Foorum Kodulehekülg Eesti Audi Klubi foorum Viimati aktiivne: Mitte kunagi

Pole sisse logitud. [Logi sisse - Registreeri]
Mine lehekülje algusesse

Telli teema e-mailile | Lisa lemmikutesse   Tee uus teema Tee uus küsitlus
 Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  8
Autor:
Pealkiri: Audide kokkutulek Saaremaal, arutelu teema. (Vastuseid: 185 | Vaatamisi: 13482)
ints28
huviline

Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal

Auto: 80 B4 2.8 93 a. 100 C4 2.5 TDI 93 a.

postitati 24.05.09 19:30

Sellist muusikat leidub minu autoski! Ja ma usun et kui huvi on siis saan seda juurdegi organiseerida!!!

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a

postitati 24.05.09 19:43

Tsitaat:
Algselt postitas: ints28
Sellist muusikat leidub minu autoski! Ja ma usun et kui huvi on siis saan seda juurdegi organiseerida!!!

Karaoke jaa päris hea ,omal ajal on isegi saadud laulda :D Kui viitsid võiksid asja ju uurida ,ehk on meie klubis mõni tulevane talent ;)

Täna panen üles ka väikse päevaplaani ,loomulikult oodatud kõik täiendused.Pakkuge välja tegevusi ,kuna see päevaplaan on selline umbkaudne asi ,siis arvan kohal meil igav küll ei hakka.:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

Auto: 2×80 ABK

postitati 24.05.09 22:20

Tegin nüüdseks ka uue teema, kus on kõik vajalik info kenasti kättesaadav. http://foorum.audiclub.ee/viewthread.php?tid=66818
Jaanika lubas lähiajal lisada sinna ka päevaplaani.

See karaoke mõte on küll hea, ja vaevalt nüüd olekski tranci peale see üritus läinud. Suvi, õlu ja Eesti kullafond käivad käsikäes:)

Saan ühe keskmisest suurema grilli (ufo) kaasa võtta, kellel veel võimalik siis oleks tore.
Vörkpalli viskan ka autosse lisaks ridvale, seal on liivaplats koos võrguga täiesti olemas, saab vähe kõksida.

.:Rasta I Land:.
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
styler
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996

postitati 25.05.09 15:04

Tere. Millal kleepekad Pärnu jõuavad? Tahaks ka juba kleepida.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 25.05.09 15:35

Panin täna kleepsud posti, kolmapäevaks peaks kohal olema.

Postikulu:

Jaanika01 - 55eek
Wpuhh79 - 50eek
Arehitus - 50eek
J2mis - 50eek

Kleepsud panin torude sisse mida pakkus eesti post hinnaga 35 eek tk. Markide peale vastavalt 15 eek (Wpuhh79, Arehitus, J2mis) ja 20 eek (Jaanika01).
Selline saate viis tuli kõige odavam ja kindlam, et ühes tükis kohale jõuaksid.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 25.05.09 20:34

Uurisin Jaanika postitatud aadressi, esi teemasse, Saaremaa vaatamisväärsustest, endalegi suure huviga. Eks juuli kuuks saab sealt huvitavamad objektid välja valitud, ja endalegi selgemaks seda saart tehtud:) Mingi loogiline süsteem mõelda, et tekiks midagi ringreisisarnast.
Kusjuures, Muhumaa jaanalinde pole isegi veel näinud. Nii et meelsasti olen teiega koos lõpuni ikka välja:)

Lisaks põhi plaanile, pean endajaoks ka kindlasti ajakava koostama, et ikka sõitmise ajaks pea kaineks saada.:P

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
YuLaw
huviline

Registreerunud 26.07.07
Kasutaja on eemal

Auto: Puudub...

postitati 25.05.09 20:46

Tundub huvitav ettevõtmine olevat, peab mõtlema, kuid ehk tuleb minagi kaasa.

Vaata kasutaja profiili Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
styler
huviline

Registreerunud 18.11.08
Kasutaja on eemal

Auto: audi s4/c4 4,2 1994, audi a4 quattro 1.9 tdi 1996

postitati 26.05.09 15:05

Kleeps käes. Tänud Jaanika01

j2mis
huviline

Registreerunud 07.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: C5, B5, Zafira A

postitati 26.05.09 15:12

Minulgi kleepsud käes :) Tänud Asja organiseeriatele. Imrele raha ka üle kantud.

