Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 8 |
q-danze
huviline
Registreerunud 08.06.08
Kasutaja on eemal
Auto: Audi a8 d3
|
postitati 14.03.10 18:45
|
|
|
Mulle satuvad ikka kitsed pidevalt ette!
|
|
|
mokits
huviline
Registreerunud 22.12.06
Kasutaja on eemal
Auto: A4.2 V8 b5 Quattro, Trafic
|
postitati 14.03.10 20:36
|
|
|
Näind nii kährikuid, nugiseid, rebaseid, karu, põtrasid, ja veel hulgaliselt metsaelukaid Pihta saanud olen paljudele kährikutele, kassile, kahele kitsele (1 kord rem.2k ja teinekord 150.-), ja rebane on
ka leidnud otsa minu rataste all. Kõige pullim oli kui karu istus tee veerel, ja ma a6-ga tulin... öine aeg oli. Vaatasin kaugelt et mingi tume kogu,
lahutasin siduri ära, ja lasin veereda.... siis vaatasin et pe**e, karu, lasin siduri lahti ja punn põhja See oli nii suur, et oleks a6 ära lõmastand oma käpalöögiga
Alla kolme liitristesse käib piim ja vesi!
|
|
|
|
audi90q
huviline
Registreerunud 20.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi90 turbo quattro 86a ja vw golf 3
|
|
Zerro
huviline
Registreerunud 21.07.09
Kasutaja on eemal
Auto: Audi B6
|
postitati 14.03.10 22:40
|
|
|
Põder, rebased, kitsed, koerad, paar lolli inimest, orav, kassid. Eksootiliseim on olnud põhjapõder soomes.
|
|
|
kps
moderaator
Registreerunud 27.05.03
Kasutaja on eemal
Auto: 5x4x4
|
postitati 15.03.10 05:24
|
|
|
Ma sain teada veebruari keskpaiku, et rebane lõhub oluliselt vähem autot kui korralik metsjänes .
Hea auto on palju autosid...
|
|
|
|
OttOlesk
huviline
Registreerunud 01.10.09
Kasutaja on eemal
Auto: Tesla
|
postitati 15.03.10 05:41
|
|
|
3x kits, jänes ja põder. Õnneks põdrale pihta ei saanud .
The Audi S4 is a car revered by the cognoscenti and underestimated by the majority.
Korralda üritust Raplamaal Tarsi turismitalus: Tarsi talu
|
|
|
|
madjs
huviline
Registreerunud 28.10.02
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 b4 1,9tdi, Suzuki VX 800, Golf 2 GTI, Megan Coupe 108kw
|
postitati 15.03.10 08:49
|
|
|
Müksanud paari kitse, st. ripsakad, auto terve ja loomad ka. Ühele sokule lendasin 110 sisse, sokust ei jäänud suurt midagi järgi autol sain tule ja
radika kronsasid lappida ja stange üle värvida. Kährikuid on ka mitu tükki otsa saanud nüüdseks. Motikaga olin sunnitud risti üle sõitma rebasest
imekombel jäin püsti, rebane sai otsa, motikaga olen veel naabri hundist üle sõitnud, oli teine mitu päeva solvunud aga terveks jäi. Arvatavasti
päästis teda enduuroka pikk vedrustus ja hooviala olematu kiirus. Aga kui kunagi sai motikaga põdraga rammu katsutud siis vedas mind korralikult
asfalti, tükk aega olin suht vigane, põder pääses arvatavasti mõne sinika ja kriimuga kuna riivasin teda lenksu otsaga, seal kus tavaliselt asub
peegel oli pärast hunnik põdrakarvu. Neid tegelasi kes lihtsalt nina alt läbi jooksnud või teedel nähtud ei jõua üles lugeda.
|
|
|
ZGR
huviline
Registreerunud 07.05.07
Kasutaja on eemal
Auto: A4
|
postitati 15.03.10 11:51
|
|
|
Ette jooksunud: päris hea mitu x kits/sokk, 2x põder, rebaseid, kährikuid, koeri, kasse jne.
Ette jäänud: kits (tegi audile ikka palju kurja), kährik, kass + väiksemaid isendeid ja linde.
