Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 |
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 17.04.10 09:21
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Tort
OT:
Kõvem juuraboss ei ole, aga kui keegi põeb, et sõnavabadusest kõrgemal on paragrahvid, mille alusel võib ilmselgelt pätti teinud, ent kohtus veel
süüdi tunnistamata tegelane laimaja kohtusse kaevata, siis pannes väite ette sõnad "mina arvan", "minu meelest", "mulle tundub" vmt, siis peaks
kõik JOKK olema vist ja karta pole midagi. Arvata võib kõike ja mulle võib ka tunduda, et täna ma ei skoori, see ei pruugi tõde olla.
|
Ma arvan, et sa oled üks paras türapea. Kuidas kõlab?
Ei midagi isiklikku.
|
|
|
digimarket
huviline
Registreerunud 16.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A8 Quattro, BMW 530d
|
postitati 17.04.10 09:27
|
|
|
Ei saa aru mida on vaielda siin foorumis sõnavabaduse üle. Kui taheti, et nimed ja muu jutt kustutataks, siis las jääda ka see nii, kui sellest oleks
mingi sitt tulnud teema autorile, siis kes saab karistada?
|
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6, Cabrio
|
postitati 17.04.10 12:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ma arvan, et sa oled üks paras türapea. Kuidas kõlab?
Ei midagi isiklikku. |
3. Foorumi keel.
Foorumi ametlik keel on eesti keel, va. "General Chat" rubriigis. "Eesti keel" nende reeglite mõistes tähendab ametlikku kirjakeelt vastavalt
ametlikele õigekeelsusnormidele. Internetijututubade slängi (ks = x, ü = y, ts = c, s = z, a la "teex yhe zuicu") kasutamine Foorumis on äärmiselt
ebasoovitav. Keelatud on teiste Foorumikasutajate otsene solvamine ja halvustamine. Samuti on KEELATUD kasutada ebatsensuurseid sõnu, kui vähemalt
ühte tähte nendes ei asendata tärniga – väga soovitatav on selliseid väljendeid üldse mitte pruukida.
Kas härra Black-ile siis selline asi ei kehtigi.?
|
|
|
|
Black
klubiliige
Registreerunud 28.01.03
Kasutaja on eemal
Auto: Q7
|
postitati 17.04.10 12:51
|
|
|
Ma arvan, et mõtlev inimene saab aru, et minu sõnakasutus oli taotluslik. Öeldud nii välja vaatamata teadmisele, et see reeglitevastane on. Läbi
lillede või tü*apea'na öelduna ei saa seda enam üheselt solvanguna võtta. Reaalselt ma ei kasuta foorumis kellegi poole pöördudes selliseid sõnu. See
oli näide, mitte minu tegelik arvamus kasutaja Tort kohta.
Sõnade ebatsensuursus on muidu vaieldav. Miks minnakse leili, kui neid võrreldakse suguelundi otsaga, aga mitte, kui näiteks suure varba küünega? Kuna
omal ajal on üht neist räpaseks peetud? Tänapäeval peseb inimene end iga päev ja kumbki võrdlus ei tohiks solvav olla.
Minu poolest võib jutt nüüd varastatud auto teemal jätkuda.
|
|
|
paukpadrun
huviline
Registreerunud 20.04.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 b6, Cabrio
|
postitati 17.04.10 13:14
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Black
Ma arvan, et mõtlev inimene saab aru, et minu sõnakasutus oli taotluslik. Öeldud nii välja vaatamata teadmisele, et see reeglitevastane on. Läbi
lillede või tü*apea'na öelduna ei saa seda enam üheselt solvanguna võtta. Reaalselt ma ei kasuta foorumis kellegi poole pöördudes selliseid sõnu. See
oli näide, mitte minu tegelik arvamus kasutaja Tort kohta.
Sõnade ebatsensuursus on muidu vaieldav. Miks minnakse leili, kui neid võrreldakse suguelundi otsaga, aga mitte, kui näiteks suure varba küünega? Kuna
omal ajal on üht neist räpaseks peetud? Tänapäeval peseb inimene end iga päev ja kumbki võrdlus ei tohiks solvav olla.
Minu poolest võib jutt nüüd varastatud auto teemal jätkuda. |
Sain sellest aru, et ei solvanud kasutaja Tort-i, aga tärni oleks võinud sellegipoolest panna, kuna reegel on reegel.
Ja minugi poolest võib see varastatud auto teema jätkuda.
|
|
|
|
Tort
huviline
Registreerunud 16.09.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4 2.6
|
postitati 17.04.10 14:25
|
|
|
Ma jah tahtsin vaid seda öelda, tausta teadmata, et kui inimene on 99% pätt, kaak ja põhimõtteliselt teolt tabatud, siis laimusüüdistuse kartuses ei
pea hoiduma tema nime avaldamisest, sest seda saab teha nii, et avaldajat milleski süüdistada pole. Mul omal ei ole mingit liigset uudishimu seda
teada saada, aga ma lihtsalt mainisin.
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 |
|