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
Harry_R
huviline

Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.09 16:38

Kas võimalik on ka nö. viimase hetke kohale saabumine? Plaan küll oli see aasta Saaremaale jõuda, aga töö tõttu võib osalemine mul selguda alles paar päeva enne üritust.

Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4 avant B8 2.0 TDI
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

Auto: Audi100 V6 2.6-1993a, Audi 80 B3 1,9 E 86-87a,Audi 100 avant 2.8 92a(automaat),Audi 80 B3 1,8 88a

postitati 26.05.09 17:19

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
kas võimalik on ka nö. viimase hetke kohale saabumine? Plaan küll oli see aasta Saaremaale jõuda, aga töö tõttu võib osalemine mul selguda alles paar päeva enne üritust.

Tere!!!On ikka võimalik ,ega me kedagi ju ära aja;)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Külasta kasutaja kodulehte Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi
ööbic
huviline

Registreerunud 17.06.08
Kasutaja on eemal

Auto: Hetkel Audita

postitati 26.05.09 19:55

Tsitaat:
Algselt postitas: Harry_R
töö tõttu võib osalemine mul selguda alles paar päeva enne üritust.

Sama siin...:D

"Elu nagu hernes"
Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Kasutaja Telefoninumber
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 26.05.09 21:47

Samas, teada võiksite ikkagi anda, kasvõi siis paar päeva ennem(mida varem seda parem). Mõnede asjade kohapealt oleks parem kui kohaletulijate hulk enamvähem teada. Paar inimest siia sinna, see muidugi ei muuda miskit.

Minu telefoni nr. profiilis olemas, võib ka sellele helistada kui lõpupoole kisub kuupäev.
12.-21. juuni olen kordusõppustel Võrus, võimalik et liiga purjus, et vastata telefonile:P

Cobain
huviline

Registreerunud 18.08.06
Kasutaja on eemal

Auto: Audi A4 1.8T

postitati 28.05.09 11:59

Neid viimase hetke inimesi võib tegelt küllaga tulla, ehk peab vist varsti nime kirja panema...

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
waixu
huviline

Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: RS6 c5 2003

postitati 28.05.09 16:57

Pakuks mõned kohad välja.

Vaatamisväärsused:

Panga pank
Maasi linnus ( päris lahe koht)
Koigi raba ( kah, suht norm, rajad, vaatetornid ja järved)
Kuressaare loss
Sõrve säär ( majaks ja tipp)
Stebeli patarei ( seal on sitax usse aga muidu päris huvitav)
Angla tuulikud
Muhu jaanalinnud
Kaali kraater

Kui need kohad läbi käia, siis enamus on autosid uuesti
tankinud ja saaremaal on ring peal. :D

Ujumis kohad:

Karujärv
Mändjala ( ennem tuleb ca 1 km. vees jalutada kui ujuma saab hakata)
Kasti karjäär ( helesinine vesi ja hästi sügav)

Sõõgi kohad:

Panama ( burksiputka)
Auriga keskus ( Rimi ja Hesburger)
Selver
Õuemaja
J.R Pizza

need on söödavad kohad taskukohase hinnaga. Muidugi on veel igasuguseid restosid ja pubisid.

Reino
huviline

Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: RR Vogue & E30 cabrio

postitati 28.05.09 17:44

Isiklikult mina välistaks Kaali kraatri ja Kuressaare linnuse. Miks? Kaali kraater on korra külastatud ja seal minu arust ei olnud mitte midagi pingestavat ja vaatamist väärt - võib olla "liiga ära leierdatud koht".
Kuressaare linnuses läheks ilmselt palju aega ja sellisel juhul jääks muud kohad nägemata ja tikusb õhtu kätte.
Samas ei tahaks terve päev ringi ka sõita. Arvestame sellega, et mõni tuleb ka lapsega, siis tean omadest kogemustest, et lapsed kipuvad ära väsima ja siis jonnima. See rikub lapsevanemate tuju ja võib olla ei taheta enam jätkata ja minnakse kuhugi oma teed.
Plaanis olid mingid mängud ka ju õhtul nagu ma aru sain? Planeerime nendele ka aega. Kui suudetakse 5-6 tunni sisse ühel päeval ära mahutada osa ringreisist oleks bueno!