Ei ole kuigi meeldiv kogemus!
|
|
|
Harry_R
huviline
Registreerunud 07.12.05
Kasutaja on eemal
|
postitati 15.03.10 17:24
|
|
|
Kuskil 7-8 aastat tagasi suveööl, Tallinn - Tartu maanteel, tegi üks kits paraja turgutuse, kui hüppas tee äärest minu liikuva auto suunas ja möödus
tagastangest mõne cm kauguselt.
Tallinn- Väikse juures sai kassist tagarattaga üle sõidetud, kes kraavist ootamatult välja jooksis. See oli jõle krõks, mis sealt kostus. :S Kass
lohistas keha tagaosa järgi, jalgu alla ei võtnud ja kuskilt ilmus mingi väike tüdruk, kes selle kassi omale koju viis ning mingi ime läbi sai sellest
loomakesest veel eluterve tegelane. Iroonia aga selle asja juures on see,
et läksime õega vanaemale külla, kelle koer paar meetrit kaugemal, paar tundi varem, bussi alla jäi. Koeral elu seal lõppeski.
Ei mäletagi, mis aastal, aga sai ühele koerale meelega tonks pandud, kellel oli loll komme liikuva auto järgi joosta ja ka peale hüpata, kui väiksem
kiirus. Koeral midagi ei juhtunud, aga ei tüüdanud ka rohkem.
2008 aasta suvel viisin Lätist Leetu sellise tegelase:
Audi 90 typ85 2.0 --> Audi coupe typ89 2.3 --> Audi A4 avant B5 2.4 V6 --> Audi 90 typ85 2.0 --> Audi A4 avant B5 1.8TQ --> Audi A4
avant B8 2.0 TDI
|
|
|
|
kodanik88
huviline
Registreerunud 22.02.09
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90q 2.5tdi 10v, ford mustang gt cobra look, vw pasteet 1.9, Audi a8 4.0 tdi
|
postitati 15.03.10 17:46
|
|
|
mina olen metssea alla ajanud ja kaks kassi
|
|
|
a90q20v
huviline
Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: zil157
|
postitati 15.03.10 17:53
|
|
|
Kõikki ei viitsiks siin ette lugeda aga eksootilisematest on eriti eredalt meelde jäänud täiskasvanud ninasarvik. See peitel mis tal ninapeal oli ei
olnud nüll meeldiv. Kokku oli neid peitleid veel kaks.
|
|
|
merksu
klubiliige
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 & V70
|
postitati 16.03.10 09:39
|
|
|
Sõitsin kitsel ühe külje maha. Tema sõitis minu Transiti esitule,
kapotikaane, esitiiva ja radika katki. Jahimeestel oli õhtusöök olemas.
|
|
|
a90q20v
huviline
Registreerunud 15.04.04
Kasutaja on eemal
Auto: zil157
|
postitati 16.03.10 10:36
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: merksu
|
Kits ei kuulunud taastamisele Ega sealt üsnatihti jahimehed eriti ei saa
kuna verevalumeid täis. Pigem jahimeeste koertel jälle pidu... võio mis pidu see on kui päevast päeva pead liha sööma
|
|
|
merksu
klubiliige
Registreerunud 22.09.06
Kasutaja on eemal
Auto: Audi 80 B4 & V70
|
postitati 16.03.10 11:33
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: a90q20v
Tsitaat: | Algselt postitas: merksu
|
Kits ei kuulunud taastamisele Ega sealt üsnatihti jahimehed eriti ei saa
kuna verevalumeid täis. Pigem jahimeeste koertel jälle pidu... võio mis pidu see on kui päevast päeva pead liha sööma |
Täpselt ma ei teagi, kellele see kits õhtusöögiks läks, kuid ta haarati ülikiirelt sealt kraavist kohalike jahimeeste poolt kaasa.
|
|
|
uudi
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ
|
postitati 16.03.10 12:48
|
|
|
Seal rapla mk. seli kandis jooksevad teepeale ette alates jänesest kuni põdrani. Otsene kontakt on olnud seaga(remondi arve 32 000.-) ja kitsega, kits õnneks ei lõhkunud midagi kuna jooksis küljepealt sisse.
