Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 |
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
Auto: typ 85q & XC
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Zoig
Tsitaat: | Algselt postitas: -ivar-
Ma nõustun sinuga igati, aga minu postituse point oli see sama, mida juba tryku mainis, et quattro omanikud lähevad siin foorumis lõvideks ja
esiveolised nagu ei tohigi rõõmustada oma saavutuste üle. | Pole siiani reeglites näinud punkti mis keelda tegemast teemat:
"Esiveolisterõõmud 2009/2010" |
Kusjuures samalaadne teema oli eelmine aasta
Aga okei, mis ma ikka rohkem siin räägin. Ei vii see teema kuskile...
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
Aga monovedusena on ta üsna öko ja möödasõite saab ka täitsa talutavalt teha... Seega õige auto punktist A punkti B liikumiseks. |
Just, tuleb teha vahet mugaval transpordivahendil ja sellel, millega dünaamilist sõitu nautida.
Üldiselt on ikkagi läbivusvõime kinni rehvides ja tihendis, mis asub rooli ja istme vahel. |
Sellega paraku ei nõustu. Samasid rehve ja tihendit kasutades ei ole esiveolisel rasketes oludes quattrole kuigi palju vastu panna.
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Oli kord keset suve vaja liivakarjääris(väga sarnane kõrbele, kuiv ja pehme liiv) ära käia. Ma arvan, et ainukesed liikurid, mis(hinna ja
igapäevaomadustelt natukenegi sarnased on S6'ga) sinna minna oleks julgenud - oleks pidanud olema laia maastikurehviga 4x4 dsiibid. Õnneks polnud
suurt kliirensit vaja ja sai seal nagu muuseas oma essiga(laia 255 rehviga) ära käidud. Korda neli umbes. Esimene kord oli ikka närv suht püsti. Aga
kui rahulikult ilma kaapimata paigalt minna, siis ei ole probleemi.
PS! No ja kui siia veel lisada, siis hobikorras käin oma oskusi ringrajal täiendamas. Ma tahaks näha seda alla 100k ja sama hästi liikuvat 4wd asja,
millega talvel palju nalja saab ning mis isegi 12a vanusena veel täiesti hea välja näeb. Sellise auto saate vaid esside seast.
Nüüd oleks mul küll suur rõõm lugeda, et milline esivedune Audi samasuguste asjadega hakkama saab...
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Üldiselt on ikkagi läbivusvõime kinni rehvides ja tihendis, mis asub rooli ja istme vahel. |
Sellega paraku ei nõustu. Samasid rehve ja tihendit kasutades ei ole esiveolisel rasketes oludes quattrole kuigi palju vastu panna.
|
Ma väga enam ei viitsi küll vaielda (targem annab järele), kuid siiski vastan sellele veel.
Aga ei peagi olema. Üsna loomulik, et kui kõik rattad veavad, siis on läbivus suurem.
Ma arvan, et kui ma btriga ees lähen, siis sa oma quattroga ka järgi ei tule eks, aga point oli selles, et siin on neid, kes kõvatavad oma quattroga
ja räägivad et esivedune on pask. No sorry, kui sul oli esivedune ja sa oma oskamatuse tõttu istusid iga nurga peal kinni ja nüüd quattro ostsid ja
enam ei istu kinni, siis see ei ole mitte mingi näitaja, et esivedune pask on!
Edit: selle tekstiga ma EI ürita näidata, et esivedune on ülim vaid seda, et pole vaja siin maha teha kõike.
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
|
No sorry, kui sul oli esivedune ja sa oma oskamatuse tõttu istusid iga nurga peal kinni ja nüüd quattro ostsid ja enam ei istu kinni, siis see ei ole
mitte mingi näitaja, et esivedune pask on! |
Ära palun mine isiklikuks! Sellega sa küll oma tarkust välja ei näita!
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
|
No sorry, kui sul oli esivedune ja sa oma oskamatuse tõttu istusid iga nurga peal kinni ja nüüd quattro ostsid ja enam ei istu kinni, siis see ei ole
mitte mingi näitaja, et esivedune pask on! |
Ära palun mine isiklikuks! Sellega sa küll oma tarkust üles ei näita! |
Ma ei tahtnudki minna isiklikuks, aga ei osanud lauset paremini sõnastada. See on mõeldud üldiselt, mitte otseselt sulle. My bad.
|
|
|
liito
huviline
Registreerunud 12.11.09
Kasutaja on eemal
Auto: ceed xR
|
|
|
Ma väga enam ei viitsi küll vaielda (targem annab järele), kuid siiski vastan sellele veel.
Aga ei peagi olema. Üsna loomulik, et kui kõik rattad veavad, siis on läbivus suurem.