Selline idee käis peast läbi:P

waixu
huviline

Registreerunud 15.12.07
Kasutaja on eemal

Auto: RS6 c5 2003

postitati 28.05.09 17:54

Pakkusin lihtsalt kohad välja. Ise olen saarest ja ei viitsi kindlasti nendes kohtades kaasa sõita.
Praegune plaan on selline, et õhtul sinna, lõke ja grill.
Järgmine päev peesitan päikese käes karukal, libistan õlut ja mängin palli ning õhtul jälle pidu pidu. :D
Kindlasti leian mõttekaaslasi ja igav ei hakka.

Reino
huviline

Registreerunud 15.01.07
Kasutaja on eemal

Auto: RR Vogue & E30 cabrio

postitati 28.05.09 19:19

Mina vb põrgatan ka palli seal karukal ja saadan teise poole ringreisile :D

cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.09 21:04

Huvitavad pakkumised kõik, vaatamisväärsuste kohapealt. Tõesti seda ringi ei saa väga pikaks-pikaks ka ajada. Tuleb kohad seostada ja ringi sarnast moodustada. Jaanikaga mõtlesime juba alkselt, et Muhu Jaanalindude külastamine jääks vast pühapäeva peale, tagasiteel paras läbi põigata.
Ja tõsi on jah ka see, et Kuressaare Linnuses kuluks liiga palju aega, et see käik asjaette läheks.
Sõrve tipp ja Panga pank on minusilmis legendaarsed kohad, kus tuleks kindlasti ära käia.

Mario81
huviline

Registreerunud 28.01.06
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.09 21:21

Muhu jaanalinnud ja Maasi linnus ikka esimese asjana mandrilt tulles. Teisel päeval (mõtetu sõita kesk-saaremaalt praktiliselt sadamasse) ja pühapäeval juba rahval kiire koju või niisama väsinud (kiire praamile);)

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale U2U
cornoyo
huviline

Registreerunud 09.02.07
Kasutaja on eemal

postitati 28.05.09 21:40

Ja, kah täiesti mõeldav variant. Läheb küll hilisemaks kohalejõudmine, kuid suveõhtud ongit pikemad:), siis saaks teisel päeval Lääne ja Põhja Saaremaal ringi liikuda, Karujärve jääks keskele ja vahemaad mitte väga pikad. Laupäeval esimese asjana saakski Kuressaarest läbi käia ja siis Sõrve tippu ajama, Sealt juba rannaäärtmööda ülessepoole edasi.

Imres
huviline

Registreerunud 11.03.07
Kasutaja on eemal

Auto: B4 Competition quattro 20vt

postitati 28.05.09 21:43

Kui reede õhtu kell 18 töö lõpetan siis tulistan saare poole. Eeldan, et saan 21 praami peale. Siis jaanalinnud juba magavad kui muhusse jõuan :D :P
22 kopikatega peaks Karujärve ääres olema kui väga ära ei eksi.
BTW olen mõlemas kohas käinud ja minu pärast ei pea plaane muutma.

ints28
huviline

Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.09 13:27

Mina kihutan Saaremaale juba reede hommikul, kuna tööjuurest võetud vabaks. Lähen uudistan omal käel ka natuke saart!:D

Vaata kasutaja profiili Saada kasutajale e-mail Saada kasutajale U2U Skype Vaata kasutaja MSN Messengeri aadressi Kasutaja Telefoninumber
jaanika01
huviline

Registreerunud 18.10.04
Kasutaja on eemal

postitati 29.05.09 14:58

Tsitaat:
Algselt postitas: ints28
Mina kihutan Saaremaale juba reede hommikul, kuna tööjuurest võetud vabaks. Lähen uudistan omal käel ka natuke saart!:D

Sama siin :D

ints28
huviline

Registreerunud 03.03.06
Kasutaja on eemal

postitati 31.05.09 18:17

Mis te arvate elavast muusikast?? Kuna tekkis võimalus saada sinna siis pilli ja pullimees!

Lehekülgi:  1  ..  3  4  5  6  7  8
Tee uus teema Tee uus küsitlus

Mine lehekülje lõppu

XMB Audi Club Edition
Täiendanud: indro, klem, j6mm & diversion @ 2002-2020
Eesti Audi Klubi ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.
[Päringuid: 21]
[PHP: 27.1% - SQL: 72.9%]