Abja-Paluojas sõitsin võidu, sõna otseses mõttes, seaga. Mina võitsin
|
|
|
Caliban
huviline
Registreerunud 25.09.02
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.10 12:55
|
|
|
Enne nagu ei ole tundnud vajadust kirjutada siia, aga täna juhtus, et riivasin känguru. Loom oli paar sekundit pikali mille peale korra raputas end ja
ukerdas püsti ning hüppas minema. Masinaks oli kallurauto. Autol ei olnud midagi peale selle, et oli tomu maha pühkinud stangelt, loomal vist peale
mõne muhu loodetavasti ei ole. Loojuv päike puudevahel pimestas, hoo jõudsin u. 30kmh-ni pidurdada. 2 tk jõudsid üle tee ära hüpata.
Siin on neid loomi tegelikult palju ja pimedas ei julge üldse sõita kui ei ole raudasid või hirm suuri tulesid katus täis.
|
|
|
uudi
huviline
Registreerunud 19.03.06
Kasutaja on eemal
Auto: EX: A4B5 Avant 1997 1.8TQ
|
postitati 16.03.10 16:12
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: Caliban
Enne nagu ei ole tundnud vajadust kirjutada siia, aga täna juhtus, et riivasin känguru. Loom oli paar sekundit pikali mille peale korra raputas end ja
ukerdas püsti ning hüppas minema. Masinaks oli kallurauto. Autol ei olnud midagi peale selle, et oli tomu maha pühkinud stangelt, loomal vist peale
mõne muhu loodetavasti ei ole. Loojuv päike puudevahel pimestas, hoo jõudsin u. 30kmh-ni pidurdada. 2 tk jõudsid üle tee ära hüpata.
Siin on neid loomi tegelikult palju ja pimedas ei julge üldse sõita kui ei ole raudasid või hirm suuri tulesid katus täis. |
Esimese lause peale tekkis mõte, et kus kohas sa ringi tiirutad. Aga
asukoha nägemine selgitab kõik.
|
|
|
Kuits
klubiliige
Registreerunud 01.11.07
Kasutaja on eemal
Auto: 2x B5Q, B3, 2xC4 TDI, GMT 199
|
postitati 16.03.10 18:09
|
|
|
Tsitaat: | Algselt postitas: uudi
Seal rapla mk. seli kandis jooksevad teepeale ette alates jänesest kuni põdrani. |
Krt, sul siis vedanud, et siin jäneseid näinud oled, pötru näeb suht harva, kuid kitsed on aia taga nagu püsikliendid
Sügiseti vöid aeg ajalt ka sigadega kokku pörgata.
Vorsprung durch Drehmoment !
|
|
|
|
heigo003
huviline
Registreerunud 01.09.07
Kasutaja on eemal
|
postitati 16.03.10 19:35
|
|
|
Kui õppesõitu veel sai tehtud (valges), siis Tartu-Räpina maanteel oleks ühe kitse lada samaraga ära rihtinud peaaegu. 10 cm jäi puudu. Õpetajal
värisesid käed sõidu lõpuni. Tartu-Viljandi maanteel öisel ajal oli suur ja uhke põder nagu monument tee ääres. Nägin alles 10m enne teda. Ehmatus oli
suur ja süda peksis tükk aega. Peeglist niipalju kui näha oli ei ligutanud põder end kuhugi poole. Tartus Turu tänaval Kuusakoski juures läks kolm
rebast üle tee. Päise päeva ajal Piibe maanteel, Jõgeva maakonnas, siin talve hakul jooksis valge hiir üle valge tee . Õnneks siiamaani pole keegi alla jäänud.
|
|
|
MorpheusS
huviline
Registreerunud 03.07.07
Kasutaja on eemal
Auto: Audi A6 1.8T Quattro C5
|
postitati 16.03.10 19:49
|
|
|
No neid loomi on ette jooksnud ja alla ka aetud, aga elu hirmsam "loom" oli 80 aastane vanamutt kes tallinnas Järvevana teel jummala padrikust oma
käruga teele ette vajus. Mis asja minu jaoks hirmsamaks veel tegi oli see et mul oli alles 3-s õppesõidutund. Auto sain ma hädavaevu pidama enne
mutit. Muti kärutas oma lükandkäruga edasi nagu midagi poleks juhtunud.