Ma arvan, et kui ma btriga ees lähen, siis sa oma quattroga ka järgi ei tule eks, aga point oli selles, et siin on neid, kes kõvatavad oma quattroga
ja räägivad et esivedune on pask. No sorry, kui sul oli esivedune ja sa oma oskamatuse tõttu istusid iga nurga peal kinni ja nüüd quattro ostsid ja
enam ei istu kinni, siis see ei ole mitte mingi näitaja, et esivedune pask on!
Edit: selle tekstiga ma EI ürita näidata, et esivedune on ülim vaid seda, et pole vaja siin maha teha kõike. |
Siit loen välja ,et kui ikka tegija juht oled ,siis ei jää hätta mingi autoga, aga kui ikka mage vend oled,siis ära istu isegi 4wd otsa.
Tasuks võrrelda ikka autosi nende eripära poolest ja jätta juhi osa neutraalseks.
Lund lund lund
|
|
|
kylaline90
huviline
Registreerunud 11.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: C4
|
|
Mõtlesin, et ütleks ka sõna sekka
IMO ei pea kõik audid olema quattrod... Näiteks mu praegune aakuus... Kui see 85kwne automaattraktor peaks veel tagasilda järgi lohistama, siis
muutuks see masin üpris mõttetuks. Aga monovedusena on ta üsna öko ja möödasõite saab ka täitsa talutavalt teha... Seega õige auto punktist A punkti B
liikumiseks.
Hetkel näen nelivedu vajadust vaid sügisel ja talvel paarutamiseks ja seda ka vaid mõne muu mootoriga ja manuaal käimargia masinal.
Peace! |
Hmm veider...kui su diisel oleks monomähkija asemel nelikvedune, siis oleks see mõttetu? Ei saa nüüd aru sust. Mispärast see mõttetuks muutub? Puhas
rõõm oleks ju ikkagist. Või mis? Kardad, et rüüpaks kohe 10 sajale? Ära muretse, ei rüüpaks... minu masin vähemalt mitte. Kulu on igati kohane
tehaseandmetele ning olenevalt oludest vb. isegi madalam. Ja tagasilda kah ei pea iga aasta remontima.
Mis saaks veel parem olla, kui ökonoomne, odavate ülalpidamiskuludega ja hea läbivusvõimega sõiduauto? Saad paarutada nii sügisel, talvel ning
kindlama meelega sõita terve aastaläbi.
Tehke nüüd selgeks mulle, miks on nelikveduline diiselmootoriga Audi mõttetu ning miks oleks see mõtekas vahetada esiveduse audi vastu?
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kylaline90
Tehke nüüd selgeks mulle, miks on nelikveduline diiselmootoriga Audi mõttetu ning miks oleks see mõtekas vahetada esiveduse audi vastu?
|
Osad on liiga vanad ja keskmise hinnaklassi omad, need 2,5 mida quattrot sai, nendel on nukkvõlli mured. Ise piiluks kunagi, kui rohkem sõitu on ja
asjal ka mõtet on, b6 avant 2,5tdi q automaati. See, millel nukkvõllimured enam ei kummita. Aga praegu pole vaja.
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: kylaline90
Hmm veider...kui su diisel oleks monomähkija asemel nelikvedune, siis oleks see mõttetu? Ei saa nüüd aru sust. Mispärast see mõttetuks muutub? Puhas
rõõm oleks ju ikkagist. Või mis? Kardad, et rüüpaks kohe 10 sajale? Ära muretse, ei rüüpaks... minu masin vähemalt mitte. Kulu on igati kohane
tehaseandmetele ning olenevalt oludest vb. isegi madalam. Ja tagasilda kah ei pea iga aasta remontima.
Mis saaks veel parem olla, kui ökonoomne, odavate ülalpidamiskuludega ja hea läbivusvõimega sõiduauto? Saad paarutada nii sügisel, talvel ning
kindlama meelega sõita terve aastaläbi.
|
Ma leian, et minu AUTOMAAT traktor jääb lahjaks, kui ta peab vedama tagasilda.(kui oleks 103kw,ne ei ütleks midagi halba)
Hetkel, kui ülikool pooleli, siis leian, et igatipidi odavamalt läbiajamine on kasulikum.
Oleks sõitnud hea meelega b3 90nega edasi, kuna jupid olid odavad, aga kahjuks võttis poole rohkem kütet ja selja keeras ka perse.
Eks igaühel on oma arvamus, aga mina leian, et mootori(mis on kindlasti juba pool milli läbi ajanud) tapmine tagasillaga (mõnu tundmine talvel
paarutades) on hetkel pointless.
Nüüd kohe ütlete, et ei pea ju automaadiga paarutama jne. Aga siis on minujaoks kasutegur väike ja võin liigelda ka oma monoveolsiega samamoodi.
See oli nüüd vastus sellele küsimusele, miks ei peaks olema minu praegune auto quattro.
