kes lihtsalt auto ja enda võimeid tahab teada. Bracketit on võitnud minuteada igasugused autod-diisel kaasaarvatud kui mingi võidujanu ka lisaks kiirusejanule on saab see õige mehe/naise korral rahuldatud olenemata auto kubatuurist. Mul kui tavalisel audikasutajal on täitsa ükskõik mis klassid on ET-st 15 alla- kui ma ikka oma tänavakonditsioonis autoga tulen ning isegi täismõõdus varuratast, lapseistet ja 30kg subwoofrit välja visata ei taha siis ongi bracket ainus võimalus ja tore on et see juba mitmendat aastat võimaluseks on tehtud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U
ViljarS
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Focus RS 2010

postitati 25.08.10 19:55 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Mis moodi sõidab Audi Qoupe Quattro 3.6L mootoriga A klasis?
Mitte, et mul selle vastu midagi isiklikult oleks aga see ei ole lihtsalt aus teiste võistlejate suhtes! Kellel nt. teine sisse-väljalaske kolle, cooler jne.

A klassil selline asi kirjas: Auto peab olema tehasest selle mootoriga väljunud ja omama originaalturbot, -coolerit, -sisse- ja -väljalaskekollektorit.

Mina leian, et kui on reeglid siis peaks nad täitmiseks olema, mitte, et kuidagi ikka saab mööda libistada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 25.08.10 19:56 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Tsitaat:
Algselt postitas: Viljars
Mitte, et mul selle vastu midagi isiklikult oleks aga see ei ole lihtsalt aus teiste võistlejate suhtes! Kellel nt. teine sisse-väljalaske kolle, cooler jne.

A klassil selline asi kirjas: Auto peab olema tehasest selle mootoriga väljunud ja omama originaalturbot, -coolerit, -sisse- ja -väljalaskekollektorit.

Mina leian, et kui on reeglid siis peaks nad täitmiseks olema, mitte, et kuidagi ikka saab mööda libistada.

Mitte, et see postitus midagi muudaks aga ma pidin selle välja ütlema!

Minuteada on see veel VEMSi juhtajuga!?

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
ViljarS
huviline

Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal

Auto: Ford Focus RS 2010

postitati 25.08.10 19:58 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Tsitaat:
Algselt postitas: andrec
Tsitaat:
Algselt postitas: Viljars

Mitte, et see postitus midagi muudaks aga ma pidin selle välja ütlema!

Minuteada on see veel VEMSi juhtajuga!?

Mida veel!?
Selle auto koht peaks olema Outlaws mitte seal kus originaal aparaadid sõidavad.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 25.08.10 20:11 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Ma olin üsna kindel, et sellest võib küsimusi tekkida. Reeglite osas ei ole selles ühtegi vastuolu, sest vabalthingavate mootorite osas on kõik väga lihtne - A klass on kuni 4172 cm3 ja B klass on üle 4172 cm3. Nii on see ka kirjas. Lisanõue käib turboautode kohta - minu autol ei ole ju turbot ega coolerit, st järelikult pole ka tehasemootorit vaja, sest see lisapiirang on üks tervik (vt sõna "ja" seal keskel). Aju osas ei ole A klassis ka turboautodele piirangut seatud, st progeaju ei ole ka neile keelatud.

Kui keegi reaalsetest A-klassis võistlejatest tunneb, et minu osalemine A klassis riivab tema õigusi, siis palun mulle sellest teada anda. Ma võin oma järgmise võistluse vabalt edasi lükata uude hooaega kui me oleme saanud klassijaotuse sõnastuse üle käia ja kõigile üheselt mõistetavaks muuta.

andrec
huviline

Registreerunud 07.10.06
Kasutaja on eemal

Auto: A4 B6 R30 VR6 turbo

postitati 25.08.10 20:14 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Samas ma ei loe A-klassi reeglitest välja ka seda, et vee ja metanooli pritset ja NOS'i ei või kasutada.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Joel
meeskond

Registreerunud 01.10.02
Kasutaja on eemal

Auto: Audi CQ Typ85, Porsche 911 Turbo, MB G63 AMG, MB ML 320, Volvo 940 SE, ZAZ 965 Cabrio

postitati 25.08.10 20:17 Tsiteeri
sügisdragi teemast

N2O on keemiline ülelaadimine, mis V8 paneks hoobilt B klassi. Aga jah, selle sõnastuse puudujäägiga oleme me ka kursis ja tegeleme sellega uueks hooajaks. Selle hooaja kestel muudatusi teha (isegi kui need olnuks lihtsalt sõnastuse korrigeerimised) olnuks imelik.

Vihane-Tihane
huviline

Registreerunud 02.05.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi 200 TQ 20v avant ja 120 Prado

postitati 26.08.10 10:39 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Minuarust ongi selle 3,6l Audi Coupe õige koht A klassis. Väljasõidetud aegade põhjal täiesti konkurentsis ning võrdväärne tehase turbokatega.

BLOW-JOB is better then NO JOB
Eero
meeskond

Registreerunud 29.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: B2 2dq

postitati 26.08.10 10:51 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Ja minuarvates oleks minu RS2 koht A klassis, väljasõidetud aegade põhjal saaks seal hea õnne korral konkurentsi pakkuda, juhul kui korraldajad minuga nõustuvad, tuleksin A klassis sõitma küll. B klassis pole mõtet.

Joeli auto A klassi legaalsuse kohta, sellel autol ei ole kohe kindlasti originaal sisselaske- ja väljalaske kollektor ja tehasest pole ka V8 mootorit kuubiku peale pandud. Ja A klassi reeglites on see kõik nõutud!

Eero

kaido.
huviline

Registreerunud 21.02.08
Kasutaja on eemal

Auto: S4 2.2 avant

postitati 26.08.10 12:14 Tsiteeri
sügisdragi teemast

Kui reeglites on kirjas- Auto peab olema tehasest selle mootoriga väljunud siis mida seal vaielda kui ei ole selle mootoriga tulnud tehasest, siis teise klassi.
Milleks reegleid eirata kui, need suurelt ja mustalt esile toodud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  ..  11
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 20]
[PHP: 34.4% - SQL: 65.6%]