Kuhu... Kuhu... Kuhu ma olen küll sattunud???
|
|
|
|
DonNiger
huviline
Registreerunud 25.10.06
Kasutaja on eemal
Auto: A6 C5 1.9TDI 96kw
|
postitati 16.03.10 20:48
|
|
|
Lääne Prantsusmaal kiirteel (130 km/h) mingi sipelgakaru moodi olevus. Berhardiini kasvu elukas, mis ehmatas kõhu lahti. Jooksis kahe auto vahelt läbi
(vahe kusagil 70m), mingil seletamatul kombel ei saanud me mõlemad talle pihta.
|
|
|
erki.t
huviline
Registreerunud 06.07.06
Kasutaja on eemal
Auto: Got burger? (Jeep)
|
postitati 16.03.10 21:17
|
|
|
Kassiraisk jooksis teele ette - vaatamata minu lausa ebainimlikele pingutustele lojus laiaks sõita, pääses nurjatu ikka eluga - hüppas nagu saadanast
nõelatu kõrge kaarega üle tee veerel oleva valli.
|
|
|
|
Hindrek
huviline
Registreerunud 05.01.07
Kasutaja on eemal
Auto: B6 A4 '02a,Honda CRV IIIgen 07 , Skoda Superb II '09
|
postitati 16.03.10 21:23
|
|
|
Koer, kass (3x), rebane (2x) , kährik, jänes (4x), põder - need siis hukkunud kontaktis autoga. Teel näinud hulganisti metskitsi, metssigu, ka
koduloomadest lammast ja kanu (maal kruusateel).
Kord rahulikult maale sõites oli üks S-kurv, mida õnneks suure kiirusega läbida ei ole võimalik. Sealt tagant ilmus nähtavale 5-6 ilvest - esimene oli
vanem ja suurem, teised arvatavasti pojad. Ootasin ära, kuni nad üle tee lähevad ning sõitsin edasi. Öösel kahjuks pilti teha telefoniga on peaaegu et
võimatu.
|
|
|
mäh
huviline
Registreerunud 20.04.08
Kasutaja on eemal
Auto: audi 90q 2.3 20v
|
postitati 16.03.10 22:53
|
|
|
Nii, esimene korralik kokku puude metsloomaka oli selline 2 aastat tagasi.
See oli mingi juuli kuus keset päeva. 100-110 lendas kits äkki ette. Enne seda ei kartnud metsloomi ültse ainul neid rohelisi kes vahes vilksasid tee
ääres.
See nädal olen juba alla ajnud 3 kährikut. Kitsesid näen lausa iga päev. Nood vahivald lihtaslt ja ootavd suuremat autot mul on mulje jäänud. Aga minu
auto on rahule jätnud.
|
|
|
reizor
huviline
Registreerunud 26.01.10
Kasutaja on eemal
Auto: Õnnetud S6 2.2T, S6 4.2
|
postitati 17.03.10 09:35
|
|
|
Isa passatiga sain põdra kabja pihta, ei näinud absoluutselt ja üks hetk oli tee peal. Tegin, mis teha suutsin, kuid õrnalt tabasin. Stangel olid
kriimud. Tallinna sadama juures sai kajakas alla aetud. Käis teine põhja alt läbi kuid pärast tivolit tõusis õhku. Ühele kitsele olen enda rullikaga
pihta saanud ja essiga oleks põdra alla ajanud. Õnneks kõrvalistuja nägi juba kaugelt ja võtsime hoo maha. Mingi kongiga oleks kitsele kaa paugu
pannud, kuid kitsel oli vist algul turbo lag ja hiljem kadunus pidamine. Ei kiirendanud piisavalt kiiresti ja sain vastassuunast mööda.
|
|
|
|
Lehekülgi: 1 .. 3 4 5 6 7 8 |