IMO tegi kasutaja liito ilusa kokkuvõtte kogu teemale.
|
|
|
woody
huviline
Registreerunud 13.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Vw B6 Passu, C6Q
|
|
Loed seda teemat ja imestad selle üle, et kui kurjad on inimesed üksteise vastu.
Olen ka ise juba 5 ndat aastat fwd piloot. Nalja saab sellega tõesti ja kuidas veel. Kui nüüd meenutada kellegi ütlust eespool, et nelivedu tuleb
kaugemalt välja kaevata, siis esivedusega nii kaugele ei jõua. Ja seda pean silmas libedal metsateel, puude vahel. Ärge nüüd kohe näkku lööge.
Olen sõitnud erinevate nelivedustega, nii quattroga kui ka riisipurustaja neliveduse tipuga ehk Impreza STI´ga. Muidugi on nägu laia naeru täis
nelivedusega sõites. Järgmine valik on ka Quattroga seotud, aga hetkel on suur MASU ju
Aga seni, kui sellist raha ei ole, nii kaua lasen ringi oma esiveolise Boraga ja fannin ka, kuigi mitte nii nagu Quattro rahvas, aga ikkagi. Ja
eelmine aasta, novembri tormis, sikutasin ühte Allroadi välja kraavist ja seda oma esivedusega. Isegi need tüübid vaatasid suurte silmadega mind ja
sõita sai ka ikka igal pool. Oli ikka nalja nabani. See niisama jutujätkuks.
Kuigi enamus ajast hakkab kihelev hammas, Quattro poole vaadates, sõitmist segama juba. Krt nelivedu ikka hea kohe maakohas. Ja talvel lumega tahan
kohe uuesti kätte saada tunde, mis tekib, kui kasutada ära kogu lennuvälja laiust külg ees lennates, mitte neljandaga gaas põhjas lohisedes.
Ja siis kokkuvõte küttekulust, minul võtab näitkes kõik ära, mis paagis on. Midagi juurde ei pane ja alles ei jäta ja seda kõike suudab 85kw esivedu
Ja siis veel. Ärge tapke üksteist, sõitke sellega, millega hea tundub ja mis meeldib ning olgem ikka sõbrad edasi.
Peace!
Alo Maalt ja hobusega.
Nelivedu on parim
|
|
|
|
veekaheksa
klubiliige
Registreerunud 07.09.03
Kasutaja on eemal
Auto: A4 TDI quattro, S8 40V
|
|
Nagu siin välja lugeda on võimalik lillede vahelt, siis enamusel esiveduste meestel pole lihtsalt piisavalt vaba pappi, muidu sõidaks ka nemad
quattroga. Te võite nüüd väita, mis tahate, aga sisimas teate ikka, et valetate.
PLUS TDI Die Menschen sollten nicht
schlafen, während sie unterwegs sind, aber sie tun es trotzdem.
|
|
|
|
Ardo
huviline
Registreerunud 22.02.08
Kasutaja on eemal
Auto: B2sedaan C5avant
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
Nagu siin välja lugeda on võimalik lillede vahelt, siis enamusel esiveduste meestel pole lihtsalt piisavalt vaba pappi, muidu sõidaks ka nemad
quattroga. Te võite nüüd väita, mis tahate, aga sisimas teate ikka, et valetate. |
Eino, samas ei võta ju Quattro rohkem pappi üldiselt. Ma arvan, et enamus ei oskagi tahta ega hinnata quattrot. Ja loomulikult mängib rolli siin veel
see, et naised saunas rääkisid, et Quattro omamine on rahakotile ülejõukäiv ja meeletu kulutus.
|
|
|
|
-ivar-
huviline
Registreerunud 06.08.06
Kasutaja on eemal
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: veekaheksa
quattroga. Te võite nüüd väita, mis tahate, aga sisimas teate ikka, et valetate. |
Mul oli valida, kas mingi b3-b4 quattro või C4 diisel. ja ma otsustasin hinna poolest kallima auto kasuks, aga ülalpidamine on odavam ja auto on
kõvasti mugavam ka. See, et sa tembeldad minu põhjal(vaene üliõpilane) kõik esiveoliste omanikud vaesteks kodanikeks on küll väga madalale langemine,
nagu poleks enam midagi öelda.
Või teine variant, et tahtsid näidata, et sul on papi nagu putru.
See asi kisub liiga isiklikuks, mina lõpetan.
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
|
Mina pole öelnud, et quattro mõttetu on. Kui on vaja, siis on vaja. Mul aga on auto poes käimiseks ja linnas sõitmiseks. Ei plaani sellepärast
vahetada, et till pikem oleks. Reaalset vajadust ei ole ja kogu moos. Lõbutsen ma muud moodi.
|
|
|
Kivitare
klubiliige
Registreerunud 28.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: 220v
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: vx_105
Teeme siis asja selgeks ja (olenevalt hääletuse tulemustest? ) matame